Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 1 час, N1K17Y написа:

Ох, горката лелка не вижда по-далеч от панелката в Люлин и не знае, че тази мярка е наложена в куп други държави вече. Тъжно, тъжно, дори не подозирах, че понятие, като да подкрепяш нещо преди Партията да го обяви е невъзможно за осмисляне от теб.

Аглайке, виж си личната карта- не си кака, леля си вече от доста време. И както винаги, след като първо се омаза, сега ще нижеш пост след пост, в опит да се пооплакнеш. Не става, русокоске- каквото сама си направиш, никой друг не може. Та, аз много добре знам каква мярка в кои държави е наложена, ама ти не писа, че тях подкрепяш, а че отдавна подкрепяш нашето правителство, което я било приложило, та затова няма какво да коментираш. И затова, по твой образец, ме олайваш мен. Да, ама не- нашият Кирчо беше обявил намерението за прилагане на мярка половин час преди да се изцепиш ти, как си била поддържала отдавна решението. Друг разказ е, че пак не схвана за какво беше поста ми, въпреки че 2 пъти обясних. Та, така, Аглайке- пак ти предлагам да спреш да ме олайваш и да пишеш по същество по темите, че да не се излагаш. Ти ще решиш дали да продължиш да се омазваш непрекъснато. 

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 383,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 11 минути, absurt написа:

Аглайке, виж си личната карта- не си кака, леля си вече от доста време. И както винаги, след като първо се омаза, сега ще нижеш пост след пост, в опит да се пооплакнеш. Не става, русокоске- каквото сама си направиш, никой друг не може. Та, аз много добре знам каква мярка в кои държави е наложена, ама ти не писа, че тях подкрепяш, а че отдавна подкрепяш нашето правителство, което я било приложило, та затова няма какво да коментираш. И затова, по твой образец, ме олайваш мен. Да, ама не- нашият Кирчо беше обявил намерението за прилагане на мярка половин час преди да се изцепиш ти, как си била поддържала отдавна решението. Друг разказ е, че пак не схвана за какво беше поста ми, въпреки че 2 пъти обясних. Та, така, Аглайке- пак ти предлагам да спреш да ме олайваш и да пишеш по същество по темите, че да не се излагаш. Ти ще решиш дали да продължиш да се омазваш непрекъснато. 

Кой е споменавал "нашето правителство" ? 

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Аз мярката си я подкрепям, нямам какво друго да коментирам. Отдавна трябваше да се въведе.

Казах подкрепям мярката. Мярката е една. Насърчаването на ваксинацията чрез парични стимули. Други държави отдавна я въведоха.И мога да подкрепям тази и куп дргуи мерки, политики и закони, преди Партията да ги обяви. Ех колко тъжно, че промития ти партиен мозък, не само не може да направи същото, ами дори не може да разбере за какво става въпрос. :giggle1: Поне е забавно как се въртиш в ла*ната и си мислиш, че можеш да завлечеш някой друг освен лелките в ПИК, като теб. 

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Кой е споменавал "нашето правителство" ? 

Казах подкрепям мярката. Мярката е една. Насърчаването на ваксинацията чрез парични стимули. Други държави отдавна я въведоха.И мога да подкрепям тази и куп дргуи мерки, политики и закони, преди Партията да ги обяви. Ех колко тъжно, че промития ти партиен мозък, не само не може да направи същото, ами дори не може да разбере за какво става въпрос. :giggle1: Поне е забавно как се въртиш в ла*ната и си мислиш, че можеш да завлечеш някой друг освен лелките в ПИК, като теб. 

Не вървиш, Аглайке, не вървиш! Тая мантра си я пишеш след всяко омазване, но каквото сама си направиш и Господ не може. Така че, пиши, оневинявай се, обвинявай ме, нито ще се оплакнеш, нито ще се подмладиш.

преди 22 минути, absurt написа:

Не вървиш, Аглайке, не вървиш! Тая мантра си я пишеш след всяко омазване, но каквото сама си направиш и Господ не може. Така че, пиши, оневинявай се, обвинявай ме, нито ще се оплакнеш, нито ще се подмладиш.

Ала-бала, усети се че ти се тази с посраните гащи и почна общи приказки да дрънкаш. Само "сивите клетки" забрави да споменеш :) Айде със здраве. 

преди 8 часа, attj написа:

Не мисля че е правилно , въпреки че всеки се радва на подаръци.

Да очакваме ли бонус ако се къпеш редовно ? или награда за миене на зъби ?

Защо трябва да се стимулира човек за да се грижи за здравето си?

Ако имаше стимул как да поумнеят хората , съм твърдо ЗА . За съжаление, не съществува такъв стимул.

И не само по тази тема...

Отделно има подробност - бонус но само над 65 г.

Логиката на правителството е да се разтовари здравната система, тъй като най много в критично състояние болни , са възрастните.

За съжаление , от преките ми впечатления с няколко починали познати и роднини, почвам да си мисля че лекарите, как да го кажа по меко ... не се грижат много адекватно за възрастните пациенти.

За съжаление няма и как да се докаже, а и документално всичко е изрядно при тях. Посещения няма, само по телефона каквото е успял да каже човек....

на 23.12.2021 г. в 7:59, miro20 написа:

Пак спекулираш .

На теб харесва ли ти това за което говори Димчев ?

За Ковачки кандидат ? Кеф ли ти е ? За реставрацията на ДС задкулисие ?

Нищо не спекулирам, лицето Димчев е осъдено за клевета!

И има голям шанс отново да бъде осъдено, защото разпространява клевети.

Къде точно е назначен Ковачки, я ни покажи!

за подигравката с едни празненства  богоизбрани... и т.н. и т.н. което съм цитирал и в други негови постове ?

Това пък е пълна пародия!

Деца на служители от МС си били направили коледно парти в МС.

Ама то голям кеф да си дете и да си направиш коледно парти в МС.:giggle1:

Май бъркате МС и Дисниленд!:wub:

И не разбрах само какъв им е проблема на децата на работещите в Мариците?

Родителите им вземат доста добри заплати, нищо, че ТЕЦ-а до скоро работеше на загуба!

Ааа, да!

Дори си имат и собствен футболен отбор, може би единственото държавно предприятие, което издържа футболен отбор.

Тоест и аз, и ти, и всеки в тази страна и при това без да са ни питали за съгласие, издържаме футболен клуб "Берое"!

Ама иначе децата на работещите в централата били за жалене.

:hush:

Което не ме учудва..  нали уж "не си комуне"  . Само че нещо което мирише  на комуне, действа като комуне,  мисли като комуне, приказва като комуне, най вероятно си е комуне :) 

Ако нещо ти мирише, провери си чорапите.

Ако не са те, гащите.

:giggle1:

преди 6 часа, M.Николов написа:

Това пък е пълна пародия!

Провери от колко години съм ти повтарял и не само на теб  колко сте смешни с тази ваша логика  , която е " дори на жълтите павета да се изака любимия ти политик /Зеления чорап, Петков и който и да е сложи име по свой избор/  то той го прави това осиране винаги принципно и правилно " :giggle1:

А реципрочно казано, и една стотна от всичките тези излагации ги правеха от ГЕРБ щеше да оревете света :) 

преди 32 минути, miro20 написа:

Провери от колко години съм ти повтарял и не само на теб  колко сте смешни с тази ваша логика  , която е " дори на жълтите павета да се изака любимия ти политик /Зеления чорап, Петков и който и да е сложи име по свой избор/  то той го прави това осиране винаги принципно и правилно " :giggle1:

А реципрочно казано, и една стотна от всичките тези излагации ги правеха от ГЕРБ щеше да оревете света :) 

Че тя тази логика ти е запазена марка бе Мирчо, къде се делиш ? :giggle1:

Поздрав за всички фенове и гласувалите за Кирето ментето и кокорчото

Коледа. Звъни се на вратата. Отваря мъж. Отсреща Дядо Мраз и казва:
- Казвай три желания, веднага ти ги изпълнявам.
- Искам Мерцедес, къща в Бояна и един милион в зелено!
- Хоп, готово е, имаш ги! - казал Дядо Мраз, - Обаче в замяна искам и ти да ми изпълиш едно.
- Става, разбира се!
- Ами аз понеже си падам по мъже, ако може, нали, сега тука...
Залогът бил голям, та нашият човек веднага се съгласил. Клати го Дядо Мраз и го пита:
- Абе братле, ти на колко години си бе?
- Ами на 42...
- Е добре сега, може ли да толкова голям човек и още да вярва в Дядо Мраз...

Кой в коя роля е в този виц, мисля е пределно ясно :giggle1:

преди 4 часа, miro20 написа:

- Хоп, готово е, имаш ги! - казал Дядо Мраз, - Обаче в замяна искам и ти да ми изпълиш едно.
- Става, разбира се!
Залогът бил голям, та нашият човек веднага се съгласил. Клати го Дядо Мраз и го пита:
- Ами на 42...

По-ясно е, че наистина си голям тъпанар!

преди 29 минути, dedidi написа:

По-ясно е, че наистина си голям тъпанар!

Алоу Русе!!!   Хайде по-кротко.

преди 20 минути, attj написа:

Алоу Русе!!!   Хайде по-кротко.

Предположиха, че си идиот и ти ... бързаш да го докажеш!

• Автор
преди 5 часа, miro20 написа:

- Става, разбира се!
- Ами на 42...

Какво прочетох? 

Ужас. Това, какво има общо с кабинета на Петков?

преди 10 минути, jhoro написа:

Предположиха, че си идиот и ти ... бързаш да го докажеш!

Нека Рашков най-после нещо да докаже.  Нас защо ни броиш!?

преди 7 часа, АСПЕКТ написа:

Какво прочетох? 

Нищо общо!

По-скоро има общо с еротичните фантазии на Мирко.

преди 12 часа, N1K17Y написа:

Мире, направи си една тема, където да си споделяш хомо-еротичните фантазии. 

:giggle1:

преди 16 часа, АСПЕКТ написа:

Какво прочетох? 

Пряко.

Кой в каква роля е в този виц, е пределно ясно.

Както  винаги изквичаха тези които се видяха и разпознаха в "наивно вЕрващите" :giggle1:

Съжалявам ви, ама вече сте големи момчета, и не е редно да вЕрвате на наивни обещания от измамници и далавераджии.

Нали така, николофффф :)

преди 9 часа, M.Николов написа:
преди 21 часа, N1K17Y написа:

Мире, направи си една тема, където да си споделяш хомо-еротичните фантазии. 

Много отдавна бях направил такава тема за обсебените ми фенове  с психо и други проблеми :giggle1:

Документи, с които медията EURACTIV България разполага, свидетелстват за опасенията на държавната газова компания „Булгаргаз“, че заинтересовани среди се стремят да я уязвят финансово, поставяйки в опасност договора между България и Азербайджан за внос от 1 милиард кубически метра годишно. В дъното стои натискът на Русия да намести на българския пазар нови газови доставчици за индустрията, който се подкрепя от амбициозни играчи, търсещи близост с правителството.

На 21 декември петимата члена на Съвета на директорите на „Булгаргаз“ сезираха ДАНС и изразиха опасения, че в нарушение на търговската тайна, заинтересовани среди оповестяват конфиденциална информация на договора ѝ с Azerbaijan Gas Supply Company (AGSC) от 2013 г. Това дава право на Азербайджан да прекрати договори си с Булгаргаз, който е изключително изгоден за България. Отделно съществува риск България да загуби банковата гаранция от 73 милиона долара, което би поставила държавната фирма в изключително тежко положение.

Също така, „Булгаргаз“ сезира ДАНС, защото Българска газова асоциация (БГА) оповестява информация по договорите, което може да уязви сериозно държавната компания.

https://tribune.bg/bg/politika/euroactiv-klatyat-bulgargaz-za-da-vlyazat-novi-igrachi-v-polza-na-rusiya/

Все така ще е. С такова правителство и червеноченгесарско лоби , ще ни клатят и още как.

Но.... някои се радват на това.

преди 1 час, miro20 написа:

Документи, с които медията EURACTIV България разполага, свидетелстват за опасенията на държавната газова компания „Булгаргаз“, че заинтересовани среди се стремят да я уязвят финансово, поставяйки в опасност договора между България и Азербайджан за внос от 1 милиард кубически метра годишно. В дъното стои натискът на Русия да намести на българския пазар нови газови доставчици за индустрията, който се подкрепя от амбициозни играчи, търсещи близост с правителството.

На 21 декември петимата члена на Съвета на директорите на „Булгаргаз“ сезираха ДАНС и изразиха опасения, че в нарушение на търговската тайна, заинтересовани среди оповестяват конфиденциална информация на договора ѝ с Azerbaijan Gas Supply Company (AGSC) от 2013 г. Това дава право на Азербайджан да прекрати договори си с Булгаргаз, който е изключително изгоден за България. Отделно съществува риск България да загуби банковата гаранция от 73 милиона долара, което би поставила държавната фирма в изключително тежко положение.

Също така, „Булгаргаз“ сезира ДАНС, защото Българска газова асоциация (БГА) оповестява информация по договорите, което може да уязви сериозно държавната компания.

https://tribune.bg/bg/politika/euroactiv-klatyat-bulgargaz-za-da-vlyazat-novi-igrachi-v-polza-na-rusiya/

Все така ще е. С такова правителство и червеноченгесарско лоби , ще ни клатят и още как.

Но.... някои се радват на това.

Последно ни изклатиха с един руски поток за 3 милиарда и ти до ден днешен се радваш на това :)  Що говориш за себе си от 3-то лице ? 

преди 7 минути, N1K17Y написа:

:)  Що говориш за себе си от 3-то лице ? 

Като кралете - „Ние, краля“ или „Ние - Миро“!

Или просто - дисоциативно разстройство на личността!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.