Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 9 минути, M.Николов написа:

Нашите депутати знаят ли за какво са гласували?

Съмняваш ли се в българските народни представители? 😁

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

• Автор
преди 9 часа, Радул написа:
През 1886 г. Русия къса дипломатически отношения с България за назидание със същия нагъл и безпардонен тон като днешния.
На следващата година премиер става Стамболов и България за няколко години става най-бързо развиващата се страна на Балканите, а Стамболов - един от най-силните ни премиери за цялата ни история.

И как умира Стамболов? Как му благодарят българите?

преди 14 минути, Zornovolnik написа:

Съмняваш ли се в българските народни представители? 😁

Нито са български, нито са народни. На изборите хората избират партии. Туй с преференциите не е свободен избор, а само пренареждане на посочени от партиите лекета. Вижда се какви са, в зависимост от това дали и кой има полза от приетите нови закони и промените в старите закони. А те са основно вътре в страната олигарсите и другата мафия и самите политици и не-роднините им, които също са част от мафията и вън от страната ползите са главно за сащ/есср.

преди 59 минути, Anneliese написа:

Я хващай багажчето и заминавай за Вашингтон, ако обичаш! Взимай си и другарчета ястребчета. Не ни трябват тук такива като вас!

Чудно тебе някой да те кара да ходиш в масква, да споменава колко си нужна тук ?

А вие защо не се спрете с поученията и намесата във вътрешните ни работи? Хвърляй си българския паспорт и се махай оттук. Българите си искаме добрите отношения с Русия. Ястребите сте кресливо и злобно малцинство.

• Автор
преди 7 минути, Anneliese написа:

А вие защо не се спрете с поученията и намесата във вътрешните ни работи? Хвърляй си българския паспорт и се махай оттук. Българите си искаме добрите отношения с Русия. Ястребите сте кресливо и злобно малцинство.

Ти си хвърляй паспорта и върви в Тундрата, Тайгата, може и в Сибир.

Няма да стане, мечтай си. аз съм българка и си живея в страната!

Цитат

Бедни, бедни Киро, защо не си остана при морковите в Канада.

Това ми хареса!:yanim::lol6:

преди 11 минути, Anneliese написа:

Ти продължаваш дори ... неспасяема с тези фригидно-атеистични наклонности какво друго да се очаква!

Цитат

Те от ГЕРБ подкрепят и настъпващото лято и приветстват покачването на температурите. Ама смотаното Кире какво направи за да изкарат далаверите от газопровода за Сърбия. Там Бойко можа да се дупи на руснаците, а сега е голям евроатлантик. От ГЕРБ си отдъхнаха, че канадската ливада пропиля обществената енергия за промяна и сега бавно като змии ГЕРБ и ДПС изпълзяват от дупките.

• Автор
преди 15 минути, Anneliese написа:

Няма да стане, мечтай си. аз съм българка и си живея в страната!

Това ми хареса!:yanim::lol6:

Аз съм пък марсианец, не знам дали знаеш, но българите сме към 8 млн, може и 9 млн. И като си в родината, за чий х..уй драпаш към Россия. Стой си в родината.

преди 25 минути, Anneliese написа:

Ястреби?! Поля, май нещо си се объркала, тия са лешояди, плешиви папагали и т.н. Що ги сравняваш с истински хищници, не мога да те разбера. 

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Аз съм пък марсианец, не знам дали знаеш, но българите сме към 8 млн, може и 9 млн. И като си в родината, за чий х..уй драпаш към Россия. Стой си в родината.

Не позна, българите сме 8 милиарда, ама повечето са се развалили нещо, дали са дефект и са се трансджендерирали в други полове, раси, езици и са извън днешните граници на страната.

Едно отвратително "хуманно" изказване на продажна на САЩ жена с български паспорт! Българка не е!

Цитат

Еха, Нинова иска да се уволнят незабавно зам.министъра на външните работи и шефа на ДАНС. Просто срам, нямам други думи. Плаши ни какво щели да правят българите в Русия. Може да се върнат в родината, само предлагам. Ако не искат, да стоят без посолство там.

Цитат

И тези смелите Кирчо и Асен пак си измислиха ангажимент и не са в Народното събрание.

:yanim::lol6:

"Демократите" искат да ни скарат със целия нормален свят:

Цитат
тъй като явно изведнъж въпроса за съответствието на дипломати стана жизнено важен ми стана интересно какво е съответствието между нашите дипломати в Пекин и китайските тук. За съответствието със САЩ ми се струва неуместно да се пита.  Но при положение, че Китай е основният враг на САЩ , трябва да сме готови в скоро време да гоним и китайски шпиони. така че ДАНС да запретва ръкави и да пише списъците. Като си има едно наум и за Иран и Северна Корея. А пък може директо да закрием китайското посолство заедно с руското и да открием Тайванско.

Цитат

Ако на ГЕРБ ПР-ът беше наред, ББ нямаше да ръси глупави бисери на килограм. Същото прави и КП, но дразни със супер бедния си речник, с очевидно лошия си български език, за което оправдание няма, защото деца емигрирали на по 10 години не говорят такива глупости и с арогантността си. По последния показател с АВ биха Слави Трифонов. Всъщност той даже не се доближава вербално до тяхната арогантност. Що се отнася до Македонияяя (задкулисийету не е по- малък лапсус, особено с натрапчивото повторение по 3578649 на ден), на мен не ми пука особено за Македония, но за много хора това е важна тема и няма как да бъдат обвинени, че вряскат. И не е това даже най-важното, а как господин Т с двегодишен MBA от Харвард, написал научен труд на тема облеклото в България, реши да се договаря зад гърба на всички. Еми не се прави така.

:yanim:

Цитат

Герб много активни, мале леле.
Ще вземат втория мандат, на това ми мирише

А на мен ми мирише на нови протести срещу ГЕРБ, ако стане това.

Служителките на американското посолство, дето списват във форума, точат зъби за сградата на руското посолство. Отвратителни са. Уж за детска болница, но искат да отмъкнат даже тоалетните чии от там.

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Цитат

Между другото,струва ми се,че Асен Василев извади невероятен късмет да стане,(бъде) премиер. Късмет подобен на този на английската кралица Елизабет. Такъв късмет веднъж в живота се пада и не на всеки се случва. Yum

:lol6:

преди 4 часа, Anneliese написа:

А предателството към род и родина за маркови боклуци и неструващи гущери  трябва да се толерира, а? Да възпитаваме бъдещи продажничета.............. Я се застреляй!

...

Да възпитаваме? Тоест и ти? Да подходим деликатно. И патриотично. 
"На бодлива крава, Бог рога не дава."  - Български пословици [Петко Р. Славейков]

току-що, lebel написа:

Да възпитаваме? Тоест и ти? Да подходим деликатно. И патриотично. 
"На бодлива крава, Бог рога не дава."  - Български пословици [Петко Р. Славейков]

Feysbuk-slaga-ikonka-sas-sreden-prast_1422616672-b.jpg

преди 5 часа, M.Николов написа:

Жената чисто и просто ти обяснява, че за да обявиш някой за шпионин или че е извършил нещо незаконно, трябва да разполагаш с някакви доказателства потвърждаващи тези обвинения!

Това ще е първия случай в историята, когато за изгонване на шпиони, се предоставят доказателства на "изгонената" страна.

преди 6 минути, Радул написа:

Това ще е първия случай в историята, когато за изгонване на шпиони, се предоставят доказателства на "изгонената" страна.

Сигурен ли си? Нима е достатъчно само да кажеш "шпионин" и да изгониш когото си пожелаеш? Че то тогава това действие много олеква. 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Сигурен ли си? Нима е достатъчно само да кажеш "шпионин" и да изгониш когото си пожелаеш? Че то тогава това действие много олеква. 

Ми кажи един случай на експулсирани дипломати, в който е огласена причината и са предоставени доказателствата.

преди 6 часа, Anneliese написа:

:yanim:

Я хващай багажчето и заминавай за Вашингтон, ако обичаш! Взимай си и другарчета ястребчета. Не ни трябват тук такива като вас!

Ако не сме ние, ще умрете от глад бе Анче.

преди 11 минути, Радул написа:

Ми кажи един случай на експулсирани дипломати, в който е огласена причината и са предоставени доказателствата.

На мен и теб никой няма да представи такива доказателства. 

преди 47 минути, ivottoshev написа:

На мен и теб никой няма да представи такива доказателства. 

На Митрофанова също.

„Видях 42 бара напълнени тръби. Вече официално имаме алтернативно трасе. Това е истинската диверсификация. А азерският газ е в пъти по-евтин от този на „Газпром”, отбеляза Петков.  На Лудия Кики кога ще му кажат, че и за азерския газ пак с Газпром трябва да се договаряме!?  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.