Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 4 минути, Радул написа:

Боцко се сети! Цяла седмица се правеше на "мен ма няма".

с боцко се приключва

както и с останалите

руснаците са отмъстителни 

да изгониш руските посланници е равностойно да изгониш американските посланници 

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 3 минути, Радул написа:

Тези хора не са от този народ и дори при съмнения, че работят против интересите му, спокойно можем да им посочим вратата. Ние нито ги осъждаме, нито ги лишаваме от нещо. Всяко едно посолство е длъжно да поддържа добри отношения с властите в дадената страна и в никакъв случай да не се бъркат във вътрешните, и работи. Каквито и да са тези работи. Митрофанова не се спря! На мястото на Киро, щях да изгоня пъърво нея, барабар с всичките и дипломати! Да се научат на дипломация и тогава да заповядат.

Ооо, Радул сабахинис хаир олсун. Честито ти +3-4-5% цена на тока за бита, в зависимост от енергоразпределителя ти и 400 до 800*лв за мегаватчас, за небитови потребители. Парното и топлата вода още им жабуркат увеличенията, ама и тях ще ги курдисат.  Ще има още яко нагоре, а дори не се отопляваме.

*При пиково потребление в скъпите дни.

преди 2 минути, Banesc написа:

с боцко се приключва

както и с останалите

руснаците са отмъстителни 

да изгониш руските посланници е равностойно да изгониш американските посланници 

Аз не съм виждал американски посланник, да се държи като митрофанова. Един Пардю само много си вреше гагата навсякъде и едвам си изкара мандата. След него американските посланици са по- тихи и от водата. Даже не ги знаеш кои са. Мустафата само дето малко нашумя, щото Боцко и се нахвърляше да я целува и обарва.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Ооо, Радул сабахинис хаир олсун. Честито ти +3-4-5% цена на тока за бита, в зависимост от енергоразпределителя ти и 400 до 800*лв за мегаватчас, за небитови потребители. Парното и топлата вода още им жабуркат увеличенията, ама и тях ще ги курдисат.  Ще има още яко нагоре, а дори не се отопляваме.

*При пиково потребление в скъпите дни.

И тва кво общо има с изгонването на шпионите?

преди 1 минута, Радул написа:

Аз не съм виждал американски посланник, да се държи като митрофанова. Един Пардю само много си вреше гагата навсякъде и едвам си изкара мандата. След него американските посланици са по- тихи и от водата. Даже не ги знаеш кои са. Мустафата само дето малко нашумя, щото Боцко и се нахвърляше да я целува и обарва.

Брей, сигурен ли си, че няма нищо в жълтите медии и за другите посланици на сащ?

току-що, Sliderum2 написа:

Брей, сигурен ли си, че няма нищо в жълтите медии и за другите посланици на сащ?

Аз жълтите не ги чета. Митрофанова се наби в очи по нежълтите.

преди 1 час, absurt написа:

Има си протокол, по който стават нещата. Досега, винаги прокуратурата е седяла официално зад решението за експулсиране. Всичко друго, "ала Киро" е тъпчене на правилата. 

Да питам, прави ли ти впечатление, че при налични около 40 дипломати, са изгонени 70 души? Сред тях шофьори и готвачи, и всякакъв друуг обслужващ персонал. 

От друга страна, ако има нужда от реципрочност, да го заявят нашите, а не да го смесват с шпионство и други тъпотии, целящи да скъсаме отношенията си с Русия. 

Да си се запитал, кой има интерес и какъв, това да се случи точно сега?

То руснаците могат да си ги пишат както си искат, но те са шпиони! Да не си мислиш, че нашето контраразузнаване ,както и данните на другите служби от ЕС ще вземат да кажат на Копейкин какво знаят и как са го открили!Смях! А дори да е реципрочност ,какво не е ли правилно?За какво ни е тази навалица от руснаци в консулства и посолство!Те ни определиха като враг и ние се държим като такъв.Аз мога да кажа ,че ако бяхме се съгласили с ултиматума на посланичката путин на "добра воля" щеше да ни пусни газта. Ние щяхме да сме самодоволни ,но всички щяха да ни презират и руснаци и европейци! Никой не обича мухльовците .

преди 29 минути, Радул написа:

И тва кво общо има с изгонването на шпионите?

Ами де да знам въобще какво общо има в тая тема, тази дискусия. КабинетО свърши. Финито. Има си тема за престъпленията на бившия кабинет Петков. Аз бъзнах преди няколко време да я заключат тази тук, ама не се прояви желание. Може би сега, най-после?

преди 9 минути, Радул написа:

Аз не съм виждал американски посланник, да се държи като митрофанова.

е как боцко  гушка госпожа мосатафа

типичен късопаметен  българин

я си представи ако митрофанова беше на местото на мостафата 

щеше държавата и умнокрасивитета да гръмне 

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Ами де да знам въобще какво общо има тая в тема, тази дискусия. КабинетО свърши. Финито. Има си тема за престъпленията на бившия кабинет Петков. Аз бъзнах преди няколко време да я заключат тази тук, ама не се прояви желание. Може би сега, най-после?

Като не знаеш, защо бълваш спекулации? Можеш да си замълчиш.

преди 3 минути, Радул написа:

Аз жълтите не ги чета. Митрофанова се наби в очи по нежълтите.

Да, разбира се в нежълтия шитбук, твитерът и нежълтите също като шита, подчинени на запада "наши" мисирчи медиЙ. Които все още ни държат бая надолу що се отнася до свобода, истинност и... качество на писаното слово, въпреки че взривната просащ и антиРусия позиция на правителството и гейпросащесср хардкор "елита" от хардуергей трололинки и няколкото тук ☹️, ни "издигнаха" в очите на господарите и ни пуснаха в класацията фъндък и вече не сме чак на 117 място в света.

преди 3 минути, Banesc написа:

е как боцко  гушка госпожа мосатафа

типичен късопаметен  българин

я си представи ако митрофанова беше на местото на мостафата 

щеше държавата и умнокрасивитета да гръмне 

Кво ли си помисли мустафата, като я награби тоя глиган- айде умрех си млада и зелена. 😆

• Автор
преди 14 минути, bigiadri написа:

То руснаците могат да си ги пишат както си искат, но те са шпиони! Да не си мислиш, че нашето контраразузнаване ,както и данните на другите служби от ЕС ще вземат да кажат на Копейкин какво знаят и как са го открили!Смях! А дори да е реципрочност ,какво не е ли правилно?За какво ни е тази навалица от руснаци в консулства и посолство!Те ни определиха като враг и ние се държим като такъв.Аз мога да кажа ,че ако бяхме се съгласили с ултиматума на посланичката путин на "добра воля" щеше да ни пусни газта. Ние щяхме да сме самодоволни ,но всички щяха да ни презират и руснаци и европейци! Никой не обича мухльовците .

Само за инфо, нямаме премиер. Той подаде оставка в понеделник. Както и нямаме, и правителство. Имаше вот на недоверие.

За русоробите от Възраждане. Който не помнят и 1 минута.

преди 37 минути, Радул написа:

Кво ли си помисли мустафата, като я награби тоя глиган- айде умрех си млада и зелена. 😆

Запри са брей, щях са задавя 😁😁😁

Нали нямало инвестиции...

Световен гигант откри новия си завод за 17 млн. евро в Пловдив

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Svetoven-gigant-otkri-noviya-si-zavod-za-17-mln-evro-v-Plovdiv-1298358?fbclid=IwAR1z6cdFS4jjzGWwCucbm7g_742D0wMG8Z__DtVg8bHpbPp1U-JowwG0klA

Това е третия завод на Либхер край Пловдив.

Не е ли малко странно, че Либхер строи цял завод за 17 милиона евро на плош от 37 квадратни километра, като застроената площ е 12 квадратни километра, а Буци за тия пари прави километър асфалт?

• Автор
преди 7 минути, Радул написа:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Svetoven-gigant-otkri-noviya-si-zavod-za-17-mln-evro-v-Plovdiv-1298358?fbclid=IwAR1z6cdFS4jjzGWwCucbm7g_742D0wMG8Z__DtVg8bHpbPp1U-JowwG0klA

Не е ли малко странно, че Либхер строи цял завод за 17 милиона евро на плош от 37 квадратни километра, като застроената площ е 12 квадратни километра, а Буци за тия пари прави километър асфалт?

Либхер не бяха ли от 30 години вече в България? 1990 година?

преди 1 час, Радул написа:

Руснаците съвсем се самозабравиха.

не руснаците , а само оная истерия дет неиска да се прибира

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Не. Малко по- късно. Първия им завод беше за хладилници, втория за климатични системи, а този ще е за бетонобъркачки. От 1997 ма година е в България. Първия завод е до село Радиново, втория до село Царацово, а този сега си е почти в Пловдив.

преди 21 минути, Радул написа:

за инвестиции има много подобни

преди 23 минути, Радул написа:

Ти луда ли си, нема завод на света с толкова голяма площ. Я пак виж за кво става въпрос, квадратни метри ли, декари ли, квадратни километри ли? Има някаква "незначителна" разлика, ама ти не си длъжен да я знаеш.

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

ето е новината - просто журналето е бързало

преди 24 минути, АСПЕКТ написа:

Мощен западен концерн построи завод за 17 милиона евро в Пловдив!

Трета поредна инвестиция прави в Тракия икономическа зона немската фирмена група "Либхер“. На 1 юли ...

преди 52 минути, Sliderum2 написа:

Ти луда ли си, нема завод на света с толкова голяма площ. Я пак виж за кво става въпрос, квадратни метри ли, декари ли, квадратни километри ли? Има някаква "незначителна" разлика, ама ти не си длъжен да я знаеш.

Да, вярно. Радул спи... 0,037 кв км. То онова е площ като за държава. 😆

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Е, ако е така, това ли ще са европейските ценности за които се борим? Без доказателства да обвиняваме хората и да ги окачествяваме като "врагове на народа"? Явно нищо не се е променило от времената на народният съд до сега. Само ролите са разменени.

Ама разбира се. Докато контраразузнаването , ДАНС, АР, и всички военни структури не докладват на тошеффффф цялата налична информация , то значи  няма доказателства

:) 

преди 2 часа, bigiadri написа:

Има няколко аспекта, които не се акцентират в медиите.

Четох май от представител на ДА,България в мрежата който е бил на закритите заседания по въпроса, и който освен общите неща, спомена и нещо много важно

- че има огромен пробив и проблем в нашите служби на високо ниво . Т.е. в контраразуаването, ДАНС и т.н. Именно заради това си мисля че повечето информация се е знаела отдавна, но ръководните кадри от които е зависело да се вземат решения, са играли в полза на рашистите.

И точно затова не се съмнявам че на западните ни партньори, които съм сигурен имат много по добро разузнаване, им е писнало и са казали  - стига сте си правили оглушки, действайте  най накрая, ето ви нашата информация за този онзи , кой какво е вършил, източил, изнесъл, вербувал, с кой и къде.

Защо мухльото с юмручето реално е в неведение и последен разбира за тази операция, мисля също е очевидно .

Никое разузнаване, никой западен партньор не си прави илюзии за човека на Решетников, вербуван,  изучен, издигнат и предложен за кандидат за президент 2016 г, от службите на Решетников.

За съжаление , когато нещата се блокират на най високо ниво, борбата с рашистките чекисти е изключително трудна.

преди 3 часа, attj написа:

Може да бъде изображение с 4 души, изправени хора и текст, който гласи 'първо B пик: борисов: действията на кирил петков ca аматьорски, но нито крачка назад от изгонването на руските дипломати. обратното e капитулация и отказ от суверенитет. нотата и ултиматумът на митрофанова са обидни (обновена) 22464 преди 37 минути DE ER5* TERE*'

Удари дъното,Тошко...Цитираш клоаката на журналистиката-ПИК,а на снимката виждаме едно ехидно,ухилено,крадливо,лъжливо прасе(Бойко Методиев Борисов)...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.