Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 1 минута, Радул написа:

На каква амбразура се хвърлям? Щото казвам, че клюката е клюка?

Щото твърдиш, че е клюка, ама без да имаш факти за това. 

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Брех, ЕС не били енергийнозависими от Русия, но въпреки санкциите продължават да купуват енергоносители от Путин.

Я обясни този парадокс.

Имат си сключени договори и си ги изпълняват. За разлика от руснаците. Санкциите не означават, че договорите се отменят.

преди 1 минута, цър-вул написа:

Като квалифицираш някого, трябва да разполагаш с факти, иначе му викат клевета!

На ти факт - тя не разбира от право и потъпква право и закони.

Много злобна и арогантна женица.

Дано да и подреже някой крилцата и то така, че да се скрие някъде и повече да не чуваме за нея.

Да заповяда да съди човек с увреждания, който има пълното право, гарантирано му от конституцията на страната, да изразява мнение.

Не съм и аз виновна, че цяла България я видя колко е лесна и проста!

преди 14 минути, БаалБек написа:

Я ги посочи, ама в детайли? 

И не отговори на питането ми.

Не знаеш, че ЕС и в момента ползва енергоносители от Русия?!?

Тц. Не може да не го знаеш. Явно и ти си преминала в отбора на Кoко, оФцата и Лоботомирко, на които плащат за всеки написан пост.

Това долу e писано за Лоботомирко, но в пълна степен се отнася и за теб:

на 22.03.2022 г. в 10:59, ivottoshev написа:

Когато някой е казал, че на света няма срамна работа, не е знаел по какъв ще решиш ти да си изкарваш прехраната.

току-що, Радул написа:

Имат си сключени договори и си ги изпълняват. За разлика от руснаците. Санкциите не означават, че договорите се отменят.

Не иде реч за спазване на договори, а за енергийна зависимост. Зависим ли е енергийно ЕС от Русия? Обясни го на бълбукащата, че както и да се опитвам, не вдява.

преди 2 минути, Anneliese написа:

факт - знаеш ли какво е

не е мисъл на доказано от ТЕЛК болната ти глава

преди 6 минути, цър-вул написа:

Като квалифицираш някого, трябва да разполагаш с факти, иначе му викат клевета!

Това е конкуренция между жени. Нищо не разбираш ти. Завижда и Поля, че Ленчето толкоз лесно разтваря краката. Не непременно както звучи, а че ѝ е лесно да се продава скъпо и тя не пропуска.

преди 8 минути, Радул написа:

Санкциите не означават, че договорите се отменят.

Брех, а договорите на Кока-Кола, МастерКард, Макдоналдс, Ауди, Армани и тн. що се отмениха?!? 

Цитат

Има риск България да стане полигон на Западния свят. Тук у нас явно се правят пробите и грешките на американското НАТО, както и се пробват решения, тип “провокации”.
Примерно, ако искате да видите как ще реагира врага (Русия) при затваряне на посолството във Великобритания или Полша, по-добре е този опит да се направи в България. Защо България?
Защото тук има две ползи - хем се учим как ще реагират руснаците, хем увеличаваме пукнатината между две държави, които са били пример за сателитност само преди 30 години.

Право в целта!:yanim:

току-що, absurt написа:

Недоказано твърдение, е клюка по дефиниция бабе. Не ми трябват факти на мен, на теб ти трябват! Ти твърдиш нещо, което не можеш да докажеш. Забележи, аз не твърдя, че Кокорчо не е гей. Не твърдя и че Е. Питах, това ли е новата клюка?

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

факт - знаеш ли какво е

не е мисъл на доказано от ТЕЛК болната ти глава

Сега ще те докладвам!

преди 3 минути, absurt написа:

Не иде реч за спазване на договори, а за енергийна зависимост. Зависим ли е енергийно ЕС от Русия? Обясни го на бълбукащата, че както и да се опитвам, не вдява.

западна европа е по зависима от нас - доста им е висок процента на използващи газ в домаконства

великобритания решават този проблем тези които са на парно - си купуват ел. бойлер и климатик

преди 1 минута, Anneliese написа:

Сега ще те докладвам!

:D ти сама казваш навсякъде че си с ТЕЛК

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Това е конкуренция между жени. Нищо не разбираш ти. Завижда и Поля, че Ленчето толкоз лесно разтваря краката. Не непременно както звучи, а че ѝ е лесно да се продава скъпо и тя не пропуска.

:lol6:

Никога не съм искала да ставам лесна жена. Няма какво да и завиждам на Лена. Спи с разни мъже и с риск да пипне венерическа болест, само, за да си уреди живота.

Такива жени не ги уважавам и са ми под нивото.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Брех, а договорите на Кока-Кола, МастерКард, Макдоналдс, Ауди, Армани и тн. що се отмениха?!? 

щото нямаха основание

преди 2 минути, Anneliese написа:

:lol6:

Никога не съм искала да ставам лесна жена. Няма какво да и завиждам на Лена. Спи с разни мъже и с риск да пипне венерическа болест, само, за да си уреди живота.

Такива жени не ги уважавам и са ми под нивото.

то има предпазни средства - ама ти вероятно незнаеш

преди 11 минути, absurt написа:

Клюка е по дефиниция душа- недоказано твърдение. Класическа клюка. Докажи, че не е клюка и ще ме направиш за смях. До тогава, аз съм прав, а ти си клюкарка... както обикновено.

преди 1 час, absurt написа:
преди 3 часа, miro20 написа:

https://bg.griego-medical.com/koprolalija-jeto-vikipedija.htm

Мога ли да ти викам копролалия ? :giggle1:

Можеш, бе, защо да не можеш? Да е само едно нещото, заради което ти се присмиваме, да се чудиш дали да се излагаш още. А, то, едно повече- едно по- малко, все тая. TCGOZ.gif.74eb1d63da358dd91300e5edfcfcba32.gif

Благодаря. Ще ти викам копролалия .

преди 31 минути, absurt написа:
преди 56 минути, Радул написа:

Гледам че тва е новата опорка, върти се яко и у фейса. За Петков не вървеше, щот е женен и с деца и там опорката е, че чука асистентката си. Да си призная и аз ако се опитам да измисля най- елементарната опорка, която веднага да бъде подета като света истина от най- ощетените откъм мозък индивиди, точно това щях да измисля. Браво на вас.

Ти пък, от какъв зор се хвърляш на амбразурата за един лъжец, когото висшият правораздавателен орган на България постанови, че е такъв? Нито него познаваш лично, нито кокорко и от едната идеологическа пристрастност, се изживяваш като единия Матросов!icon_cooler.gif.93e5ef04419b86158a09f65096eccf77.gif

Всъщност, тия дни кокорчо е във фокуса на всички медии, но странно защоникой не споменава далеч по важните детайли около него.

Например как негов бизнеспартньор го нарече мошенник, но много умен, че го е излъгал продавайки софтуер на китайци, че е фалирал фирмата си и оставил дългове за 8.7 млн паунда ?

https://tribune.bg/bg/politika/ot-arhiva-kompaniya-na-asen-vasilev-falira-i-ostavi-dalgove-v-london-za-87-miliona-paunda/

Такъв как да не го сложиш за финансов министър , нали :) :)

Ама то шеф на институцията НАП която трябва да се занимава с данъчни измами е с началник... човек специалист по такива измами, който е продал фирмата си на сламен човек и т.н. и т.н.

та това ли ...

Цитат

Точно това се случи и с Украйна. Там години наред се подклаждаше конфликта с Русия и държавата стана полигон на прокси война между Русия и САЩ. Видно е  желанието  сега да се разпространи конфликтът и в околните държави. Триморието и други геополитически инициативи подготвяха това . Голяма радост ще бъде Източна Европа да омаломощава Русия на своя територия със собствена кръв. И както винаги ние първи съюзници , с най-продажните елити .
  Сега чух Василев по Панорама , че в Източна Европа са разположили 300 000 войници на НАТО , което не е бивало от ВСВ.

Има ли желаещи за война срещу Русия? Ама истинска, кървава война, като боевете за Сталинград и Курската дъга? Където има много голям риск да изгубите око, ухо, ръка, крак или да умрете от зверски вътрешни разкъсвания при използването на термобарично оръжие от страна на Русия? Защото в Украйна едно такова вече е било използвано.

Готови ли сте да рискувате собствените си домове и близки в тази война?

преди 1 минута, adersa написа:

Ако не беше Радев ги направил министри в неговият кабинет какво ли щяха да правят Киро и кокорчо сега ?

Нямаше да се познават.

преди 1 минута, adersa написа:

Ако не беше Радев ги направил министри в неговият кабинет какво ли щяха да правят Киро и кокорчо сега ?

Ти ли си последния дето ще зацепи, че тия не са продукт на Радев? А не, май Мирко ще е.

преди 7 минути, Радул написа:

Ти твърдиш нещо, което не можеш да докажеш.

като примерно твърдението че руските  дипломати са шпьони по списък от шефа на данс по усно заръчение от премиера 

• Автор
преди 15 минути, Anneliese написа:

Много злобна и арогантна женица.

Дано да и подреже някой крилцата и то така, че да се скрие някъде и повече да не чуваме за нея.

Да заповяда да съди човек с увреждания, който има пълното право, гарантирано му от конституцията на страната, да изразява мнение.

Не съм и аз виновна, че цяла България я видя колко е лесна и проста!

Завиждаш. Кисело е гроздето. Няма те в тази класация.

https://www.zajenata.bg/включиха-лена-бориславова-в-конкурс-за-красавици---ето-конкурентките-й-(снимки)-news156970.html

преди 1 минута, Anneliese написа:

Има ли желаещи за война срещу Русия? Ама истинска, кървава война, като боевете за Сталинград и Курската дъга

а такива да войват срещу Украйна

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.