Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 1 час, Banesc написа:

квалификацията е че пия ракия

което не е така

а няма какво да кажеш по темата

и се стига до квалификации кой какво яде  какво пие и каква му е прическата 

Не знаех, че да пиеш ракия е квалификация. Забележката ми беше, че дрънкаш неща, които ме карат да мисля, че си пиян. На трезво, дори много глупав човек, не може да изтърси такива дивотии.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 11 минути, bigiadri написа:

По вероятно списъка да го е дал Петков на ДАНС

нищо не  е давал

казали са му агличаните  искаме да изгоните 70 дипломата

и  кирчо е казал на шефа на данс да му набере списък от 70 дипломата за изгонване

но е нямало 70  а 43 

и е направен един списък от 43 и 37  чистачки и готвачки и охрана на посолството 

вижте кои страни гонеха дипломати преди нас

и ще разберете кои страни  в ЕС  корумпирани и вербувани от англия 

всичко се почна от случая скрипал

действаше се по същия начин

русия искаше  доказателства 

а англичаните  казваха че са секретни

по същия начин се действа и в българия

гониме ги има доказателства но е секретно 

преди 8 минути, Banesc написа:

канада и австралия са колоноия на великобритания

британското посолство отговаря за канада и австралия

А разликата между доминьон и колония е?

преди 3 минути, Радул написа:

Не знаех, че да пиеш ракия е квалификация. Забележката ми беше, че дрънкаш неща, които ме карат да мисля, че си пиян. На трезво, дори много глупав човек, не може да изтърси такива дивотии.

квалификация след квалификация

и нулева аргументация

офтопик

преди 3 минути, Banesc написа:

квалификация след квалификация

и нулева аргументация

офтопик

Неграмотник. Ето ти една квалификация и тя се оказва вярна, защото  за сума ти постове, така и не намери точната дума за това, което правя. Какво пък, поне си заслужи квалификацията.

преди 23 минути, Banesc написа:

...

но е нямало 70  а 43 

и е направен един списък от 43 и  х  чистачки и готвачки и охрана на посолството 

...

Абе... оправи си броя на чистачките, готвачките и охраната, че нищо чудно Радул да те препита и по аритметика...

Граждани протестираха пред руското посолство в София

https://nova.bg/news/view/2022/07/01/374360/граждани-протестираха-пред-руското-посолство-в-софия-видеоснимки/

Ей ги бе- всичките 20 бабки и тьотки.

980x551_1656683033.JPG&cfs=1&ext=jpg&utl

Горещо се надявам Русия да вземе на мушка Кирил Петков и Лена Бориславова и да си го получат. Заради тях България отива по дяволите!

Внуците на всички дисиденти заслужават само разстрел1

Тая за себе си говори, като споменава цифрата 4000 лв!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

преди 1 минута, Радул написа:

https://nova.bg/news/view/2022/07/01/374360/граждани-протестираха-пред-руското-посолство-в-софия-видеоснимки/

Аз се надявам Русия да метне термобарична бомба по "Козяк". Да ги видим твоите!

Цитат

Гледам да не се паля по политически теми от години. Но тази абсолютна неадекватност по отношение на международна политика ще ни вкара във война. Точно такива идиотии, популистки решения и изказвания (в двете посоки), предизвикват военни действия. Малко му трябва на Путин да подхване някоя мравка на НАТО.

И това неадекватно правителство (за което даже наивно гласувах хаха) сега ще остане... Леле...

преди 5 минути, lebel написа:

Абе... оправи си броя на чистачките, готвачките и охраната, че нищо чудно Радул да те препита и по аритметика...

Абе няма. То къде 70, там и 80. Ше ревне, че се заяждам за дреболии.

Цитат

Само да вметна, че Русия продължава да снабдява през Украйна Западна Европа с газ, а нас нека да ни натискат да късаме с Русия.
За специалистите, които набързо замениха ядреното гориво с американско - американското е поне с 15% по-скъпо. Отделно, че САЩ превръщат територията в опитно зайче.

Цитат

Те и за газа ни викаха браво, докато си купуваха руски втечнен газ, обаче сега ЕС приема закон, че до 1 ноември всяка страна трябва да си напълни хранилищата на поне 80%. Нашето е доста празно засега и ако не успеем да го запълним на тези проценти дали няма да ни санкционират по някакъв начин? Като допълнение на това че ще мръзнем и че децата сигурно ще са на дистанционно?

преди 4 минути, Anneliese написа:

Аз се надявам Русия да метне термобарична бомба по "Козяк". Да ги видим твоите!

Като ги знам колко са "високоточкови" руските бонби, да не вземе да падне в Берковица ей!

преди 2 минути, Anneliese написа:

И руски втечнен газ няма. Всичкия е невтечнен.

преди 10 минути, lebel написа:

радул фалита не може да смята имата 100 фалирани фирми

като кирчо и кокорчо

разбрах вече каква е била  ситацията

по телефона англичаните са казали да изгониме 17 а кирчо е чул и разбрал  70

дърво без корени

нито английски знае  

нито български 

Цитат
За ядреното гориво - имаше информация, че американците (май Уестинг хаус) правят опити с нови размери касети, но се деформирали в реакторите, което ми звучи притеснително, да се надяваме, че има контролни органи и няма да допуснат компромис със сигурността.

Аз мисля, че ще допуснат. Ако от ПП ги заплашат и им хвърлят едни 4000, като нищо, ще станем следващия "Чернобил"! Честито!

Ще дишате "демократичния" западен уран и ще викате "ура", докато се гърчите от лъчева болест и ви текат вътрешностите!

Останалите ще се молим Путин най - сетне да пусне "Сармат" над Вашингтон и Ню Йорк!

преди 2 минути, Радул написа:

Като ги знам колко са "високоточкови" руските бонби, да не вземе да падне в Берковица ей!

но знаем високо точните американски бомби

за сърбия падат в банкя и владая 

преди 3 минути, Радул написа:

И руски втечнен газ няма. Всичкия е невтечнен.

Искаш да изпиташ лично колко са точни руските оръжия? Ами, заминавай за Украйна! Ама не смееш! Защото си жалък страхливец! Компютърен борец за САЩ си, но стане ли страшно, първи ще избягаш от тук!

Цитат

Азерския е 1/3 от потреблението. Другите 2/3 откъде?

Цитат

Чист популизъм на Кирил Петков. Та какво пак за изпълнените обещания? Изобщо ли не подхождате критично и мислещо?

Цитат
Какво за.американците? По думите на този от ДПС от енергийната комисия, вече сме ги изхарчили 2та танкера. Нали казаха, стигат за месец. Или говорите за друго? А иначе, лятото е ясно,ще се скалъпи. После, кой откъде е.

Цитат

КЕВР утвърди по-високи цени на тока от 1 юли. Цената на електроенергията за битовите потребители се повишава с 3,4%.

преди 41 минути, ivottoshev написа:

Въпреки санкциите, ЕС не може да се откаже от руски енергоносители и плаща на Путин милиарди. Иска да се откаже... но не може. Това ако не е зависимост, моля, обясни ми ти какво е зависимост.

Явно теб те кефи да плащаме неустойки. Те рашките това и чакат. Държавите от ЕС да се откажат преди да е изтекъл договорът им, за да могат да ги съдят. При нас какво се случи? Ако ние се бяхме отказали първи, рашките веднага щяха да заведат дело и да вземат едни неустойки. За справка:

Screenshot-1.png

Да всяка страна поетапно ще се откаже, след изтичане на договорът им с Газпром. Само диктаторски режими не спазват договори. И на теб ти харесва. Сигурно и ти криеш доходи и не спазваш правила.

Цитат
Петков говори предизборно и алангро.

преди 18 минути, Радул написа:

аз виждам една отишла на пазар и вероятно незнае защо са се събрали

Цитат

Най ме хваща страх като чуя "спокойно" от Киро и феновете му.

преди 11 минути, Banesc написа:

но знаем високо точните американски бомби

за сърбия падат в банкя и владая 

в банкя не бе ракета, а просто някакви лапета се будалкаха:laughing5:;)

преди 11 минути, Anneliese написа:

Искаш да изпиташ лично колко са точни руските оръжия? Ами, заминавай за Украйна! Ама не смееш!

а ти смееш ли да застанеш в боя до руснаците, като гледам и ти се криеш

Цитат

Защо се поставя въпросът или - или?
България е член на ЕС и НАТО, факт, но този факт не задължава, не поставя условие да скъсаме всички връзки с Русия или друга държава. Това е чиста манипулация - да се избира или едните, или другите. Кой/кое налага такъв избор?

?

Цитат

На това му се казва екстремѝзъм - придържането към крайни възгледи и методи на действие, да залиташ в крайности. Обикновено това е такава идеология, която е много извън преобладаващите нагласи в обществото.

Но "просто Киро" толкова си може...

преди 1 час, Banesc написа:

А гледа ли по БНТ нейното интервю? Знаеш ли какво каза? Цитирам дословно:

„Ако беше спазвал добрия тон, Петков щеше да има дълъг политически живот.“

И това, ако не е яка намеса във вътрешните работи. Я ми посочи кой друг посланик се е държал така арогантно с наш държавен глава? Това показва, че ни имат за губерния и тая се смята за губернатор на "провинция" България. Щом те кефи, значи обичаш да си наведен. Останалото е само въпрос на въображение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.