Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

По-лошо от ГЕРБ, ДПС и БСП има ли? Сега и ония Дай, България. На Прокопиев партията.

Има :

Kiril-Asen-1.png&q=0&b=1&p=0&a=0

main_1626182680.png.0b653f8d73bb21e232e91f9a242bbf5b.png

Hristo_Ivanov.jpg&q=0&b=1&p=0&a=0

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

току-що, АСПЕКТ написа:

Славчо не е по-различен, единственото хубаво нещо което направи за България беше да разтури предходното правителство, но доколкото разбирам има около 4 милиарда причини за тези му действия.

преди 8 минути, attj написа:

Русия спря да издава туристически визи за българи - да благодарим на Лудото Кики!

Че има ли някакъв интерес за там въобще? Сигурно има малко мераклии, но преполагам ще го приживеят на този етап докато ги изберат за нашата дипломатическа мисия там!

преди 10 минути, attj написа:

Русия спря да издава туристически визи за българи - да благодарим на Лудото Кики!

те пък българите като че ли ще се избият да ходят в Русия:)

преди 2 дена даваха опашки на ГПП за Гърция

• Автор
преди 20 минути, Bubbles написа:

Славчо не е по-различен, единственото хубаво нещо което направи за България беше да разтури предходното правителство, но доколкото разбирам има около 4 милиарда причини за тези му действия.

Какви 4 млрда?

Трифонов към Кирил и Асен: Такова чудо не съм виждал за 30 години. Да се задавите с власт!

Трифонов към Кирил и Асен: Такова чудо не съм виждал за 30 години. Да се задавите с власт!

Слави Трифонов във Фейсбук:

Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от “Има такъв народ”. И като казвам на всички - имам предвид наистина на всички.

И им обясняват по телефона колко лош съм аз, колко добри и морални хора са те. Разбира се, с цел да ги убедят да гласуват за новото предложение за правителство с министър-председател Асен Василев.

Аз в последните 30 години съвременна история на политическия живот за такова нещо не съм чувал. Нито в България, нито по света.

Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е така устроен, че този стремеж да властваш над другите е брутален. Но аз го виждам за пръв път. Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев явно не е незаконно, но чисто в човешки план е просто отвратително. Според мен нищо не е на всяка цена, освен грижата за семейството и хората, които обичаш. Но ако властта за един човек е на всяка цена, значи този човек е сбъркан и вреден за всички останали. Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт.

преди 32 минути, Без умствен капацитет написа:

те пък българите като че ли ще се избият да ходят в Русия:)

преди 2 дена даваха опашки на ГПП за Гърция

Те пък извън България и без друго излизат максимум 20% от българите, а за Гърция не повече от 5%. От тези 80%, на 50% доходите стигат да свържат двата края от заплата до заплата, като разходите са за сметки храна и лекарства, а 30% са на ръба на оцеляването, като се лишават и от храна и от лекарства.

Е и?! Това ли е "голямата придобивка" от членството в ЕС и НАТО?! ДА, ще кажат 20-те % и ще се хилят нагло! Ситият на гладния не вярва!!!

преди 2 часа, absurt написа:

Ами, ако и при това стъпало държавата не може да осигури честни избори? Ако се въздейства върху машините? Как ще реагираш? Ще е важно дали бъркат твоите хора и ще си траеш? Ами, ако бръкнат другите, кво правим?

А-а-а-а, изплю камъчето най-накрая. Цял ден те чакам. Аз знаех, но сега вече и на другите им стана ясно защо толкова държиш да има и бюлетини. 

При машините има едно много важно "ако" се въздейства на машините.  При бюлетините всичко е ясно. Там "ако" няма, манипулациите са сигурни, а теб те е страх  да не би ГЕРБ отново да загубят ако не могат да манипулират чрез бюлетините.

преди 10 минути, Joss Bomon написа:

Те пък извън България и без друго излизат максимум 20% от българите, а за Гърция не повече от 5%. От тези 80%, на 50% доходите стигат да свържат двата края от заплата до заплата, като разходите са за сметки храна и лекарства, а 30% са на ръба на оцеляването, като се лишават и от храна и от лекарства.

Е и?! Това ли е "голямата придобивка" от членството в ЕС и НАТО?! ДА, ще кажат 20-те % и ще се хилят нагло! Ситият на гладния не вярва!!!

ако за Гърция според теб е 5% за Русия 15% ли са

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

ако за Гърция според теб е 5% за Русия 15% ли са

Точно това не искаш да разбереш, че няма никакво значение дестинацията. Пътуват максимум 20% - 15 по работа и 5 за удоволствие.

преди 18 минути, Joss Bomon написа:

В 90те да не сме живеели по-добре, като не бяхме членки никъде ?

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Точно това не искаш да разбереш, че няма никакво значение дестинацията. Пътуват максимум 20% - 15 по работа и 5 за удоволствие.

Да, най-голям е напливът за Коми !

преди 16 минути, Joss Bomon написа:

те 30% гласували, туриха кирчо на власт да управлява всичките 100% - ти 20% не били от значение

преди 15 минути, JohnTRIVOLTA написа:

В 90те да не сме живеели по-добре, като не бяхме членки никъде ?

Да, най-голям е напливът за Коми !

да бе има тапи по ГПП - тата за там, а и като гледам, тук гъмжи от руска стока - огледай се около теб, колко неща са от Русия - имаш ли поне руското знаме, ушито в китай

Не е много изобретателно човечеството. На 75 % от земната повърхност хората пишат и говорят общо взето същото, което тук се пише и говори срещу Русия, като само заменят Русия със САЩ. Никаква инвенция, моля ви се...Скука-а-а-а...
преди 2 минути, Hristo52 написа:
Не е много изобретателно човечеството. На 75 % от земната повърхност хората пишат и говорят общо взето същото, което тук се пише и говори срещу Русия, като само заменят Русия със САЩ. Никаква инвенция, моля ви се...Скука-а-а-а...

Защо пишеш расия с главна буква? 

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

те 30% гласували, туриха кирчо на власт да управлява всичките 100% - ти 20% не били от значение

Гласувалите бяха общо 40%, а за Кирето са не повече от 20% - които бяха подведени и излъгани в последствие. Напиши в търсачката на гугъл "лъжите на Киро" и гледай какво чудо е - Около 511 000 резултата

преди 9 минути, dimy написа:

Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от “Има такъв народ”. И като казвам на всички - имам предвид наистина на всички.

И им обясняват по телефона колко лош съм аз, колко добри и морални хора са те. Разбира се, с цел да ги убедят да гласуват за новото предложение за правителство с министър-председател Асен Василев.

Аз в последните 30 години съвременна история на политическия живот за такова нещо не съм чувал. Нито в България, нито по света.

Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е така устроен, че този стремеж да властваш над другите е брутален. Но аз го виждам за пръв път. Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев явно не е незаконно, но чисто в човешки план е просто отвратително. Според мен нищо не е на всяка цена, освен грижата за семейството и хората, които обичаш. Но ако властта за един човек е на всяка цена, значи този човек е сбъркан и вреден за всички останали. Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт.

Кирчото с Кокорчото ще държат кокала до последно защото знаят че друг шанс няма да имат, същото важи за дай България.

Лудото Кики щял да става финансов министър -все едно никакъв червен картон не е получавал в парламента точно за финансовата политика.

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Че има ли някакъв интерес за там въобще? Сигурно има малко мераклии, но преполагам ще го приживеят на този етап докато ги изберат за нашата дипломатическа мисия там!

Пак ми се ходи в Киев, Москва и Петербург.

преди 18 минути, attj написа:

Лудото Кики щял да става финансов министър -все едно никакъв червен картон не е получавал в парламента точно за финансовата политика.

Пак ми се ходи в Киев, Москва и Петербург.

Ща пишем за някое послоство при следваща рокада :newspaper:

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Много ти е трудно да гласуваш електронно ли? Сори, бизнесът свърши. Защото сте в криза. Стига далавери вече, а и се видя, че ГЕРБ спечели и без бюлетини. Тъй, че недей рева. Бойко е там.

https://medical-names.demolution.net/Идиот.html

преди 1 час, ivottoshev написа:

А-а-а-а, изплю камъчето най-накрая. Цял ден те чакам. Аз знаех, но сега вече и на другите им стана ясно защо толкова държиш да има и бюлетини. 

При машините има едно много важно "ако" се въздейства на машините.  При бюлетините всичко е ясно. Там "ако" няма, манипулациите са сигурни, а теб те е страх  да не би ГЕРБ отново да загубят ако не могат да манипулират чрез бюлетините.

Излагаш се като кифладжия. Цял свят гласува И с бюлетини, ама то сигурно щото са глупави и обичат да си фалшифицират изборите! icon_explode.gif.45f102f383c5cec1f55ae4147486d11e.gifИ ГЕРБ изкара втори резултат и с бюлетини, и без, ама мен ме било страх, че може да не спечелят на следващите избори. KC9uW.gif.3651917642633c2ee2498339161afe69.gif 

Няколко пъти писах, още когато облъчено се радвахте на идиотщините на умния красивитет харвардски, че така както я карате, ще върнете баце на бял кон. Не го искам- писала съм и това, защото смятам, че дългото стоене във властта развращава. 

ПП. Що така нямаш вяра в Рашков, се питам? Той изтерори де що му падне по изборите. Ами, да се сещаш, че Радев вече има нови главни врагове, на мястото на баце и може да назначи служебен кабинет от някои, които да сложат ръка върху резултатите от машинките? И тези "някои" да бъдат от "статуквото", щото с тия боклуци, дето ги избрахте, само засилихте влиянието му- на статуквото. Видя как набързо катурнаха правителството.KC9uW.gif.3651917642633c2ee2498339161afe69.gif

преди 1 час, Bubbles написа:

Кирчото с Кокорчото ще държат кокала до последно защото знаят че друг шанс няма да имат, същото важи за дай България.

то се отнася и за БСП - още преди да има преговори, знаех че ще кажат разбрахме се

преди 57 минути, Joss Bomon написа:

Спри да се излагаш с тоя Блиц бе.

преди 2 часа, dimy написа:

"След разврата и оргиите, винаги идва моралният махмурлук!"- Швейк.

преди 4 минути, Радул написа:

Спри да се излагаш с тоя Блиц бе.

Нещо да опровергаеш можеш ли, или само твоите информационни канали трябва да се четат? Там кога ще напишат нещо компрометиращо?

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Нещо да опровергаеш можеш ли, или само твоите информационни канали трябва да се четат? Там кога ще напишат нещо компрометиращо?

Призовах теб да спреш да се излагаш. Нямам намерение да чета какво пише в този кенеф.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.