Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

току-що, Радул написа:

Призовах теб да спреш да се излагаш. Нямам намерение да чета какво пише в този кенеф.

Нормално за теб- четеш само това, което отговаря на опорките ти. Поне телевизия гледаш ли понякога? Щото, по всичките в новините дадоха как Ленчето се обяснява, дето враговете и корупцията я били злепоставили. И гарантира, че следствието ще покаже, че всичко било нормално.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 1 минута, absurt написа:

Нормално за теб- четеш само това, което отговаря на опорките ти. Поне телевизия гледаш ли понякога? Щото, по всичките в новините дадоха как Ленчето се обяснява, дето враговете и корупцията я били злепоставили. И гарантира, че следствието ще покаже, че всичко било нормално.

Чел съм достатъчно пъти Блиц, за да мога да си направя извода, че всичко написано там, е обида за интелекта дори и на маймуна.

преди 3 минути, Радул написа:

Чел съм достатъчно пъти Блиц, за да мога да си направя извода, че всичко написано там, е обида за интелекта дори и на маймуна.

Да беше отговорил на втората половина на поста ми- за това, че същата новина я потвърди Ленчето по всички телевизии.

преди 4 минути, absurt написа:

Ленчето по всички телевизии.

всеки може всичко да каже - аз направих това което си мислиш че е направила тя - сега какво ще направиш

дори има такива които казват че са виновни за дадено престъпление, но не са - питай МВР

промишлен ток

sshot-247d6c0e7d76d51fd.png

преди 22 минути, absurt написа:

Да беше отговорил на втората половина на поста ми- за това, че същата новина я потвърди Ленчето по всички телевизии.

Гешев награбил Ленка- каква изненада!!! Помниш ли че Гешев беше награбил и Радев? И Костадинов?  Гешев е поръчков убиец на Боцко. А бубанко като един виден селски бек се засили да бие жена, щот му се вижда най- слабата. Няма си идея, че тая ще го направи на мармалад! Много груба грешка. При това, вече рашън мастър го няма тук на място и ще помага само морално. С лозунги- Петков обяви война на Русия! 😆

преди 1 минута, Радул написа:

Гешев награбил Ленка- каква изненада!!! Помниш ли че Гешев беше награбил и Радев? И Костадинов?  Гешев е поръчков убиец на Боцко. А бубанко като един виден селски бек се засили да бие жена, щот му се вижда най- слабата. Няма си идея, че тая ще го направи на мармалад! Много груба грешка. При това, вече рашън мастър го няма тук на място и ще помага само морално. С лозунги- Петков обяви война на Русия! 😆

Все по- екзалтирано звучиш, а терминологията -"бубанко", и "рашън мастър", явно са някакви думи от речника на тайната ви завера.

преди 3 минути, Радул написа:

Гешев награбил Ленка- каква изненада!!! Помниш ли че Гешев беше награбил и Радев? И Костадинов?  Гешев е поръчков убиец на Боцко

те казаха още в началото - ако правителството не намери цаката на Гешев - Гешев ще намери цаката на правителството

току-що, Без умствен капацитет написа:

те казаха още в началото - ако правителството не намери цаката на Гешев - Гешев ще намери цаката на правителството

Гешеф не намери цаката дори на Бошкоф.

преди 1 час, absurt написа:

И ГЕРБ изкара втори резултат и с бюлетини, и без, ама мен ме било страх, че може да не спечелят на следващите избори. KC9uW.gif.3651917642633c2ee2498339161afe69.gif 

Това, болднатото, ти не искаш да се повтаря. За това искаш да се играе на сигурно - манипулиране на бюлетинки та да може този път Баце със сигурност да е първи.

Какво точно ти пречи гласуването да е само машинно, а? За чии права точно си се загрижила, дето щели да бъдат нарушени ако няма бюлетини?

преди 3 минути, absurt написа:

Все по- екзалтирано звучиш, а терминологията -"бубанко", и "рашън мастър", явно са някакви думи от речника на тайната ви завера.

Много ме мислиш. Да не си влюбена?

преди 1 минута, Радул написа:

Гешеф не намери цаката дори на Бошкоф.

той не му пречи- само крякаше че ГЕРБ му пречи, но още го няма - така че вече и на ГЕРБ не пречи

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

то се отнася и за БСП - още преди да има преговори, знаех че ще кажат разбрахме се

Да само че БСП имат твърд ел;екторат и ще влязат в следващоъо НС, имат и шанс да влязат в коалиция с Янев ако последния спечели достатъчно гласове например, имат и опция нова коалиция с ПП, докато ПП нямат опция нито с Янев, нито с ГЕРБ, нито с ИТН, а дай България повече парламент няма да видят.

току-що, ivottoshev написа:

Това, болднатото, ти не искаш да се повтаря. За това искаш да се играе на сигурно - манипулиране на бюлетинки та да може този път Баце със сигурност да е първи.

Какво точно ти пречи гласуването да е само машинно, а? За чии права точно си се загрижила, дето щели да бъдат нарушени ако няма бюлетини?

Пак ще ти напиша, за кой ли път, но щом ти е трудно да разбереш, аз съм насреща.

1. Не искам ГЕРБ да са на власт. А, какъв резултат ще имат, ще се види на изборите. 

2. ГЕРБ спечелиха втори резултат и с бюлетини, и само с машинно. На мислещите това трябва нещо да им говори. на немислещите никой не може да помогне.

3. Рашков вилня на двата последни избора, арестува, писа предупредителни протоколи и резултатът беше пак същия.

4. Пак обяснявам- пречи ми, че ми се отнема правото на избор. Толкова ли ти е трудно да схванеш? 

преди 10 минути, Радул написа:

Много ме мислиш. Да не си влюбена?

icon_explode.gif.4549652c1e58be8e42cb87c7b9f34dab.gif

преди 15 минути, absurt написа:

Не искам ГЕРБ да са на власт.

И за това си плюла по АБСОЛЮТНО всички техни политически опоненти, но никога по тях. То някаква случайност ще да е това, нали :cool:

преди 15 минути, absurt написа:

Пак обяснявам- пречи ми, че ми се отнема правото на избор. Толкова ли ти е трудно да схванеш? 

Чий точно избор е нарушен?

Цял ден те чаках да си кажеш защо не искаш да е само с машини, и в късният следобяд най-накрая изплю камъчето че бюлетинките могат да се манипулират. Получих това, което исках. Не мисля повече да се занимавам с теб на тази тема. 

преди 9 минути, ivottoshev написа:

И за това си плюла по АБСОЛЮТНО всички техни политически опоненти, но никога по тях. То някаква случайност ще да е това, нали :cool:

Чий точно избор е нарушен?

Цял ден те чаках да си кажеш защо не искаш да е само с машини, и в късният следобяд най-накрая изплю камъчето че бюлетинките могат да се манипулират. Получих това, което исках. Не мисля повече да се занимавам с теб на тази тема. 

Защо просто не си признаеш, че си робска душица, готова всички права да й отнемат, щом това ще устрои тези, за които е решила да гласува?

И да, плюла съм по опонентите  на герберите, защото са боклуци. Нали ги избрахте- 3 пъти вече и какво? Права се оказах.

Само че, за теб е непонятно как може да не поддържаш някого, но да не го плюеш безпросветно за всичко и да викаш "осанна" на всякакви недоклатеници.

Що се отнася до лъжата ти, защо не искам да се гласува само с машини- във всичките ми постове пиша защо. Който е човек с достойнство, ще отбележи колко ниско падаш. TCGOZ.gif.d453d6687b7b502f288312f2f80c6edb.gif

преди 3 минути, absurt написа:

Защо просто не си признаеш, че си робска душица, готова всички права да й отнемат, щом това ще устрои тези, за които е решила да гласува?

Моето право да гласувам не е отнето. Твоето също. За това те питах чии права точно са отнети, но ти не отговаряш. Плещиш си само общи приказки. Отнето е единствено правото на някой да може да манипулира бюлетините. Аз съм "за". Ти очевидно не си. Явно си "за" възможността за манипулации. 

преди 6 минути, absurt написа:

И да, плюла съм по опонентите  на герберите, защото са боклуци. Нали ги избрахте- 3 пъти вече и какво? Права се оказах.

Не всички са "боклуци". Какво лошо направи Слави? Най напред никой не поиска да подкрепи негово правителство, защото както сега се оказва - те искат да крадат, а това нямаше как да стане ако го бяха подкрепили. Сега бил свалил правителството. И що? Щото каза истината за Македония-я-я-я и се отказа да участва в този цирк. Изкараха го какъв ли не, обаче той за нещо излъга ли? Да не би да не падна ветото? И да не би бабоеб Макарон още на другият ден да не промени окончателният вид на споразумението което гласувахме, и от него да не отпаднаха важните за България исторически въпроси? Ми не. Слави се оказа прав, че се готвят да ни онодят през гащурите и точно това се случи.

преди 20 минути, ivottoshev написа:

Какво лошо направи Слави?

Слави сгреши в едно много важно нещо - лош подбор на кадрите.

А както още Сталин е казал "Кадрите решават всичко".

До колкото разбирам бил е оставил с тази задача да се занимават В.Василева  и Т.Йорданов.

Сега виждаме резултата от лошият им избор.

Простото, се чуди как и къде да ближе за да остане на власт.

Експулсира руския съветник на посланника Воскресенски, генералните консули във Варна и Русе и директора на културно-информационния център, съобщи руското посолство.

Също така всички дипломати и технически служители ще бъдат изгонени от генералното консулство на Русия в град Русе в България.

От руското посолство отбелязаха, че руското генерално консулство във Варна на практика е останало без служители заради експулсирането на дипломати.

преди 9 часа, absurt написа:

пречи ми, че ми се отнема правото на избор.

КС реши: Машинното гласуване не е противоконституционно - Lex.bg News

Мисля, че това слага край на спора.

• Автор
преди 8 часа, M.Николов написа:

Слави сгреши в едно много важно нещо - лош подбор на кадрите.

А както още Сталин е казал "Кадрите решават всичко".

До колкото разбирам бил е оставил с тази задача да се занимават В.Василева  и Т.Йорданов.

Сега виждаме резултата от лошият им избор.

Е, не всички са лош подбор. Във всяко стадо си има черни овце. И той не е виновен, че пред него се представят с 1 лице, а в действителност са с друго лице. 

преди 40 минути, ncl написа:

Не, сега ще каже бизнесдамата от прекрасната София, че и те са и.диоти. Само тя единствено разбира и е умна, защото има бизнес.

преди 2 часа, ncl написа:

Не е противоконституционно, разбира се! И спорът не е за неговата законност, а за лишаването на избирателите от правото да изберат по кой от двата начина да гласуват. Отнема им се нещо, което съществува в целия цивилизован свят, наравно с другите методи на гласуване. Самият факт, че се отнема правото на избор е смущаващото, но за много хора, не живели през соца, им е нормално. Нищо че уж са против комунизЪма и "комунетата".

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Не, сега ще каже бизнесдамата от прекрасната София, че и те са и.диоти. Само тя единствено разбира и е умна, защото има бизнес.

Не, идиотите си личат отдалече. Не са в състояние да разберат просто изречение. И да, трябва да си умен, за да имаш собствен бизнес. Който няма акъл, мие кенефи.

Стоян Тончев:

Сега разбирате ли, защо който получава пари от САЩ е готин, а от Русия – лош?!

Искам да обясня нещо важно. Знам, че много хора го знаят, но явно не го отчитат.
САЩ е партньорска на България държава - и по линия на НАТО, и в контекста на междуправителствени споразумения за обмен в много сфери - културен, образователен, информационен, военен и т.н. По тази причина парите от американските неправителствени организации за американските медии у нас не се отчитат от държавата, като система от органи, институции и служби, за чуждо влияние и намеса във вътрешните работи. Пари от САЩ получават български журналисти, НПО, политици, анализатори, магистрати (под една или друга форма), дори си имат и провалено правителство. Но това се определя като нещо хубаво, полезно и високоморално, защото е в унисон с "правилната линия" на евроатлантизма.
Русия е неприятелска за НАТО, ЕС и държавната власт у нас страна. По тази причина всяко говорене в положителен план за нея се отчита като предателство, намеса във вътрешните работи, корупция, чуждо влияние, нерегламентирана дейност и т.н.
Сега разбирате ли, защо който получава пари от САЩ е готин, а от Русия - лош?!
А истината е, че и САЩ, и Русия водят информационна война в България за мозъците ни. Едните за това влагат десетки милиони годишно - за прокарване на политики и формиране на обществено мнение. Какъв е ефектът от това за нас - преценете сами.
32 години след започване на Прехода към либерализация и фасадна демокрация, сме най-бедните в ЕС, най-бързо изчезващата нация в света, с най-корупмираните политически елити.
И в случая съм далеч от мисълта, че Москва дава мед и масло за българския народ.
Великите сили следват своите интереси и цели. Въпросът е: България има ли интереси и цели, или само сляпо следва чуждите - преди на СССР, сега на САЩ?

Във връзка с медийни публикации и запитвания Софийска градска прокуратура уведомява, че информацията, че „Софийската градска прокуратура образува досъдебно производство срещу началника на кабинета на премиера в оставка Лена Бориславова“, е с невярно съдържание. 

Софийска градска прокуратура наблюдава образувано досъдебно производство за съзнателно сключване от длъжностно лице от банката на неизгодна сделка.  Лъжливата Лена кога ще  даде доказателства за онези 4000 лв. от Русия?

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Лена сама подала фалшива новина на Канна Рачева от БТВ, че прокуратурата я разследва. Иска да провокира протести в защита на любовника й Киро

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.