Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Защо се оплаквате от електронните гласувания? Ето, че ГЕРБ печели.

Или с хартиени бюлетини, ще включите и ромите.

Не може да си с толкова полиран мозък, просто е престъпление срещу природата!

Пак ще обясня- човешкото право на избор е отнето от закона, забраняващ бюлетините! На плазмодиите не им пречи, но на хората с достойнство- да!

Държавата е длъжна да осигури спазването на закона при избори. Ако не може да се справи- вот на недоверие и нови избори.

Да отнема правата на хората, уж беше отличително качество на тоталитарната държава. 

В Германия, като има толкова измет, която гласува, забраниха ли бюлетините?

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

• Автор
преди 10 минути, absurt написа:

Не може да си с толкова полиран мозък, просто е престъпление срещу природата!

Пак ще обясня- човешкото право на избор е отнето от закона, забраняващ бюлетините! На плазмодиите не им пречи, но на хората с достойнство- да!

Държавата е длъжна да осигури спазването на закона при избори. Ако не може да се справи- вот на недоверие и нови избори.

Да отнема правата на хората, уж беше отличително качество на тоталитарната държава. 

В Германия, като има толкова измет, която гласува, забраниха ли бюлетините?

В Германия не се предлагат пари за вот. Поне аз не знам, да е популярно, някой да си продава гласа като проститу..тките. Също така няма много ц.игани, които да гласуват в Германия, където е честа практика в България именно тези люде, да си продават гласа.

И другият път си подбирай думите. Измет

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

В Германия не се предлагат пари за вот. Поне аз не знам, да е популярно, някой да си продава гласа като проститу..тките. Също така няма много ц.игани, които да гласуват в Германия, където е честа практика в България.

И другият път си подбирай думите. Измет

Ти ще кажеш, че не се били предлагали. Те, германците са извънземни, а не просто органите да са си на място. И да, измет голяма има там- и цигани, и разни арабески, че и сред турците също. А, ти не се застраховай- ако те мисля за измет, ще ти го съобщя директно. 

И не се прави на съвсем неспособен за логическо мислене. По твоята изкривена логика, в цял свят не предлагат пари за вот, та затова не са забранили хартиените бюлетини.510150958_download(16).gif.ebae00fbd92365b4d514933b072c6042.gif

• Автор

На твоята простотия и расистки обиди, само мога да ти покажа, как гласуват в най-голямата по численост демократична страна.

Индийци.

https://www.bbc.com/news/world-asia-india-26847432

_73996004_evms.jpg

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

На твоята простотия и расистки обиди, само мога да ти покажа, как гласуват в най-голямата по численост демократична страна.

На твоята ниска камбанарийка, да наречеш циганина "циганин", й иде расистко. За теб, думата "измет" е расистка, е твоя работа. А, това което ми показваш, аз не го отричам.

Ще ти напиша бааавно, та дано схванеш: 

В тези страни, се дава право на избор на хората и сред начините на гласуване е И този с бюлетини. 

По- простичко не мога да ти го напиша. 

• Автор
преди 7 минути, absurt написа:

На твоята ниска камбанарийка, да наречеш циганина "циганин", й иде расистко. За теб, думата "измет" е расистка, е твоя работа. А, това което ми показваш, аз не го отричам.

Ще ти напиша бааавно, та дано схванеш: 

В тези страни, се дава право на избор на хората и сред начините на гласуване е И този с бюлетини. 

По- простичко не мога да ти го напиша. 

Те имат право на избор. Отиват в секцията, натискат бутона и готово. Никой не им отнема правото на избор.

На банкомата, как теглят пари?

Аз знам единствено дума и.змет само в негативен случай.

https://rechnik.chitanka.info/w/измет

2. Прен. Пренебр. Морално деградирали хора, вън от нормите и законите на обществото.

Досега не съм чувал някой да се обръща към другия гальовно, приятелски. Ей,..из.мет. В положителен смисъл.

Те имат право на избор. Отиват в секцията, натискат бутона и готово. Никой не им отнема правото на избор.

На банкомата, как теглят пари?

Е, сега можеш и да се обидиш, но само тъпанар няма да схване какво му пиша! 

Говоря за ИЗБОР НА НАЧИН НА ГЛАСУВАНЕ

Нямаш право на избор, ако можеш да гласуваш само по един начин. Затова и в демокрациите предлагат по няколко начина- да си избереш който ти е най- удобен и приятен. Само във Венецуела е като при нас- НЯМА ИЗБОР, АМИ НАТИСКАШ БУТОНА И ГОТОВО.

• Автор
преди 4 минути, absurt написа:

Е, сега можеш и да се обидиш, но само тъпанар няма да схване какво му пиша! 

Нямаш право на избор, ако можеш да гласуваш само по един начин. Затова и в демокрациите предлагат по няколко начина- да си избереш който ти е най- удобен и приятен. Само във Венецуела е като при нас- НЯМА ИЗБОР, АМИ НАТИСКАШ БУТОНА И ГОТОВО.

Нали ти посочих Индия. Каква Венецуела?

https://upwikibg.top/wiki/Electronic_voting_in_India

Индия използва хартиени бюлетини до 90-те години. Самият мащаб на индийските избори с повече от половин милиард души, имащи право на глас, в съчетание с свързана с изборите престъпна дейност, накара индийската избирателна власт и висшите съдилища да преминат към електронно гласуване.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Нали ти посочих Индия. Каква Венецуела?

https://upwikibg.top/wiki/Electronic_voting_in_India

Индия използва хартиени бюлетини до 90-те години. Самият мащаб на индийските избори с повече от половин милиард души, имащи право на глас, в съчетание с свързана с изборите престъпна дейност, накара индийската избирателна власт и висшите съдилища да преминат към електронно гласуване.

Ние в Индия ли сме или сме страна от ЕС, умнико? Спирам, с теб е безпредметно да се комуникира.

Аз му пиша за граждански права, той ми пише колко лесно било да натиснеш бутона и как в Индия махнали това право на гражданите си. TCGOZ.gif.41709b2f3cc712236417ba9ec322449d.gif

• Автор
преди 13 минути, absurt написа:

Ние в Индия ли сме или сме страна от ЕС, умнико? Спирам, с теб е безпредметно да се комуникира.

Аз му пиша за граждански права, той ми пише колко лесно било да натиснеш бутона и как в Индия махнали това право на гражданите си. TCGOZ.gif.41709b2f3cc712236417ba9ec322449d.gif

Ние можем да сме в ЕС, но мисленето ни е като тези на Индия, ако мислиш и културата ти е като тези на европейците. Ще си гласуваш с хартийки. Както си искаш. Докато мисленето ти е като тези на индийците, не на европеец. Ще гласуваш като индиец или жител на Венецуела. 

Само можеш да си мечтаеш да бъдеш европейка.

1 млрд гласуват в Индия електронно, а 6 млн българи, уж европейци, не могат. 😁

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Ние можем да сме в ЕС, но мисленето ни е като тези на Индия, ако мислиш и културата ти е като тези на европейците. Ще си гласуваш с хартийки. Както си искаш. Докато мисленето ти е като тези на индийците, не на европеец. Ще гласуваш като индиец или жител на Венецуела. 

Само можеш да си мечтаеш да бъдеш европейка.

1 млрд гласуват в Индия електронно, а 6 млн българи, уж европейци, не могат. 😁

Ми, ще ти го кажа още по- просто. Докато си червей, който приема всичко, ще си търкаш кенефите в немско и ще целуваш- преди или след.

Аз съм точно това- европейка и затова няма да се примиря с орязването на правата ми от някакви случайници, избрани от силно безмозъчни индивиди. 

Последното ти изречение, затвърждава за пореден път, липсата ти на собствено достойнство. TCGOZ.gif.7b9bb7302cc8baa9511ea015f4678559.gif

• Автор
преди 11 минути, absurt написа:

Ми, ще ти го кажа още по- просто. Докато си червей, който приема всичко, ще си търкаш кенефите в немско и ще целуваш- преди или след.

Аз съм точно това- европейка и затова няма да се примиря с орязването на правата ми от някакви случайници, избрани от силно безмозъчни индивиди. 

Последното ти изречение, затвърждава за пореден път, липсата ти на собствено достойнство. TCGOZ.gif.7b9bb7302cc8baa9511ea015f4678559.gif

И кое точно ти е европейското? Руските блокове в София? Панелните комплекси? Ци..ганските коптори? Сивата, мръсна, кална, на дупки София? Миризливият въздух, токсичен въздух в София ли ти е европейски? Старите бракми от скрапа в Германия?  Или дрехите от контейнерите на Германия и Холандия, продавани в магазини втора ръка? Може би мебелите пак от там?  Даже боклука не се събира по европейски. Заплата ти ли е европейска? Нима начина на забавление, като щракаш с пръсти в чалготеката в ритъм ромски и мяташ салфетки, това ли ти е европейското? Почивката ли ти е европейска? Кое точно?

Начинът ти на мислене ли? Та ти в рамките на 10 минути изговори 100 обиди и се водиш дама?

преди 42 минути, absurt написа:

Нямаш право на избор, ако можеш да гласуваш само по един начин.

Можеш да гласуваш, така че не ти е отнето никакво право. Ти можеш да си измислиш хиляди методи на гласуване, примерно поставяне на бобчета в плик и после броене на бобчетата, за да се разбере за кой № кандидат си гласувал, това обаче не означава, че държавата е длъжна да ти осигури бобчета в "тъмната стаичка", нали?

Нарушени биха ти били правата ако изобщо не са ти дали възможност да гласуваш, а такова нещо няма!

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Та, България? 

Народе????

https://m.offnews.bg/news/Politika_8/Nova-Zagora-si-izbra-kmet-na-parvi-tur_780383.html

Кандидатът на ГЕРБ в Нова Загора Галя Захариева печели на първи тур кметския мандат, съобщи говорителят на Общинската избирателна комисия Християна Йорданова.

Кой да изберат? На Киро Тъпото кандидата, на БСП или ДАЙ българия? Те се оакаха до ушите, а останалите партии нямат такава популярност.
И ГЕРБ не са по-различни но в момента са в печелившата позиция.

И кое точно ти е европейското? Руските блокове в София? Панелните комплекси? Ци..ганските коптори? Заплата ти ли е европейска? Нима начина на забавление, като щракаш с пръсти в чалготеката в ритъм ромски и мяташ слафврми, това ли ти е европейското?

Хайде да не прекаляваш, става ли?
В България си има достатъчно Европа, да не говорим че България я имало още когато по земите по които сме аз ти в момента са търчали диваци с копия и са живели по горите.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Можеш да гласуваш

А не трябва.

• Автор
преди 7 минути, Bubbles написа:

Кой да изберат? На Киро Тъпото кандидата, на БСП или ДАЙ българия? Те се оакаха до ушите, а останалите партии нямат такава популярност.
И ГЕРБ не са по-различни но в момента са в печелившата позиция.

Хайде да не прекаляваш, става ли?
В България си има достатъчно Европа, да не говорим че България я имало още когато по земите по които сме аз ти в момента са търчали диваци с копия и са живели по горите.

А не трябва.

Има я друг път. Има Европа, ама друг път. Единственият начин е сега, България да стане някак си европейска. Защото европейските държави деградират. Но едва ли. Даже и сега, не може. Когато е деградирала Европа.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

И кое точно ти е европейското? Руските блокове в София? Панелните комплекси? Ци..ганските коптори? Сивата, мръсна, кална, на дупки София? Миризливият въздух, токсичен въздух в София ли ти е европейски? Старите бракми от скрапа в Германия?  Или дрехите от контейнерите на Германия и Холандия, продавани в магазини втора ръка? Може би мебелите пак от там?  Даже боклука не се събира по европейски. Заплата ти ли е европейска? Нима начина на забавление, като щракаш с пръсти в чалготеката в ритъм ромски и мяташ салфетки, това ли ти е европейското? Почивката ли ти е европейска? Кое точно?

Начинът ти на мислене ли? Та ти в рамките на 10 минути изговори 100 обиди и се водиш дама?

Всичко ми е европейско, но камбанарийката ти е прекалено ниска, за да схванеш. Обърнах ти внимание, че или си шизофреник, или пишете двама от този профил. Да позная ли, че в момента излива вътрешната си помия върху България оня, дето е избягал преди 20 години и оттогава дори не е идвал насам. Защото, с тая заплатка на чистач, не му остават пари за път, че и да се изхвърли пред родата тук колко се е замогнал? За салфетките и чалгата- я, как добре ги познаваш! Липсват ли ти, та като почнеш да оплюваш българското, винаги ги споменаваш?

И да, начинът ми на мислене е европейски, но не го бъркай с "еврогейски". Когато месеци наред се опитвах да те образовам за елементарни неща, че дано се сдобиеш с нещо наподобяващо "обща култура", ти пак се отяждаше, че и квалификации редеше и пак едно просто изречение не можеше да схванеш.

Написах ти тогава, че преставам да пазя крехката ти душевност и карам с истината направо. А, тя е, че си силно функионално неграмотен и затова не можеш да разбереш значението на това, което четеш. Пък ти, се обиждай колкото искаш.

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки обяви, че е подал сигнали срещу премиера Кирил Петков в прокуратурата и срещу Лена Бориславова в КПКОНПИ, ДАНС и комисията по корупция в НС.

Сигналът срещу Бориславова е свързан с нейното назначаване от Кирил Петков в Българската банка за развитие. “Много интересен е начинът, по който Бориславова е назначена като адвокат в ББР и на заплата близо 14 000 лв. Абсолютно необосновано са заобиколени 17 експерти, които работят в правния отдел на ББР.

Никой от тях не получава възнаграждение от 14 000 лв. Адвокат Бориславова, преди да бъде назначена в ББР е била действащ адвокат по повечето изпълнителни сделки на Кирил Петков в качеството му на бизнесмен, обслужвала е негови фирми”, коментира Джамбазки.

И допълни, че една от първите задачи на Петков като служебен министър на икономиката е да назначи Бориславова в ББР. “Тук има няколко въпроса: Има ли конфликт на интереси, има ли някаква форма на корупция... Дали отношенията между Петков и Бориславова са причина тя да получава 14 000 лева заплата. Мисля, че тези възнаграждения трябва да бъдат върнати”, коментира пред “Труд” Джамбазки.

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Можеш да гласуваш, така че не ти е отнето никакво право. Ти можеш да си измислиш хиляди методи на гласуване, примерно поставяне на бобчета в плик и после броене на бобчетата, за да се разбере за кой № кандидат си гласувал, това обаче не означава, че държавата е длъжна да ти осигури бобчета в "тъмната стаичка", нали?

Нарушени биха ти били правата ако изобщо не са ти дали възможност да гласуваш, а такова нещо няма!

А, недей така- не си толкова тъп като някои тук! 

Говоря за нарушеното право на избор- как да гласувам. Дали  по единият начин, дали по другия- аз трябва да реша. Държавата трябва да осигури легитимност на изборите и да пресече опитите за влияние, ако има такива.

Аз мога да си измисля всичко и то няма да има значение, но когато го е "измислил" закона, чрез хората, които съм изпратила в НС, е съвсем друго. 

Най- лесно е, да забраниш нещо, което не ти изнася по някакво причина- това наблюдаваме в медиите и в цялата ни действителност днес, по повод войната в Украйна. 

Ето нещо интересно.

Дали си на руска или задокеанска каишка- все си на каишка..........

https://tribune.bg/bg/mrezhata/toshko-yordanov-dali-si-ruska-ili-zadokeanska-kaishka----vse-si-na-kaishka/?fbclid=IwAR0UoX-2Pilwp-xPPtUGl-0ghBKtkXYPSb1XqHVguUd7vaWbHF-qxZWJnI8

• Автор
преди 8 минути, absurt написа:

А, недей така- не си толкова тъп като някои тук! 

Говоря за нарушеното право на избор- как да гласувам. Дали  по единият начин, дали по другия- аз трябва да реша. Държавата трябва да осигури легитимност на изборите и да пресече опитите за влияние, ако има такива.

Аз мога да си измисля всичко и то няма да има значение, но когато го е "измислил" закона, чрез хората, които съм изпратила в НС, е съвсем друго. 

Най- лесно е, да забраниш нещо, което не ти изнася по някакво причина- това наблюдаваме в медиите и в цялата ни действителност днес, по повод войната в Украйна. 

И къде в закона пише, КАК да гласуваш? Не искаш ли и да ти напишат, и КОГА. В колко часа.

Или направо за кого, да не мъчиш.

Ти можеш да искаш на чешмата ти да тече ВИНО, вместо ВОДА. А в банята ти мляко, вместо вода. И така да се оплачеш, че нямаш достъп до чешмата.

Отнети са ти правата, това, че не пиеш ВОДА, а вино.

преди 10 минути, absurt написа:

Ами именно закона, чрез хората които си изпратила в НС е измислил да се гласува само с машини. Не разбирам при това положение срещу какво роптаеш?

И още:  - защо пък да се пренебрегва моята идея за бобчетата, а да се въвежда твоята за бюлетините? С какво ти си повече от мен, та твоето мнение да тежи повече? Нали уж всички сме равни? 

• Автор
преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ами именно закона, чрез хората които си изпратила в НС е измислено да се гласува само с машини. Не разбирам при това положение срещу какво роптаеш?

И още:  - защо пък да се пренебрегва моята идея за бобчетата, а да се въвежда твоята за бюлетините? С какво ти си повече от мен, та твоето мнение да тежи повече? Нали уж всички сме равни? 

Къде равни, тя тук направо ме срина, само защото аз работя като чистач, а тя работи като шефка в София. Какви права, то не бе т.ъпак, шизо, из.мет..

Вече не ги помня всичките обиди.

За 10 минути около 100 обиди, явно няма речников запас и не умее да борави добре с буквата. Неграмотна е и няма образование.

преди 36 минути, Bubbles написа:

Дефинирай ми ЕВРОПЕЙСКА моля.

Прочети

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.