Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 4 часа, M.Николов написа:

Добре де, тази офца като се прави на много оригинална, защо не спомене, че все пак и газовата връзка с Гърция е проект замислен и започнат при Борисов(да, забавен, но фактите са си факти)?Тоест ПП няма никакви заслуги в случая(като изключим това, че са продължили работата по проекта).

Каква разлика, какви пет лева?!!

Аман от пиар, такова ви беше и цялото управление!

Заслугата е че завършиха проекта :)

На Борисов ги видяхме проектите, само обслужващите Русия се строят за 6 месеца 

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

• Автор

Лукс, скоро от Монако ще ни завидят.

https://novini.bg/bylgariya/ikonomika/727661

По-скъпо е да живееш в София, отколкото в Рио де Жанейро

Кириле, не кради, не прелюбодействай, не лъжесвидетелствай и не пожелавай жената на ближния си зам. шеф на парламента%D0%9A%D0%98%D0%A0%D0%98%D0%9B-%D0%9F%D0%95%D0%A2%D0%9A%D0%9E%D0%92-%D0%9F%D0%90%D0%9F%D0%90%D0%A2%D0%901.jpg

Имам един изключително сложен въпрос! Внимание! Бизнесът знае поне месец предварително, че ДДС върху някои стоки, се отменя временно (ако не се лъжа за един месец) от първи юли 2022. Обаче ефекта върху цените на тези бързооборотни стоки, се прояви най-рано на девети юли, събота, а в някои случаи чак днес единадесети...Ако въобще съм в час как действа бизнесът в България, ако мярката не бъде удължена, очаквам още от първи август цените да възстановят размера си от преди намалението, ако няма други фактори, които да им повлияят нагоре, или надолу. В такъв случай за мярка, която трябва да е цял месец, аз като потребител я усещам едва в рамките на 19-20 дни. Това не е ли престъпление от страна на производителите(и дистрибутори, търговци на дребно) в спазването на мярката?

От Украйна им искали още снаряди и патрони -обаче Кики и Кори вече не смеели да преповтарят схемата с тайните доставки и комисионни.  Много бил неподходящ момента във вътрешнополитически план.   Радев можел да се обърка да даде третия мандат примерно на БСП.      А досега на Корнелия не са и останали никакви  неизлъгани съпартийци...  Даже и Кики се бил притеснявал какво ще стане -как ще си отвоюва обратно държавата без Корнелия!?   

преди 7 минути, attj написа:

.   Радев можел да се обърка да даде третия мандат примерно на БСП.      А досега на Корнелия не са и останали никакви  неизлъгани съпартийци...

има хора изветрели - то на тях разчитат - които ги е подгонила деменцията

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

има хора изветрели - то на тях разчитат - които ги е подгонила деменцията

За Кики и за Кори само неадекватни соцутописти могат да гласуват -заедно с тези корупционни посредници,дето са лично  облагодетелствани от всичките тайни сделки.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Няколко пъти вече.

Само откъм Гърция посредниците били доволни  на някакви си 30 %.   Кики и Кори били съгласни. Всичко било законно и пак засекретено заради Кики и Кори -кога такива като тях отчитат националната сигурност!?   

Днес заредих LPG ... еми добре е .... дойде ми на 1.07лв. литъра след всички отстъпки !

... А да не збравя , че ми вдигнали и заплатата с 25% ... добре е !

преди 11 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Да не си войник?

Подготвят завръщането на бате... -> КЮЛЧЕТА И ПАРИ: Снимките от шкафчето на Борисов са манипулирани - България - Телеграф (telegraph.bg)

преди 21 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Днес заредих LPG ... еми добре е .... дойде ми на 1.07лв. литъра след всички отстъпки !

И къде това, защото няма официална цена под 1,21лв?

Средно 1,40лв.

https://bg.fuelo.net/fuel/type/lpg/month?lang=bg

преди 15 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Дори изпреварваш официално признатата инфлация. Много малко хора в България  сте така.   Повечето се ядосват, че заплатите им са като замразени на 700-800 лв месечно. Средната пенсия вече е 666 лв на месец   Ами браво на соцутопистите Кирил и Асен за уравниловката на това  жалко ниско ниво. В ЕС  тези 300-400 Евро са като дневни джобни пари.

преди 27 минути, ncl написа:

Толкова е средно на седмица...

За бедните.   Семейства с чист   месечен доход 8-10 000 Евро или повече  не са бедни.   В повечето страни от ЕС е налице заможна средна класа.  Такава в България почти липсва. Дори 10 % от сънародниците ни не ми се вярва да са в тази група на уж средна класа.   Над 80 % са бедни.

преди 36 минути, M.Николов написа:

И къде това, защото няма официална цена под 1,21лв?

Средно 1,40лв.

https://bg.fuelo.net/fuel/type/lpg/month?lang=bg

Газпромя! Дори ми идва на 1.06лв.литъра - била отсъпката 4 стотинки, а не 3ст.с картата им.  Инак цената е 1.35лв.

преди 52 минути, Joss Bomon написа:

Бях, до 2005г.

• Автор
преди 13 минути, attj написа:

За бедните.   Семейства с чист   месечен доход 8-10 000 Евро или повече  не са бедни.   В повечето страни от ЕС е налице заможна средна класа.  Такава в България почти липсва. Дори 10 % от сънародниците ни не ми се вярва да са в тази група на уж средна класа.   Над 80 % са бедни.

Според ЕС, които получава по-малко от 60 проценета от средният доход за живеене, се счита за социално слаб.

Ето нагледно.

Какво е да си социално слаб в ЕС.

1200 ЕВРО за сам човек. Двойка с 2 деца до 14 годишна възраст 2400 евро. Самотен родител с 2 деца под 14 годишна възраст 1800 евро. Самотен родител с 1 дете под 14 годишна възраст 1500 евро. 

Закръглям.

wsi1_vm_armutsgrenzen_haushaltstypen_rda

https://ec.europa.eu/social/main.jsp?langId=de&catId=751

25 процента са бедните.

преди 1 час, attj написа:

Дори 10 % от сънародниците ни не ми се вярва да са в тази група на уж средна класа.   Над 80 % са бедни.

Така ли ,Тошко ? А сега кажи,че за всичко е виновно правителството на Петков,което управлява 6 месеца,а мутрата Борисов,който управлява 12 години е невинен...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.