Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Македонците приеха френското предложение. Ето какво буквално са гласували в техният парламент:

Депутатите задължиха правителството, външното министерство и преговорния екип в разговорите с ЕС да се придържа стриктно към условието за зачитане на езиковите, идентичностни, исторически и културни особености на македонския народ като точки, по които не се преговаря с ЕС.

Линк

Нашата позиция - у кофата. Слави се оказа прав с неговата "Македония-я-я"

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

Жената на Кирил Петков очаквано  напуска България заради скандалите с парапета и ЛенаЛинда, Киро и Лена

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Македонците приеха френското предложение. Ето какво буквално са гласували в техният парламент:

Депутатите задължиха правителството, външното министерство и преговорния екип в разговорите с ЕС да се придържа стриктно към условието за зачитане на езиковите, идентичностни, исторически и културни особености на македонския народ като точки, по които не се преговаря с ЕС.

Линк

Нашата позиция - у кофата. Слави се оказа прав с неговата "Македония-я-я"

И каква е нашата позиция?Че то страни като Германия,Франция и Англия векове са били врагове и ако бяха като нас и македонците  и до днес да се мразят и да се разправят. Нашата позиция е РАЗБИРАТЕЛСТВО между балканските народи , да се признаят нациите такива  каквито са в момента.а общата история да я разглеждат историците. На сърбите и русия това никак не им се нрави, но този път номерът им не мина.Явно в много точен момент развалихме руския шпионски център, за да се случи това.

преди 5 часа, bigiadri написа:

И каква е нашата позиция?Че то страни като Германия,Франция и Англия векове са били врагове и ако бяха като нас и македонците  и до днес да се мразят и да се разправят. Нашата позиция е РАЗБИРАТЕЛСТВО между балканските народи , да се признаят нациите такива  каквито са в момента.а общата история да я разглеждат историците. На сърбите и русия това никак не им се нрави, но този път номерът им не мина.Явно в много точен момент развалихме руския шпионски център, за да се случи това.

Нашата позиция беше ясно изразена на Консултативният съвет при Президента през януари. Кирчоикокорчо също бяха там. Сега, когато Бабоеб Макарон ни заповяда, ние клекнахме.

Твоята позиция, и позицията на такива като теб е, че Макароня ни оноди през гащурите, но ние трябва да се радваме, щото това е европейско онождане, и ако можем трябва още по-ниско да се наведем, та да им е по-удобно на господа еврогейците.

Цитат

Сърдитите олигарси без поддръжка отвън нямаха шанс срещу Борисов, без оплакванията, доносите и воплите на нашенци в чуждата амбасада Кирил и Асен нямаше да ги огреят никакви среднощни пици с добавки в МС.

За какви добавки става въпрос? 

преди 10 минути, nikssi написа:

За какви добавки става въпрос? 

Според ПИК, тоя който помете двете жени на бул. Черни връх, бил доставчик на дрога за Кирчо и Лена

Георги Семерджиев доставил на Киро и Лена в МС дрога, скрита в кутии за пица

преди 54 минути, ivottoshev написа:

Според ПИК, тоя който помете двете жени на бул. Черни връх, бил доставчик на дрога за Кирчо и Лена

Георги Семерджиев доставил на Киро и Лена в МС дрога, скрита в кутии за пица

Приятелю,много ниско си паднал...Да повярваш на ПИК...Толкова пошла глупост не бях чувал скоро...Не съм с чак толкова високо мнение за Кирил Петков,но в случая ти направо си се прегърнал с мутрата Борисов да тиражираш подобно безумие...

преди 7 минути, Лудият Учен написа:

Приятелю,много ниско си паднал...Да повярваш на ПИК...Толкова пошла глупост не бях чувал скоро...Не съм с чак толкова високо мнение за Кирил Петков,но в случая ти направо си се прегърнал с Борисов да тиражираш подобно безумие...

Има го и в много други медиЙ. Така че, знае ли се кой е първият публикувал. Може и да е разследващ журналист, или някой от двете, или повечето места в мрежата, в които също се разследват разни неща, не непременно от журналисти. Аз поне се сещам на прима виста за бивол и бърд (пиле), но има и няколко други май. А да, кат се сетих май и в господари на ефира може да го има. Мързи ме да преглеждам резултатите от търсенето, а теб?

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Има го и в много други медиЙ. Така че, знае ли се кой е първият публикувал. Може и да е разследващ журналист, или някой от двете, или повечето места в мрежата, в които също се разследват разни неща, не непременно от журналисти. Аз поне се сещам на прима виста за бивол и бърд (пиле), но има и няколко други май. А да, кат се сетих май и в господари на ефира може да го има. Мързи ме да преглеждам резултатите от търсенето, а теб?

О не,прав си...Мен също ме мързи...

преди 20 минути, Лудият Учен написа:

Приятелю,много ниско си паднал...Да повярваш на ПИК...Толкова пошла глупост не бях чувал скоро...Не съм с чак толкова високо мнение за Кирил Петков,но в случая ти направо си се прегърнал с мутрата Борисов да тиражираш подобно безумие...

Ти не четеш. Не съм казвал че заставам зад написаното вътре. Не случайно съм написал "според ПИК". 

Никси питаше за каква пица става дума и аз го информирах за да не се чуди.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ти не четеш. Не съм казвал че заставам зад написаното вътре. Не случайно съм написал "според ПИК". 

Прощавай,грешката е моя...

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Благодаря. Явно някой журналист яко се е насшмъркал... Зеленския нали не е идвал в България :lol6:

Така, нека споделя какво ми се случи току- що. 

Постнах съдържанието на една статия от Кеворк Кеворкян- резюме на 6 месечното управление на ПростоКиро.

"СЛЕД 6 МЕСЕЦА ИЗПРОСТЯВАНЕ С КИРЧО" 

И получих предупреждение, че трябва да премахна думите, които ми бяха подчертали, в противен случай ще ми изтрият профила. А, думите бяха "изпростяване, Кирчо, Лорер". 

Пускам поста- да видим какво ще стане.

Ето и линк към публикацията https://www.facebook.com/kevorkkevorkianVN

Опитах отново да постна текста и се оказва, че цензурата е специално за написаното от Кеворкян.

Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Нашата позиция беше ясно изразена на Консултативният съвет при Президента през януари. Кирчоикокорчо също бяха там. Сега, когато Бабоеб Макарон ни заповяда, ние клекнахме.

Твоята позиция, и позицията на такива като теб е, че Макароня ни оноди през гащурите, но ние трябва да се радваме, щото това е европейско онождане, и ако можем трябва още по-ниско да се наведем, та да им е по-удобно на господа еврогейците.

Напротив. Пак си повтаряш старите глупости. Това което бе постигнато българсктие интереси спрямо Македония е да станат интереси на Европа .

Затова и толкова реваха някои коминтерновци в Македония.

Ти представяш това като "еврогейско онождане" .

Подозирам че всяка постигната победа на България за теб е нещо лошо.

преди 7 часа, ivottoshev написа:

хахахаха :)  тошееффф как яко се самонасра отново.

А когато аз ти показах и коректно цитирах думи от друга медия и организация, нали ти ревеше постоянно колко съм лош дето ...  "Миро бил казал че това не са негови думи"  и т.н. и т.н.

:)

Как се самобичува не е истина.

Ето човека ти каза "извинявай" . Кога ще чуя от теб "извинявай Миро"  за това че съм абсолютно коректен в позоваването и цитирането си ?

:giggle1:

преди 8 минути, absurt написа:

Ето и линк към пуубликацията https://www.facebook.com/kevorkkevorkianVN

Цитат
Това съдържание не е достъпно в момента
Когато това се случи, обикновено причината е, че собственикът е споделил съдържанието само с малка група хора, променил е кой може да го вижда или го е изтрил.
преди 1 час, miro20 написа:

хахахаха :)  тошееффф как яко се самонасра отново.

А когато аз ти показах и коректно цитирах думи от друга медия и организация, нали ти ревеше постоянно колко съм лош дето ...  "Миро бил казал че това не са негови думи"  и т.н. и т.н.

:)

Как се самобичува не е истина.

Има една мъъъъъъничка разлика. Аз казвам "според ПИК", с което ясно показвам, че не заставам зад написаното, докато в твоят пост даже не беше оградил с "цитат" написаното и по нищо не личеше че цитираш думи от "друга медия и организация":

на 21.03.2021 г. в 14:52, miro20 написа:

Към момента на задържане този руски шпионин, под прикритие на български "натовски" офицер, е бил на длъжност заместник -директор на дирекция "Планиране, програмиране и бюджет" в Министерството на отбраната.

Повече от наложително е в МО да се проведе спешна, веобхватна и задълбочена провека за лоялност и липса на конфликт на интереси на целия списъчен състав от всички структурни звена и нива на управление.Награденият с орден полк. Петров от МО е сред обвинените в шпионаж

Понеже си много "умен" плюеше по полковниците-шпиони, само защото мислеше че по този начин плюеш по Радев. Чак когато те ограмотих, че за гнилите ябълки в МО отговаря Министър и Министър-председател, а не Главнокомандващият на армията, чааааак тогава обърна палачинката и изтърси легендарното "тези думи не са мои" :cool:

преди 3 минути, ivottoshev написа:

плюеше по полковниците-шпиони, само защото мислеше че по този начин плюеш по Радев. Чак когато те ограмотих,

Ама ти още ли си верваш  какво съм си бил мислел че и ме бил ограмотил ....:giggle1::lol6:

И аз мога да кажа тошефффф си мисли за гейове.  Колко вярно ще е това ?

Проблема бе че орева сввета за цитат който "не бил мой" . И аз коректнопосочих източника - Атлантическия клуб.

Сега ситуацията е същата. Човека по назад ти се извини след като уточни че цитираш ПИК. Кога ще ми се извиниш че КОРЕКТНО съм посочил ЦИТАТА от атлантическия клуб ??

Смешник :)

Гърчи се гърчи... :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

Проблема бе че орева сввета за цитат който "не бил мой" . И аз коректнопосочих източника - Атлантическия клуб.

Сега ситуацията е същата. Човека по назад ти се извини след като уточни че цитираш ПИК. Кога ще ми се извиниш че КОРЕКТНО съм посочил ЦИТАТА от атлантическия клуб ??

В моят пост ясно съм показал че написаното е "според ПИК". В твоят пост няма и намек че е цитат, а за Атлантическият клуб изобщо не се споменава :wub:

преди 2 часа, miro20 написа:

Подозирам че всяка постигната победа на България за теб е нещо лошо.

Явно, всеки си има собствена преценка какво значи победа за България. Аз не съм свидетел, според моите възгледи да има такива, които да се броят на повече отколкото са пръстите на едната ръка, става въпрос за всичките години след "преврата".

преди 10 часа, Лудият Учен написа:

Все пак, има доста въпроси покрай личността на въпросния Семерджиев -> Криминалист: Военен прокурор, близък до Гешев, е бил сред първите на катастрофата в София - България | Vesti.bg

Цитат

"Първи на мястото на произшествието са пристигнали униформени служители от едно специализирано подразделение в София,

които са запазили местопроизшествието и са извършили първите рутинни действия по обезопасяване на района.

Интересно е кой е дошъл след тях – един човек с бял костюм.

Това е един военен прокурор, чието име ще спестя за момента – нека властите се произнесат. Този човек се появява, влиза в периметъра, който е ограден, легитимира се като магистрат и започва да говори по телефона, да оглежда и да обикаля останките от автомобила и за съжаление телата на загиналите момичета", посочи той. 

По думите на Савов униформените служители нямат право да му направят каквото и да било.

"Той – бидейки магистрат – има правото да се намесва в рамките на произшествието. Едва след това пристига автомобил от 4-то районно, управляван от Мирослав, приятеля на Симона Радева. И след това пристига и самата Симона. Тя е била цивилна и с личния си автомобил и стои там около 40 минути. Интересното е, че униформените от районното там не са ѝ попречили. Тя си говори с тях и след това си тръгва", заяви той.

Възможно е военният прокурор да е минавал от там като случаен гражданин, каза Савов, но добави, че не му се вярва това да е така. 

"Моята хипотеза е, че някой го е изпратил там, за да види какво се случва. И тук вече нещата излизат извън МВР и започваме да влизаме в едни теории на конспирацията дали въпросното лице Семерджиев не е свързан с по-високи етажи на властта. Този военен прокурор е приближен до главния прокурор. Всички го знаят. Говоря за Адалберт Кръстев, да", подчерта криминалистът.

• Автор

Любимецът на госпожата от София, бизнесдамата. Бившата секретарка на БКП.

Той нищо чудно, щеше досега да се гушне с Боби.

https://novini.bg/bylgariya/politika/728514

Петър Москов:

Кирил Петков, Бойко Борисов и Христо Иванов трябва да си подадат ръка в името на силна десница

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Любимецът на госпожата от София, бизнесдамата. Бившата секретарка на БКП.

Той нищо чудно, щеше досега да се гушне с Боби.

https://novini.bg/bylgariya/politika/728514

Петър Москов:

Кирил Петков, Бойко Борисов и Христо Иванов трябва да си подадат ръка в името на силна десница

Ти, ще си направиш ли собствен профил, та да спреш да ме олайваш от този? Да, бизнесдама съм и не, не съм на възрастта на баба ти, че да съм била партийна секретарка, галфон нещастен. Гледай си кенефите и не се занимавай с България, "изгонения".

преди 14 часа, Лудият Учен написа:

Приятелю,много ниско си паднал...Да повярваш на ПИК...

а ти да не си мислиш че си мн извисен като вярваш на фрог

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.