Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 3 минути, hjhj написа:

От нас идват парите. И не правя съпоставки защото те са същите, като предишните, но по хитри.

И щом заемаш висш държавнически пост, нямаш право да се оплакваш и да се жалиш,че хората те снимат (на обществено място) и ти държат сметка.

Тоя кокорчо отдавна трябваше да е изритан с големия ботуш, останалите също, ама се мотаят нарочно с тия мандати, да се донакрадат и заличат следите от престъпленията си.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 8 минути, hjhj написа:

От нас идват парите. И не правя съпоставки защото те са същите, като предишните, но по хитри.

И щом заемаш висш държавнически пост, нямаш право да се оплакваш и да се жалиш,че хората те снимат (на обществено място) и ти държат сметка.

Нормално, заплатите на всички държавните служители са народна пара.

Трябва да има етика. Момчето с микрофона може да го изчака да се нахрани или изпие кафето пък като тръгне да излиза да го засрещне с въпроси.

Пример за такава етика е в Армията при хранене не се командва, ако ще дядо ти Боже да влезе !

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Кой каза , че не може да се посещава от всеки ?

мисля че бе в тази наредба

https://lex.bg/bg/laws/ldoc/2137203780

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

мисля че бе в тази наредба

https://lex.bg/bg/laws/ldoc/2137203780

И какво пише там което да е обект на това твърдение?

преди 19 минути, JohnTRIVOLTA написа:

И какво пише там което да е обект на това твърдение?

според теб каква е целта на заведенията - аз не виждам табела, забранено видеозаснемането

заведението влизат клиенти - аз съм клинет, независимо какъв съм / асенчо да не би да е в неговото заведение, че да казва кой да влиза и кой не

• Автор
преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

според теб каква е целта на заведенията - аз не виждам табела, забранено видеозаснемането

заведението влизат клиенти - аз съм клинет, независимо какъв съм / асенчо да не би да е в неговото заведение, че да казва кой да влиза и кой не

А, Жоро Игнатов си прави така предаването. И то с лица, които не са публични. Отива и директно навира камера в лицата на хората.

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Криза!

Ей тва е наглия Ганьо- папарак. Човека седнал да яде, тоя му се вре на главата! Не изговане, ами изгонване с ритници! Когато човек се храни и змията не го закача!

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

А, Жоро Игнатов си прави така предаването. И то с лица, които не са публични. Отива и директно навира камера в лицата на хората.

И не яде ли шамари?

• Автор
преди 15 минути, Радул написа:

Ей тва е наглия Ганьо- папарак. Човека седнал да яде, тоя му се вре на главата! Не изговане, ами изгонване с ритници! Когато човек се храни и змията не го закача!

И не яде ли шамари?

Ако беше Тошко, щеше да се възмущаваш на Тошко. Но каквото и да прави човека на сърцето ти, все друг е виновен.

преди 15 минути, Радул написа:

И не яде ли шамари?

Още не съм видял някой да го бие. Подиграва се с бедните хора, които не умеят да се защитят. За да му направят предаването.

преди 46 минути, Без умствен капацитет написа:

Да повторим, че никой не е казал , че "репортерчето" няма право да влиза - той си бе и влязал вътре, но с наглост, арогантност и липса на такт в действията си нормално да го изгонят домакините на заведението. В дома си "репортерчето" както си иска да се държи, инак така - като мръсен котак из кибапчийница!

Абе какви хора сте, човек докато се храни или премахва обработената храна не се закача !

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Ако беше Тошко, щеше да се възмущаваш на Тошко. Но каквото и да прави човека на сърцето ти, все друг е виновен.

Още не съм видял някой да го бие. Подиграва се с бедните хора, които не умеят да се защитят. За да му направят предаването.

Бе ти си бил много изпразнен бе бате.

преди 28 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Да повторим, че никой не е казал , че "репортерчето" няма право да влиза - той си бе и влязал вътре, но с наглост, арогантност и липса на такт в действията си нормално да го изгонят домакините на заведението. В дома си "репортерчето" както си иска да се държи, инак така - като мръсен котак из кибапчийница!

Абе какви хора сте, човек докато се храни или премахва обработената храна не се закача !

Кви домакини, аз виждам само долнопробно мафиотско "заведение" с наети горили за биячи. Биячи. Ама то срещу дупката дето мишкуват управниците назначени ни от сащ/есср, е нормално да има други дупки.

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

Кви домакини, аз виждам само долнопробно мафиотско "заведение" с наети горили за биячи. Биячи. Ама то срещу дупката дето мишкуват управниците назначени ни от сащ/есср, е нормално да има други дупки.

Каквото и да виждаш, на оная мисирка мястото й не е там- да притеснява клиентите! Кокорко е бил там в качеството си на обикновен клиент. Работата на горилите е, да изхвърлят всеки, който нарушава реда в заведението. 

преди 57 минути, JohnTRIVOLTA написа:

е нали знаеш че на балканите сме си простаци

газпром вече не е монополист за газ - :devil2:

ICBG официално стана вторият независим газов оператор в страната

Цитат

Така ICGB става вторият независим газов преносен оператор в страната освен "Булгартрансгаз".

преди 3 минути, M.Николов написа:

К'ъв "Газпром" бре, офца?

:giggle1:

Цитат

Булгартрансгаз

преди беше монополист и си определяше каквито иска такси - сега вече има конкуренция

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Moже да влиза където си иска, но без покана или акредитация, той вече не влиза като журналист, а като обикновен нахалник. В този случай имаш пълното право да повикаш охраната да го изхвърли, като мръсен помияр и той не може да се ползва от никакви журналистически права. В случая имаме един дебил, който освен всичко твърди и че е адвокат. Би трябвало добре да знае, какво може и какво не. Потърпевшия би могъл да подаде жалба за тормоз и ще спечели. Той го знае, но му е по- важно да стане известен. Ей виж- на Аспекта вече му е известен. Е да, няма да стане известен журналист, а известен дебил, но... в известността има пари.

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

преди беше монополист и си определяше каквито иска такси - сега вече има конкуренция

"Газпром" и "Булгартрансгаз" са две различни неща.

преди 50 минути, Sliderum2 написа:

Ти каква очакваш да бъде охраната на заведение бе гълъбе? Някой дядо със свирка ли? Много ясно че са горили.

преди 1 минута, M.Николов написа:

На хартия...

преди 3 минути, Радул написа:
преди 4 минути, M.Николов написа:

На хартия...

Лика-прилика сте си вече с офцата, браво.

• Автор
преди 1 час, Радул написа:

Бе ти си бил много изпразнен бе бате.

По-подробно. Нищо не разбрах. Не разбирам монтьорски език.

преди 21 минути, M.Николов написа:

Лика-прилика сте си вече с офцата, браво.

Влюбен е в Асен. От любовта се оглупява.

преди 8 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Какво общо има въобще Булгартрансгаз с LPG което ползвам на автомобила ? ... Абсолютно нищо !

Има общо с метана, който някои ползват на автомобила.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Питай офцата.

:)

К'во да питам? Мислех си че йодните пари са благотворни, но май не за всички!

току-що, Радул написа:

Има общо с метана, който някои ползват на автомобила.

Тъй де, аз не съм със CNG, а с LPG т.е. няма общо!

На възмутените вопли (транслирани отвсякъде) на представители на властта "Знаете ли колко европейски пари ще изгубим,бе, нещастници заблудени?!" отговарям убедено "Не, не знаем колко пари ВИЕ ще изгубите!"

Констатирам със съжаление, че мнозинството от българите май не разбира, че смисълът на "оправянето" не е крайния резултат(да ни оправят), а в самия процес на оправяне. Както се казва. - ,,Мъндръцането продължава!"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.