Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Мирко, твоята порода те сложи на пачи яйца. Вижте само колко сте хубави. Един друг се топите и дърпате обратно в казана. 

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 1 час, Banesc написа:

Еййй тва Беновска ли е? Умница- убавица. И си закачила циците с тиранти за задника. Браво, браво.

преди 46 минути, Sliderum2 написа:

Мирко, твоята порода те сложи на пачи яйца. Вижте само колко сте хубави. Един друг се топите и дърпате обратно в казана. 

Много различна порода сме, ма червените очила не са за близко гледане.

• Автор
преди 59 минути, miro20 написа:

Кога съм наричал Слави парцал или че са си бърсали ръцете герб с него , че да ми приписваш профили??

Вече почнах да се обърквам. Тук всеки си прави по 100 профила. Като лудница е. Не знам, кой кой е. Звучеше като теб.

току-що, АСПЕКТ написа:

Вече почнах да се обърквам.

Ти си си объркан поначало.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Вече почнах да се обърквам. Тук всеки си прави по 100 профила.

Затова пък вие пишете 5 човека в квартирата от един профил.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Като лудница е.

Като?

преди 5 минути, Радул написа:

ма червените очила не са за близко гледане.

Ама как бе, ти не си ония червеничкити, ти си от синичкити а оня мискинин комшията е от жълтите неговата вера...

преди 14 минути, Радул написа:

Много различна порода сме, ма червените очила не са за близко гледане.

Искаш да изриташ Мирко да не участва в разпределението на гранта за тролене, плащан от сащ, защото е доста по-способен и привлича към себе си голям процент и за другите трололинки дет са некадърници, остават само стотинки. 

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Искаш да изриташ Мирко да не участва в разпределението на гранта за тролене, плащан от сащ, защото е доста по-способен и привлича към себе си голям процент и за другите трололинки дет са некадърници, остават само стотинки. 

Слаб опит. Едва ли има някой тука, дето да не е наясно, че Радул си изкарва парите с работа, а не с драскане на пропаганда.

преди 3 минути, Радул написа:

Слаб опит. Едва ли има някой тука, дето да не е наясно, че Радул си изкарва парите с работа, а не с драскане на пропаганда.

Га намираш време да рАботиш, като си 24/7 тадява?

Не е слаб опит, щото имам повече доверие на нюха на Мирко в случая. Пък и какво пречи на изкарването на пари с джамбазлък, да изкарваш още и с други дейности.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Многофункционален пътува във времето. :)

преди 5 минути, Bubbles написа:

Пак слаб опит.

А се замислете кои колко и какви останаха фенове на Лудото Кики?    Скоро ще е сама Лена.    Заедно с посредниците - ама те са лично заинтересовани и не трябва да ги броим.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Не е слаб опит, щото имам повече доверие на нюха на Мирко в случая. Пък и какво пречи на изкарването на пари с джамбазлък, да изкарваш още и с други дейности.

Многофункционален пътува във времето. :)

Очевидно е, че имаш проблем не само с доверието, но и още доста неща. Обичаш да те лъжат, но то тва си е национален феномен, не си нещо специален.

преди 1 минута, Радул написа:

Пак слаб опит.

За кое?
Аз когато и да го отворя тоя форум все си тука и все ръсиш мъдрости.

преди 1 минута, attj написа:

А се замислете кои колко и какви останаха фенове на Лудото Кики?    Скоро ще е сама Лена.    Заедно с посредниците - ама те са лично заинтересовани и не трябва да ги броим.

Над 21 %. Засега...

току-що, Bubbles написа:

За кое?
Аз когато и да го отворя тоя форум все си тука и все ръсиш мъдрости.

Това е клише. Постоянно се върти за доста хора.

току-що, Радул написа:

Над 21 %. Засега...

Скоро и 4 % ще са под въпрос.

току-що, attj написа:

Скоро и 4 % ще са под въпрос.

Само за ИТН.

преди 2 минути, attj написа:

Оооо ма той деда Радул не му е за ради просто Кирото, на Ленчето е хвърлил око палавника, кой знае колко пъти я е "минал" вече на ръка...
...ако още може.

преди 2 минути, Радул написа:

Над 21 %. Засега...

Това е клише. Постоянно се върти за доста хора.

Може, аз само казвам какво виждам, а че не си единствен то и това е видно. :)

току-що, Bubbles написа:

Оооо ма той деда Радул не му е за ради просто Кирото, на Ленчето е хвърлил око палавника, кой знае колко пъти я е "минал" вече на ръка...
...ако още може.

А това вече е селска проява. Но нищо, на теб ти пасва.

• Автор
преди 14 минути, Bubbles написа:

Откъде знаеш, да нямаш 

800px-2005-11_stempeluhr.JPG?itok=tcdUoX

timeclock.jpg

Или самият ти стоиш и така знаеш?

Дебнеш от някой ъгъл?

току-що, Радул написа:

А това вече е селска проява. Но нищо, на теб ти пасва.

Хаха що не е ли верно?
Да не си хвърлил око на Кокорчо ей?

Само за ИТН.

ПП,ДБ, БСП. ИТН   -   4  по 4 е 16 %!   АУТ!  Време е за друга коалиция!

преди 3 минути, Bubbles написа:

Хаха що не е ли верно?
Да не си хвърлил око на Кокорчо ей?

Тази малко на анадолска бие...

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Откъде знаеш, да нямаш 

Или самият ти стоиш и така знаеш?

Рядкост е да вися дълго тук, обаче когато и да вляза имам 20 известия от които поне половината са Радул отговори, АСПЕКТ отговори...
Имаш 40к мнения, стареца има 20к
Аз 15 години едва 10к мнения бях стигнал в датата при положение че бях доста активен. Къ мислиш, проста математика. :)

току-що, attj написа:

ПП,ДБ, БСП. ИТН   -   4  по 4 е 16 %!   АУТ!  Време е за друга коалиция!

Иначе ти не харесваш ГЕРБ...

току-що, Bubbles написа:

Рядкост е да вися дълго тук, обаче когато и да вляза имам 20 известия от които поне половината са Радул отговори, АСПЕКТ отговори...
Имаш 40к мнения, стареца има 20к
Аз 15 години едва 10к мнения бях стигнал в датата при положение че бях доста активен. Къ мислиш, проста математика. :)

Ми махни си известията бе. Аз не получавам такива и не знам кой, колко и кога пише. Не ме засяга по никакъв начин.

Слави не обслужва тотално никой в момента но търси политическо внимание с последните си две изявления от "диванчето", които целят реакции от типа: "уауу, ахх, еййй..." с които да впечатли тези, които май забравят празните му закани за бойкот на ВСЯКАКВО правителство с участие на ПП. Изведнъж забравил какво е казал само преди 2-3 седмици, сега ПАК излиза с тоя номер но вече е изтъркан!  :jumping11:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.