Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 3 минути, Радул написа:

Една дума- Магнитски. Едва ли Миро и фактчекърите му, знаят повече от ЦРУ. Не знам колко трябва да си изпаднал, та да защитаваш Пеевски.

Не знам дали какво знае, ама той откакто се е затролил от 2015, си има профил и при хардуербгейци и днес си е позволил да драсне в тяхната вътрешнополитическа тема. Най-големият трол там си го уважава, обаче другите зверотии му се нахвърлиха да го хапят. :)

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 3 минути, absurt написа:

Ми, не, не си разбрал. Цитирани са факти, които опровергават твърденията на ПростоКиро. Името на набедения може да е и Гълъб Калвачев, или Радул.

Само дето името на "набедения" е Пеевски и изобщо не е набеден, а един международен престъпник. Малка разлика, но съществена. А ти е добре да се запиташ, що така все пак името на набедения не е Гълъб Ковачев или Радул, а именно Пеевски? Гълъб и Радул биха били лесни жертви и след това "ПростотоКиро" да се бие в гърдите как е ударил корупцията нали? Защо му е да се захваща с невъзможното? Така че бабе, тва "може" го остави за друг вид употреба. "Може", никога не може да бъде аргумент. Защото "може" и "не може" били братя.

преди 54 минути, Радул написа:

Почнахме да защитаваме Пеевски? Сериозно???

Тази  тема е за Кирил Петков  

преди 2 минути, Радул написа:

Само дето името на "набедения" е Пеевски и изобщо не е набеден, а един международен престъпник. Малка разлика, но съществена. А ти е добре да се запиташ, що така все пак името на набедения не е Гълъб Ковачев или Радул, а именно Пеевски? Гълъб и Радул биха били лесни жертви и след това "ПростотоКиро" да се бие в гърдите как е ударил корупцията нали? Защо му е да се захваща с невъзможното? Така че бабе, тва "може" го остави за друг вид употреба. "Може", никога не може да бъде аргумент. Защото "може" и "не може" били братя.

Инвалидче, цяло кило глупости написа, но фактът, че Пеевски не е взимал кредит от банката, си остана. 

преди 1 минута, attj написа:

Тази  тема е за Кирил Петков  

Точно така. И аз пиша точно по темата, а ти правиш забележка, която е изрично забранена от правилата на форума.

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

преди 3 минути, absurt написа:

Инвалидче, цяло кило глупости написа, но фактът, че Пеевски не е взимал кредит от банката, си остана. 

Не. Така твърди някой си, цитиран от гербската подлога Блъсков. Вероятно пак от някакви "тайни" канали, като Биков. Нищо вярно, но те не смятат да го съдят, работата е да го оклепят- идват избори! Въпроса е да се подеме припева от паплачта. А фактът е, е Пеевски е крал та се е насрал и това го казвам не аз или Киро, а правителството на САЩ. Цел закон си направиха за крадци като него.

преди 15 часа, Sliderum2 написа:

Като става въпрос за плащане от едни на други паразити с народни пари проблем с милиони и милиарди няма.

Цитат

Потърпевшите от цялата тази операция ще бъдат българските граждани и бизнес. Вместо да купуваме директно природен газ без посредници по схемите, одобрени от Европейската комисия, ние пълним джобовете на частни интереси. Големите европейски компании вече са приели тази схема, защото тя не е в противоречие с европейските правила и тук „аргументите“ и героичната поза на правителството в оставка на Кирил Петков изглежда повече от неуместна, защото ни води към бездната на мизерията.

Да видим има ли правосъдие или не.

Цитат

Вчера стана ясно, че ДАНС е изпратила материали от проверката си за доставките на природен газ от страна на „Булгаргаз“ на Върховна касационна прокуратура.

Материалите са събрани след подробна проверка извършена от служителите на вътрешното разузнаване относно "конкретни факти и обстоятелства, свързани с диверсификацията на доставките на природен газ за България от обществения доставчик „Булгаргаз“.

От ДАНС подчертават, че ако бъдат установени допълнителни факти и обстоятелства, "които представляват заплаха за националната сигурност на страната ни“ ще бъдат взети допълнителни мерки.

преди 34 минути, Радул написа:

Точно така. И аз пиша точно по темата, а ти правиш забележка, която е изрично забранена от правилата на форума.

Че кой ти прави забележка - ти все си готов да пишеш за Борисов и Пеевски, даже в темата на Кирил Петков.   Чакам да дадеш пример,  поне за едно нещо, при което Кирил  да  не е излъгал.

Съшито с бели конци. Типичната милиционерска мизерия. Съчинена, изфабрикувана, нагласена и... хвърлена на тълпата.

И еастествено атаката е от гербските Труд, Епицентър, Блиц, Пик... Дир. Бг.  Даже колегта е дал цитати без източник, та да не се вижда кой е той. :)

преди 1 минута, attj написа:

Че кой ти прави забележка - ти все си готов да пишеш за Борисов и Пеевски, даже в темата на Кирил Петков.   Чакам да дадеш пример,  поне за едно нещо, при което Кирил  да  не е излъгал.

Абе не се занимавай, ти не разбрали че той не е от червеничкитИ а от жълтичкитИ.

преди 2 минути, attj написа:

Че кой ти прави забележка

Tи.

преди 1 минута, Радул написа:

Tи.

Защо?    Не съм фен на ПП, ДБ, БСП, ИТН, Герб или ДПС.    Възраждане ме дразнят - защото са против ЕС.     

преди 2 минути, attj написа:

Защо?    Не съм фен на ПП, ДБ, БСП, ИТН, Герб или ДПС.    Възраждане ме дразнят - защото са против ЕС.     

Защото :

Capture d’écran (70).png

преди 1 час, absurt написа:

Факта че корнела е уволнена за корупция заедно с Пеевски като зам министри на Р.Овч. от собственото си правителство, остава. :)

А Корнела сега е вицепремиер с връчен мандат за още едно правителство. И ще "борят корупцията и мафията"  видиш ли

Та ?

преди 18 минути, Bubbles написа:

Защото :

Capture d’écran (70).png

Много е кофти, когато ти умре циганката и се налага сам да се хвалиш, колко си надарен. Дори Бойко не падна чак толкова, а рече: "Вие сте прости, ама и аз съм прост. Така че, всичко е точно." А професорчето, обикаля разни еврокомчета понеже е висш разум.

преди 5 часа, Sliderum2 написа:

Последно, кво ше поникне, манифактура за тротинетки, за истински електрически велосипеди, или за електрически автомобили?

то преди изборите кирчо се хвалеше и с завод за ел коли, но след изборите проекта се отложи

Пълномащабното производство ще започне през втората половина на 2024 г., заяви арх.

преди 3 минути, miro20 написа:

Факта че корнела е уволнена за корупция заедно с Пеевски като зам министри на Р.Овч. от собственото си правителство, остава. :)

А Корнела сега е вицепремиер с връчен мандат за още едно правителство. И ще "борят корупцията и мафията"  видиш ли

Та ?

Но все пак Пеевски е за трепане нали? О да, Корнела също, но това не променя другото. И е малко тъпо да се защитава Пеевски, дори ако срещу него не се действа съвсем чисто. А и той не е министър щото не иска публичност, не за друго. А Корнелка е много интересна- троянски кон в ДСБ, върнал се в кошера майка и там пак троянски кон. Двоен троянски кон. Тая ще бъде вечно в политиката- такива опитни коне навсякъде ги вземат.

преди 8 минути, Радул написа:

Много е кофти, когато ти умре циганката и се налага сам да се хвалиш, колко си умен. Дори Бойко не падна чак толкова, а рече: "Вие сте прости, ама и аз съм прост. Така че, всичко е точно." А професорчето, обикаля разни еврокомчета понеже е висш разум.

Ами и това не е точно, а изцяло манипулативен тренд който пропагандата развъртя в типичен фейк стил :)

Цитат

"Ако бяхте коректни, в Кърджали работниците казваха, че за първи път има премиер, който отива при тях на крака, говори с тях, разбира болката им, прави реални неща за тях. Докато балоните, които са Станишев и Първанов, никога не са стъпвали при тях и им говорели... един каза – „Витаят в облаците”. Аз тогава най-саркастично им казах: Понеже те ни имат за прости и нас, и вас, ние се разбираме. Вие сложихте заглавието: „Аз съм прост и вие сте прости”. Виждате ли – колко манипулативно работите; затова няма да ви отговоря повече, защото взимате само част от това, което ви казвам, и нямам доверие, че може манипулативно да използвате пак само едната част", каза премиерът Борисов.

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/society/premieryt-se-razsyrdi-na-vie-ste-prosti-i-az-sym-prost-news_382563.html © Actualno.com

баси.... цитата е отпреди 10 години :)

След още 10 пак ли ще го повтаряте ?

преди 4 минути, Радул написа:

Но все пак Пеевски е за трепане нали? О да, Корнела също, но това не променя другото. И е малко тъпо да се защитава Пеевски, дори ако срещу него не се действа съвсем чисто. А и той не е министър щото не иска публичност, не за друго. А Корнелка е много интересна- троянски кон в ДСБ, върнал се в кошера майка и там пак троянски кон. Двоен троянски кон. Тая ще бъде вечно в политиката- такива опитни коне навсякъде ги вземат.

И за Пеевски съм ви повтарял ФАКТИТЕ такива каквито са.

Който не съм го виждал по бесен на ГЕРБ и се заканваше "лично да се разправя" , и кракът му не стъпваше в НС когато бе ГЕРБ.

Сега обаче дори стана чест посетител на НС, дори интервюта  разни имаше.

Та, кога казваш му е било по комфортно на Пеевски ? При гЕРБ или сега ?

:hush:

преди 4 минути, miro20 написа:

Ами и това не е точно, а изцяло манипулативен тренд който пропагандата развъртя в типичен фейк стил :)

баси.... цитата е отпреди 10 години :)

След още 10 пак ли ще го повтаряте ?

Е, значи още по- добре го е казал Бок Слънце. Браво на него. Ама така, професорчето още повече олеква. :giggle1:

преди 7 минути, Радул написа:

Е, значи още по- добре го е казал Бок Слънце. Браво на него. Ама така, професорчето още повече олеква. :giggle1:

познай защо бавят откриването - бойко идва на бял кон

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

познай защо бавят откриването - бойко идва на бял кон

Ще видим. Бойко дори да дойде, вече няма да има онзи комфорт и сам ще се откаже. По- скоро зора му е, че европейската прокуратура започна доста разследвания у нас и трябва да "оправи нещата". Щото ако той лично не ги оправи, хората с които се е обградил, ще го хвърлят на вълците без да им мигне окото. Дончев и Биков вече го натискат да ходи "на сянка". И ако Дончев все пак е умен, Биков е един първичен кариерист, който би продал и майка си.

преди 4 минути, Радул написа:

Ще видим. Бойко дори да дойде, вече няма да има онзи комфорт и сам ще се откаже. По- скоро зора му е, че европейската прокуратура започна доста разследвания у нас и трябва да "оправи нещата". Щото ако той лично не ги оправи, хората с които се е обградил, ще го хвърлят на вълците без да им мигне окото. Дончев и Биков вече го натискат да ходи "на сянка". И ако Дончев все пак е умен, Биков е един първичен кариерист, който би продал и майка си.

Ако сащ загубят войната в Украйна, може така да се наредят нещата, че от Козяк вече да не се нарежда кой и как да управлява в България...

преди 44 минути, miro20 написа:

Та, кога казваш му е било по комфортно на Пеевски ? При гЕРБ или сега ?

Пеевски не е ли от ДПС? По времето на Боцко да е имало случай неговата партия да не гласува с ГЕРБ?

преди 46 минути, miro20 написа:

И за Пеевски съм ви повтарял ФАКТИТЕ такива каквито са.

Който не съм го виждал по бесен на ГЕРБ и се заканваше "лично да се разправя" , и кракът му не стъпваше в НС когато бе ГЕРБ.

Много факти има за хора, които уж са "бесни" на ГЕРБ. Примерно:

Има факти за Биков, който казваше че Боко не е диктатор, а карикатура на диктатор, а сега е острие на ГЕРБ

Има факти за Деница Сачева която разправяше че ГЕРБ са престъпници, пък после стана техен министър

Има факти за Росица Кирова, която от антиГерб активистка и областен координатор на ИТН стана зам. шеф на Парламента от квотата на ГЕРБ

преди 51 минути, Sliderum2 написа:

Ако сащ загубят войната в Украйна, може така да се наредят нещата, че от Козяк вече да не се нарежда кой и как да управлява в България...

И това какво общо има? Дори да допуснем че стане, макар съждението да е изградено върху "ако" и "може", кажи ми какво общо има с написаното от мен.

• Автор
преди 5 часа, Радул написа:

Тва че лъжем не е проблем нали? НИе така си правим. Че властта си прави бухалка от КПКОНПИ го каза Тошко Йорданов, а не Христо Иванов. Така че, не можете нищо освен да излъжете.

Да, и в джипа кой се качи? Пак ли Тошко? 😁

img_62ac2fcec5134.png

преди 16 минути, Радул написа:

И това какво общо има? Дори да допуснем че стане, макар съждението да е изградено върху "ако" и "може", кажи ми какво общо има с написаното от мен.

Оставам на теб да си отговориш. Никак не е трудно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.