Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 5 минути, Радул написа:

Иначе ти не харесваш ГЕРБ...

Да.  Харесвам националисти - ама да не са против ЕС.  

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

• Автор
преди 16 минути, Bubbles написа:

Рядкост е да вися дълго тук, обаче когато и да вляза имам 20 известия от които поне половината са Радул отговори, АСПЕКТ отговори...
Имаш 40к мнения, стареца има 20к
Аз 15 години едва 10к мнения бях стигнал в датата при положение че бях доста активен. Къ мислиш, проста математика. :)

30k. Една земна година има 365 дни, 10 земни години имат около 3652 дни по 10 коментара на ден. Колко прави това математико?

Сега излизат ли сметките?

И дека ни виждаш нас?

ssjs4ezh.png

Ама най-лесно е да обиждаш, нали?

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

30k. Една земна година има 365 дни, 10 земни години имат около 3652 дни по 10 коментара на ден. Колко прави това математико?

Сега излизат ли сметките?

И дека ни виждаш нас?

ssjs4ezh.png

Ама най-лесно е да обиждаш, нали?

Да обиждам?
Само констатирам това което виждам, ако реша да обиждам повярвай ще разбереш.

преди 1 час, Радул написа:

Еййй тва Беновска ли е? Умница- убавица. И си закачила циците с тиранти за задника. Браво, браво.

сергеев каза че  ще я ръпка

МЕТ, „Винтерсхал“, „Литаско“ – далавери за стотици милиони (bgnes.bg)

Цитат

Само за няколко месеца от джоба на всеки един български гражданин общо са изтекли към енергийни посредници, консултанти и експерти стотици милиони евро. Това сочат данните от разследване, включително и на компетентните разследващи български органи, предаде репортер на БГНЕС.

====================

Потърпевшите от цялата тази операция ще бъдат българските граждани и бизнес. Вместо да купуваме директно природен газ без посредници по схемите, одобрени от Европейската комисия, ние пълним джобовете на частни интереси. Големите европейски компании вече са приели тази схема, защото тя не е в противоречие с европейските правила и тук „аргументите“ и героичната поза на правителството в оставка на Кирил Петков изглежда повече от неуместна, защото ни води към бездната на мизерията.

Не само финансираме войната, но плащаме и комисионни

Последният газов скандал, който разтърси държавата е от преди дни. Този път е замесен друг посредник. Става дума за швейцарския клон на германския петролен и газов гигант „Винтерсхал“. За последните 100 години този германски концерн е изминал дълъг и много любопитен път – от верен съюзник на нацистите, борещ се за германското господство над Русия през 20-те и 40-те години на ХХ век до един от най-големите съюзници на „Газпром“ след 1990 г. Компанията е една от малкото, която има съвместни компании с „Газпром“ за добив на природен газ в Сибир. Тази схема, започнала по време на втория президентски мандат на Путин /2004-2008 г./, беше разглеждана като образцов модел на работа и пример за успешното сътрудничество на Кремъл със Запада.

... простоКирококорчовци. Да го дuх@т бедните а? 

преди 5 минути, nikssi написа:

Като става въпрос за плащане от едни на други паразити с народни пари проблем с милиони и милиарди няма. Колко ли пари са потрошени от '89 до сега, без никаква полза за народа и държавата? Сигурно колкото струват 10 броя чисто нови атомни централи, като тази която можеше да имаме в Белене. 

:Dрадев потвърди, че корнела няма да пусне кокала - както прави ДПС

Радев: БСП да изпълни мандата в съответствие с Конституцията и тълкувателното решение на КС

Цитат

„Няколко пъти се е стигало до такава ситуация. Първия път през 1992 г., когато от ДПС са държали три месеца мандата, втория път по времето на Сергей Станишев 2005 г. - 40 дни е държан.

преди 1 час, nikssi написа:

Интересно Биков. След като научихте за това от тайни канали, по какви канали ще го докжете? Няма да го доказвате разбира се.

„Научихме за това отново по тайни канали. Това напълно противоречи на тезата, че няма да финансираме войната в Украйна. Ние не само, че финансираме войната в Украйна, но и плащаме комисионна на посредник, който беше отстранен през 2012 г., когато бяха отстранени посредниците“, коментира пред БГНЕС депутатът Тома Биков.

• Автор

zo49prss.png

Ужас, кой още ще гласува за тия. По-зле са от ГЕРБ, ДПС и БСП.

Последно, кво ше поникне, манифактура за тротинетки, за истински електрически велосипеди, или за електрически автомобили?

преди 14 часа, Sliderum2 написа:

Мирко, твоята порода те сложи на пачи яйца. Вижте само колко сте хубави. Един друг се топите и дърпате обратно в казана. 

преди 13 часа, Sliderum2 написа:

Искаш да изриташ Мирко да не участва в разпределението на гранта за тролене, плащан от сащ, защото е доста по-способен и привлича към себе си голям процент и за другите трололинки дет са некадърници, остават само стотинки. 

преди 13 часа, Sliderum2 написа:

Не е слаб опит, щото имам повече доверие на нюха на Мирко в случая.

Какви ли не фантазии съм чувал за тоя Миро бе :giggle1:

И все на хората в устата, все на някого съм му изял баничката и злобее  :) 

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Дали бойкикиев е духал на всички в чийто джипове се е возил?

Само с които иска да се крие.Задкулисието на мухльото с юмручето.

С БСП е официално духането.

преди 36 минути, miro20 написа:

Какви ли не фантазии съм чувал за тоя Миро бе :giggle1:

И все на хората в устата, все на някого съм му изял баничката и злобее  :) 

Само с които иска да се крие.Задкулисието на мухльото с юмручето.

С БСП е официално духането.

Мирко, в зависимост от гледната точка, може да ме приемеш даже за твой почитател, като най-добре справящ се, от "противниковият" гмеж.

преди 10 часа, АСПЕКТ написа:

zo49prss.png

Ужас, кой още ще гласува за тия. По-зле са от ГЕРБ, ДПС и БСП.

Тва че лъжем не е проблем нали? НИе така си правим. Че властта си прави бухалка от КПКОНПИ го каза Тошко Йорданов, а не Христо Иванов. Така че, не можете нищо освен да излъжете.

преди 1 час, attj написа:

Киро лъже, Нинова е нелепа! На избори и да ги сваляме

защо не свалихте Бойко?

преди 9 минути, Kiеli написа:

защо не свалихте Бойко?

Щото са му придворните саксофонисти, що...

преди 2 часа, attj написа:

Може да бъде изображение с 5 души и текст, който гласи '602 намерения за инвестиции y нас, събота подписвамес фирмата за електромобили f сподели Tweet 06.07.2021 16:00; албена арабаджатева бъ/гария петков: нов завод ще ни направи номер 1 в европа по производството на електрически велосипеди HOMI OMY 21 2021 17:25 f държавна гаранция 35 мил. лв. за завод за автомобили, който ще поникне тук след 1 година MAD заводът за електромобили цъфна и върза!'

Ти брато, за колко часа мислиш се строи завод за автомобили, та и да тръгнат първите бройки?

Радуле, не са уместни сравнения с Борисов.   Я кажи поне едно  нещо, за което маниакалното лъжливо овчарче Кирчо да не лъже    https://trud.bg/официално-петков-е-излъгал-че-свързани-с-пеевски-фирми-са-взимали-кредити-от-ббр/?fbclid=IwAR1askmZrYHjk28Nk05vuipJS6oYN4bqob8o8FQMHSQnr1ezi-IzcyFWsRs  

преди 21 минути, attj написа:

Радуле, не са уместни сравнения с Борисов.   Я кажи поне едно  нещо, за което маниакалното лъжливо овчарче Кирчо да не лъже    https://trud.bg/официално-петков-е-излъгал-че-свързани-с-пеевски-фирми-са-взимали-кредити-от-ббр/?fbclid=IwAR1askmZrYHjk28Nk05vuipJS6oYN4bqob8o8FQMHSQnr1ezi-IzcyFWsRs  

Почнахме да защитаваме Пеевски? Сериозно???

преди 24 минути, Радул написа:

Значи пък ти като на обратното мнение, се изисква да го нападаш. Почни, сега! Ама внимавай, Мирко има сайтове за проверка на фактите. Да не загазиш с "доказателствата" срещу ексшиши. :)

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Значи пък ти като на обратното мнение, се изисква да го нападаш. Почни, сега! Ама внимавай, Мирко има сайтове за проверка на фактите. Да не загазиш с "доказателствата" срещу ексшиши. :)

Една дума- Магнитски. Едва ли Миро и фактчекърите му, знаят повече от ЦРУ. Не знам колко трябва да си изпаднал, та да защитаваш Пеевски.

преди 37 минути, Радул написа:

Ми, не, не си разбрал. Цитирани са факти, които опровергават твърденията на ПростоКиро. Името на набедения може да е и Гълъб Калвачев, или Радул.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.