Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

• Автор
преди 2 минути, M.Николов написа:

Има и роми и турци на работа в МВР.

А този не работи в МВР.

И кога това? Преди не разрешаваха. Моряци също. Не разрешаваха на малцинството да са моряци, полицаи, войници, журналисти, адвокати...

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

• Автор
преди 2 минути, M.Николов написа:

След 89-та.

Аз не съм виждал след 89 полицай ром или турчин. Много рядко има, ако въобще има.

преди 8 часа, АСПЕКТ написа:

Аз не съм виждал след 89 полицай ром или турчин. Много рядко има, ако въобще има.

a  kолко кандидата има в МВР академията - те просто неискат

преди 8 часа, АСПЕКТ написа:

Не всички мисиумани са турци пък и каквито и да са не им пише на челото за да разбереш! За ромите вече може и да се преположи в някаква степен!

Тази пАлицайка са е нарисувала и е като подвижната Мона Лиза! Инак до колкото помня за кандидатстване за военослужещ на комисия отпадат такива с татуси, та мисля и за МВР трябва да е така, ако някой пак не е променил някоя и друга наредба или друг нормативен акт, който изменя това условие.

• Автор
преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Не всички мисиумани са турци пък и каквито и да са не им пише на челото за да разбереш! За ромите вече може и да се преположи в някаква степен!

Тази пАлицайка са е нарисувала и е като подвижната Мона Лиза! Инак до колкото помня за кандидатстване за военослужещ на комисия отпадат такива с татуси, та мисля и за МВР трябва да е така, ако някой пак не е променил някоя и друга наредба или друг нормативен акт, който изменя това условие.

Тук има големи изисквания да си полицай. Психотест, спортен тест, тест за обща култура, доста изисквания са... Искат и да можеш да плуваш.

Спортния тест вдигаш тежести, бягане, катерене...

преди 19 часа, miro20 написа:

фейк си е другарко комунистке. Въпросния въобще не е внук на генерала.

:hush:

Понятието което цитираш много добре описва теб. :)

Ми, не. Аз, ако не съм съгласна с дадено мнение, го опровергавам с аргументи.

Само вие, с диагнозите, дращите "фейк".default_hush.gif

преди 28 минути, absurt написа:

Ми, не. Аз, ако не съм съгласна с дадено мнение, го опровергавам с аргументи.

Само вие, с диагнозите, дращите "фейк".default_hush.gif

Ами хайде поинтересувай се де. Наистина ли е внук на генерала. Защо трябва да ти смилам всичко и да ти го тикам в устата ??

Относно аргументите, май забрави колко пъти съм ти казвал след камара аргументи и факти които ти навирам, че трябва да ми плащаш за частни уроци за пропусктие които имаш  и в началното образование, и заради промитата фейк соц пропаганда и лъжи които разпространяваш :)

преди 13 минути, miro20 написа:

Ами хайде поинтересувай се де. Наистина ли е внук на генерала. Защо трябва да ти смилам всичко и да ти го тикам в устата ??

Относно аргументите, май забрави колко пъти съм ти казвал след камара аргументи и факти които ти навирам, че трябва да ми плащаш за частни уроци за пропусктие които имаш  и в началното образование, и заради промитата фейк соц пропаганда и лъжи които разпространяваш :)

Мирко, я пак се похвали с началното си образование. Явно няма с какво друго. :)

троловете на Русия умират от злоба и газ пикаят:D

Гърция изгражда тръба с Израел под Средиземно море, Италия изгражда тръба с Гърция под Адриатическо море, а България се свързва с Гърция при Кулата и можеш да кажеш сбогом на всякакъв руски газ у нас. Явно на някои това изобщо не им допада.

Eastmed-pipeline.jpg

дори нашите медии се опитват да заглушат проекта който ЕС са го определили като важен:D

https://en.wikipedia.org/wiki/EastMed_pipeline

преди 25 минути, Без умствен капацитет написа:

троловете на Русия умират от злоба и газ пикаят:D

Гърция изгражда тръба с Израел под Средиземно море, Италия изгражда тръба с Гърция под Адриатическо море, а България се свързва с Гърция при Кулата и можеш да кажеш сбогом на всякакъв руски газ у нас. Явно на някои това изобщо не им допада.

Eastmed-pipeline.jpg

Овца, ти пък умираш от глупост, честно! Радост голяма, дето Гърция се превръща под носа ни в хъб, докато ние се гърчим и купуваме руска газ от нея, на 30% по- скъпо. Голяма радост, че ни подхвърлиха два пренасочени танкера от САЩ, които от 30%-40%, че и повече уж по- евтина газ, се оказаха накрая, че били на същата цена. И наистина, колко руса трябва да си, че да не си дадеш сметка къде ти е кяра на теб да плащаш все по- висока цена на живота си? Дори и да ти плащат по списъка, ама то е само на теб. Около теб, родата, близки и приятели, затъват. Колко щастлива ще си сред бедни и унизени хора? Баси, това подлогите сте отвратително жалки хорица, бе! 

............................................

Наистина, неистините на този човек вече взеха да писват! Какво печелиш, написвайки и изричайки нещо, което е толкова очевидно оборимо?!

293072744_464452515680014_23606664061699

Когато някой е слаб ученик, често преписва. Лошото е, че преписвачите често преписват грешно и не разбират това, което са преписали.
Такъв е случаят с премиера в оставка Kiril Petkov .
Следващите думи не противопоставят два важни за България проекти, а изобличават неистини.
Започвам с предварителното условие, че лъжа=неистина!
❗ Неистина - Турски поток
✅ Истина - Балкански поток(такъв е надписа, с който пристигат най-добрите турбини в света за компресорните станции на проекта)
❗ Неистина - стойност 3 млрд. лева
✅ Истина - стойност 2,5 млрд. лева
❗ Неистина - 0% капацитет на тръбата е за
България
✅ Истина - Балкански поток има 5 връзки с газопреносната мрежа на България (при компресорна станция (КС) “Странджа”, при КС ”Лозенец”, в района на с. Златина, общ. Провадия, при КС “Вълчи дом” и при КС “ Полски Сеновец”)
Дори и след официалното спиране на газа към България именно по този газопровод продължаваше и продължава до ден днешен да се доставя газ за България с разликата, че вече минава през посредници и цената е с 30% по-висока. Това струва на хората 100 млн. лв. на месец повече и те плащат тази сметка през по-висока цена на стоките и услугите.
❗ Неистина - 0 % диверсификация
✅ Истина - диверсификацията зависи не само от тръби, но и от компресорни станции. Още през май 2019 доставихме първите количества втечнен газ от Щатите на цена с десетки проценти по-добра от тази по дългосрочния договор с Газпром (пазарната ситуация беше благоприятна и ние я използвахме, след публичен търг избрахме доставчик). Това спести милиони на българския бизнес и домакинства. Количествата втечнен газ достигнаха до 500 млн. куб. м. или над 16% от консумацията на България. В България са 60% от всички компресорни станции на Балканите. Или реално сме 100% диверсифицирани, в противен случай след спиране на газа от Газпром от април нямаше да има газ в цялата страна.
❗Неистина - Цената на километър строителство за Турски поток(Балкански поток) е два пъти по-висока от тази за гръцката връзка.
✅ Истина - Цената на Балкански поток е три пъти по ниска от гръцката газовата връзка
Цена на Турски поток - 2,5 млрд лева.
Дължина - 480 км.
Капацитет - 15,7 млрд. кубика
Цена на гръцка връзка - 500 млн лева.
Дължина - 180 км.
Капацитет - 3 млрд. кубика
2,5 млрд : 480 км = 5 208 лв/м за 15,7 млрд. кубика.
500 млн : 180 км = 2 778 лв/м за 3 млрд. кубика.
5 208 : 15,7 = 331,72 лв/м за 1 млрд кубика
2 778 : 3 = 926 лв/м за 1 млрд кубика

Недоразумението Кирил Петков не е единствен неразбрал, че връзката с Гърция и с турския поток, с азерския газ, все са мероприятия на руския Газпром.  Азерският газ пак е на Газпром.

преди 5 минути, attj написа:

Недоразумението Кирил Петков не е единствен неразбрал, че връзката с Гърция и с турския поток, с азерския газ, все са мероприятия на руския Газпром.  Азерският газ пак е на Газпром.

А, само да е Киро. Е, виж овцата какви ги реди.

преди 1 час, absurt написа:

А, само да е Киро. Е, виж овцата какви ги реди.

а ти явно вече нямаш и коса макар и руса да е:laughing5:

казваш че руската тръба е по скъпа

аз ти казвам че руската тръба вече не ни интересува, от там не само тръбата е по скъпа - а и газта е по скъпа от азерския и израелския газ - така че тръбата от турция ще ни заинтересува, ако любимия ти, намали цената на газа - засега не дава такава заявка , така че пазара ще го разкара:Dпоявява се няколко страни които ни предлагат по евтина газ

а това за препокупка на руска газ е временно - нормално е да не искаш да повярваш в нещо което не ти харесва, така че свиквай

това че желаеш да купуваш по скъпата руска газ си е твой проблем

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти явно вече нямаш и коса макар и руса да е:laughing5:

казваш че руската тръба е по скъпа

аз ти казвам че руската тръба вече не ни интересува, от там не само тръбата е по скъпа - а и газта е по скъпа от азерския и израелския газ - така че тръбата от турция ще ни заинтересува, ако любимия ти, намали цената на газа - засега не дава такава заявка , така че пазара ще го разкара:Dпоявява се няколко страни които ни предлагат по евтина газ

а това за препокупка на руска газ е временно - нормално е да не искаш да повярваш в нещо което не ти харесва, така че свиквай

това че желаеш да купуваш по скъпата руска газ си е твой проблем

Idiot Stupid GIF - Idiot Stupid Omg GIFs

преди 1 минута, M.Николов написа:

Я виж първо кога се очаква да влезе в експлоатация и какъв ще е първоначалния капацитет.

Пък тогава се радвай.

:giggle1:

да знам, но ще стане - начало на края на путин

преди 3 минути, M.Николов написа:

До тогава - я камилата, я камилара!

;)

в последно време доста в европа се говори за този проект

преди 5 минути, M.Николов написа:

До тогава - я камилата, я камилара!

;)

Пак пропускате основното с дребнавите си коментари . Дългосрочно погледнато съм ви казвал какви са изводите.

Путлер вече никога никого няма да може да изнудва както го правеше преди войната започната 2014 г.

Европа и др си научиха урока , за съжаление, в съкратени срокове ,и разбира се, ще има негативни последствия и тежки зими.

И всичко това бе заради планираната отдавна от рашисткия режим , война.

Ако се анализират огромните усилия  и милиарди които Путлер хвърляше пряко в развитието на газови проекти и др зависимости , косвено - милиарди за политическо лобиране и пропаганда в Запада ....  става ясно защо го е правил

Но Запада и Европа ще преживее и тази криза, мерките са все по координирани и все по обединени , и както и да завърши войната, новите принципи и диверсификации ще са факт,

А Путлер ще се моли да му купуват газта и нефта.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.