Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Кирчо все още никой не го е арестувал  Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи '„маркет линкс": кирил петков CE срина до 61% недоверие!'

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 383,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 6 часа, bigiadri написа:

Никой нищо НЕ е изключвал по отношение към газпром,те променят договори! Газпром просто действа като военна организация, наказва ЕС ,защото защитава и помага на Украйна срещу агресора русия. Всичко друго са някакви руски измислици. Зимата ще е тежка за ЕС , спор няма. Това обаче ще доведе до още по-голямо затягане на санкциите,още по-голямо ОТДАЛЕЧАВАНЕ на ЕС от Русия и когато след време някой руснак отиде в ЕС ,ще казва че е навярно украинец или друг, за да не срещне хорската ОМРАЗА. Руснак ще стане нарицателно за лош,гаден човек и то ще е за дълги години! Това е неприятно и за двете страни ,но причината е един изперкал диктатор!

Дай сега да се разберем : ЕС наложи дузини санкции на Русия, след което последва реакцията на Газпром.
Казано по български - Каквото повикало, такова се обадило.
Плюс това Макарончо, Шушулчо и Рошльо решиха да бягат от злия Газпром и да смучат газ от на джонджа дядовеца, поради което цяла Европа изпадна в няма такава криза, та се стигна до там че да обясняват по националните телевизии как да си ползваме климатиците и до какви температури, какво кога да се включва, че и големи вериги магазини ще затварят част от обектите си за да пестят енергия.

преди 21 минути, Bubbles написа:

Дай сега да се разберем : ЕС наложи дузини санкции на Русия, след което последва реакцията на Газпром.
Казано по български - Каквото повикало, такова се обадило.
Плюс това Макарончо, Шушулчо и Рошльо решиха да бягат от злия Газпром и да смучат газ от на джонджа дядовеца, поради което цяла Европа изпадна в няма такава криза, та се стигна до там че да обясняват по националните телевизии как да си ползваме климатиците и до какви температури, какво кога да се включва, че и големи вериги магазини ще затварят част от обектите си за да пестят енергия.

Само дето доставките на газ от Русия почнаха да намалят още миналата година и миналата зима се чудеха европейци, ще стигне ли газта в хранилищата. Бързо забравен факт :) 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

доставките на газ от Русия почнаха да намалят още миналата година

Хората си правят заявките и всичко е изпълнено. Някъде дори имаше и допълнителни количества. Какво значи намалени доставки? А в момента като гледам и на Киро корабите няма да пристигнат. Обявения търг за суап на двата танкера за другия месец също вероятно няма да има резултат. Ако сме достатъчно луди нека продължаваме да храним Газпром с повече пари, от колкото ако си карахме по договора.

преди 4 минути, maxthon написа:

Хората си правят заявките и всичко е изпълнено. Някъде дори имаше и допълнителни количества. Какво значи намалени доставки? А в момента като гледам и на Киро корабите няма да пристигнат. Обявения търг за суап на двата танкера за другия месец също вероятно няма да има резултат. Ако сме достатъчно луди нека продължаваме да храним Газпром с повече пари, от колкото ако си карахме по договора.

Бате, знам че обичаш да лъжеш, но ние си караме по договора. В договора пише евро или долари (някъде бях видял, не помня кое), не пише рубли :)

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Бате, знам че обичаш да лъжеш, но ние си караме по договора.

Е като си караме защо не получаваме газ по него, а ни го препродават търговците на пазарна цена или 30% над тази по договора? И аз примерно ако съм на Газпром ще продавам газ на търговеца на пазарна цена минус 10% (все пак трябва да има и за него нещо) и реално ще прибирам за същия газ от България 20% отгоре повече пари от колкото като го доставям по договора (класическа схема тип Капелузос). Интересно дали не се случва точно това на практика? Кой лъже и кой не хич не ме интересува. Интересува ме реално какво се случва. И в края на годината като ни друснат арбитража в Париж с около милиард евро ще разберем още по-добре кой си кара по договор и кой не. А защо нямаме почти никакъв шанс да спечелим един такъв арбитраж мисля вече обясних във форума.

преди 6 минути, maxthon написа:

Е като си караме защо не получаваме газ по него, а ни го препродават търговците на пазарна цена или 30% над тази по договора? И аз примерно ако съм на Газпром ще продавам газ на търговеца на пазарна цена минус 10% (все пак трябва да има и за него нещо) и реално ще прибирам за същия газ от България 20% отгоре повече пари от колкото като го доставям по договора (класическа схема тип Капелузос). Интересно дали не се случва точно това на практика? Кой лъже и кой не хич не ме интересува. Интересува ме реално какво се случва. И в края на годината като ни друснат арбитража в Париж с около милиард евро ще разберем още по-добре кой си кара по договор и кой не. А защо нямаме почти никакъв шанс да спечелим един такъв арбитраж мисля вече обясних във форума.

Защото Газпром реши, че може да си нарушава договора. Добро утро :giggle1:

Ти ако искаш обяснявай във форума и, че Земята е плоска, вярно е само в твоята глава.

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Ти ако искаш обяснявай във форума

Аз обяснявам нещо, но то освен четене се иска и малко разбиране и осмисляне. При първосигнални реакции обикновено се случват и постове, които се налага да цитирам. Дали Газпром е нарушил договор или не решаваш нито ти, нито аз, нито който и да било от форума. Когато арбитража ни одруса поради факта, че има вече прецедент в ЕС и има държави плащали с рубли, то тогава бих ти прехвърлил моето задължение от 300 лв. (грубо толкова е сметнато на човек) да го изплатиш ти (стига да имаше възможност де).

току-що, maxthon написа:

Аз обяснявам нещо, но то освен четене се иска и малко разбиране. Дали Газпром е нарушил договор или не решаваш нито ти, нито аз, нито който и да било от форума. Когато арбитража ни одруса поради факта, че има вече прецедент в ЕС и има държави плащали с рубли, то тогава бих ти прехвърлил моето задължение от 300 лв. (грубо толкова е сметнато на човек) да го изплатиш ти (стига да имаше възможност де).

Ще ти пратя адреса, като ти дойде глобата. 

То и за хамериканския газ нещата отиват към изпързаляне. Крайния срок е утре!

Отказаха ни отсрочка за офертата за танкерите с втечнен газ от САЩ - България | Vesti.bg

Лесно се пада, като опитваш да седиш на два стола, а още по-лесно, когато столовете са повече.

Начи кирчо пак е присвоил милиард, или колкото там уж е предплатил за чертежите на доставки на втечнено газие. Аз се чудя що въобще се пише в тая тема. Има такава за престъпленията на бившия кабинет Петков. А то каквото излиза напоследък за него, все е за престъпления. Успехи в управлението, демек неща полезни за страната и народа въобще няма. Никакви! 

преди 29 минути, Joss Bomon написа:

Отказаха ни отсрочка за офертата за танкерите с втечнен газ от САЩ - България | Vesti.bg

Спи спокойно бате, ще има руска газ. Чакаме да потече от кранчето за левче. 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Спи спокойно бате, ще има руска газ. Чакаме да потече от кранчето за левче. 

Ще има, ама на кукуво лято. Не си слушал какво казва баткото явно:

Петков: "Направихме ужасно добри първи стъпки, БСП беше предвидим партньор".  Избирали са посредници с корупционни комисионни.  Корнелия преглътна  всичко за природния газ и за оръжието за Украйна,  както и дори изгонването на руските дипломати от Лудото Кики.   Това са уникални постижения от гледната точка на всеки обикновен социалист.  А Корнелия е необикновена и сега са и виновни Борисов и Радев,  докато Кирчо е като икона за соцлидерката...   Весело и смешно е това.   

преди 34 минути, Joss Bomon написа:

Лесно се пада, като опитваш да седиш на два стола, а още по-лесно, когато столовете са повече.

И защо трябва да ви се правят отсрочки? Посочвате терминал за разтоварване, плащате и кораба тръгва.

преди 1 минута, teo-glavata написа:

И защо трябва да ви се правят отсрочки? Посочвате терминал за разтоварване, плащате и кораба тръгва.

И аз ли трябва да ти кажа, колко си зле?!

Искат отсрочки, защото връзката не е готова, а отделно никой няма да чака Ганьо Балкански, а ще си продаде газа на други, които не са никак малко в тази ситуация.

преди 15 минути, Joss Bomon написа:

Ще има, ама на кукуво лято. Не си слушал какво казва баткото явно:

Е, руски не разбирам, не си губя времето да отварям клипчета. Ако ти се занимава, можеш да го синтезираш написано.

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

И аз ли трябва да ти кажа, колко си зле?!

Искат отсрочки, защото връзката не е готова, а отделно никой няма да чака Ганьо Балкански, а ще си продаде газа на други, които не са никак малко в тази ситуация.

Не съм зле - много съм си добре! Аз карам дизели и една бензинка - метан не ползвам. Няма отсрочки - тия кораби трябва да са в движение и с товар - така се печели, а не като седят и чакат. LNG има предостатъчно в бг и в момента. Като искате наемете кораби от путин.... оопс неговите потъват много

• Автор

От Бареков.

Шепата останали без хранилка розови гл.упаци от ДъБъ правели протест в локвата на президенството тая вечер срещу ....Газпром. Ос.раният до уши Розовобузко Прокопи спешно пратил един дежурен пелтек от своите служители да вее байрака по ведомствената бтв.

Не искат да стоят извън държавната софра жълтопаветните безделници и това е. Забравиха как коленичиха пред същия Радев и как го избраха, хвърляйки иконата си Лозан Панов на бунището. Довечера гледайте Новините на бтв и се пригответе за много смях. Да видим Шиши Мирчев как ще се разхлажда от августовските жеги във фонтана на любимия си доскоро президент.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Бате, знам че обичаш да лъжеш, но ние си караме по договора. В договора пише евро или долари (някъде бях видял, не помня кое), не пише рубли :)

Како, знам че трудно схващаш, но пак ще пробвам! Ти, като купувач, реши да се навреш в отношенията на две суверенни страни, да блокираш сметките, по които превеждаш евро/доларите, както е по договор, и да изключиш продавача от световната разплащателна система. С което, како, изпълняваш изискванията в договора, обуславящи обстоятелството "форсмажор". 

Освен това, како Аглайке, руската държава, в защита на интересите на търговската руска фирма, излезе с решение, да си плащаш газа по заобиколен път, за да не ти врътнат кранчето. Щото, както сто пъти ти писах, мама на тате без нищо не дава........

Ти, обаче, представлявана от онези два идиота, реши да се правиш на по- католичка от Папата и по- демократка от германци, австрийци и т. н., та вдигна крак и препика договора, крещейки краварските опорки. Сега чакам да почнеш да обясняваш, как ние искаме и с рубли да платим, ама гадните руснаци не щат. Щото.....са гадни, не щото ние се омазахме, та ни потече по крачолите.

Този разговор го водим перманентно и ти се обяснява като на първолак от помощното училище, но явно, опорките не ти позволяват да вденеш.

• Автор

От Бареков.

2bae8ad46_k_l2.jpg

Не е фейк, не било и Фотошоп, истинска снимка е, правена от професионален фотограф и журналист от държавната телевизия. Но вие не вярвайте! Не вярвайте, че #Простото и Лена лъжат на поразия от Конституциония съд и Президентството за канадското гражданство до избирателите и до коалиционните партньори.

Не вярвайте, че излъгаха дори чуждите си благодетели от Козяк и половинките си. Не вярвайте на фактите. Не вярвайте, че Кики плаща на Лена за "куролации" в работно време по airbnb квартирите с нашите пари от ББР - 200€ за час "консултации" и 8 000 € на месец.

Вярвайте на пропагандата и на кирчовите лъжи от сутрин до вечер. За танкерите, за четири пъти по-евтиния газ, за петте моста над Дунав, за двата тунела под Шипка, за връзките му с олигархията и Прокопиев, за дипломите от Харвард, за липсата на инфлация, за завода за електроавтомобили, за Македония и още, и още, и още .... коя от коя по-опашата нагла, брутална или безобидна лъжа.

По сто на ден.#Просто не вЕрвайте на очите си, на хладилника, на сметките за ток и парно и на продънените си джобове и празни портмонета, а на ушите си вервайте и дрънканиците на ленчето и кирчо - две объркани същества, попаднали случайно в непреодолими за съзнанието им обстоятелства.

преди 9 минути, absurt написа:

Ти, като купувач, реши да се навреш в отношенията на две суверенни страни,

Кои са тези две, че и суверенни страни?

преди 9 минути, absurt написа:

да блокираш сметките, по които превеждаш евро/доларите, както е по договор, и да изключиш продавача от световната разплащателна система.

Това не го решава купувача, а САЩ - т.е е задължително. И никой не е забранил на купувача да превежда USD по тези сметки, както е по договор. 

преди 12 минути, absurt написа:

С което, како, изпълняваш изискванията в договора, обуславящи обстоятелството "форсмажор".

Това не е "форсмажор". Просто сметките ти са блокирани в полза на други ю. лица. Това си е проблем на продавача

преди 3 часа, Bubbles написа:

Че ти какво искаш ? Да вземат да ръкопляскат и поздравяват мизерника путин за това ,че започна война в Европа? Колко повече се репчи путин ,толкова повече ЕС ще въоръжава Украйна и ще се отдалечава от русия.Логистиката ще се принастрои ,ще се изградят и необходимите съоръжения и всичко ще си дойде на място! От всичко това в крайна сметка ще страда най-много руския народ.Но те си направиха своя избор и връщане назад няма да има.

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

От Бареков.

Шепата останали без хранилка розови гл.упаци от ДъБъ правели протест в локвата на президенството тая вечер срещу ....Газпром. Ос.раният до уши Розовобузко Прокопи спешно пратил един дежурен пелтек от своите служители да вее байрака по ведомствената бтв.

Не искат да стоят извън държавната софра жълтопаветните безделници и това е. Забравиха как коленичиха пред същия Радев и как го избраха, хвърляйки иконата си Лозан Панов на бунището. Довечера гледайте Новините на бтв и се пригответе за много смях. Да видим Шиши Мирчев как ще се разхлажда от августовските жеги във фонтана на любимия си доскоро президент.

Бареков реве, да гласуваш за Тиквата. Толкова за източниците ти. Идеално ти пасват де.

преди 15 минути, absurt написа:

Како, знам че трудно схващаш, но пак ще пробвам! Ти, като купувач, реши да се навреш в отношенията на две суверенни страни, да блокираш сметките, по които превеждаш евро/доларите, както е по договор, и да изключиш продавача от световната разплащателна система. С което, како, изпълняваш изискванията в договора, обуславящи обстоятелството "форсмажор". 

Освен това, како Аглайке, руската държава, в защита на интересите на търговската руска фирма, излезе с решение, да си плащаш газа по заобиколен път, за да не ти врътнат кранчето. Щото, както сто пъти ти писах, мама на тате без нищо не дава........

Ти, обаче, представлявана от онези два идиота, реши да се правиш на по- католичка от Папата и по- демократка от германци, австрийци и т. н., та вдигна крак и препика договора, крещейки краварските опорки. Сега чакам да почнеш да обясняваш, как ние искаме и с рубли да платим, ама гадните руснаци не щат. Щото.....са гадни, не щото ние се омазахме, та ни потече по крачолите.

Този разговор го водим перманентно и ти се обяснява като на първолак от помощното училище, но явно, опорките не ти позволяват да вденеш.

В какво съм се навирал "аз", между две суверенни страни ? Какво сме блокирали ? Какво сме изключили ? Ние нямаме абсолютно никакво отношение, договорът винаги ни е бил в евро и винаги сме плащали евро :) 

Колкото и да пробваш, лъжите и манупулациите ти няма да минат, но продължавай, забавно е.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.