Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Чудесно, айде сега цитирай и договора ни с Газпром и да видим дали могат да променят валутата за разплащане ;) 

Чакам с нетърпение. 

ВСЕКИ договор я има тази точка, без изключение.
ТИ ако имаш достъп до въпросния договор цитирай го.
Баси от 100 кладенеца вода ще извадиш ама по гръб не падаш.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Вече нищо не се знае... щом Бойко отново се спряга да командва. Маймуните май помнят по-дълго време, отколкото дебилите български избиратели...

Така се изхлузвате от всички неудобни въпроси и започвате да задавате нови. Тролска му работа.

На "неудобните" въпроси съм отговорил сигурно 10 пъти в тая тема само :giggle1:

Айде, че виждам, че се обиди, каква първопричина бълнуваш ? България има договор с Газпром. Договорът ни е в долари. Газпром спира да приема плащанията ни в долари, иска рубли и спира да ни доставя договореният газ. Кой нарушава договора ? Какво правили американците и еврогейците в Брюксел, да се оправят руснаците. Ааа, не, сега ИЗВЕДНЪЖ, проблемите на лошия Запад станаха наши за решаване. Когато ни е удобно само обаче :giggle1:

преди 1 час, N1K17Y написа:

Не.

Ха, с теб можело и да се комуникира и нормално. Човек като попита нещо, си можел да отговаряш кратко и ясно, без заяжданици :yanim: 

Признавам че ме изненадА.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Напразни усилия полагаш. Тя договор, какъвто и да е, че не е виждала в животеца си, е ясно. но и колкото да обясняваш, опорките й не позволяват дори да се замисли- хляба й от това зависи. Не знам, успяла ли е да върне платените суми по обучението й. но, като гледам колко самоотвержено се хвърля на барикадата, сигурно е заробена за цял живот.

преди 5 минути, Bubbles написа:

А тази точка, включва ли каквото си въобразиш, като промяна на договрената валута ? Май не. 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ха, с теб можело и да се комуникира и нормално. Човек като попита нещо, си можел да отговаряш кратко и ясно, без заяжданици :yanim: 

Признавам че ме изненадА.

На нормални въпроси, отговарям нормално. На простотии и лъжи, както подобава ;)

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Какво правили американците и еврогейците в Брюксел, да се оправят руснаците. Ааа, не, сега ИЗВЕДНЪЖ, проблемите на лошия Запад станаха наши за решаване. Когато ни е удобно само обаче 

Последно ние с еврогейците и американците ли сме или не? Когато ЕС пръдна, ние нас*ахме ли се? Който си го търси, намира ли си го?

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Последно ние с еврогейците и американците ли сме или не? Когато ЕС пръдна, ние нас*ахме ли се? Който си го търси, намира ли си го?

Ми мога да те питам същото ;) И ти рева, че политиката на България, не е политика на ЕС, сега обърна палачинката. 

преди 5 минути, N1K17Y написа:

А тази точка, включва ли каквото си въобразиш, като промяна на договрената валута ?

Включва, това й е целта, това се опитвам да ти обясня, според закона на правото, тази точка развързва ръцете на доставчика на съответната услуга да може да променя когато каквото му е угодно. Това важи за всеки доставчик без значение дали е български, руски, американски и т.н.
Както вече казах, така работи правото, така работи и демокрацията.

преди 8 минути, N1K17Y написа:

А тази точка, включва ли каквото си въобразиш, като промяна на договрената валута ? Май не. 

Всичко може да пише в един договор:

photo_2022-08-19_14-30-43.thumb.jpg.bae0c860f728520fc2ee998fa102be9d.jpg

включително и това - споровете се решават с двубой един срещу един с ножове.

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Айде, че виждам, че се обиди, каква първопричина бълнуваш ? България има договор с Газпром. Договорът ни е в долари. Газпром спира да приема плащанията ни в долари, иска рубли и спира да ни доставя договореният газ. Кой нарушава договора ? Какво правили американците и еврогейците в Брюксел, да се оправят руснаците. Ааа, не, сега ИЗВЕДНЪЖ, проблемите на лошия Запад станаха наши за решаване. Когато ни е удобно само обаче :giggle1:

България има договор с руският Газпром, но България като част от ЕС издаде заповед на банките да нарушат договорите си с Русия като им запорират 300млрд.

С риск да се повторя:

Оказа се че това, което четеш в опорките на тролската централа, че Путин е глупав и тъп... не отговаря на истината. Колкото и да ти се иска той от глупост и наивност да продължава да доставя газ и петрол, а ЕС да продължава да му запорира сметките с парите от същият този газ и петрол, това няма как да се случи.  

преди 8 минути, Bubbles написа:

Включва, това й е целта, това се опитвам да ти обясня, според закона на правото, тази точка развързва ръцете на доставчика на съответната услуга да може да променя когато каквото му е угодно. Това важи за всеки доставчик без значение дали е български, руски, американски и т.н.
Както вече казах, така работи правото, така работи и демокрацията.

Какво казваш, не винаги съвпада с реалността.Ти ако искаш вярвай, че могат да ти поискат жената да плаща в натура, не го прави вярно.

преди 7 минути, maxthon написа:

Всичко може да пише в един договор:

photo_2022-08-19_14-30-43.thumb.jpg.bae0c860f728520fc2ee998fa102be9d.jpg

включително и това - споровете се решават с двубой един срещу един с ножове.

Всичко може, ама аз питам какво пише в нашия ;) 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

България има договор с руският Газпром, но България като част от ЕС издаде заповед на банките да нарушат договорите си с Русия като им запорират 300млрд.

С риск да се повторя:

Оказа се че това, което четеш в опорките на тролската централа, че Путин е глупав и тъп... не отговаря на истината. Колкото и да ти се иска той от глупост и наивност да продължава да доставя газ и петрол, а ЕС да продължава да му запорира сметките с парите от същият този газ и петрол, това няма как да се случи.  

ЕС също праща оръжия. Чехите се сдобиха с нови птички, пуснах го в темата за войната. Ние кога ? ЕС сме, само когато изнася на Кремъл май. 

Повтарай написаното долу, колкото искаш, все така не съм го твърдял.

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Всичко може, ама аз питам какво пише в нашия

То какво пише не знам, но важното е и какви действия са правени покрай спирането на газа и какво правят и други държави покрай това. И като цяло вече обясних ситуацията не е цветуща  с около един милиард евро, които ще трябва да платим за неизползван газ.

преди 21 минути, N1K17Y написа:

И ти рева, че политиката на България, не е политика на ЕС, сега обърна палачинката. 

Правиш ли разлика между каква е и каква трябва да бъдеНе аз, а вие сте евроатлантиците. Никога не съм защитавал проевро и пронатовска позиция! Къде виждаш палачинки, не става ясно?!

преди 19 минути, maxthon написа:

То какво пише не знам, но важното е и какви действия са правени покрай спирането на газа и какво правят и други държави покрай това. И като цяло вече обясних ситуацията не е цветуща  с около един милиард евро, които ще трябва да платим за неизползван газ.

Ако ти ни защитаваш в съда, даже 2 милиарда ще платим :D 

В “Здравей, България”, по Нова ТВ,  на 10.08.22 бившият премиер Кирил Петков е накаканизал  синджир от словестни изстъпления, които са диагноза...

• “Офертата беше в рамките на рамковия договор”,

• “За две седмици успяхме да паркираме кораб”,

• “Ако не се заключи октомврийски и ноемврийски кораб ще е голям риск”,

• “Договорът си е договор и трябва да се изпълнява (говори за необвързващата оферта за LNG, която вече приема за договор),

• “Има готова фирма, която е готова да отстъпи закупен от нея слот в Ревитуса (твърди, че идвал от бизнеса, а същевременно допуска, че фирмата закупила слот за LNG ще го отстъпи, сякаш не го е купила да печели, много да печели, ако има такива от бизнеса),

• “Газът ще лети по трасето, по което аз съм летял още април месец”      Голям смях - пропуснал съм го на живо                   Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'здравей, българия 8:06 софмя 19C 101.3 MH2 кърпужали ексклузивно газова (не)зависимост от русия Kak u npu каkви условия ще збегнем енергийната криза през зимата?' 

преди 7 часа, gagodrago написа:

-------------

Аглайке, в Европа имате ли си производители на чипове и интегрирани контролери? Не?

щот пък в Русия има:D

преди 2 часа, attj написа:

В “Здравей, България”, по Нова ТВ,  на 10.08.22 бившият премиер Кирил Петков е накаканизал  синджир от словестни изстъпления, които са диагноза...

• “Офертата беше в рамките на рамковия договор”,

• “За две седмици успяхме да паркираме кораб”,

• “Ако не се заключи октомврийски и ноемврийски кораб ще е голям риск”,

• “Договорът си е договор и трябва да се изпълнява (говори за необвързващата оферта за LNG, която вече приема за договор),

• “Има готова фирма, която е готова да отстъпи закупен от нея слот в Ревитуса (твърди, че идвал от бизнеса, а същевременно допуска, че фирмата закупила слот за LNG ще го отстъпи, сякаш не го е купила да печели, много да печели, ако има такива от бизнеса),

• “Газът ще лети по трасето, по което аз съм летял още април месец”      Голям смях - пропуснал съм го на живо                   Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'здравей, българия 8:06 софмя 19C 101.3 MH2 кърпужали ексклузивно газова (не)зависимост от русия Kak u npu каkви условия ще збегнем енергийната криза през зимата?' 

руската газ - се определя на база хъб в Недерландия - а в момента там, чупят рекорди - така че евтена руска газ е мит - например скоро унгарците направиха 15 годишен договор с газпром - и какво стана, в момента по висока цена са втори

Темата е за Кирчо -тази вечер беше в БТВ.   Преповтаря се като смешен развален грамофон.

преди 3 минути, attj написа:

Темата е за Кирчо -тази вечер беше в БТВ.   Преповтаря се като смешен развален грамофон.

идат избори - всички партии ще лъжат

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

Нещо не виждам други очевадни идиоти...

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

руската газ - се определя на база хъб в Недерландия - а в момента там, чупят рекорди - така че евтена руска газ е мит - например скоро унгарците направиха 15 годишен договор с газпром - и какво стана, в момента по висока цена са втори

Договора с газпром  по всяко време цената му е около 30 % под пазарната (ТТФ) поради част от него е на база петролна компонента. ТТФ ще продължи да чупи рекорди и няма да се очудя за началото на зимата да видим цени от 500-600 евро за мегават. А Киро понеже каза 30 долара под пазарна цена и направим една сметка дори и при цената от днес (ттф затвори на 257 евро) 30% от нея са 75 евро. А тези 30 долара са и без разходи за разтоварване и транзит до нас. Явно само на Киро му се струва тази цена по-добра. Колкото до Унгария техния договор е изцяло на база цената на петрола и е странно ако цената им е толкова висока. Разбира се зависи и за каква цена става дума. Дали е цена на регулиран пазар или на борсата им. Борсовата е нормално да е подобна на тази и на останалите борси в Европа.

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

То на Киро не му трябват избори, че да лъже.

преди 13 минути, maxthon написа:

То на Киро не му трябват избори, че да лъже.

Втора година само това прави и пак има доста неразбрали...

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

скоро унгарците направиха 15 годишен договор с газпром - и какво стана, в момента по висока цена са втори

Кой ти ги разказва тези глупости?

Как е възможно на Кирчо още да не му е ясна разликата между съдия и прокурор?   Даже Лена не е успяла да му обясни и разясни.  Значи нашият полуидиот е и много тъп.  То не е като да се гепи хубава брюнетка като за парапета...  Чак ми става жал за излъгания Миро...    Годеницата няма да му ражда деца...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.