Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

И защо смяташ, че не трябва да отделяте за НАТО? Нали има данъци за тази цел?

И къде е казал, че не трябва да се дават пари? Цитира нечие друго мнение (вероятно от Фейсбук). И получава отговор, който го кара да покаже какви пари се дават на Нато. Не виждам да изказва мнение тези пари дали трябва да се дават или не.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 2 минути, maxthon написа:

И къде е казал, че не трябва да се дават пари? Цитира нечие друго мнение (вероятно от Фейсбук). И получава отговор, който го кара да покаже какви пари се дават на Нато. Не виждам да изказва мнение тези пари дали трябва да се дават или не.

Че кой го пита него (или тебе) за мнение? Лично аз не знам колко са парите от бюджета на бг, отделяни за членството в Алианса, но колкото трябва толкова! Пък и като гледам числата....мисля, че повече трябва да се отделя за НАТО и САЩ

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

мисля, че повече трябва да се отделя за НАТО и САЩ

Че кой те пита тебе пък какво трябва да се случва?

преди 1 минута, maxthon написа:

Че кой те пита тебе пък какво трябва да се случва?

За разлика от теб, имам право да изказвам мнение! Дали някой ме пита или не - за теб няма значение! Важното е да става това, което тебе не те устройва

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

За разлика от теб, имам право да изказвам мнение! Дали някой ме пита или не - за теб няма значение! Важното е да става това, което тебе не те устройва

И как стигна до това умозаключение? Може да си пишеш всякакви щуротии и няма как да ми накривиш шапката.

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Важното е да става това, което тебе не те устройва

Ако взимаше пари да плещиш безумията си, щях да те разбера, но така предизвикваш единствено присмех и се излагаш. Да дразниш и да се лигавиш ли ти прави удоволствие?! 

Отнасяш повече подигравки и от форумните клоуни, честито!

преди 18 минути, NewRedDragon написа:

Важното е да става това, което тебе не те устройва

Ми мен това което става ме устройва. На копърките им се налага да решават дали седмичната печалба да я оставят за един обяд в "Мръвката" или да си платят нета

Радвам се, че си избрал второто. Без теб тук е някак скучно :wub:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ми мен това което става ме устройва.

kaто гледам не те устройва - и се оплакваш постоянно

• Автор

Ало, Маджо?

На Киро подвизите. Водят то това. Киро и компания. Нинова, Рашков, Асенчо. Нещо като бандата на Робин Худ, крадат от бедните, но плячката си оставя за тях.

https://m.dir.bg/dnes/temida/okonchatelno-sadat-obyavi-aresta-na-borisov-za-nezakonen

Окончателно: Съдът обяви ареста на Борисов за незаконен

Разпореденото задържане с оспорената заповед - предмет на производството пред Софийския районен съд не покрива стандарта за законност и за непроизволност, пише в решението на АССГ

Брей, намерих пак защо да пиша в тая тема. Ленче-то Бориславова, била се отцепила от пп? Или са я изритали, за какво им е на тия просащ/есср гейове жена?

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Какво ги мислиш ПП? Аз казвам, че са ЗАД борда.

С всички свои лъжи  не виждам на кои ще липсват.   

май се установи че България, никога не е спирала да копува руска газ, явно коалиционните партньори са пълнели шкафчета а цели банки от комисионни

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

май се установи че България

Не само през май, още през април се установи от къде започнаха да купуват, но дори до скоро някои от тях все още твърдяха газ руски нямало.

Ами има договор, който е до края на годината. Дали явно, дали тайно, той си се изпълнява.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Ами има договор, който е до края на годината. Дали явно, дали тайно, той си се изпълнява.

Покупка от търговеца/посредника не се брои за покупка по договора. Вземи или плати 80% не ни мърда.

преди 2 минути, maxthon написа:

Покупка от търговеца/посредника не се брои за покупка по договора. Вземи или плати 80% не ни мърда.

значи не е купувано от посредник, просто така са ни казвали - а коалицията си е пълнила офшорните сметки

току-що, Без умствен капацитет написа:

значи не е купувано от посредник,

Аз съм търговец купуващ газ от Газпром и го продавам в региона около нас. При положение, че имаме директен договор с Газпром влизането на още един участник в търговията какъв го прави ако не посредник?

преди 1 минута, maxthon написа:

Аз съм търговец купуващ газ от Газпром и го продавам в региона около нас. При положение, че имаме директен договор с Газпром влизането на още един участник в търговията какъв го прави ако не посредник?

ама другите имат резарвиран капацитет с договор - от къде идва този излишък на газ при тях, който ни го продават

преди 2 часа, attj написа:

С всички свои лъжи  не виждам на кои ще липсват.   

Биха липсвали на психолозите и психиатрите. Но се надявам те да им се радват дълго време.

Кирчо, примерно, е 'зел най-доброто и от патологичните, и от компулсивните (натрапчивите) лъжци. И си е направо живо пособие. Асенчо също си го бива...

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

ама другите имат резарвиран капацитет с договор

Капацитет се резервира за транспортиране и съхранение на газ, а не за самия газ.

преди 3 минути, maxthon написа:

Офф, то да не би досега да не е минавало поне формално през един вид посредничество. Нещо имаше за фирма регистрирана в Швейцария на Газпром.

преди 3 минути, lebel написа:

Биха липсвали на психолозите и психиатрите. Но се надявам те да им се радват дълго време.

Кирчо, примерно, е 'зел най-доброто и от патологичните, и от компулсивните (натрапчивите) лъжци. И си е направо живо пособие. Асенчо също си го бива...

направо ми е чудно - как толкова много хора пак ще гласуват за него, навсякъде го дават да е на второ място

току-що, Sliderum2 написа:

Нещо имаше за фирма регистрирана в Швейцария на Газпром.

Винтерсхал, Мет - дългогодишни партньори с Газпром.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.