Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 11 часа, M.Николов написа:

Ти не ми казвай как се изчислява цената на руския газ, защото самия ти не си наясно с това, а ми кажи каква е цената на втечнения газ с включени всички такси по разтоварване, регазификация и транспорт до България, ако имаш такава официална информация!

А аз съм сигурен, че нямаш, защото си просто една голяма смешка.

:hush:

Явно и министъра, на който вярваш е смешка, той сам газа, че цената е между 300 и 400 лева. + Купуването на слот е 10 милиона за танкер. 

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 4 минути, N1K17Y написа:

той сам газа, че цената е между 300 и 400 лева

Плюс регазификация, съхранение, транспорт до нас? А да ще го телепортираме дирекно при нас и тези разходи ще си ги спестим....

преди 2 минути, maxthon написа:

Плюс регазификация, съхранение, транспорт до нас? А да ще го телепортираме дирекно при нас и тези разходи ще си ги спестим....

Според "експерти", струва 40 лева. Чакай да позная, само вие може да цитирате "експерти" и веднага им вярваме, ако не се съгласни с вас, не са експерти. 

току-що, N1K17Y написа:

Според "експерти", струва 40 лева. Чакай да позная, само вие може да цитирате "експерти" и веднага им вярваме, ако не се съгласни с вас, не са експерти. 

Аз не цитирам никакви експерти поради факта, че няма нужда да го правя. И според мен трябва да си смените експертите.

преди 16 минути, maxthon написа:

Аз не цитирам никакви експерти поради факта, че няма нужда да го правя. И според мен трябва да си смените експертите.

Да не забрави, какви ги говореше за арбитражното дело, което ще загубим ? :D 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Тогава съм цитирал някой псевдо експерт? Я пак си прегледай записките....

преди 14 часа, N1K17Y написа:
преди 15 часа, M.Николов написа:

Ха, изненада!

https://nova.bg/news/view/2022/08/25/380741/енергийният-министър-договорът-с-газпром-е-изгоден-за-българия-видео/

Газа от договорените танкери с 50% по-висока от тази на руския по договор!

Тръгнал да лъже за публично известни факти. Тоя става само за трол в Калдата. 

Ами то всеки стана "експерт " , но много други пък се кълнат че руския въобще не е по евтин.

А на тези служебни презилдентски мошенници които всеки божи ден излизат иговорят паникьосани как "Газпром е абсолютно неизбежно" , вяра определено нямам.

Относно транспортните и др разходи с които николофффф парадира, само да напомня че преди време , когато цените бяха изключително и рекордно ниски, тогава  цената наистина допираше до границата - себестойност плюс разходи за транспорт, слотове, разгазифициране .

Когато обаче сега цената е 1000% сепкулативно надута, разходите реално нямат никакво значение. Разликата  е кой има по голяма печалба над тези разходи.

Когато цената на нещо е примерно 100$ а разходите 99, тогава си на кантар дали е изгодно. Но когато цената е 1000, а разходите пак 99, можеш да продаваш и на 900 и на 110.

Това дава нишан и танкерите да санапълно конкурентни за доставки с по евтини оферти, реализиращи просто по малки печалби .

Макар че всичкит ези подробности си имат един  извор, една причина :

301038973_129407293163202_67344617783796

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Все си мисля ,че около зеления чорап все има нещо фалшиво. Тези служебни негови неграмотници със СИГУРНОСТ ще сгомнят ситуацията.Като се знае ,колко много шпиони , зависими и корумпирани от русия  има точно в енергетиката ,няма да е на добре.Кой знае  какъв анекс ще измислят и защо не наемат РЕНОМИРАНА адвокатска ЗАПАДНА кантора ,която се занимава с подобни дела за съвети и препоръки в подобни преговори?Тук става въпрос за огромни пари и договора трябва да се чете не от аматьори,може би играещи за газпром и накрая да се платят едни пари ,които могат и да се спечелят от нас.

Дано ГЕРБ да успее да направи правителство за да може поне нещо да се запази и възстанови .Няма други  бг управници ,които да са по-подготвени от тях,хубави ,лоши, това е матряла. Видя се! Знам ,че на много ,това не е им по сърце и на мен не са ми много приятни ,НО ТОВА Е НАЙ-ДОБРОТО  в момента за България!

преди 10 минути, bigiadri написа:

Все си мисля ,че около зеления чорап все има нещо фалшиво. Тези служебни негови неграмотници със СИГУРНОСТ ще сгомнят ситуацията.Като се знае ,колко много шпиони , зависими и корумпирани от русия  има точно в енергетиката ,няма да е на добре.Кой знае  какъв анекс ще измислят и защо не наемат РЕНОМИРАНА адвокатска ЗАПАДНА кантора ,която се занимава с подобни дела за съвети и препоръки в подобни преговори?Тук става въпрос за огромни пари и договора трябва да се чете не от аматьори,може би играещи за газпром и накрая да се платят едни пари ,които могат и да се спечелят от нас.

Дано ГЕРБ да успее да направи правителство за да може поне нещо да се запази и възстанови .Няма други  бг управници ,които да са по-подготвени от тях,хубави ,лоши, това е матряла. Видя се! Знам ,че на много ,това не е им по сърце и на мен не са ми много приятни ,НО ТОВА Е НАЙ-ДОБРОТО  в момента за България!

ГЕРБ построи тръбата на Путлер за 3 милиарда. За рекордно време, докато конекторът с Гърция все така не е готов. ГЕРБ не обжалва, като ни осъдиха за Белене, както ще ни осъдят и сега. ГЕРБ реват, че трябва да открием сметка в рубли. Знам, че са ти втълпили, че само ГЕРБ са срещу "комунистити", но не е вярно, никога не е било вярно и никога няма да е вярно ;)

https://www.dw.com/bg/как-борисов-се-обяви-за-борец-срещу-руското-влияние-което-години-наред-толерираше/a-58063313

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Руските адвокати не са идиоти, бъди сигурен че това самопризнание за загуба е солидно доказателство за един адвокат

преди 8 минути, N1K17Y написа:

ГЕРБ не обжалва, като ни осъдиха за Белене, както ще ни осъдят и сега.

ще ни осъдят заради думите на  умния ни служебен министър

преди 9 минути, N1K17Y написа:

ГЕРБ не обжалва, като ни осъдиха за Белене, както ще ни осъдят и сега.

Не знам какво изровихте тази "опорка" . Всеки запознат със случая никога не би говорил  тези глупости .

Рашистите ни осъдиха и дължахме хиляди евра всеки ден.  Защо тогава никой не каза как трябва да се обжалва ? След като реакторите си бяха поръчани от НЕК, с анекс къмдоговора и т.н.

Да, без резолюция и разрешение дори от СтаниШеф, нито от Парламента . Но си бяха поръчани. Какво трябваше да се направи никой от плямпащите не казва както тогава, така и сега.

Само се носи като "опорка' - Борисов не обжалвал осъдителната присъда  в международния арбитраж.

преди 13 минути, N1K17Y написа:

ГЕРБ построи тръбата на Путлер за 3 милиарда. За рекордно време, докато конекторът с Гърция все така не е готов

Да , и е българска собственост, а не руска.

И да, за рекордно време, а от гръцка страна кой е виновен ? Пак ГЕРБ ли :) 

преди 15 минути, miro20 написа:

Не знам какво изровихте тази "опорка" . Всеки запознат със случая никога не би говорил  тези глупости .

Рашистите ни осъдиха и дължахме хиляди евра всеки ден.  Защо тогава никой не каза как трябва да се обжалва ? След като реакторите си бяха поръчани от НЕК, с анекс къмдоговора и т.н.

Да, без резолюция и разрешение дори от СтаниШеф, нито от Парламента . Но си бяха поръчани. Какво трябваше да се направи никой от плямпащите не казва както тогава, така и сега.

Само се носи като "опорка' - Борисов не обжалвал осъдителната присъда  в международния арбитраж.

Да , и е българска собственост, а не руска.

И да, за рекордно време, а от гръцка страна кой е виновен ? Пак ГЕРБ ли :) 

С 90% руска гаZ за 20 години, баш българска е тръбата ;) 

Не разбирам какво очаквате от лъжливото Кире - диверсификация или курулация с пореден литмус като Рашков!?   

преди 3 минути, attj написа:

Не разбирам какво очаквате от лъжливото Кире - диверсификация или курулация с пореден литмус като Рашков!?   

Диспансеризация.

преди 8 минути, lebel написа:

Диспансеризация.

След броени дни Лудото Кики пак ще има имунитет...

преди 59 минути, bigiadri написа:

а не мерси - искам да пробваме без руZки зависимости и началници, пък ако ще да са най- подготвените на света.

преди 18 минути, attj написа:

След броени дни Лудото Кики пак ще има имунитет...

Може да има наказателна неотговорност и наказателна неприкосновеност (съвкупност от права, известна като парламентарен имунитет)...  

Тук става дума за медицинска услуга и  систематично наблюдение на здравословното му състояние. А опазването на здравето на гражданите като състояние на пълно физическо, психическо и социално благополучие е национален приоритет и се гарантира от държавата...

преди 12 минути, lebel написа:

Може да има наказателна неотговорност и наказателна неприкосновеност (съвкупност от права, известна като парламентарен имунитет)...  

Тук става дума за медицинска услуга и  систематично наблюдение на здравословното му състояние. А опазването на здравето на гражданите като състояние на пълно физическо, психическо и социално благополучие е национален приоритет и се гарантира от държавата...

А Гешев досега какво е направил- въпреки нескопосаните идеи на Кикито за реформи в съдебната власт!?    

преди 10 минути, attj написа:

А Гешев досега какво е направил- въпреки нескопосаните идеи на Кикито за реформи в съдебната власт!?    

ти какво очакваш от един прокурор с това което се гласува в парламента

преди 2 минути, attj написа:

Ако трябва да се изразя по-изискано, бара си меча. А човекът се  влошава... 

преди 45 минути, attj написа:

той горкия нещо липсва напоследък - явно народо си взе поука и вече не си вари компоти на село, с което престъпността у назе приключи.

Гледам БНТ, гледам ухилените прост Кирчо и Gей Кокорчо, чертаят ми светлото бъдеще......И си мисля аз ли съм луд,или всичко досега е измама???Уважаеми ,идва 02.10.2022г.,мислете с главите си и помогнете и на вашите, ако има ,заблудени все още близки ,приятели и роднини!!!Може да бъде изображение с 2 души

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.