Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 44 минути, _nib_ написа:

,,той е млаТ....учи се още"....

на гърба на народа, хайванина мръсен...

сега на повечето ще кажат - това не ти е единствено жилище и няма да получиш помощ

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

В понеделник Кирил Петков се появи в Монтана, на стената на язовир "Огоста"  и започна да снима някакви предизборни клипчета. Започна да се заиграва със страховете на хората, че язовирът бил изключително опасен, един от най-опасните. И започна да прави едни изключително грозни аналогии с нещастието, което се случи в трите села в Карловско. А Асен прави други глупости   https://demokrat.bg/archives/10268

преди 3 часа, Филипов написа:

Ех, ех, .... трагедия ... над 30год. търпение и 6 месеца нетърпение!

Мда - щото Петков не е разпоредил специално пред къщата да им бъде почистено, значи ги е излъгал. И аз гледам те тука пътя покрай блока една дупка - значи цели шест месеца това правителство не можа да намери кой да я запълни: лъжци долни, предатели даже.

преди 4 часа, insec написа:

И аз гледам те тука пътя покрай блока една дупка - значи цели шест месеца това правителство не можа да намери кой да я запълни: лъжци долни, предатели даже.

а който трябва изобщо знае ли за дупката/проблема

защото ми прави впечатление че всеки мрънка е нета, но не подава информация на който трябва

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

а който трябва изобщо знае ли за дупката/проблема

то, който трябва знае за още хиляда и един проблема, само че приоритетите му са други - ново беемве, къща на Пампорово, виличка на Несебър ли беше, къща в Гърция, ей такива разни.

преди 5 минути, insec написа:

то, който трябва знае за още хиляда и един проблема, само че приоритетите му са други - ново беемве, къща на Пампорово, виличка на Несебър ли беше, къща в Гърция, ей такива разни.

Аз мисля в бъдеще да закупя къща в Испания ... по възможност в Барселона ... нали съм фен на Барса .... и Винету !!!

преди 17 минути, insec написа:

Нема ли подаден писмен сигнал в общината, обзаведен както се полага с всички необходими атрибути и входиран, значи няма дупка. Ей, не се научихте как стават нещата.

• Автор
преди 9 часа, Филипов написа:

Малко му е. Само за пиар е там.

преди 16 минути, Sliderum2 написа:

Нема ли подаден писмен сигнал в общината, обзаведен както се полага с всички необходими атрибути и входиран, значи няма дупка. Ей, не се научихте как стават нещата.

аз - и далеч, далеч не само аз!!! - каталясахме да подаваме писмени сигнали в общината за какво ли не: как па един път поне, един път бе макя, таа община не взе адекватно отношение по въпросните сигнали.

преди 18 минути, insec написа:

аз - и далеч, далеч не само аз!!! - каталясахме да подаваме писмени сигнали в общината за какво ли не: как па един път поне, един път бе макя, таа община не взе адекватно отношение по въпросните сигнали.

Щом има сигнали и няма отговор, значи има мълчаливо съгласие. Обаче щом няма предприето действие с видим резултат. Това вече може да се преследва по други начини. Има безплатна юридическа помощ. В случай че не можеш да си позволиш заплащане. Опитай с адвокат. Дори е по-добре всички засегнати заедно. Не е казано че ще се стигне до дело. Може да се открият, докато адвокатът се запознава с казуса, неизвестни Ви, като на частни лица причини, забавящи изпълнението на ремонта. Примерно, претенция от собственик на възстановен частен имот(терен), находящ се точно там. 

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Малко му е. Само за пиар е там.

Браво на Блиц, единствени в подходящият момент!  Добре , че са те да знам какво става по Света и Унас ...

...

Хайде да ходим на концерт ?! В Пуевен дъ-ге! Ще да е мега яко :drums2:

• Автор
преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Браво на Блиц, единствени в подходящият момент!  Добре , че са те да знам какво става по Света и Унас .

Естествено, навсякъде има медийно затъмнение. Трият се записи от Дарик. Правят се дублажи на интервюта. За да блесне просто Киро. При Слави Трифонов даже няма нужда да говори. Лепят му думи, а той е казал само една дума.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Естествено, навсякъде има медийно затъмнение. Трият се записи от Дарик. Правят се дублажи на интервюта. За да блесне просто Киро. При Слави Трифонов даже няма нужда да говори. Лепят му думи, а той е казал само една дума.

Зa него ли говориш:

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

:Dкато ти казах как стават нещата - се научи:D

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Щом има сигнали и няма отговор, значи има мълчаливо съгласие. Обаче щом няма предприето действие с видим резултат. Това вече може да се преследва по други начини. Има безплатна юридическа помощ. В случай че не можеш да си позволиш заплащане. Опитай с адвокат. Дори е по-добре всички засегнати заедно. Не е казано че ще се стигне до дело. Може да се открият, докато адвокатът се запознава с казуса, неизвестни Ви, като на частни лица причини, забавящи изпълнението на ремонта. Примерно, претенция от собственик на възстановен частен имот(терен), находящ се точно там. 

а аз бих питал, този сигнал има ли номер - ако няма номер, няма сигнал - с този номер ако искаш като мине законния срок, го пращаш по нагоре и на от общината ще закръжат до дупката, за отрицателно време

админинистрацията - може да се натисне само с административни неща, имат си закон в който пише много ясно какво следва, не е лошо да им се напомня, какво пише там

преди 22 минути, M.Николов написа:

Не, за оня с парапета.

За него си мислих и аз начално, дето подарил на другаря си Винету :indian: за да прочете останалите 50% па он я прочел на 100%

Я да видим възрожденците, които толкова много се възмутиха на Петков, какво ще кажат сега за това ->

306183469_5611546952243446_4440900032388305968648_5611599328904875_6176409709097

преди 10 часа, insec написа:

Я да видим възрожденците, които толкова много се възмутиха на Петков, какво ще кажат сега за това ->

306183469_5611546952243446_4440900032388305968648_5611599328904875_6176409709097

Ами аз виждам изцапани и работещи хора, които покрай безкористната си РЕАЛНА помощ демонстрират и типажа на преобладаващата част от подкрепящите Възраждане!

Кирето си стискаше единствено... парапета... опс - телефона!

Ти нещо друго ли виждаш?!

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Ами аз виждам изцапани и работещи хора, които покрай безкористната си РЕАЛНА помощ демонстрират и типажа на преобладаващата част от подкрепящите Възраждане!

Кирето си стискаше единствено... телефона!

Ти нещо друго ли виждаш?!

Мдаа, с партийните фланелки показват, БЕЗКОРИСТНАТА си помощ :giggle1:

преди 22 минути, N1K17Y написа:

Мдаа, с партийните фланелки показват, БЕЗКОРИСТНАТА си помощ :giggle1:

Да, няма как да осъзнаете, че някой може да подкрепя идея, движение, партия безкористно, защото мисленето ви е толкова изкривено от меркантилния ви жалък животец!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.