Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

току-що, Без умствен капацитет написа:

направо ми е чудно - как толкова много хора пак ще гласуват за него, навсякъде го дават да е на второ място

С тази щура идея дето му дойде на акъла да съди Боци за клевети още ще му падне рейтинга на Киро и до изборите няма да са втори ами ще са на нивото на ИТН

и ся се чуди как да измъкне пари като вече не е на власт да краде .

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 3 минути, maxthon написа:

Капацитет се резервира за транспортиране и съхранение на газ, а не за самия газ.

да де , как са го резервирали толкова бързо - а ние сега с танкерите, нищо неможе да резервираме

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

да де , как са го резервирали толкова бързо - а ние сега с танкерите, нищо неможе да резервираме

Е като си дългогодишен партньор (разбирай едва ли не дъщерна фирма) е нормално да получиш от кораба майка предварителна информация. Също така ние реално домашното сме си го написали (т.е. службите са го написали) и  знаем какво става при спиране на доставки, но трябва да има и кой да чете. И тук идва вече въпроса дали наистина доставките на са спряли с умисъл? Или домашното е прочетено и умишлено се стига до спиране на доставки или не е прочетено и тогава нямам подходящи епитети да опиша ситуацията.

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

направо ми е чудно - как толкова много хора пак ще гласуват за него, навсякъде го дават да е на второ място

Обърни се назад. С гняв или не. Вгледай се. Спомни си как пътува днес, вчера, оня ден... Колко пъти те засякоха. Колко пъти те излъгаха... удариха в грамажа... в сметката... Броя на ударените от пирамидалните и телефонните измами... Армията зомбита, триещи лотарийни и всякакви други билети... Съседите, попадащи в категорията "перфорасти"... Тези, за които определящото дали една сделка е далавера или корупция, е дали участват или не участват в нея... Още ли ти е чудно?

преди 59 минути, adersa написа:

С тази щура идея дето му дойде на акъла да съди Боци за клевети още ще му падне рейтинга на Киро и до изборите няма да са втори ами ще са на нивото на ИТН

и ся се чуди как да измъкне пари като вече не е на власт да краде .

Я ни припомни, колко пъти го осъдиха вече за клевета идола ти 

преди 13 минути, N1K17Y написа:

той ще  ги осъди, но мълчиш

що не кажеш че Рашков е осъден от Борисов, въпреки че дятката обжалвал

Съдът окончателно: Борисов е арестуван незаконно, МВР да муплати 480 лв

Цитат

Това е решил на втора инстанция софийският административен съд.

• Автор

Когато не ти взимат интервю, правилните хора.

Киро се бие.

Само удобни въпрос и с правилните хора.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Киро се бие.

да някои казват факти има в медиите - но съда дори осъди това твърдение

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

той ще  ги осъди, но мълчиш

Съдът окончателно: Борисов е арестуван незаконно, МВР да муплати 480 лв

• Автор

Дунери с бял сос?

https://vtorifront.bg/article/dokato-linda-e-v-kanada-kiril-petkov-yade-dyuneri-s-lena-borislavova-snimki

kiro-lena-duneri.jpg

kiro-lena-duneri4.jpg

kiro-lena-duneri2.jpg

От тях става ясно, че бившият премиер Кирил Петков отсяда в заведение за бързо хранене с бившата вече шефка на кабинета Лена Бориславова.

Изданието твърди, че кадрите са направени в събота вечерта, около 21:30. Мястото – центъра на София, ул. „Граф Игнатиев“.

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Дунери с бял сос?

https://vtorifront.bg/article/dokato-linda-e-v-kanada-kiril-petkov-yade-dyuneri-s-lena-borislavova-snimki

kiro-lena-duneri.jpg

kiro-lena-duneri4.jpg

kiro-lena-duneri2.jpg

От тях става ясно, че бившият премиер Кирил Петков отсяда в заведение за бързо хранене с бившата вече шефка на кабинета Лена Бориславова.

Изданието твърди, че кадрите са направени в събота вечерта, около 21:30. Мястото – центъра на София, ул. „Граф Игнатиев“.

Егати, на фритюрника там ли му е мястото? Пред щанда и на пода, където клиентите носят всякаква мръсотия и бацили. Алоооу, ХЕИ-то, къде сте се!

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Не ми е идол но и Киро заслужава да го съдят за клевета дето преди и той и Асен ден и нощ всеки ден ни разказваха за кюлчета , чекмеджета и пачки .Аз вярвам , че има схема за големи комисионни за газа не го казва само Боци , а днеска пак по бнт го говориха както и в лице в лице за тези комисионни да вземе и тях да осъди за. клевети ПростоКиРо

преди 7 минути, adersa написа:

Не ми е идол но и Киро заслужава да го съдят за клевета дето преди и той и Асен ден и нощ всеки ден ни разказваха за кюлчета , чекмеджета и пачки .Аз вярвам , че има схема за големи комисионни за газа не го казва само Боци , а днеска пак по бнт го говориха както и в лице в лице за тези комисионни да вземе и тях да осъди за. клевети ПростоКиРо

аз  пък не мисля че трябва да го съдят- той говореше така убеден в това което казва -за мен си е просто болен

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Дунери с бял сос?

kiro-lena-duneri.jpg

kiro-lena-duneri4.jpg

kiro-lena-duneri2.jpg

МАЛЕЕЕ, КИРО ЯДЕ ДЮНЕРИ !!! ШОК, БОНБА >!?! 

Бате, ти си по-зле от Недялко Недялков бе. 

• Автор
преди 2 минути, N1K17Y написа:

МАЛЕЕЕ, КИРО ЯДЕ ДЮНЕРИ !!! ШОК, БОНБА >!?! 

Бате, ти си по-зле от Недялко Недялков бе. 

А, на това ти беше смешно?

И не беше малее.

1627828218-slavi-trifonov.jpg

преди 1 час, M.Николов написа:

Спокойно бе, няма риск, сигурно е. С такива надупени и чакащи само руска тръба да усетят, няма как да те изненадат. 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

А, на това ти беше смешно?

И не беше малее.

1627828218-slavi-trifonov.jpg

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Големия борец срещу мафията и специално Тиквата, седи цял ден на дивана и ни говори по фейсбук, как сам ще управлява държавата. И това го сравняваш, че някой яде дюнер ? Баси опсихарените тука. 

• Автор
преди 4 минути, N1K17Y написа:

Спокойно бе, няма риск, сигурно е. С такива надупени и чакащи само руска тръба да усетят, няма как да те изненадат. 

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Големия борец срещу мафията и специално Тиквата, седи цял ден на дивана и ни говори по фейсбук, как сам ще управлява държавата. И това го сравняваш, че някой яде дюнер ? Баси опсихарените тука. 

Същото е. Защо да не говори по фейсбук? Къде иска да говори? Да излезе с тъпана на площада ли?

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Киро се бие.

Е нали искате някакъв мъжага да ви управлява еднолично ? Я го гледай какъв пич, е*е готини секретарки, бие журналисти и яде само най-яките дюнери в София. 

• Автор
преди 1 минута, N1K17Y написа:

Е нали искате някакъв мъжага да ви управлява еднолично ? Я го гледай какъв пич, е*е готини секретарки, бие журналисти и яде само най-яките дюнери в София. 

Това го искаш ти, не аз. Аз съм си направил избора. ИТН.

преди 7 минути, N1K17Y написа:

е ние и без това ги даваме

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Ти не чакаш, вече усещаш друга тръба.

;)

преди 16 минути, M.Николов написа:

Ти не чакаш, вече усещаш друга тръба.

;)

Да, тая дето води към устата ти :giggle1:

преди 28 минути, АСПЕКТ написа:

Същото е. Защо да не говори по фейсбук? Къде иска да говори? Да излезе с тъпана на площада ли?

Където застават лидерите на партии, с претенции за... каквото и да е всъщност. А се подиграваше, че Тиквата управлявал от джипката

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

Борисов е на 63 години, а Рашков е на 67.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.