Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 30 минути, АСПЕКТ написа:

От Бареков.

2bae8ad46_k_l2.jpg

Не е фейк, не било и Фотошоп, истинска снимка е, правена от професионален фотограф и журналист от държавната телевизия. Но вие не вярвайте! Не вярвайте, че #Простото и Лена лъжат на поразия от Конституциония съд и Президентството за канадското гражданство до избирателите и до коалиционните партньори.

Не вярвайте, че излъгаха дори чуждите си благодетели от Козяк и половинките си. Не вярвайте на фактите. Не вярвайте, че Кики плаща на Лена за "куролации" в работно време по airbnb квартирите с нашите пари от ББР - 200€ за час "консултации" и 8 000 € на месец.

Вярвайте на пропагандата и на кирчовите лъжи от сутрин до вечер. За танкерите, за четири пъти по-евтиния газ, за петте моста над Дунав, за двата тунела под Шипка, за връзките му с олигархията и Прокопиев, за дипломите от Харвард, за липсата на инфлация, за завода за електроавтомобили, за Македония и още, и още, и още .... коя от коя по-опашата нагла, брутална или безобидна лъжа.

По сто на ден.#Просто не вЕрвайте на очите си, на хладилника, на сметките за ток и парно и на продънените си джобове и празни портмонета, а на ушите си вервайте и дрънканиците на ленчето и кирчо - две объркани същества, попаднали случайно в непреодолими за съзнанието им обстоятелства.

Т'ва Бареков ли го е казал? - да не търся... Лъже, както обикновено. Тунелите не са два, а три!

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 383,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 7 минути, bigiadri написа:

Че ти какво искаш ? Да вземат да ръкопляскат и поздравяват мизерника путин за това ,че започна война в Европа? Колко повече се репчи путин ,толкова повече ЕС ще въоръжава Украйна и ще се отдалечава от русия.Логистиката ще се принастрои ,ще се изградят и необходимите съоръжения и всичко ще си дойде на място! От всичко това в крайна сметка ще страда най-много руския народ.Но те си направиха своя избор и връщане назад няма да има.

Наистина си облъчен до невъзможност, което пречи здрава мисъл да мине през главата ти. А, да си зададеш въпроси- сакън! Опорките го забраняват.

Случайно да знаеш, че ЕС не е една държава, а в него членуват 28 държави? Случайно да си забелязал, че различните държави имат различно отношение към санкциите?

Случайно да си забелязал, че в света има 197 държави?

Случайно да си забелязал с кого Русия заздравява връзките си днес, докато трае войната?

Случайно да знаеш що е то БРИКС?

Не знаеш, капаците ти не позволяват да знаеш. И да мислиш......

преди 22 минути, absurt написа:

Случайно да си забелязал с кого Русия заздравява връзките си днес, докато трае войната?

Мдаа бабке,  със всички недоразвити държави като тях от преди 89г. пак се събраха :giggle1:

пп. Ти кога ше ни напуснеш да отидеш при тях 

преди 42 минути, bigiadri написа:

Че ти какво искаш ? Да вземат да ръкопляскат и поздравяват мизерника путин за това ,че започна война в Европа? Колко повече се репчи путин ,толкова повече ЕС ще въоръжава Украйна и ще се отдалечава от русия.Логистиката ще се принастрои ,ще се изградят и необходимите съоръжения и всичко ще си дойде на място! От всичко това в крайна сметка ще страда най-много руския народ.Но те си направиха своя избор и връщане назад няма да има.

Путин война не е започвал, войната я започнаха укрите по нареждане на кравите и с тяхната благословия и помощ още 2014та.

• Автор
преди 45 минути, N1K17Y написа:

Бареков реве, да гласуваш за Тиквата. Толкова за източниците ти. Идеално ти пасват де.

В какво съм се навирал "аз", между две суверенни страни ? Какво сме блокирали ? Какво сме изключили ? Ние нямаме абсолютно никакво отношение, договорът винаги ни е бил в евро и винаги сме плащали евро :) 

Колкото и да пробваш, лъжите и манупулациите ти няма да минат, но продължавай, забавно е.

За каквото иска да реве. В случая е прав.

преди 19 минути, Bubbles написа:

Путин война не е започвал, войната я започнаха укрите по нареждане на кравите и с тяхната благословия и помощ още 2014та.

8 години след наглата анексия на Крим и вторжение на войски в Донбас, и още има .... щях да кажа хора, ама не, това не са хора, които плямпат как "укритепо нареждане на  кравари започнали войната" .

Същите вероятнобиха говорили как евреите са започнали войната срещу Хитлер.

Прост народ, слаба държава....

преди 2 часа, teo-glavata написа:

Посочвате терминал за разтоварване, плащате и кораба тръгва.

И терминала ще работи за слава? Като няма как да разтоварим какви кораби, какви 5 лева?

преди 50 минути, absurt написа:

С кого бре ? :)  С тия дето Шойгу ги изброи поименно ? 

Ох свещенна простота....:laughing4:

преди 7 минути, miro20 написа:

С тия дето Шойгу

Това са само една част от тях и то само в Африка. Скоро имаше и доста голямо събитие в Африка (не помня мястото) и Лавров го чакаха на опашка да се здрависат с него. Виж предната седмица Блинкен беше някъде из Африка и не чухме нищо от това. Преди няколко месеца имаше организирана среща между Зеленски и Африканския съюз. О, свещена простота - появиха се само четири страни и една от тях беше сегашния председател на съюза (разбирай от кумова срама). Африканския континент отдавна е под влиянието на Китай и последно време се намесва и Русия.

преди 4 часа, Bubbles написа:

Дай сега да се разберем : ЕС наложи дузини санкции на Русия, след което последва реакцията на Газпром.
Казано по български - Каквото повикало, такова се обадило.

Дай да се разберем . Не знам защо пропускате винаги първопричината.

Никой не е налоил ей така санкции на "убавата добра " матушка.

Хронологията е - Незаконна военна анексия, война в Донбас от 2014 г и ескалация на широкфронт февруари 2022 г от нацистите от Кремъл. След това последваха първо по леки , след офанзивата сега - и по тежки санкции.

Та... дори реакцията не е точно"каквото повикало такова се обадило" .

Ако трябва да е според поговорката, би трябвало няколко окръга от РФ да бъдат сринати със земята, нали ?

преди 54 минути, Bubbles написа:

Лъжеш.

преди 49 минути, АСПЕКТ написа:

За каквото иска да реве. В случая е прав.

Отвори си ПИК тогава, да четеш истини :giggle1:

преди 59 минути, Coco1 написа:

Мдаа бабке,  със всички недоразвити държави като тях от преди 89г. пак се събраха :giggle1:

Ако "развит", според теб е определение за извратен. Не, мерси! Оставам си недоразвит! Ти си бъди какъвто искаш и се пази от маймунска шарка и СПИН, тия неща главно в "развитите" виреят и се разпространяват най-често @н@лно. Лошото е, че го прехвърлихте и на нормалните хетерохора.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Ако "развит", според теб е определение за извратен. Не, мерси! Оставам си недоразвит! Ти си бъди какъвто искаш и се пази от маймунска шарка и СПИН, тия неща главно в "развитите" виреят и се разпространяват най-често @н@лно. Лошото е, че го прехвърлихте и на нормалните хетерохора.

На тебе ти видяхме комунисте Силдерум тоталното "развитие" със снимките от командировката на интерната :giggle1:

преди 1 час, Coco1 написа:

Папагалите у лево! Не знам колко сте в главата ти, ама при вас не съм идвала, та да ви напускам.download.gif.08f6d15a85970214e4fe203b3475d6a4.gif

преди 1 минута, absurt написа:

Папагалите у лево! Не знам колко сте в главата ти, ама при вас не съм идвала, та да ви напускам.download.gif.08f6d15a85970214e4fe203b3475d6a4.gif

Бабке винаги си улево не си го разбрала щото няма с какво. Кога ше ни покажеш че наистина обичаш ватенките като земеш родопското одеяло и заминеш при тях :giggle1:

преди 2 часа, N1K17Y написа:

В какво съм се навирал "аз", между две суверенни страни ? Какво сме блокирали ? Какво сме изключили ? Ние нямаме абсолютно никакво отношение, договорът винаги ни е бил в евро и винаги сме плащали евро :) 

Колкото и да пробваш, лъжите и манупулациите ти няма да минат, но продължавай, забавно е.

Че, ти нали си в ЕС и както твърдиш, ти си ЕС, бе Аглайка! Или знаеш да се тупаш в гърдите, да олайваш и одобряваш санкции, а като дойде реч за поемане на отговорност, бързо забравяш? Ти блокира сметките на Газпром и ти изключи Русия от световната разплащателна система. Ти изпращаш в Украйна оръжие и изсипваш милиарди, за да изтребват украинците, за да се справят краварите  с Путин. 

Няма манипулации, това са фактите, Епанчина. 

преди 8 минути, Coco1 написа:

Бабке винаги си улево не си го разбрала щото няма с какво. Кога ше ни покажеш че наистина обичаш ватенките като земеш родопското одеяло и заминеш при тях :giggle1:

Първо кажи колко сте под каскета, че да не пропусна някого и да се засегнете!download.gif.b3a7a9c98eab5f10bd25fa06e8e27e96.gif

преди 4 минути, miro20 написа:

Поредните рашистки удари по общежития в Харьков.

Интересно Кирил Петков и кабинетът му какво общо има с това? Интересно и какво прави тази госпожа там явно изкъпала се и преобляква за да може да я снимат.

преди 45 минути, absurt написа:

Че, ти нали си в ЕС и както твърдиш, ти си ЕС, бе Аглайка! Или знаеш да се тупаш в гърдите, да олайваш и одобряваш санкции, а като дойде реч за поемане на отговорност, бързо забравяш? Ти блокира сметките на Газпром и ти изключи Русия от световната разплащателна система. Ти изпращаш в Украйна оръжие и изсипваш милиарди, за да изтребват украинците, за да се справят краварите  с Путин. 

Няма манипулации, това са фактите, Епанчина. 

Първо кажи колко сте под каскета, че да не пропусна някого и да се засегнете!download.gif.b3a7a9c98eab5f10bd25fa06e8e27e96.gif

Че, ти нали твърдиш, че политиката на ЕС, не е тази на България бе, изкуфела бабо ? :giggle1:

Да не забравиш и тази вечер да провериш за Епанчина под леглото, че да не вземе да ти сложи оръжия и Путин да дойде да те освободи.

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Че, ти нали твърдиш, че политиката на ЕС, не е тази на България бе, изкуфела бабо ? :giggle1:

Да не забравиш и тази вечер да провериш за Епанчина под леглото, че да не вземе да ти сложи оръжия и Путин да дойде да те освободи.

Аглая Епанчина, ти и от името си се отказваш, от пола си се отказваш, та от ценностите на ЕС ли няма да се откажеш?

Това сте вие- подлогите. Кресливи до Бога, първи войнолюбци, първи демократи и изповядващи демократичните краварски идеали за господство, докато не се наложи дори само на думи да поемете отговорност! 

Климактериумът не е страшен за жените, които знаят кои са и какви са, Аглайка. Страшен е за такива като теб- флуидни, дето днес са на тоя бряг, утре на другия, пък после- идея нямат накъде са завили.

Мен няма нужда никой да ме освобождава, Аглайка- няма да го разбереш с тая подложна психика.

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Хенри 8-ми. Май съвсем превъртя играта :giggle1:

Що, бе, Аглайка? Поради що се срамуваш от името си? Да не би да си изгуби "факсимилето", с което ми се представи, когато реши, че да съм гласувала за Баце през 2018г. е голямо престъпление? 

Аз съм си го "фотнала" и само да кажеш, ще ти го постна.......download.gif.5ad656ec2d6372ce26b760f1953d2c12.gif

преди 5 минути, absurt написа:

Що, бе, Аглайка? Поради що се срамуваш от името си? Да не би да си изгуби "факсимилето", с което ми се представи, когато реши, че да съм гласувала за Баце през 2018г. е голямо престъпление? 

Аз съм си го "фотнала" и само да кажеш, ще ти го постна.......download.gif.5ad656ec2d6372ce26b760f1953d2c12.gif

Поствай на психиатъра, имаш нужда. Айде бегай.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.