Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

цялата кулТУРА се врътИ около ку...ролацията...

шушумигите соросоидни малко по малко гледат да пробутат истанбулската конвенция....

Мъж(?) вика от терасата на дете играещо пред блока:

- Мите прибирай се!

- Добре тате.

- Не съм баща ти, а м@йка ти!

- Да ва и 3,14далите....Все не мога да ви запомня.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 8 минути, karadzha написа:

Ми джендъри, сър! Да 'оди там, що трябва да ни ги натриса такива гейски истории тук?1

И медът и жилото.

Няма как само ползите за вземем.

преди 18 минути, M.Николов написа:

Аз ако ще трябва да копам ти за какво си ми?

Ами.....   металотърсачът е в мен.

преди 38 минути, M.Николов написа:

Тя и договорите инхаус ще ги покрива със застраховки.

:D

А, не аз, Севде. То си пише в договорите кое-как се покрива. Обясниха го подробно, ама като нямаш интерес да чуеш нещо извън опорките, как да вденеш?

Не разбрах, незаконното стана законно, когато сложиха вашите хора ли? Или пак си е незаконно, ама щото вашите хора го правят, може и не подлежат на законови санкции? 

преди 3 часа, M.Николов написа:

Култура бе, пич.

Вкусове разни.

Винаги сравнявам - какво би било ако това бе направил ББ и министрите на ГЕРБ. И как се подигравахте например на Калин Вельов .

:giggle1:

И стигам до извода че тези сегашните са в пъти мега зле, но такива като теб  демонстрират тотално неглижиране и "кво толкова" ....

Да ви имам двойните, тройни стандарти . :getout:

Вика му се "безпринципност" .

преди 19 минути, absurt написа:

Не разбрах, незаконното стана законно, когато сложиха вашите хора ли? Или пак си е незаконно, ама щото вашите хора го правят, може и не подлежат на законови санкции? 

Именно.

ей ги мошенниците долни либерастки...

ще минат краднатото от тиквуций в пъти....

честито ни, колко станаха вече....сигурно пето поколение след нас което има да връща заеми теглени от правителствата на пра-пра-пра-прадядо му и баба му....

мазни лъжци и невестулки на ,,дефилетата за обещания" преди изборите...

и крадливи....алчни човечЕта след

преди 4 минути, M.Николов написа:

иди до магазина и снимай цените...

и когато тези продажници ни вкарат в еврозоната да ги сравняваш с умиление...

Тези поне могат да ни вкарат в еврозоната, а твоите любимци не само, че не могат, ами и от ЕС ще ни изкарат и тогава ще видиш кон боб яде ли.

преди 1 час, M.Николов написа:

И медът и жилото.

Няма как само ползите за вземем.

Какви ползи бе, Николов?! Какъв мед?! Всичкото, което ни предлагат като стока е боклук или в добрия случай – второ качество!

преди 9 минути, M.Николов написа:

Тези поне могат да ни вкарат в еврозоната, а твоите любимци не само, че не могат, ами и от ЕС ще ни изкарат и тогава ще видиш кон боб яде ли.

Ако беше тъй, щяха да са и мои любимци. Бе Николов, ти не виждаш ли, че само Запада има полза от наш'то членство, ние – не? Същата работа е и с НАТОто!

преди 9 минути, M.Николов написа:

това няма как да стане, при положение, че слагат дефицит от 4,1

преди 3 минути, M.Николов написа:

Постоянно се правят тези сметки.

Доказано е, на плюс сме от ЕС.

Не всичко е чудесно, но за момента няма по-добра алтернатива.

Да бе, и мозъците ни там, че и мускулите! Ти си слепец, само това мога да ти кажа!

ей това вече е новина, още миналата зима служебните трябваше да го направят като се разбра че ще има квоти

преди 4 минути, karadzha написа:

Да бе, и мозъците ни там, че и мускулите! Ти си слепец, само това мога да ти кажа!

на сметка сме от ЕС - и аз ти го казвам

преди 6 минути, karadzha написа:

Много ми се иска да можеше в някаква паралелна реалност да видите България след една година управление на любимците си.

Да видиш как на колене щяхте да се молите Кирчо и Кокорчо да ви управляват и да си стоите в ЕС и НАТО.

Премиера и вицето му обещаха да строят инфраструктурните проекти с "откраднатите" всяка година 8 млрд. лева от предното правителство. Намериха ли ги милиардите, че като гледам всичко ще се строи на заем..

преди 50 минути, M.Николов написа:

Кой бре :)  кокорчовците мошенници ли ???  дето прокарват политиката на мухльото от президентството ?

Чиято роля как беше... да цитирам Решетников... "за излизане на България от ЕС и НАТО".

Дето Фондерлайен оня ден  заби звучен шамар отказвайки визита ?

Ще ни вкарат и то яко  не само на теб, а на всички ни , ама не в еврозоната а в една друга зона в интимна област....  :hit:

преди 36 минути, M.Николов написа:

Много ми се иска да можеше в някаква паралелна реалност да видите България след една година управление на любимците си.

Да видиш как на колене щяхте да се молите Кирчо и Кокорчо да ви управляват и да си стоите в ЕС и НАТО.

Аз като гледам на колене ще молиш ББ и ГЕРБ да управляват :) 

преди 36 минути, Без умствен капацитет написа:

Премиера и вицето му обещаха да строят инфраструктурните проекти с "откраднатите" всяка година 8 млрд. лева от предното правителство. Намериха ли ги милиардите, че като гледам всичко ще се строи на заем..

Покрай мостовете и тунелите ще пием шампанско , вино и защо не вегански торти в ЖП-то :)

https://breaking.bg/novini/sled-4-te-mosta-i-3-te-tunela-transportniyat-ministar-s-novo-obeshtanie-shtyal-da-dava-po-chasha-vino-vav-vlakovete/?fbclid=IwAR190Q0uVgMc--EKUFvE8p24uWuBFRzTvQ-uIA6RYOAUcwaJHTl1IpFOViU

Един тотален купон ще настане... и един мармот завива шоколада в станиол ...  :)

• Автор

Rainbow Reaction GIF by Declan McKenna

https://m.offnews.bg/news/Politika_8/Premierat-otgovori-kak-snimka-s-link-kam-gej-prilozhenie-popadna-vav-F_769823.html

публикува в личния си Facebook профил скрийншот, показващ линк към приложението за гей запознаства "Grindr". 

След искането на цар Киро харварда да 'слага свои хора в ВСС" , последва ново фашистко изказване

https://glasove.com/categories/novini/news/premiert-ss-zadacha-km-rashkov-iskam-aresti-i-khorata-gi-iskat

Иска си арести човека бре...  що няма арести ? Всички на колиинееее...

преди 41 минути, M.Николов написа:

Е, от „любимците“ се отървахме. Сега е ред на Кирето, НАТО и ЕС (бе това не е ли мръсна дума?:giggle1:).

преди 5 минути, M.Николов написа:

Мирча, не знам какво ще ти вкарват, а и не ме интересува.

Не ме занимавай с еротичните си блянове.

:getout:

Не аз ти вкарвам и не аз те занимавам.

А тези които те излъгаха за пореден път .

Да си шаран е твой личен избор.

:hush:

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Ама как бре, Киро бил гей, преди това беше Джон Траволта, после заради някакво съобщение стана гей.

:giggle1:

Какво ли не измислят клюкарките от Герб.

преди 5 минути, miro20 написа:

А тези които те излъгаха за пореден път .

Ти мен не ме мисли, никой не ме е излъгал с нищо за сега.

:hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.