Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

• Автор
преди 4 минути, M.Николов написа:

Ама как бре, Киро бил гей, преди това беше Джон Траволта, после заради някакво съобщение стана гей.

:giggle1:

И с такива ИТН трябва да управлява. Ужас. Дано направят максималното възможно нещо ИТН. Петков постоянно дърпа коалицията надолу.

Гаф след гаф.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

И с такива ИТН трябва да управлява. Ужас. Дано направят максималното възможно нещо ИТН. Петков постоянно дърпа коалицията надолу.

Гаф след гаф.

Ти да не си болен нещо?

Без Киро и ПП щяхте да седите в ъгъла и да подсмърчате след фиаското в предния парламент!

преди 12 минути, M.Николов написа:

Какво ли не измислят клюкарките от Герб.

Какви клюкарки от ГЕРБ те гонят бре :) 

Каквито гафове и излагации цар Киро харварда си направи, никой друг не може .:giggle1:

преди 13 минути, M.Николов написа:

Ти мен не ме мисли, никой не ме е излъгал с нищо за сега.

Ама разбира се... :) :)  

Ти си идеален таргет за телефонните измамници . Комуне дето вЕрва на всеки нов месия, и накрая все излъган остава.

Такива като теб си имат оправдание и за съсипията на Жан виденов дори.

Дето и до ден днешен винят всичко друго, но не и него. Той видиш ли бил жертва, той бил твърд герой,неразбран и провален от другите и от вселената.

Така и сега. Ти никога няма да си излъган. Защото си намираш оправдание и за себе си и за излагациите и съсипията на "месиите " ти .

:hit:

преди 22 минути, miro20 написа:

Кой бре :)  кокорчовците мошенници ли ???  дето прокарват политиката на мухльото от президентството ?

на 2.02.2022 г. в 23:30, miro20 написа:

абе ти вървиш май с няколко седмици назад  спрямо новините :) 

Хайде малко чети и гледай новини а не само турски сериали :)   Че само се излагаш.

Та, да те светна - в момента чегъртащите се чегъртат.

Хиените почнаха да се ядат една друга.

Например... Киро харварда изчегърта кадрите на мухльото с юмручето в Булгаргаз.

Виж и за Македония как се сдъвкаха. Кирето се взе насериозно и каза че външната политика определя правителството,не презилдента :)

Ама нали се бяха почнали да се чегъртат и ядат, бе Мисиричо ? :lol6:Пак ли забрави какво си писал преди 2 дни ? Назад ли вървиш, напред ли ? 

200.gif

на 2.02.2022 г. в 23:42, N1K17Y написа:

Имам. Днес съм в добро настроение и ще ти пусна опорките за месеца. 4-те хакера на ДБ хакнаха ПИК и изтекоха. Противоречията между Кирчо и Радев са актьорска игра, Кирчо си е все така пионка на Радев, той управлява от сенките. 

Радвам се, че ме послуша :lol6:

преди 3 минути, miro20 написа:

Ти си идеален таргет за телефонните измамници .

Що не ми се обадиш да ме излъжеш нещо?

Хайде, тъкмо ще изкараш някой лев.

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Гаф след гаф.

Не трябва, бе бате. На пролет пада правителството и е ред на Борисов-4. С ДПС, Възраждане и ИТН. Време е да махнете медицинския фашизъм. 

преди 2 минути, M.Николов написа:

Format С

И Мирча утре е чисто нов.

а ти рестарт - че си забил между нулите

преди 8 минути, M.Николов написа:

Що не ми се обадиш да ме излъжеш нещо?

Хайде, тъкмо ще изкараш някой лев.

Тоя пак не разбрал.

Ти ВЕЧЕ си излъган бре шаранеее :) 

преди 5 минути, M.Николов написа:

Format С

И Мирча утре е чисто нов.

Идея си нямам за какво преформатиране говориш.

Другарката аглайка ли каква е от бгмамма се заяжда с неща които сама се олпете.

Кое от това че хиените от хунтата на Зелените Чорапи почнаха сами да се ядат, не е ясно ? И че , признавам, много ме кефи това. :)  Както ме кефи и кризата в БСП и Корнела.

Че то са очевидни тези неща .

:)

преди 15 минути, miro20 написа:

Каквито гафове и излагации цар Киро харварда си направи, никой друг не може

Не бери грижи за Кирчо . Той поне има интелект . Може да не е бил политик ,но има специфични умения и знания . Друго си е всеки ден да гледаме нон стоп една угоена лоена топка , която освен проста , долна , нагла , противна и крадлива може само да писка пред камерите и да обяснява как всички други са некадърни и безполезни . Как без него България загива и ей сега другите щели да фалират държавата . Тази държава , която той управлява и за 12 години увеличи външния дълг от 7.9 милиарда до 50 .  Да живеЙ  Нереза от Банкя и неговите верни лакеи и подлизурковци !   :lol6: :lol6: :hush:

преди 17 минути, miro20 написа:

Тоя пак не разбрал.

Ти ВЕЧЕ си излъган бре шаранеее :) 

Айде бе, я да видим какво исках преди изборите!

Не исках да ме управлява Борисов и Герб.

Не исках да ме управляват и БСП.

Нито пък "Възраждане".

Исках да ме управляват млади, културни  и образовани хора(тук като изключим Корнелия и още 1-2)общо взето е така.

Исках България да запази европейската си интеграция и членството си в НАТО

Исках управляващите да се грижат по-добре да своите съграждани и да не крадат толкова много от общите пари.

Да имат визия за бъдещето на България и да я следват.

Исках управляващите да сменят главния прокурор защото според мен не се справя със задълженията си.

Я, да видим!

Ми, май всичко се развива по план за сега.

:D

https://glasove.com/categories/novini/news/premiert-ss-zadacha-km-rashkov-iskam-aresti-i-khorata-gi-iskat

https://offnews.bg/politika/vasilev-inflatciata-shte-iziade-vsichko-ako-ne-napravim-dopalnitelni-769826.html

преди 10 часа, M.Николов написа:

Е, явно няма да се излъжеш да прекопаш лозето.

На мен не ми се получава като на Кирчо    https://nova.bg/news/view/2022/02/04/355758/герб-пита-истина-или-лъжа-са-думите-на-премиера-относно-плана-за-възстановяване/

Преди малко Румен Петков заяви по БНТ че вчера новоназначеното ръководство на Булгаргаз е продало на румънците газ за 60000MW от 55 на 85 цена в Румъния. Някой е направил много милиони за един ден, При всичкия гърч за население и промишленост в България.

преди 4 часа, Филипов написа:

вчера новоназначеното ръководство на Булгаргаз е продало на румънците газ за 60000MW от 55 на 85 цена в Румъния. Някой е направил много милиони за един ден

Едва ли има учудени. Всеки ден крадене и далавери за милиони / милиарди .

преди 13 часа, M.Николов написа:

Айде бе, я да видим какво исках преди изборите!

Не исках да ме управлява Борисов и Герб.

Нито пък "Възраждане".

Исках да ме управляват млади, културни  и образовани хора(тук като изключим Корнелия и още 1-2)общо взето е така.

Исках България да запази европейската си интеграция и членството си в НАТО

Исках управляващите да се грижат по-добре да своите съграждани и да не крадат толкова много от общите пари.

Да имат визия за бъдещето на България и да я следват.

Исках управляващите да сменят главния прокурор защото според мен не се справя със задълженията си.

Я, да видим!

Ми, май всичко се развива по план за сега.

Получи крадене и далавери в пъти умножено от каквото и да си предполагал за ГЕРБ :hush:

Именно затова си излъган шаран. Че и шарана се напъва да спори как всичко върви за него по план

:)

Та нали затова те сравних с жертвите на телефонните измамници. Жертвата до последно си мисли че правилно е уредила работата с лекаря за счупения крак или че е помогнала на полицията със сума за залавянето на лошите :)

Че и ти сега си вЕрваш колкото и очевидни да са далаверите на съсипниците сега.

Класически шаран.

преди 14 часа, M.Николов написа:

:lol6: Не бе, никак не те управляват БСП и ченгетата от ДС.

Не е оная уволнената за корупция заедно с Пеевски сега вицепремиер, не е на власт хунтата на Зеления Чорап, издигнат и ръководен от явни и камара неявни ДС ченгесари.

Накратко... аз просто се чудя... А имаше ли възможно по лош сценарий за управление който да се случи ??

В новата ни история само Жанвиденовата съсипия  граничи със сегашното положение.

Още нещо от "промяната" която си  е пожелал николоффффф

https://www.facebook.com/sonia.koltuklieva/posts/10226339390648186

Цитат

В какво точно се състои “промяната”?!
Виолета Лорер - член на НС на НЗОК през 2013 г., премиер Пламен Орешарски.
Виолета Лорер - член на НС на НЗОК през 2022 г., премиер Кирил Петков.

Може да бъде изображение с 3 души, седнали хора и текст, който гласи 'плана лъжа кирил петков излъга нагло че кабинетът му e внесъл за разглеждане за възстановяване! EK го опроверга: последният внесен документ e от служебния кабинет през октомври 2021 г“.'

преди 8 часа, Филипов написа:

Преди малко Румен Петков заяви по БНТ че вчера новоназначеното ръководство на Булгаргаз е продало на румънците газ за 60000MW от 55 на 85 цена в Румъния. Някой е направил много милиони за един ден, При всичкия гърч за население и промишленост в България.

то преди няколко дена четох, изказване на някакав от президентството - че намалението на газта след смяната на ръководството на булгаргас, не се дължи на новите, както се твърди - а от действията на старите, било договорено още преди месеци

теа харварЦки канадци...толку крадливи...

че бокича и хората му изглеждат като обикновенни взломаджии....със щанги и скъсани дамски чорапогащници за маски

преди 12 часа, Филипов написа:

https://bntnews.bg/news/bulgargaz-otgovori-na-skandalnite-obvineniya-1184244news.html

Ми сега?

преди 53 минути, _nib_ написа:

теа харварЦки канадци...толку крадливи...

че бокича и хората му изглеждат като обикновенни взломаджии....със щанги и скъсани дамски чорапогащници за маски

Най-добре, следващия път да гласуваме за ГЕРБ, защото само те могат да ни пазят от харварците.

И още по въпроса за "Булгаргаз":

https://www.dnevnik.bg/biznes/2022/02/05/4309495_staroto_rukovodstvo_na_bulgargaz_osvobodilo_celiia/

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022/02/04/4309465_nai-razlichni_hora_zvuneli_na_kiril_petkov_za_da_go/

преди 13 часа, attj написа:

Няма за какво друго да се хванат.

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022/02/04/4309478_tomislav_donchev_obvini_premiera_v_luja_a_toi_nego_-/

"Малко по-късно Кирил Петков отговори на обвиненията на зам.-председателя на ГЕРБ. Пред "Евроком" той каза, че Дончев си прави пиар. По думите му ЕК е поискала поправки по плана, който е внесен през октомври. Те са направени и изпратени и сега се чака отговорът на комисията дали ги одобрява. Според премиера едва след това ще има обществено обсъждане на плана.

"Той (бел. ред. Томислав Дончев) го знае много добре този процес и просто се прави на интересен", добави Петков."

Общините мистериозно намериха пари за улично осветление

Цитат

След като министърът на финансите Асен Василев заяви, че общините ще бъдат проверявани за разходите, общините мистериозно намериха пари за улично осветление и мисля, че почти навсякъде прекратиха режимите на тока. Така че, може би се притесняват от проверки.

Я гледай ти, не политици, ами истински магьосници си имаме. 

Номера на кметовете от Герб не мина.

Ето и решение на правителството за проблемите с тока на общините и училищата и т.н.

https://www.dnevnik.bg/politika/2022/02/04/4309175_durjavata_shte_kupuva_centralizitano_tok_za_uchilishta/

ФЕЙК - https://nova.bg/news/view/2022/01/20/353852/две-общини-въвеждат-режим-на-тока-за-уличното-осветление/

Цитат

За целта от няколко дни е започнало поетапно монтиране на устройства, които ще включват и изключват уличното осветление по график. Уличните лампи ще светват в 18.30 часа и ще работят до полунощ, след това ще бъдат пуснати за два часа от 5.00 до 7.00 часа.

Режим на уличното осветление е въведен и в община Болярово, информира кметът Христо Христов.

Администрация
Държава България
Област Ямбол
Община
   кмет
Болярово
Христо Христов
(БСП)
преди 23 минути, N1K17Y написа:

Общините мистериозно намериха пари за улично осветление

Я гледай ти, не политици, ами истински магьосници си имаме. 

няма да е зле да прочетеш какви коментари има, че този ви лъже

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.