Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Декомунизация

Featured Replies

преди 1 час, Antisystem28 написа:

Ком носталгиците ни казват, че не сме живеели тогава, то и дядо ми не е живял по времето на Мусолини, но това не му пречеше да мрази фашизма.

Не знам кой ти е "преподавал" термини като "ком носталгици", но е пропуснал най- главното да ти каже- само с омраза не се живее. Трябва и акъл, за да отсееш житото от плявата. Или, както е казано в поговорката "Да не изхвърляш и бебето с мръсната вода".

ПП. Що се отнася до някои от вас, които се били принудили да станат соросоиди. За мен, по- презрени същества от тях, няма.

• Отговори 118
  • Прегледи 7,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Май лудниците в България са ги преобразували в ковид отделения.

• ГЕРБ се писаха, че са антикомунисти, видяхме ги колко са, затова няма съборени комунистически паметници и преименувани улици. Затова ви призовавам да подпишете петицията за смяна на името на Булевар

• Всеки е правил неща, с които не се гордее! Западът като е толкова лош, защо българи, руснаци, араби и чернокожи продължават да ходят на Запад, а не в Русия, например?

• Автор

Точно комунистите да не ми говорят за омраза, защото забравихте, че мразите Капитализма и Запада!

преди 3 минути, Antisystem28 написа:

Точно комунистите да не ми говорят за омраза, защото забравихте, че мразите Капитализма и Запада!

Не ме определяй като комунистка, ако обичаш, защото, ако използвам твоята терминология и твоето мислене, трябва да те нарека империалист и фашист. Мога да обичам човек, но да обичам или мразя строй- не, защото по- тъпо нещо от това, няма. А, пък да обичам Запада, е направо парадоксално. Обичам Родината си- природата, родния град донякъде, че откакто се напълни с пришълци от кол и въже, стана доста неприветлив.

• Автор

Аз като цяло съм диктаторомразец, и не мога да харесвам режими, които са причинили толкова зло на народите си, като комунизма и нацизма, например. За такива хора, които обичат тези режими, сигурно са преживели лоботомия или страдат от стокхолмски синдром.

• Автор

преди 12 минути, ncl написа:

А къде беше от 2009-та досега?

Задайте някой по-тъп въпрос!

Има, ехо тук! :lol6:

• Автор
преди 1 час, JKirilov написа:

Анти-манти, няма да ти се получи, запри се!

Как така ще спирам? Аз тепърва започвам!

преди 2 минути, Antisystem28 написа:

Как така ще спирам? Аз тепърва започвам!

Не се отчайвай, де! Случва се! Има и кратки актове! :lol6:

Това да не ти е бащиния! 

преди 2 часа, Antisystem28 написа:

Аз като цяло съм диктаторомразец, и не мога да харесвам режими, които са причинили толкова зло на народите си, като комунизма и нацизма, например. За такива хора, които обичат тези режими, сигурно са преживели лоботомия или страдат от стокхолмски синдром.

Ти, като цяло, дали си се интересувал от Маккартизма и сегрегацията в САЩ? Защо не проучиш и да споделиш, дали трябва да обичат "запада" американците?

• Автор

Всеки е правил неща, с които не се гордее!
Западът като е толкова лош, защо българи, руснаци, араби и чернокожи продължават да ходят на Запад, а не в Русия, например?

преди 1 час, Antisystem28 написа:

Всеки е правил неща, с които не се гордее!
Западът като е толкова лош, защо българи, руснаци, араби и чернокожи продължават да ходят на Запад, а не в Русия, например?

Това не е отговор на въпроса защо не знаеш елементарни неща, случили се там едновременно със случилите се тук. Въпрос на исторически отрязък и еднакво мислене, изразявано по един и същ начин, но под напора на различни идеологии. 

• Автор
преди 52 минути, absurt написа:

Това не е отговор на въпроса защо не знаеш елементарни неща, случили се там едновременно със случилите се тук. Въпрос на исторически отрязък и еднакво мислене, изразявано по един и същ начин, но под напора на различни идеологии. 

Аз ги знам тези неща, не съм елементарен! 

преди 52 минути, absurt написа:

Тогава във ФАЩ е имало расова сегрегация. Във ФАЩ, комунизмът е забранен със закон от 1954 г.

преди 10 часа, absurt написа:

Ти, като цяло, дали си се интересувал от Маккартизма и сегрегацията в САЩ? Защо не проучиш и да споделиш, дали трябва да обичат "запада" американците?

хаха :) 

В онези години наистина е имало истерия и от двете страни, но да изтъкваш маккартизма спрямо репреситие за инакомислие в соц лагера е .. меко казано перверзно.

И колко са жертвите на маккартизма , сравнено с жертвите на социалистическия терор ?

И тук не става въпрос за няколко хиляди загубили работата си  или свободата си заради това че са комунисти в САЩ , а говорим за стотици хиляди загубили живота си в соц лагера , а за инскомислие и прозападно говорене дори няма да споменавам... :) 

Това известно ли ти е ?

https://desebg.com/vi/5015-2022-01-09-08-18-03

Има и много други полезни материали :

https://www.facebook.com/Държавна-сигурностcom-desebgcom-291694527561941

преди 7 часа, Antisystem28 написа:

Тогава във ФАЩ е имало расова сегрегация. Във ФАЩ, комунизмът е забранен със закон от 1954 г.

У нас комунистическия режим е заклеймен като престъпен с декларация на НС.

След последните няколко червени правителства на мухльото от президентството, след ренесанса на ДС кадрите които го издигнаха, а сега управляват чрез Задкулисивто и мутрите, очаквам да се приеме нова декларация, отричаща тази.

За сега още са улисани крадене и източване на милиарди , и в овладяването на цялата власт, включително и съдебната и нямат време за тези подробности , но.. и до там могат да стигнат. Нямам грамсъмнение.

преди 56 минути, miro20 написа:

У нас комунистическия режим е заклеймен като престъпен с декларация на НС.

Само уточни от кое НС, че то е променливо .... :) 

Една декларация на НС в миналото не означава, че сегашното ни е направило. ;) = Подвеждаща информация е това. 

Ще ми хареса сегашното НС да реабилитира комунистите :), но определено социалистите не ще го позволят .... та Мире, комунистически режим в България е нямало!!! Имало е диктатура на "червената буржоазия"!!! = Богати хора по онова време в структурите на партиите. 

Все пак социалният статус на българите в миналото бе на ниво: Имаха жилище, имаха вила, имаха сигурна работа, имаха бази за отдих, имаха безплатно здравеопазване + безплатно дентално лечение при това и ред други социални придобивки за които на "запад" бяха привилегии изключително на богати хора. 

И всичко това бе, че БКП бе управляващата партия. Да се счита, че това е било форма на тоталитаризъм е смешно, но да, сред всяка една партия в миналото ни е имало индивиди с тотални възгледи свързани с тяхната амбиция те да управляват. 

Мире, добре ми е известно кои "двойкаджии" с нисши страсти поблазнени от пари превзеха и ограбиха България. Да, част от тях бяха и инфантилните деца и/или копелета на определена "буржоазна фракция" във всяка една от партиите била на власт тогава. 

Смешно е да считате, че комунизмът е този който е виновен. :) Това е идеология, а не политика!!! :) 

Цялото Ви спамене по въпросната идеология и нейните последователи е не само смехотворно, но показва до колко сте невежи по отношение на политиката и начина на управление на една държавна и/или европейска структура. :)  

Мда .... инфантилността е навсякъде .... :) И отново се издирва "призракът" (врагът) .... :) И въпросният се наричал комунизъм .... :) 

Забавлявам се в този раздел наречен политика, но явно да си инфантилен е модерно .... :) 

преди 1 час, dioib написа:

Само уточни от кое НС, че то е променливо .... :) Забавлявам се в този раздел наречен политика, но явно да си инфантилен е модерно .... :) 

Не иде реч за мода, а за резултат от упорития 30 годишен соросоиден труд. Колкото по- малко знае всяко следващо поколение, толкова по- лесно се манипулира и използва. 

преди 27 минути, absurt написа:

30 годишен

Остават още 15 години да е такъв. ;) = Потрито е цяло поколение българи!!! 

После ще видим новите "три плика" ИЛИ "седем куфарчета" .... :) = това са лейбъристите 

Консерваторите си наблягат на 12-те рода .... :) 

преди 17 часа, Antisystem28 написа:

----------

Ако ще правиш декомунизация, започни с miro20 от Русе. Той е ходил в СССР, в Коми да реже дърва. Там сигурно са го вербували.

• Автор
преди 1 час, absurt написа:

Не иде реч за мода, а за резултат от упорития 30 годишен соросоиден труд. Колкото по- малко знае всяко следващо поколение, толкова по- лесно се манипулира и използва. 

Повечето соросоиди са комуняги. 

преди 6 часа, Antisystem28 написа:

Повечето соросоиди са комуняги. 

И това не си разбрал! Те са много добри манипулатори и засега работите им вървят, за съжаление...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.