Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Срам нямате ли?

Featured Replies

преди 21 минути, dioib написа:

Искаш да кажеш какво съм синтезирал за теб специално ли?! ... :) 

След като ръсиш глупости, то какво ми остава ... освен да следвам твоята мисъл и ти давам пера за размисъл, които ти да анализираш ... :) 

Синтезираш-пълни простотии.Болни фантазии,за отминалото време.И като няма какво да кажеш,ме обиждаш.Това ли е смисъла на вярваванията ти?С които,толкова много се гордееш.

Сега аз малко да те анализирам.Защото не можеш нищо.И по онова време,си джиткал между капките.После,ми аз....Нищо не мога.Не можеш,защото така те е възпитал баща ти.Да завиждаш,на хората които могат.Да работиш,ей така-да мине времето.Или да пиеш кафе с началника,пък те другите да бачкат,за общото благо.Това е социализма.

преди 41 минути, ^Li^ написа:

Изясни медицината, хвърли светлина и над парадокса, защо през соца бяхме достигнали 9 милиона, а сега сме под 6 милиона след като времето тогава го описваш като по - лошо от сега? 

Парадокс?Всеки има право,да си търси място под слънцето.И ако тогава,можеше да се пътува свободно-едва ли,щяхме да сме толкова.Знаеш го.Колко народ,отиде на екскурзии и не се върна?Колко народ,пътуваше с дни в багажници,ремаркета...само да се измъкнат?И после бяха обявавани за врагове на народа и семействата и,бяха преследвани от ДС.

И не е само медицината.Във всичко,всичкооооооооооо,имаше корупция.Знаете го и защо се пънете...Не мога да разбера.

Или да ви питам-за отварянето на фондовете,за партийната вноска.Изядени и изпити,от тези на които се кланяте.

• Отговори 220
  • Прегледи 9,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Виж пич, аз нямам нищо против това че някой е гей, даже имам добър приятел който е такъв но той не ходи по паради и ако не го познаваш и не ти е казал няма как да разбереш че е такъв. Когато обаче и

• И то само към "модерните" каквото и да значи това в нейната сбъркана представа а това че е нацистка явно не само аз съм го забелязъл

• Всеки има право да почита който смята за герой и т.н., ОБАЧЕ е пълна глупост да ги завират тия неща в новините. Лично аз съм на мнение че народния съд е по-полезен отколкото вреден, знаеки какво вре

Публикувани изображения

преди 3 минути, TheDirtyCleaner написа:

И не е само медицината.Във всичко,всичкооооооооооо,имаше корупция.

С тази лъжа пич ... не ще покажеш знания, а субективна емоционално наситена ментално неудовлетворение, че твоите родители не са били значими за социализма, а са водели посредствен живот, защото не са могли да се облагодетелстват от положения труд от техни подчинени, т.е. пряко са били свързани с експлоатация на трудещите се за да имат повече блага отколкото другите. 

Високомерието ти не те прави обективен. Лъжите ти са безпочвени и са с цел само и единствено, за да повлияеш на младите.

Твоето поведение е тотално психично насилие упражнявано над всеки дръзнал да се нарече комунист. Това на мен не ми пречи. :) 

Да видим до къде ще достигне твоята наглост. Да, в случая не комунистът те напада, с обратното. И това го правиш за да печелиш някакви си хартийки ... :)  С долнопробност се занимаваш и определено показва до колко си безличен, а от горе на това надъхан да нападаш нещо което въобще не е такова както го описваш ти. Твоите възгледи са "Комунистът е призрак" с който децата да се плашат ... :) = Насаждаш страх в другите пич ... по-точно в младите, а това те прави манипулатор, а не личност със значимост за обществото. Срамота е това пич ... но на теб не ти пука, така, че продължавай да бълваш глупости ... забавлявам се с тях ... и осмивам образа ти, че иначе си пълна трагедия от към благородство, чест, достойнство и ред други добродетели. 

преди 17 минути, dioib написа:

С тази лъжа пич ... не ще покажеш знания, а субективна емоционално наситена ментално неудовлетворение, че твоите родители не са били значими за социализма, а са водели посредствен живот, защото не са могли да се облагодетелстват от положения труд от техни подчинени, т.е. пряко са били свързани с експлоатация на трудещите се за да имат повече блага отколкото другите. 

Високомерието ти не те прави обективен. Лъжите ти са безпочвени и са с цел само и единствено, за да повлияеш на младите.

Твоето поведение е тотално психично насилие упражнявано над всеки дръзнал да се нарече комунист. Това на мен не ми пречи. :) 

Да видим до къде ще достигне твоята наглост. Да, в случая не комунистът те напада, с обратното. И това го правиш за да печелиш някакви си хартийки ... :)  С долнопробност се занимаваш и определено показва до колко си безличен, а от горе на това надъхан да нападаш нещо което въобще не е такова както го описваш ти. Твоите възгледи са "Комунистът е призрак" с който децата да се плашат ... :) = Насаждаш страх в другите пич ... по-точно в младите, а това те прави манипулатор, а не личност със значимост за обществото. Срамота е това пич ... но на теб не ти пука, така, че продължавай да бълваш глупости ... забавлявам се с тях ... и осмивам образа ти, че иначе си пълна трагедия от към благородство, чест, достойнство и ред други добродетели. 

Не плаша никой.Нито взимам пари.Казвам какво е било.Точно и ясно.Нито искам да се карам с някой.Ти че не можеш да ме опровергаеш...Си е твой проблем.Навсякъде имаше корупция.Навсякъде.Ако нямаш човек,да те уреди-вадиш дисагите с прасетата.А ако извадиш и някой лев-цена нямаш.Общото благо,беше по лозунгите и табелите,по улиците.Даже имаше и такива,които вярваха.И те,властимащите,точно на тях се оповаваха.Казах ти го няколко пъти-колкото и да се опитваш да ме анализираш-не струваш.Чак пък и до баща ми стигна.Ти си тиква,която не може да види,по далеч от носа си.Доводите ти са скалъпени,от невъзможността,да ми опонираш.И си измисляш някакви фройдитски думички,да ме обиждаш.И си мислиш,че си много начетен.Тези-на Ането.Избяга от рамус,да се занимаваш с мен.Но,изобщо не ти върви мисълта.Защото ако беше малко по ерудиран,нямаше да има,лични нападки.А доводи-защо беше,по-добре през комунизма.Ти показа нагледно,как си мишкувал и си чакал пенсията.Нищо друго.

Комичката на форума пак се  покри ама и пак успя да създаде деън дрън тема а за корупцията по времето на соца даваха по Нова

преди 6 часа, dioib написа:
  Покажи скритото съдържание

Adolf hitler GIFs - Get the best gif on GIFER

Внимание: Неподходящо за хора страдащи от епилепсия... 

Ама тва й е мечтания мъж бре

преди 33 минути, petie1 написа:

а за корупцията по времето на соца даваха по Нова

Всичко което казвам,съм го изпитал на собственият си гръб.Нищо не си измислям.И тези хора го знаят и не знам,защо продължават,да ме одумват.Има достатъчно от тях,които са живяли по онова време.Един не се изправи,да каже сериозно-ей човек,не си прав,защото...Само някакви картинки и колажи.И брътвежи,на един помислил се месия.

Който иска да знае,да пита.Някой друг.Всички имаме познати и роднини,живяли тогава.

преди 1 час, TheDirtyCleaner написа:

Не плаша никой.

Пич ... не се оправдавааааай ... :)  Нямаш съзнателен живот при социализма, а незадоволени детски страсти, които са ти обяснени, че са в следствие на комунизма ... :) 

Та, напълно разбирам, че са те плашили с нещо което изобщо не е съществувало и оприличено като комунизъм. 

Поне малко почети какво е комунизъм и че такова нещо в миналото не е имало. Друг е въпроса какви са били комунистите, отделно каква е била БКП и до колко всички нейни членове са осъществявали комунистическия идеал или са се изродили в червена буржоазия. 

Та, да напомня в миналото имаше Народна Република България. Република в която народа и бе със своите социални придобивки за които мнозина в капиталистическия начин на управление не са могли да си позволят и са били подложени на жестока понякога дискриминация. 

Така, че корупцията е именно в капитализмът, а не в социализма или комунизма. Това не можеш да проумееш!!! 

Във всяко общество си има върхушка и инфанти. Правиш се онеправдан, но към момента си неоправдан по отношение на комунизма, защото никога не е имало комунистически режим в България, а е имало злоупотреба с обществено положение. 

И определено децата на въпросните не са виновни за твоята ненавист към родителите им. Към настоящия момент повечето са мъртви. Смешно е да спекулираш с някакъв комунистически режим при положение, че нямаш съзнателен живот по време когато са извършвани някакви престъпления по нерегламентиран начин. :) 

Пич ... грозно е да "вадиш нож на мъртъвци" ... това е еквивалент на мародер ... :) 

Гледай си щастливия живот и не се занимавай с неща които определено не разбираш, а си емоционално обременен. 

преди 5 минути, dioib написа:

Пич ... не се оправдавааааай ... :)  Нямаш съзнателен живот при социализма, а незадоволени детски страсти, които са ти обяснени, че са в следствие на комунизма ... :) 

Та, напълно разбирам, че са те плашили с нещо което изобщо не е съществувало и оприличено като комунизъм. 

Поне малко почети какво е комунизъм и че такова нещо в миналото не е имало. Друг е въпроса какви са били комунистите, отделно каква е била БКП и до колко всички нейни членове са осъществявали комунистическия идеал или са се изродили в червена буржоазия. 

Та, да напомня в миналото имаше Народна Република България. Република в която народа и бе със своите социални придобивки за които мнозина в капиталистическия начин на управление не са могли да си позволят и са били подложени на жестока понякога дискриминация. 

Така, че корупцията е именно в капитализмът, а не в социализма или комунизма. Това не можеш да проумееш!!! 

Във всяко общество си има върхушка и инфанти. Правиш се онеправдан, но към момента си неоправдан по отношение на комунизма, защото никога не е имало комунистически режим в България, а е имало злоупотреба с обществено положение. 

И определено децата на въпросните не са виновни за твоята ненавист към родителите им. Към настоящия момент повечето са мъртви. Смешно е да спекулираш с някакъв комунистически режим при положение, че нямаш съзнателен живот по време когато са извършвани някакви престъпления по нерегламентиран начин. :) 

Пич ... грозно е да "вадиш нож на мъртъвци" ... това е еквивалент на мародер ... :) 

Гледай си щастливия живот и не се занимавай с неща които определено не разбираш, а си емоционално обременен. 

Пак ме определяш.Както и да е.Кажи една държава,в която се е получил комунизма.Една!Без върхушки,злоупотреби...Че той,точно на това е основан.Насилствено заграбване на частната собственост,после-лозунги.Ти си емоционално обременен.Ти страдаш по соца,защото си негодник и не можеш нищо.Защото тогава е имало,кой да го върши,заради теб.А ти си кретал и си възпявал,общото благо.

преди 6 минути, TheDirtyCleaner написа:

Пак ме определяш.

Ходи да се занимаваш с някакви девойки, а не се занасяй с пенсионери пич ... :) 

Успех!!!

преди 17 минути, dioib написа:

Ходи да се занимаваш с някакви девойки, а не се занасяй с пенсионери пич ... :) 

Успех!!!

Кажи една държава,където се е получило.

преди 11 минути, TheDirtyCleaner написа:

Кажи една държава,където се е получило.

И в България се е получавало и получава. ;) = Пожела една ... :) 

п.п. Как става ... :) Има начин, но явно си без въображение с което да впечатлиш и успееш. :) 

преди 3 часа, TheDirtyCleaner написа:

Всичко което казвам,съм го изпитал на собственият си гръб.Нищо не си измислям.И тези хора го знаят и не знам,защо продължават,да ме одумват.Има достатъчно от тях,които са живяли по онова време.Един не се изправи,да каже сериозно-ей човек,не си прав,защото...Само някакви картинки и колажи.И брътвежи,на един помислил се месия.

Който иска да знае,да пита.Някой друг.Всички имаме познати и роднини,живяли тогава.

Знаеш ли кое е още по смешно? Че и комичката на форума беше разказвала как са искали от баща й пералня кат подкуп по времето на соца :lol6: Схващаш ли къде е шегата?

Иначе тия крадци дет сега ни управляват да не са внос :) Сите са наследници на "по равните" :)

преди 24 минути, petie1 написа:

Че и комичката на форума беше разказвала как са искали от баща й пералня кат подкуп по времето на соца :lol6: Схващаш ли къде е шегата?

Перла 04 или 05, добре праните гащи са по приветливи от не прани. 

преди 13 минути, ^Li^ написа:

Перла 04 или 05, добре праните гащи са по приветливи от не прани. 

Цитат

Гащите съм си опрала снощи вечер на канала

Хем са прани, хем са драни

хем ги нося разкопчани.

Гащите съм си опрала снощи вечер на канала Хем са прани, хем са драни хем ги нося разкопчани.

Още на: https://textove.com/kanarite-shest-kokoshki-tekst
Благодариние на textove.com
Гащите съм си опрала снощи вечер на канала Хем са прани, хем са драни хем ги нося разкопчани.

Още на: https://textove.com/kanarite-shest-kokoshki-tekst
Благодариние на textove.com

А за пералнята питайте берковкото височество

преди 4 часа, petie1 написа:

Знаеш ли кое е още по смешно?

То не е смешно.Трагично е.Да отидеш на работа,в друго предприятие-минаваш през партийният секретар.Ама той,иска каса кола-да речем.Записваш детето в така наречените "елитни" гимназии-минаваш през секретаря на партията,после през секретарката на училището,накрая,през директора.Защото,бяха трамплин,за успешна кариера.Нещо като "Бръшляновата лига",в комунист стил.Касиерки,сервитьори,готвачи,шофьори...Бяха най на почит.Като получат нещо по така,90% се заделя,за частно.И вечер пред задните врати-опашки.Просто беше задължително(ще се повторя) да можеш да поправиш всичко,с тел и плюнка.Накрая вълшебната думичка-в мамата.Не знам дали си виждал,как да го кажа-DIY за поддръжка,на автомобил.Представлява,два броя от по две плочи желязо,с панти.На едната има дупки за болтовете които държат джантите.Завинтват се и колата,се вдига във въздуха.Понеже всеки знаеше всичко-се правеха на улицата,като дойде време за преглед.Мога да продължа...

преди 2 минути, TheDirtyCleaner написа:

Ама той,иска каса кола-да речем.Записваш детето в така наречените "елитни" гимназии-минаваш през секретаря на партията,после през секретарката на училището,накрая,през директора.

За секретарката те разбирам, но защо ти е да минаваш директора и секретаря? 

преди 4 минути, ^Li^ написа:

За секретарката те разбирам, но защо ти е да минаваш директора и секретаря? 

Не е за секс.За торбите...

преди 17 минути, TheDirtyCleaner написа:

-DIY за поддръжка,на автомобил.

Оо виждал съм и още как ама да не отваряме дума че уйде хейта по нацистите на учената от БрИНСПФ

преди 2 минути, petie1 написа:

Оо виждал съм и още как ама да не отваряме дума че уйде хейта по нацистите на учената от БрИНСПФ

Принцесата пусна нова тема :lol6:

преди 6 минути, Coco1 написа:

Принцесата пусна нова тема :lol6:

Е не пак ли? :lol6:

• Автор

Реално ГЕРБ подкрепят нацистите!

https://www.duma.bg/bsp-pak-opita-da-blokira-lukovmarsh-gerb-otkazaha-n253332

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.