Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Срам нямате ли?

Featured Replies

преди 28 минути, Anneliese написа:

Такъв, че не ги обсъждали и жалите, ами жалите по истински престъпници. С какво нацистите сте повече от другите?

Аз не желая да ги жаля и обсъждам евреите а такива кат теб ще доведат до нов Холкост помни ми думата

преди 4 минути, Anneliese написа:

Големи антисемити имало тука. естествено, научени сте да бъдете такива от вашите злобни и огорчени дядовци и бащи нацисти.

Още по голяма смешка да изтърсиш ?

• Отговори 220
  • Прегледи 9,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Виж пич, аз нямам нищо против това че някой е гей, даже имам добър приятел който е такъв но той не ходи по паради и ако не го познаваш и не ти е казал няма как да разбереш че е такъв. Когато обаче и

• И то само към "модерните" каквото и да значи това в нейната сбъркана представа а това че е нацистка явно не само аз съм го забелязъл

• Всеки има право да почита който смята за герой и т.н., ОБАЧЕ е пълна глупост да ги завират тия неща в новините. Лично аз съм на мнение че народния съд е по-полезен отколкото вреден, знаеки какво вре

Публикувани изображения

преди 7 минути, Anneliese написа:

Големи антисемити имало тука. естествено, научени сте да бъдете такива от вашите злобни и огорчени дядовци и бащи нацисти.

Не мога да разбера,каква е драмата с Евреите.Искаш да ги спонаваме?Да ми е жал?Точно толкова ми е жал,колкото на тях,за мен.Нито повече,нито по малко.Не знам какво са и взели/откраднали...По комунистическо,си живееха с нас и досега имам приятели ,имаше си техни гробища,повечето имаха частен бизнес(а по онова време,не беше лесно,да си часник) и т.н.

• Автор

Частното ви ли е голямата драма? Да се позволи частното, та да може разни измамници да пробутват на хората некачествена храна, която да ги разболява, да има частници, които да тъпчат и тормозят хората и да си избиват комплексите върху тях.

Жал ми е за евреите, защото нацизмът се е целял точно в тях. Днес удобно не се говори за тях, но пък се реве до Бога за престъпниците нацисти.

преди 41 минути, TheDirtyCleaner написа:

Не мога да разбера,каква е драмата с Евреите.Искаш да ги спонаваме?Да ми е жал?Точно толкова ми е жал,колкото на тях,за мен.Нито повече,нито по малко.Не знам какво са и взели/откраднали...По комунистическо,си живееха с нас и досега имам приятели ,имаше си техни гробища,повечето имаха частен бизнес(а по онова време,не беше лесно,да си часник) и т.н.

На нея никой не може да е разбере къде я сърби и къде я боли, просто й е скучно и тва е,  па няма и някой да е начеше с една дрянова тояга и ще видиш как ще се оправи бързо бързо

П.С: То било лесно да си правиш деб пакети зора е със зависимостите в контрола

преди 5 часа, Anneliese написа:

Всяка година на 1 февруари се започва едно и също откакто Борисов взе властта - да почитаме "паметта" на престъпниците, издирвали и убивали комунисти и социалисти, антисемити, приели с радост гнусния "Закон за защита на нацията" и откраднали от българските евреи работните им места, радиоапаратите и впоследствие - домовете им!

Никоя другао европейска страна не си е преразгледала присъдите на техните народни съдилища срещу нацистите. Само ние и Украйна го правим! Срам и позор!

За мен е срамно и позорно, както и отвратително, че президентът ни политически е бил принуден да се покланя пред "паметта" на истински престъпници!

Не по малко отвратителен е заповедният тон, изписан на паметната плоча "Поклони се, българино!". Заповеден тон! Това го няма на никой друг паметник!

Аз съм напълно отвратена! И тук се напълнихме с бандеровци, жадни за отмъщение и власт! Е, аз пък искам да имам власт и да избия такива като тези, дето се съдират да реват за избитите си близки, а дума не отварят за евреите! Нито дума!

А после евреите били нагли! Не, не са нагли! За лагерите и зверствата на нацистите трябва да се говори отново и отново , докато дадено поколение на тия престъпници не се осъзнае и не върне откраднатия от дядото еврейски имот, сребърен свещник или менора или картина или каквото и да е друго, откраднато от еврейски дом! Докато не осъзнаят, че предците им са били масови убийци и престъпници! Докато не си турят въжето на врата от срам!

Писна ми да се приравнява "Белене" със "Берген - Белзен"! Място за сравнение между двата лагера няма!НЯМА!  Пак повтарям:

- в "Белене" не са затваряли деца!

- в "Белене" никога не е имало газови камери и крематориуми!

- в "Белене" са лежали предатели на страната, убийци, крадци, измамници! Това не е елитът на нацията! Това не е интелигенцията на нацията!

Мен ме е яд, че историята на синагогата в нашия град е завинаги унищожена! Никой не знае къде е била и не го интересува, няма снимки, няма нищо! На никой не му пука за евреите, красивите им домове се рушат............ Всички се радват, че евреите ги няма, но никой не споменава колко "цивилизована" е мюсюлманската култура!

Паметниците на евреите не са така посещавани, както тази бутафория със заповеден тон! Явно има много нацисти в България, мен ме е истински срам от вас!

Моят крак в католически  храм никога няма да стъпи. Защото католиците са тези, които създават инквизицията, забавят развитието на човечеството, на изкуството, науката и технологиите. Те са съсипали живота на хора като Николай Коперник, Галилео Галилей, Джордано Бруно, това е групата, започнала още през Средновековието гнусната си пропаганда срещу евреите, която е достигнала връх с ВСВ.

Кракът ми никога няма да стъпи в джамия, защото аз не вярвам на турците. Пет века робство, забавено развитие на страната ни, геноцид.............. По тяхна вина моето село Боровци се е местило на два пъти! Сегашното село съществува от 19 век! И трябваше една жена, бивш секретар на читалището в Берковица да напише книга, за да науча истината за моето родно село, където прекарах ранните си безгрижни детски години.

САЩ се оказаха големи лъжци и измамници,затова и никога не бих посетила САЩ и не съм на тяхна страна. Особено, след като научих за операция "Кламер" и за бягството и укриването на Адолф Хитлер и нацистките военно престъпници!

Онези, приели човеконенавистния и престъпен "Закон за защита на нацията" не заслужават цветя и свещи, а проклятия и забрава! Монарх, който е антисемит, не може да бъде истински монарх и пример за нацията си!

На България не и трябват антисемити!

Величайте си антисемитския цар и верните му слуги, величайте си престъпниците............. не сте по - добри от тях!

На мен ми е жал за малкото останали български евреи, от които никой не се интересува. Мен ме е яд, че пълната история на Берковица никога няма да бъде написана - защото никой не знае къде е била синагогата, няма пълни снимки от онова време на града. Да, аз живея в бившия еврейски квартал, апартаментът ни вероятно е построен на мястото на бивша еврейска работилница, но нашият дом е построен с труда на баба, дядо, роднини и строители, всичко сами сме си правили и никога от никого нищо не сме откраднали! И се гордея с това! Никога не бих постъпила така, както са постъпвали нацистите - крали са чужди домове, мебели, дори дрехи, обувки, бижута, че и играчките на децата. Не одобрявам антисемитските закони.

Социализмът поне е идея, основана на идеята за равенство на всички хора. Ей това не харесват нацистите и техните наследници.

Аз поне нямам баби и дядовци, членували в "Бранник".  И се гордея с това!

Социализмът и православието поне не са омърсени с кръвта на невинни хора.

Дано тази година 9 май да чества по - шумно и масово. Истинските жертви това заслужават. Имам георгиевска лента и ще я нося всяка година на този ден с гордост!

Социалистите поне не живеем в откраднати домове и сред откраднати мебели и произведения на изкуството!

+1.

преди 8 часа, Anneliese написа:

Социализмът и православието поне не са омърсени с кръвта на невинни хора.

православна инквизиция

народен съд

Може да бъде изображение с 7 души и текстово съобщение

В теб се усеща комунистическа злоба , надъханост и желание за мъст, типични за хора които не могат да се справят със собственият си живот, но пък не желаят доброто и прогреса на находчивите и предприемчивите.

https://www.novetika.com/zhertva-communism-narodna-vlast-smyrt-zaguba-uchenie/?fbclid=IwAR38i1PnOWarJ4DLneh1o48_2ur7u8dAJf5Wsgdznqs_qBbFAFDDIyXR70Q

Няма налично описание на снимката.

преди 56 минути, _Aumi_ написа:

В теб се усеща комунистическа злоба , надъханост и желание за мъст, типични за хора които не могат да се справят със собственият си живот, но пък не желаят доброто и прогреса на находчивите и предприемчивите.

Да се счита, че всички комунисти и православни са такива злобни и прочие  е еквивалент на злоба, а не на израз на добрина. 

"Хейтът" го има, но нейния не е по-различен от твоя. За да обръщаш внимание на нейния, то явно не си по-ралична от нея. 

Отъждествявайки насилието с дадена религия или идеология показва до колко не сте човечни, а проводници на друго насилие. 

Не сте обективни, а заменяте обективното със субективизма на друг който определено не е въплъщение на добродетелственост. 

Само да попитам ... хм ... кое те мотивира да споделяш определени фотоси без да ползваш "спойлер"?! Това е пряко психологическо въздействие върху другите. Културните хора го слагат под спойлер това ... но явно си с ниска култура ... мда ... а уж била културна ... хм ... 

преди 7 минути, dioib написа:

Да се счита, че всички комунисти и православни са такива злобни и прочие

Само че, си сложи по-силни диоптри, за да виждаш какво точно се пише, а не за пореден път да приписваш неща, които не са писани!

_Aumi_ написа:

Цитат

В теб се усеща комунистическа злоба , надъханост и желание за мъст

Никъде не съм писала православна злоба, а комунистическа! Защото това са общи черти, характеризиращи защитниците на комунистическата идеология.

преди 16 минути, _Aumi_ написа:

Никъде не съм писала православна злоба, а комунистическа! Защото това са общи черти, характеризиращи защитниците на комунистическата идеология.

Аз съм комунист и?! = Прави ли ме злобен?! 

При положение, че не си запозната с идеалите при комунизмът, то до теб е достигнало изкривено схващане какво е комунизъм!!!

преди 4 минути, dioib написа:

Аз съм комунист и?! = Правили ме злобен?! 

Със сигурност таиш прикрита злоба към тези, които не подкрепят твоите вярвания.

А от Анка във всяка тема лъха злоба и ненавист!

цитат Анелизе:

Цитат

Е, аз пък искам да имам власт и да избия такива като тези,

преди 2 минути, _Aumi_ написа:

Със сигурност познанието ти е недоразвито. :) Сигурен е човек който има знание за другия, а не някакви впечатления и втъкнати предразсъдъци. :)

Не може да си сигурна, защото: Първо не ме познаваш. Второ = така са те научили, а то да е в следствие на грешно учение.  

преди 1 час, _Aumi_ написа:

А от Анка във всяка тема лъха злоба и ненавист!

цитат Анелизе:

Авторката си я знаем че е нацистка със сталинистки идеи и любов към евреите.

преди 13 минути, ined написа:

Авторката си я знаем че е нацистка със сталинистки идеи и любов към евреите.

Тази нейна любов към евреите, е по-скоро прикрита омраза. Няма как да обича евреите, които са антикомунисти до мозъка на костите си. Просто се припознава и отъждествява с някакво еврейско момиче - нищо друго. Всичко останало е маскировка, защото във всяка една нейна тема лъха на омраза и ненавист. Такива като нея мразят всички преуспели и предприемчиви хора, на които демокрацията и капитализмът дават свобода, а комунизмът е режим който облагодетелства само шепа хора близки до властта, но ограничава правата и свободите на всички останали и ги поставя в условията на мизерно и ограничено съществуване, което на някои хора им харесва, защото те освен панелките пълни с хлебарки, друго не могат да постигнат при който и да е строй!

преди 10 часа, Anneliese написа:

Добре поне, че не върнаха и монархията.

само монархия може да оправи тая държава

сега е колективна отговорност и се прехвърля топката между законодателна, изпълнителна и съдебна власт

преди 13 минути, ined написа:

любов към евреите.

И то само към "модерните" каквото и да значи това в нейната сбъркана представа а това че е нацистка явно не само аз съм го забелязъл

преди 10 минути, _Aumi_ написа:

Няма как да обича евреите, които са антикомунисти до мозъка на костите си.

еврейте са измислили комунизма 

преди 2 минути, Banesc написа:

Много ясно! Но са измислили и Капитализма!

Мен повече ме дразни опита за насаждане на вина. Не мога и няма да приема да съм виновен за нещо, което не съм извършил.

преди 2 минути, ncl написа:

Не мога и няма да приема да съм виновен за нещо, което не съм извършил

Теб, кой те обвинява и за какво? 

само с монархичен режим може да се оправи тая държава и задължително смъртно наказание 

• Автор

Божееееееееееееееее, още има хора, които вярват на болните фантазии на Адолф Хитлер и неговите интерпретации за комунизма. Падам от смях.:lol6:

В нашия дом категорично няма хлебарки.

Прости определено не сме.

не мразя евреите и не съм против тях, само имам особено мнение за традиционните евреи.

Щом не щете да се образовате за различните еврейски деноминации, моля.

Подкрепям реформистките евреи, защото са съвременни и не са фанатизирани религиозно.

Дано дао имате късмета да ви поканят на Шабат. Хич няма да ви се иска да повторите.

преди 21 минути, _Aumi_ написа:

Много ясно! Но са измислили и Капитализма!

комунизма е за еврейте а останалите живеят в капитализъм

преди 3 часа, _Aumi_ написа:

Няма налично описание на снимката.

същия тоя интелектуален елит беше на хранилка  на хитлер  и на  царчето българско 

преди 25 минути, Banesc написа:

Не бъркай кибуците с интернационалния комунизъм. ;) 

Евреите винаги са били за затворено общество, което да споделя ресурсите си само помежду тях си. ;) 

Затова и всеки дръзнал сред тях да разпространи някакво знание или ресурс и не довеждащо печалби за тях само се отлъчва и прочие ... 

Та и те са като добрите и лошите бацили или бактерии ... :) Едните са полезни за човечеството, а другите вредни. ;)  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.