Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Срам нямате ли?

Featured Replies

преди 2 часа, dioib написа:

Аз съм комунист и?! = Прави ли ме злобен?! 

При положение, че не си запозната с идеалите при комунизмът, то до теб е достигнало изкривено схващане какво е комунизъм!!!

На книга е едно,на практика,съвсем друго.Имаше и продължава да има,много заблудени.Ако комунистическата идея,беше измислена сега,на този етап от човешкото развитие-нямаше да е нищо повече талибаните...Просто,ред в новините.И най-важното,нямаше да може да се приложи.

• Отговори 220
  • Прегледи 9,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Виж пич, аз нямам нищо против това че някой е гей, даже имам добър приятел който е такъв но той не ходи по паради и ако не го познаваш и не ти е казал няма как да разбереш че е такъв. Когато обаче и

• И то само към "модерните" каквото и да значи това в нейната сбъркана представа а това че е нацистка явно не само аз съм го забелязъл

• Всеки има право да почита който смята за герой и т.н., ОБАЧЕ е пълна глупост да ги завират тия неща в новините. Лично аз съм на мнение че народния съд е по-полезен отколкото вреден, знаеки какво вре

Публикувани изображения

• Автор
преди 48 минути, dioib написа:

Не бъркай кибуците с интернационалния комунизъм. ;) 

Евреите винаги са били за затворено общество, което да споделя ресурсите си само помежду тях си. ;) 

Затова и всеки дръзнал сред тях да разпространи някакво знание или ресурс и не довеждащо печалби за тях само се отлъчва и прочие ... 

Та и те са като добрите и лошите бацили или бактерии ... :) Едните са полезни за човечеството, а другите вредни. ;)  

Измислици - премислици!:lol6:

Някой много е чел Паул Йозеф Гьобелс, доказан манипулатор и лъжльо.

преди 20 минути, TheDirtyCleaner написа:

На книга е едно,на практика,съвсем друго.

Продължавай да практикуваш с оммм ... = това не ще направи знаещ, а само чистач (слуга) на някой ... :) 

преди 1 час, Banesc написа:

еврейте са измислили комунизма 

а аз си мисля, че жители на Перник са го измислили

1705127318_(5).png.82b2a02767aa4acc3abf983c61891ffc.png

преди 7 минути, Anneliese написа:

Някой много е чел Паул Йозеф Гьобелс, доказан манипулатор и лъжльо.

Не, някой е чел и "Степния вълк" на Херман Хесе ... но ти явно извън чалгата определено нямаш друг вид разбирания които са обособени от невъзможността да задоволиш някакъв нагон си. Мда ... В много редки случаи изпитвам жал към теб, но те не са свързани с твоето тленно тяло, а с твоя начин на интерпретация на чужди било то писания и/или слова ... 

преди 9 минути, dioib написа:

Продължавай да практикуваш с оммм ... = това не ще направи знаещ, а само чистач (слуга) на някой ... :) 

Не практикувам омммм...Когато си работил х години,да постигнеш нещо,а дойдат да го национализират-едва ли ще ти е приятно.Комунизма е за лентяи и такива,които не могат нищо.Които ги бутаха,само защото са племенници на някой.И го знаеш,много добре.

преди 6 минути, TheDirtyCleaner написа:

Комунизма е за лентяи и такива,които не могат нищо.

Лентяй не биха могли да създадат което имахме тогава, лентяй не биха могли да създадат икономика една от водещите в Европа тогава. 

преди 6 минути, TheDirtyCleaner написа:

Когато си работил х години,да постигнеш нещо,а дойдат да го национализират-едва ли ще ти е приятно

Не мисли, че сред моите пра роднини не е имало такива, но въпреки това и при социализма са успели. 

Та определено ти си "плод" на пропаганда, а не прагматичен човек, т.е. явно практикуваш вече не блага, а долнопробна демагогия ...

Жалко е това, но определено си с архаични разбирания наследени от миналия век, което не те прави меродавен по отношение на идеологиите полезни за бъдещето.

п.п. Тоталитаризъм не е имало само в "източния блок" обвързан със СССР. 

Мда ... "завесата" е паднала, но на някои "пердетата" не желаят да си ги свалят ... т.е. те изцяло действат като "коне с капаци" и те ... само и единствено нисши страсти им е между ушите, а това не ги прави по-различни от магаретата ... и прочие ... :) 

• Автор
преди 38 минути, dioib написа:

Не, някой е чел и "Степния вълк" на Херман Хесе ... но ти явно извън чалгата определено нямаш друг вид разбирания които са обособени от невъзможността да задоволиш някакъв нагон си. Мда ... В много редки случаи изпитвам жал към теб, но те не са свързани с твоето тленно тяло, а с твоя начин на интерпретация на чужди било то писания и/или слова ... 

Повярвай ми, имам. По - образована съм, отколкото си мислиш.:D

Ти си много затънал в пропаганда.

преди 18 минути, dioib написа:

Не мисли, че сред моите пра роднини не е имало такива, но въпреки това и при социализма са успели. 

Та определено ти си "плод" на пропаганда, а не прагматичен човек, т.е. явно практикуваш вече не блага, а долнопробна демагогия ...

Жалко е това, но определено си с архаични разбирания наследени от миналия век, което не те прави меродавен по отношение на идеологиите полезни за бъдещето.

п.п. Тоталитаризъм не е имало само в "източния блок" обвързан със СССР. 

Мда ... "завесата" е паднала, но на някои "пердетата" не желаят да си ги свалят ... т.е. те изцяло действат като "коне с капаци" и те ... само и единствено нисши страсти им е между ушите, а това не ги прави по-различни от магаретата ... и прочие ... :) 

Някакви страшни простотии,от човек който,не може да види по далеч,от веждите си.Какво означава-нисши страсти?Кажи.Че искам като работя и като построя нещо,да остане в семейството?Или че не искам,да ме командори някой,спуснат отгоре?Ти си забил в 1946.И комунизма е-кон с капаци.Да твърдиш обратното,е равно на шизофрения.Мисли малко,преди да ми даваш определения,при положение че изобщо не ме познаваш.

преди 22 минути, ^Li^ написа:

Лентяй не биха могли да създадат което имахме тогава, лентяй не биха могли да създадат икономика една от водещите в Европа тогава. 

Колко народ загина,да се построят?Знаеш ли?И за каква икономика ми говориш?Колко външен дълг оставиха?Как се припокриваха загубите,от един отрасъл в друг,а в същото време-ще изпълним петилетката,за три.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Блаженни са вярващите! .... Все едно слушам някой сектант, който не желае да чуе , камо ли да възприеме нещо друго!

• Автор
преди 35 минути, TheDirtyCleaner написа:

Не практикувам омммм...Когато си работил х години,да постигнеш нещо,а дойдат да го национализират-едва ли ще ти е приятно.Комунизма е за лентяи и такива,които не могат нищо.Които ги бутаха,само защото са племенници на някой.И го знаеш,много добре.

Лентяи?

Мдаааааааааааааа, "лентяите" построиха:

-НДК

- Президенството

-Министерския съвет

-Резиденция "Бояна"

- Разширили са Софийския университет и са построили различните му филиали

- Делфинариума във Варна

-Хотел "Родина" в София

- лентяите възстановяват бомбардираната от "добрите западняци" София

-възстановяват сградата на Народното събрание

- много стадиони, спортни зали, читалища, библиотеи, театри, музеи............

- да не забравяме и ЦУМ

- Зоологическата градина

-Летище "София"

-жилищните комплекси

Голям мързел, спор няма.

А какво друго, освен тъпи молове и още по тъпа "Арена" построиха демократите? На арената озвучаването е плачевно. Нищо общо с това в зала 1 на НДК правена от специалисти, разбиращи от акустика!

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Блаженни са вярващите! .... Все едно слушам някой сектант, който не желае да чуе , камо ли да възприеме нещо друго!

Каза нацисткият сектант.:lol6:

преди 2 минути, Anneliese написа:

Лентяи?

-НДК

- Президенството

-Министерския съвет

-Резиденция "Бояна"

- Делфинариума във Варна

-Хотел "Родина" в София

- да не забравяме и ЦУМ

- Зоологическата градина

-Летище "София"

-жилищните комплекси

Голям мързел, спор няма.

А какво друго, освен тъпи молове и още по тъпа "Арена" построиха демократите? На арената озвучаването е плачевно. Нищо общо с това в зала 1 на НДК правена от специалисти, разбиращи от акустика!

Да, основно строителни войски са построили тези неща т.е. доброзорно!

преди 3 минути, Anneliese написа:

Тук не говоря за до колко си образована, а до колко е морално това което правиш. ;) 

Липсва морална основа в теб. Ползваш архаични способи. До момента не съм видял иновация, а добре прикрита манипулация. 

НО, не те съда, нито те вразумявам. 

Що се касае по отношение на моята пропаганда ... :) ... тук не съм с тази цел, но уви в теб има съответния предразсъдък, който те води до грешни изводи. 

В действителност ти явно си затънала в някаква пропаганда и само и единствено това виждаш в другия. :) = т.е. ти си "магаре с капаци" ... примерно ... :) 

преди 4 минути, TheDirtyCleaner написа:

Колко народ загина,да се построят?Знаеш ли?

Всеки строй дава жертви, дори съвременния в който живеем. 

преди 5 минути, TheDirtyCleaner написа:

И за каква икономика ми говориш?

За същата в която всеки работеше, всеки строеше дом, създавахме продукт, а не услуги. 

преди 7 минути, TheDirtyCleaner написа:

Някакви страшни простотии,от човек който,не може да види по далеч,от веждите си.

Някакви безлични умнотии от човек който не може да види по далеч от гънките на мозъка си. :) 

Лентяи?

-НДК

- Президенството

-Министерския съвет

-Резиденция "Бояна"

- Делфинариума във Варна

-Хотел "Родина" в София

- да не забравяме и ЦУМ

- Зоологическата градина

-Летище "София"

-жилищните комплекси

Голям мързел, спор няма.

Ти си много зле.Не искам да се разправям,че си маниакално обременена.Значи обичаш едните чифути,другите ги мразиш.Обичаш половината Германци,другите ги мразиш.Не си живяла по комунистическо,даваш насоки.Не си стъпвала по далеч от Монтана,но говориш какво е във другите страни.Не всичко е ютюб и тик-ток.Ако има един стриймър олигофрен,от Берковица и ти го гледаш без да си ходила там,това означава ли,че всички там са олигофрени?

• Автор
преди 2 минути, dioib написа:

Тук не говоря за до колко си образована, а до колко е морално това което правиш. ;) 

Липсва морална основа в теб. Ползваш архаични способи. До момента не съм видял иновация, а добре прикрита манипулация. 

НО, не те съда, нито те вразумявам. 

Що се касае по отношение на моята пропаганда ... :) ... тук не съм с тази цел, но уви в теб има съответния предразсъдък, който те води до грешни изводи. 

В действителност ти явно си затънала в някаква пропаганда и само и единствено това виждаш в другия. :) = т.е. ти си "магаре с капаци" ... примерно ... :) 

Искаш да си говорим за морал? Добре.

Кажи ми морално ли е да се поставят цветя и да се палят свещи пред паметна плоча на доказани престъпници, които са целели унищожаването на част от българското население? Хуманно ли е да отричаме зверството в Ястребино? Случая с Митко Палаузов? Да оправдаваме присъединяването на България към Оста? Да не се обсъждат невинните и преследвани евреи? Да се правим, че нацизма го няма в наши дни? Да си мълчим за станалото в Одеса, когато изгориха живи хора, невинни? Да си мълчим за изгорените синагоги и православни църкви в Украйна? Да си мълчим, че украинските нацисти искат война? Че Украйна реабилитира Степан Бандера?

Аз не мога да си мълча.Не трябва да се реабилитират престъпници. Ще ви кажа нещо.

Като се рових за информация за лагера "Берген - Белзен", знаете ли какво открих? Че преди няколко години, след подаден сигнал от съвестни граждани, че германски нацисти са намерили и ходят на поклонение на гробовете на осъдените престъпници от лагера, властите са премахнали кръстовете им и самите останки. Никой сега не знае къде са и с пълно право!

преди 6 минути, ^Li^ написа:

Всеки строй дава жертви, дори съвременния в който живеем. 

Това е ясно.Но,едно е доброволно да знаеш,какво може да ти случи,съвсем друго е насилствено.Ако живял тогава-знаеш какво казвам.Който не е-да не взима отношение.А който е  и му е било ок,а сега нищо не му върви-е от тези негодници,за които говорех.

преди 5 минути, Anneliese написа:

Каза нацисткият сектант.:lol6:

За разлика от вас аз не съм, не съм бил и няма да бъда член на никоя партия или поклонник на някакъв вид политическо движение и пр. Аз вярвам само в доброто, а то не е нито комунизъм, нито нацизъм, най-малкото защото има репресии и смърт и са реално едно и също. Така че госпожо вие сте от едната страна на монетата подхвърлена от Дявола, от другата е нацизма!

Искаш да си говорим за морал? Добре.

Ти си говори ... :) т.е. пиши, но това не ще покаже по-висшия ти морал ... :) 

Забавлявай си другите ... :) Не ми пречиш ... 

Успех! 

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

госпожо

Доста смешно звучи сред твоето слово ... :) Забавлявай се ... иначе ... хм ... не бъди сигурен в пола ѝ. ;) Да не говорим статуквото и сред обществото ... :) 

• Автор

Даже роднините и близките на нацистите там не протестират срещу подобни действия на държавата. Тук роднините на престъпниците правят циркове и вдигат скандали, надуват се и се държат като важни особи.

Не съм чула някой роднина на нацист да иска реабилитиране.

преди 40 минути, TheDirtyCleaner написа:

Това е ясно.Но,едно е доброволно да знаеш,какво може да ти случи,съвсем друго е насилствено.

Насилствено не знам да се е случвало нещо, може би имаш предвид че насилствено караха да работи всеки достигнал работоспособна възраст, а не бе оставян безцелно и безстойностно да си губи времето? 

201124213442-480x271.jpg.732bbf387485a02e0dfcf696996557fd.jpg

imrrrages.jpg.264b03d79d4842eb6ac68a02582ba2c7.jpg

images.jpg.760756961a4b9042d7f8b2632d09d5c5.jpg

преди 16 минути, ^Li^ написа:

Насилствено не знам да се е случвало нещо, може би имаш предвид че насилствено караха да работи всеки достигнал работоспособна възраст, а не бе оставян безцелно и безстойностно да си губи времето? 

Не,това че караха всеки да работи,е ок.И смятам,че така трябва да бъде.Но,когато си изкарал 1000лв. а ти дадат 200,за да те приравнят с другите,нещо не е редно.Или бъркам?

Говоря за,всички загинали,в изпълнение на мащабните конструкции-повечето с неясна цел.Колко има заровени,в основите на прословутото НДК?Колко народ загина,в лагерите-кариери?Защо?Защото не са партийци.Или и това не помниш?Или за мрежата от доносници?В Америка,поне го правеха за пари.Тук беше,за потупване по рамото.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.