Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Срам нямате ли?

Featured Replies

преди 2 минути, petie1 написа:

То от темите на учената от БрИНСПФ обикновенно нищо не излиза освен Слюнки

Всеки строй има своите негативи и позитиви, не мисля че трябва да се идеализира строй. Всеки строй е давал под една или друга форма жертви, от идеология или прекалена либерализация до постигането на целите. 

• Отговори 220
  • Прегледи 9,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Виж пич, аз нямам нищо против това че някой е гей, даже имам добър приятел който е такъв но той не ходи по паради и ако не го познаваш и не ти е казал няма как да разбереш че е такъв. Когато обаче и

• И то само към "модерните" каквото и да значи това в нейната сбъркана представа а това че е нацистка явно не само аз съм го забелязъл

• Всеки има право да почита който смята за герой и т.н., ОБАЧЕ е пълна глупост да ги завират тия неща в новините. Лично аз съм на мнение че народния съд е по-полезен отколкото вреден, знаеки какво вре

Публикувани изображения

преди 1 минута, Bubbles написа:

Няма лошо бре, ама да не го завират в лицата на другите.
А за половите контакти, някой преди време беше публикувал снимки от гей парад на който буквално си се лашкаха мъже с мъже, а покрай тях щъкаха деца, вервай ми щях да повърна.

Възможно е. Но пак не разбирам - каква е драмата с децата?! Те така или иначе, това ще го научат в някакъв момент (и в кутия да ги пазиш, па няма да помогне). И след това какво? Не можеш да ги "опазиш" от това. Най-малкото - нямаш право. Щото ти имаш едно виждане за нещата, детето ти може да има съвсем друго. Пък и това не е нещо незаконно. Съвсем нормално си е. Сексуалността си е въпрос на личен избор, а не някой да ти я спусне отгоре и да ти дава наклон какво е правилно или не (за него).

преди 6 минути, Anneliese написа:

От това, че спомена мандрите. Явно е от семейство, което е било богато и му е криво, защото сега и той е можел да бъде богат. Явно само парите го вълнуват.

Мандрите и аз съм ги споменавал.. Та значи и аз съм от богат род ли? Ех БрИНСПФ ех логика ех чудо

преди 4 минути, ^Li^ написа:

Всеки строй има своите негативи и позитиви, не мисля че трябва да се идеализира строй. Всеки строй е давал под една или друга форма жертви, от идеология или прекалена либерализация до постигането на целите. 

Именно де ама това учената от БрИНСПФ не може го зацепи и затва й се смея че не чува историята ама хич

преди 7 минути, Петър Ангелов написа:

Възможно е. Но пак не разбирам - каква е драмата с децата?! 

Страхуват се, че могат да прихванат гейството, а пък то не е заразно. Някой все още смятат, че гей се става в последствие и е избор от там и проблема, но е дълга тема за дискусия. 

преди 51 минути, Петър Ангелов написа:

Бе зарежи тия глупости. По-скоро, да кажат тук пишещите нещо къде-къде по-важно - за деня на гея (утре) кои ще празнува. Кажете си? :D

Тоя пак се изака.Никой не го интересува-А,Б,В,Г...Сексуален ли си.Дори и тези,които са.И Петльов ден,няма нищо общо с дупедавците.

преди 11 минути, P!NK написа:

Тя друго не умее - само скука и мяу-мяу! За жалост съжалението само я подвежда и отклоняват от нещо съществено. 

Точно така е

преди 2 минути, TheDirtyCleaner написа:

Тоя пак се изака.Никой не го интересува-А,Б,В,Г...Сексуален ли си.Дори и тези,които са.И Петльов ден,няма нищо общо с дупедавците.

Не знам за кой говориш. Аз със сигурност не демонстрирам сексуалните си предпочитания. Нещо си се объркал. Въпроса беше за гейов ден, който по някаква причина го наричат петльов...

преди 25 минути, Anneliese написа:

Ами да, враговете на народа нямат право да имат висше. За да не вредят на страната.

Какво да ни е хак? Русия ще смаже украинските бандеровци и ще изкорени нацизма в Европа веднъж завинаги. Ти по - добре си стягай багажа за САЩ. Тук не искаме такива като теб.

Нищо няма да смаже Русия щот война няма да има не го ли разбра най сетне?

преди 4 минути, Петър Ангелов написа:

Не знам за кой говориш. Аз със сигурност не демонстрирам сексуалните си предпочитания. Нещо си се объркал. Въпроса беше за гейов ден, който по някаква причина го наричат петльов...

Продължаваш!Мога да намеря,поне три теми,в които между другото,го споменаваш.Последната-от онзи ден.А Петльов ден,е от преди Турско...Ограмоти се,малко.

• Автор
преди 19 минути, JohnTRIVOLTA написа:

И вие като прости индивиди трябва да ги ликвидирате и да си вземете каквото ви е нужно, защото смятате по незнайни причини, че ви се полага!?

Нещо си в грешка, нищо не е било ликвидирано. Е, само частното. Но не може да се отрече, че държавното производство е много по - качествено и по - добро. Тия мандри кой знае колко хигиенични са били............

А вие ликвидирахте прекрасното сирене "Дунавия". Сега пуснахте една подигравка, която изобщо не е "Дунавия"!

Вие сигурно сте доволни, че ликвидирахте всичко държавно! Е, надявам се внуците ви да гладуват!

Нищо няма да смаже Русия щот война няма да има не го ли разбра най сетне?

Точно така, никой няма интерес от такива военни действия, още по малко Русия. 

преди 2 минути, TheDirtyCleaner написа:

Продължаваш!Мога да намеря,поне три теми,в които между другото,го споменаваш.Последната-от онзи ден.А Петльов ден,е от преди Турско...Ограмоти се,малко.

С кое продължавам?! Това, че вземам страна на гей хората, не значи че съм от ЛГБТ общността. А петльов ден според мен е остаряло наименование на геьов ден (ма това си е мое мнение).

преди 3 минути, Anneliese написа:

А вие ликвидирахте прекрасното сирене "Дунавия". Сега пуснахте една подигравка, която изобщо не е "Дунавия"!

А възможно ли е проблема да не е в сиренето, а в кравите, а сега де? 

преди 2 минути, Петър Ангелов написа:

С кое продължавам?! Това, че вземам страна на гей хората, не значи че съм от ЛГБТ общността. А петльов ден според мен е остаряло наименование на геьов ден (ма това си е мое мнение).

Прочети малко.Не боли.

преди 4 минути, ^Li^ написа:

Точно така, никой няма интерес от такива военни действия, още по малко Русия. 

Тя дори и да иска не е готова в този момент нито икономически нито демографски нито военно

преди 3 минути, TheDirtyCleaner написа:

Прочети малко.Не боли.

Знам, че се води петльовден. Ама това е било в миналото. Сега не пречи да се води друг празник. А може и да греша.

преди 1 час, Anneliese написа:

...

Социализмът поне е идея, основана на идеята за равенство на всички хора. Ей това не харесват нацистите и техните наследници.

...

Ми, идеята им е тъпа... не могат изкуствено да приравнят всички хора. Ти като си откачена, дай всички да ни вкарат в лудницата, да сме равни... за това ли обичаш социализма? Или пък идеята - ще вземем от тези, дето имат пари и ще дадем на бедните, понеже са прости и мързеливи и от тях нищо не става... що не вземете социално да ме хванете за к.реца, а?

преди 11 минути, ^Li^ написа:

А възможно ли е проблема да не е в сиренето, а в кравите, а сега де? 

Един приятел Холандец,ме пита веднъж-Как го произвеждате,това телешко?Обиколил съм,почти цяла България,на всичките ви крави,им се броят ребрата.

преди 13 минути, Anneliese написа:

Но не може да се отрече, че държавното производство е много по - качествено и по - добро.

Ти сега и икономика ли подкара? Що  не питаш работилите в консервни фабрики по време на соца колко добро е било?

Ти сега и икономика ли подкара? Що  не питаш работилите в консервни фабрики по време на соца колко добро е било?

И бригадите.Береш грозде,лук...Пък ходиш да търбушиш чушки.Накрая,наградят най-работните,с книга.

• Автор
преди 7 минути, piх3l написа:

Ми, идеята им е тъпа... не могат изкуствено да приравнят всички хора. Ти като си откачена, дай всички да ни вкарат в лудницата, да сме равни... за това ли обичаш социализма? Или пък идеята - ще вземем от тези, дето имат пари и ще дадем на бедните, понеже са прости и мързеливи и от тях нищо не става... що не вземете социално да ме хванете за к.реца, а?

А богатите имат самочувствие до небето без покритие. И твърде много права.

преди 7 минути, TheDirtyCleaner написа:

Един приятел Холандец,ме пита веднъж-Как го произвеждате,това телешко?Обиколил съм,почти цяла България,на всичките ви крави,им се броят ребрата.

Никога не съм виждала слаба крава. Явно нещата много са западнали в селското стопанство, благодарение на нацистките западняци! Благодаря много, че ни изложихте пред чужденците!:angry:

преди 37 минути, Петър Ангелов написа:

Възможно е. Но пак не разбирам - каква е драмата с децата?! Те така или иначе, това ще го научат в някакъв момент (и в кутия да ги пазиш, па няма да помогне). И след това какво? Не можеш да ги "опазиш" от това. Най-малкото - нямаш право. Щото ти имаш едно виждане за нещата, детето ти може да има съвсем друго. Пък и това не е нещо незаконно. Съвсем нормално си е. Сексуалността си е въпрос на личен избор, а не някой да ти я спусне отгоре и да ти дава наклон какво е правилно или не (за него).

Не можеш да ги опазиш, но това не значи да им завираш в лицата тия неща нали?
Ясно че тия неща ги има, но когато едно нещо се навира твърде много на една такава податлива група каквато са децата последиците могат да са много.
А иначе и аз съм на мнение че децата не бива да се държат под стъклен похлупак.
В общи линии човек трябва да знае за нещата, НО не и да му се натрапват по такъв груб начин.

• Автор
преди 8 минути, petie1 написа:

Добро беше, яла съм консерви като малка. Друга въпроси?

преди 7 минути, TheDirtyCleaner написа:

И бригадите.Береш грозде,лук...Пък ходиш да търбушиш чушки.Накрая,наградят най-работните,с книга.

Мързеланко!

преди 24 минути, Anneliese написа:

Нещо си в грешка, нищо не е било ликвидирано. Е, само частното. Но не може да се отрече, че държавното производство е много по - качествено и по - добро. Тия мандри кой знае колко хигиенични са били............

Вие сигурно сте доволни, че ликвидирахте всичко държавно! Е, надявам се внуците ви да гладуват!

Няма, по ваш пример ще си взимаме каквото ни е нужно !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.