Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Срам нямате ли?

Featured Replies

Леле-леле! Няма срам! Принцесата такава баница е захапала, няма "изяждане" ... баце! 

• Отговори 220
  • Прегледи 9,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Виж пич, аз нямам нищо против това че някой е гей, даже имам добър приятел който е такъв но той не ходи по паради и ако не го познаваш и не ти е казал няма как да разбереш че е такъв. Когато обаче и

• И то само към "модерните" каквото и да значи това в нейната сбъркана представа а това че е нацистка явно не само аз съм го забелязъл

• Всеки има право да почита който смята за герой и т.н., ОБАЧЕ е пълна глупост да ги завират тия неща в новините. Лично аз съм на мнение че народния съд е по-полезен отколкото вреден, знаеки какво вре

Публикувани изображения

• Автор
преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Това са т.нар. партизани. Но, това няма значение - комунизма даде фира!

Какъв ти е проблема с партизаните? Ако родата ти нещо е откраднала.............проблема не е мой, че партизаните са раздавали правосъдие. Който не е крал, той не е пострадал. Кражбата по принцип е наказуема.

преди 4 минути, Петър Ангелов написа:

А защо гнусни?! Какво срамно виждаш в парадите - обичайно са хора засмяни и облечени шарено. Кое му е срамното?!

Виж пич, аз нямам нищо против това че някой е гей, даже имам добър приятел който е такъв но той не ходи по паради и ако не го познаваш и не ти е казал няма как да разбереш че е такъв.
Когато обаче излизаш на улицата за да си вееш задника и да крякаш "Вижте ме аз съм neдераст", когато тия същите отрепки водят там и деца и още повече когато на тия паради се случват и полови контакти отново в присъствието на деца(Поне ако съдим от множеството материали свободно разпространявани в интернет) и най вече когато тия неща се прокламират масово на децата посредством детските телевизионни канали(Както можеш да видиш от горното видео) а и вече в редица детски анимации присъстват персонажи с обратна резба като например един от персонажите в "The loud house(Къщата на шумникови)", нещата са не просто гнусни, а отвратителни.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Искаш да кажеш, че е трябвало да оставим на мира масовите убийци? Ти добре ли си, бе?

Прадядо ми е бил пожарникар. Споделил е с колегите си в разговор , че не възприема комунистическите идеали. След ден го викат за справка. Естествено повече не се връща! Това какво се нарича госпожо Без Срам ?

преди 3 минути, Anneliese написа:

Искаш да кажеш, че е трябвало да оставим на мира масовите убийци? Ти добре ли си, бе?

Наричаш адвокати  лекари и индустриалци масови убийци ли? Е друго не съм очаквал от БрИНСПФ

Какъв ти е проблема с партизаните? Ако родата ти нещо е откраднала.............проблема не е мой, че партизаните са раздавали правосъдие. Който не е крал, той не е пострадал. Кражбата по принцип е наказуема.

Родата ми винаги е имала, има и ЩЕ ИМА! Проблема ми с партизаните е, че освен да палят мандри и да фърлят позиви....друго не са правили.

• Автор
преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Прадядо ми е бил пожарникар. Споделил е с колегите си в разговор , че не възприема комунистическите идеали. След ден го викат за справка. Естествено повече не се връща! Това какво се нарича госпожо Без Срам ?

Да не съм аз виновна, че са го заподозрели в нацизъм примерно! Естествено, че истинските българи няма да търпят такива хора край себе си. Това са опасни хора.

преди 8 минути, P!NK написа:

Леле-леле! Няма срам! Принцесата такава баница е захапала, няма "изяждане" ... баце! 

Нищо де поредната й тема за дрън дрън да не скучае

• Автор
преди 2 минути, petie1 написа:

Наричаш адвокати  лекари и индустриалци масови убийци ли? Е друго не съм очаквал от БрИНСПФ

Тези, които са били против евреите и са се облажили от тяхната липса, както и от смъртта на хора със социалистически идеали или такива като Вапцаров - да!

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Моите и двамата - никога не съм ги виждал.....убити от комунягите! На мен не ми разрешиха да уча в Военно Морско-то, защото в родът ми имало "врадове на народа".... хак им е сега...

Тези, които са били против евреите и са се облажили от тяхната липса, както и от смъртта на хора със социалистически идеали или такива като Вапцаров - да!

Калофер и Калифорния....са различни неща :) 

• Автор
преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Родата ми винаги е имала, има и ЩЕ ИМА! Проблема ми с партизаните е, че освен да палят мандри и да фърлят позиви....друго не са правили.

Ясно, семейството ти е имало мандра и е било богато................. Имали са автомобил, хубава къща и са почивали на Варна и Чамкория..................Докато моите баби и дядовци не са имали истинско детство и след училище е трябвало да работят редом с родителите сина нивата............ И да живеят като скотове натъпкани в едностайна колиба.

Партизаните са убивали престъпници, ако не ти е ясно още.

Да не съм аз виновна, че са го заподозрели в нацизъм примерно! Естествено, че истинските българи няма да търпят такива хора край себе си. Това са опасни хора.

Без коментар! Глупостта , която написахте говори сама за себе си !

преди 4 минути, Anneliese написа:

Да бе  пак доказа че не я чуваш историята :)

• Автор
преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Моите и двамата - никога не съм ги виждал.....убити от комунягите! На мен не ми разрешиха да уча в Военно Морско-то, защото в родът ми имало "врадове на народа".... хак им е сега...

Калофер и Калифорния....са различни неща :) 

Ами да, враговете на народа нямат право да имат висше. За да не вредят на страната.

Какво да ни е хак? Русия ще смаже украинските бандеровци и ще изкорени нацизма в Европа веднъж завинаги. Ти по - добре си стягай багажа за САЩ. Тук не искаме такива като теб.

преди 14 минути, Bubbles написа:

Виж пич, аз нямам нищо против това че някой е гей, даже имам добър приятел който е такъв но той не ходи по паради и ако не го познаваш и не ти е казал няма как да разбереш че е такъв.
Когато обаче излизаш на улицата за да си вееш задника и да крякаш "Вижте ме аз съм neдераст", когато тия същите отрепки водят там и деца и още повече когато на тия паради се случват и полови контакти отново в присъствието на деца(Поне ако съдим от множеството материали свободно разпространявани в интернет) и най вече когато тия неща се прокламират масово на децата посредством детските телевизионни канали(Както можеш да видиш от горното видео) а и вече в редица детски анимации присъстват персонажи с обратна резба като например един от персонажите в "The loud house(Къщата на шумникови)", нещата са не просто гнусни, а отвратителни.

Чак полови контакти аз на гей парад не съм виждал (говоря по клипове - не съм ходил да ги инспектирам на място). А иначе, веселят се хората. Пак питам - какво му е срамното на това?! А иначе, гей хора има по много филми - пример ще дам с моя любим филм Star Trek (дали не беше в един от последните сезони), ма това не го прави лош. И двойката от филма е готина (персонажите са свестни хора). Не мога да разбера защо толкова се драматизира по въпроса. Прочее, за детски сериали не знам да се прокламира по въпроса, но имам детска книжка (специално си я купих, да видя за какво толкова драматизират), където бегло и далечно е загатнато нещо за гей хората. Нищо драматично. Та си мисля, че нещо прекалено се преекспонира драмата по въпроса.

Ясно, семейството ти е имало мандра и е било богато................. Имали са автомобил, хубава къща и са почивали на Варна и Чамкория..................Докато моите баби и дядовци не са имали истинско детство и след училище е трябвало да работят редом с родителите сина нивата............ И да живеят като скотове натъпкани в едностайна колиба.

И как реши че са имали такива неща?

От тази тема няма да излезе поука, по добре да пишем по темата на Петър Ангелов за утрешния ден - (не филма).

преди 2 минути, Петър Ангелов написа:

Чак полови контакти аз на гей парад не съм виждал (говоря по клипове - не съм ходил да ги инспектирам на място). А иначе, веселят се хората. Пак питам - какво му е срамното на това?! А иначе, гей хора има по много хора - пример ще дам с моя любим филм Star Trek (дали не беше в един от последните сезони), ма това не го прави лош. И двойката от филма е готина (персонажите са свестни хора). Не мога да разбера защо толкова се драматизира по въпроса. Прочее, за детски сериали не знам да се прокламира по въпроса, но имам детска книжка (специално си я купих, да видя за какво толкова драматизират), където бегло и далечно е загатнато нещо за гей хората. Нищо драматично. Та си мисля, че нещо прекалено се преекспонира драмата по въпроса.

Стар Трек Дискавъри :)

преди 2 минути, petie1 написа:

Стар Трек Дискавъри :)

А баш! А иначе, другия мнооого читав филм, за който се сещам е планината Броубек. Много добре направен. И там главните герои са си бъш гейове. 

преди 2 минути, ^Li^ написа:

От тази тема няма да излезе поука, по добре да пишем по темата на Петър Ангелов за утрешния ден - (не филма).

То от темите на учената от БрИНСПФ обикновенно нищо не излиза освен Слюнки

• Автор
преди 4 минути, petie1 написа:

И как реши че са имали такива неща?

От това, че спомена мандрите. Явно е от семейство, което е било богато и му е криво, защото сега и той е можел да бъде богат. Явно само парите го вълнуват.

преди 10 минути, petie1 написа:

Нищо де поредната й тема за дрън дрън да не скучае

Тя друго не умее - само скука и мяу-мяу! За жалост съжалението само я подвежда и отклоняват от нещо съществено. 

преди 12 минути, Anneliese написа:

И вие като прости индивиди трябва да ги ликвидирате и да си вземете каквото ви е нужно, защото смятате по незнайни причини, че ви се полага!?

преди 6 минути, Петър Ангелов написа:

Чак полови контакти аз на гей парад не съм виждал (говоря по клипове - не съм ходил да ги инспектирам на място). А иначе, веселят се хората. Пак питам - какво му е срамното на това?! А иначе, гей хора има по много филми - пример ще дам с моя любим филм Star Trek (дали не беше в един от последните сезони), ма това не го прави лош. И двойката от филма е готина (персонажите са свестни хора). Не мога да разбера защо толкова се драматизира по въпроса. Прочее, за детски сериали не знам да се прокламира по въпроса, но имам детска книжка (специално си я купих, да видя за какво толкова драматизират), където бегло и далечно е загатнато нещо за гей хората. Нищо драматично. Та си мисля, че нещо прекалено се преекспонира драмата по въпроса.

Няма лошо бре, ама да не го завират в лицата на другите.
А за половите контакти, някой преди време беше публикувал снимки от гей парад на който буквално си се лашкаха мъже с мъже, а покрай тях щъкаха деца, вервай ми щях да повърна.

преди 4 минути, Anneliese написа:

От това, че спомена мандрите. Явно е от семейство, което е било богато и му е криво, защото сега и той е можел да бъде богат. Явно само парите го вълнуват.

Той си е богат и парите не го вълнуват ха сега де?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.