Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Срам нямате ли?

Featured Replies

преди 6 минути, petie1 написа:

Направо да я пъха в гащите тая мишка щом трепери хем ще спести от женските играчки:biggrin:

Е,не е лесно на тридесет и няколко,да не си виждала хубавеца...Със сигурност,се отрзява.Само че,при най-малката трудност-Помооооощ нацисти.И не се шегувам.

• Отговори 220
  • Прегледи 9,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Виж пич, аз нямам нищо против това че някой е гей, даже имам добър приятел който е такъв но той не ходи по паради и ако не го познаваш и не ти е казал няма как да разбереш че е такъв. Когато обаче и

• И то само към "модерните" каквото и да значи това в нейната сбъркана представа а това че е нацистка явно не само аз съм го забелязъл

• Всеки има право да почита който смята за герой и т.н., ОБАЧЕ е пълна глупост да ги завират тия неща в новините. Лично аз съм на мнение че народния съд е по-полезен отколкото вреден, знаеки какво вре

Публикувани изображения

преди 8 минути, TheDirtyCleaner написа:

Е,не е лесно на тридесет и няколко,да не си виждала хубавеца...Със сигурност,се отрзява.Само че,при най-малката трудност-Помооооощ нацисти.И не се шегувам.

За жалост е така ама тя сама се е изорила иначе отдавна да е видяла не един убавец

преди 8 часа, TheDirtyCleaner написа:

За разлика от теб

... аз пъ съм си съградил личен комунизъм. :) Има кой да работи вместо мен ... :) 

Та, така, много хора са ми благодарни, че съм ги направил личности, а не са вече посредствени които зависят от парите. :) 

Жив и здрав бъди и дано не работиш до гроб. :) Амин

преди 15 часа, TheDirtyCleaner написа:

......Или да можеш да отидеш до Румъния,Чехия...А за коли,дънки,видео,телевизори,изобщо няма да говоря.

Глупости !!!!

Ти сигурно си на 20-ина години и дрънкаш за неща дето халхабер си нямаш!

преди 7 часа, petie1 написа:

За жалост е така ама тя сама се е изорила иначе отдавна да е видяла не един убавец

Spoiler

Adolf hitler GIFs - Get the best gif on GIFER

Внимание: Неподходящо за хора страдащи от епилепсия... 

преди 1 час, dimy написа:

Глупости !!!!

Ти сигурно си на 20-ина години и дрънкаш за неща дето халхабер си нямаш!

Кое е глупост?Че трябваше да търся долари на черно,за да ида в кореком,да си купя телевизор,касетофон,уиски и т.н.Или да чакам,между 10-15 години,да си взема жигула.

преди 5 часа, dioib написа:

... аз пъ съм си съградил личен комунизъм. :) Има кой да работи вместо мен ... :) 

Та, така, много хора са ми благодарни, че съм ги направил личности, а не са вече посредствени които зависят от парите. :) 

Жив и здрав бъди и дано не работиш до гроб. :) Амин

Благодарни,че работят вместо теб?Направил си ги личности?Или е комуна,за малоумни.Или си някакъв жрец.

преди 31 минути, TheDirtyCleaner написа:

Кое е глупост?Че трябваше да търся долари на черно,за да ида в кореком,да си купя телевизор,касетофон,уиски и т.н.Или да чакам,между 10-15 години,да си взема жигула.

Благодарни,че работят вместо теб?Направил си ги личности?Или е комуна,за малоумни.Или си някакъв жрец.

Пич ... = аз съм пенсионер. Не знаеш и това, че съм инвалид вече. 

Глупост е твоето знание по отношение кои личности съм изградил и дали изобщо в момента работят вместо мен. 

Основната ти глупост е: Да типизираш други потребители през изкривените ти втълпени от някой убеждения, че комунизма е лошо нещо. и че този който е комунист е гад. 

При комунизмът няма експлоатация на трудещия се!!! Там има споделяне на труд в името на цялото общество в което живееш и ред други неща свързани, че човек не работи за пари, а за идеята децата му да живеят в по-добри условия от родителите си. Това е идеята. При нея имаш: Безплатна медицинска помощ, безплатно образование, регламентирани почивки в почивни бази из цялата страна на държавна издръжка (заплащаш само храната си и то на производствени цени) и ред други неща. По-важното: Цените не са спекулативно образувани и не носят печалба на държавата. Имаш възможност да спестиш от възнаграждение то си (не заплата!!!) и да си купиш и вносни стоки, но там трябва да платиш такси и мита. 

Много неща не са ти известни от миналата държавност в България. = Което не те прави глупак, а незнаещ.

Глупостта ти основно се състои, че си повярвал на някой, който те е повредил с някакви пари. Ти не си българин, а наемник и затова не представлява от значение мнението ти по отношение какво е комунизъм, какво е Бог, какво е да си човек и то с главно Ч. 

Твоето поведение пич е нечовешко, но това изобщо едва ли ти пука, защото не само си тесногръд, а може да се окаже, че си нечистоплътен професионалист, който изобщо не е приет от гилдия, защото освен да се пъчи на разбирач, то друго не умееш. 

Мен лично не ме вълнува, че си инфантилен. Просто амплоато ти е на:

div.bg

... онази последната ... :) 

преди 5 минути, dioib написа:

Пич ... = аз съм пенсионер. Не знаеш и това, че съм инвалид вече. 

Глупост е твоето знание по отношение кои личности съм изградил и дали изобщо в момента работят вместо мен. 

Основната ти глупост е: Да типизираш други потребители през изкривените ти втълпени от някой убеждения, че комунизма е лошо нещо. и че този който е комунист е гад. 

При комунизмът няма експлоатация на трудещия се!!! Там има споделяне на труд в името на цялото общество в което живееш и ред други неща свързани, че човек не работи за пари, а за идеята децата му да живеят в по-добри условия от родителите си. Това е идеята. При нея имаш: Безплатна медицинска помощ, безплатно образование, регламентирани почивки в почивни бази из цялата страна на държавна издръжка (заплащаш само храната си и то на производствени цени) и ред други неща. По-важното: Цените не са спекулативно образувани и не носят печалба на държавата. Имаш възможност да спестиш от възнаграждение то си (не заплата!!!) и да си купиш и вносни стоки, но там трябва да платиш такси и мита. 

Много неща не са ти известни от миналата държавност в България. = Което не те прави глупак, а незнаещ.

Глупостта ти основно се състои, че си повярвал на някой, който те е повредил с някакви пари. Ти не си българин, а наемник и затова не представлява от значение мнението ти по отношение какво е комунизъм, какво е Бог, какво е да си човек и то с главно Ч. 

Твоето поведение пич е нечовешко, но това изобщо едва ли ти пука, защото не само си тесногръд, а може да се окаже, че си нечистоплътен професионалист, който изобщо не е приет от гилдия, защото освен да се пъчи на разбирач, то друго не умееш. 

Мен лично не ме вълнува, че си инфантилен. Просто амплоато ти е на:

div.bg

... онази последната ... :) 

В теб живеят,много личности.Ми кажи пенсионер,какви ги разправяш-те работят за мен.И никой не ме е повредил.Абсолютно съм убеден,че всеки трябва да получава,това което заслужава.А безплатната медицинска помощ,ако не отидеш с торбите,няма да те погледнат.Или не беше така?Какви гилдии,какви нечистоплътности.Какво е Бог и Човек,всеки си има вярвания.И твоите,не са меродавни.Като няма какво да кажеш,започваш лични нападки.

преди 3 минути, TheDirtyCleaner написа:

В теб

няма умствена способност да анализираш и синтезираш нещо полезно и затова хейтиш всичко извън мизерния ти живот. :) 

Пич ... ходи да си заработваш пари ... тук е за безделници ... или какво ... някой ти плаща не за дела,  а за систематизиран хейт ли?! :) 

преди 16 минути, dioib написа:

затова хейтиш всичко извън мизерния ти живот.

Живей си с тази мисъл.Казах ти-като не можеш да ми опонираш и започваш,на лична основа.

преди 17 минути, dioib написа:

тук е за безделници

Аз съм безпразник.

преди 12 минути, TheDirtyCleaner написа:

Живей си с тази мисъл.Казах ти-като не можеш да ми опонираш и започваш,на лична основа.

Аз съм безпразник.

В случая ти не си опонент. :) Ти си надъхан инфантилен човек, който освен хейт по непозната идеология ползваш чужди доводи, а не свои, защото нямаш никаква информация как е живял обикновеният българин по време на социализма. 

Може да си ми опонент само при положение, че разполагаш със знания, а не втълпена ти пропаганда. 

Голям ти е праза, но доводите ти не само предизвикват смях в меня, а са глуповати, поради това, че не умееш да мислиш и изразяваш свои неща, а не назубрени и/или втълпени от непълноценни българи, които не са успели в живота си и се е наложило да продадат труда си на хора с нечистоплътни помисли по отношение на българската държава. 

преди 3 минути, dioib написа:

В случая ти не си опонент. :) Ти си надъхан инфантилен човек, който освен хейт по непозната идеология ползваш чужди доводи, а не свои, защото нямаш никаква информация как е живял обикновения българин по време на социализма. 

Може да си ми опонент само при положение, че разполагаш със знания, а не втълпена ти пропаганда. 

Голям ти е праза, но доводите ти са не само предизвикват смях в меня, а са глуповати, поради това, че не умееш да мислиш и изразяваш свои неща, а не назубрени и/или втълпени от непълноценни българи, които не са успели в живота си и се е наложило да продадат труда си на хора с нечистоплътни помисли по отношение на българската държава. 

хахахахахаах,да приемем че е така.Ти какво каза?Нищо!Няма теза,няма идея...Само празни приказки,колко е било хубаво.Да работиш за благото на другият,а той да си клати краката.Като строихме апартамента и ми искаха,не помня колко часа,доброволен труд.Това ли е-за благото?При положение,че го плащам,на 100%.Или че майка ми имаше един шкаф с инка и бяло конче.И като почна да ровя в него и тя-Недей пипай,че може да се наложи,я на доктор да идем,я при някой партиен секретар.Всичко беше корупция.Пробита система,от където и да я погледнеш.

преди 24 минути, TheDirtyCleaner написа:

Пробита система,от където и да я погледнеш.

Пич ... гледал си я от към неправилната страна по онова време ... някъде под масата ... :) 

Пропадналият ти живот не ме интересува. 

Аз не споря с теб, за да съм ти опонент. Просто казвам, че твоята гледна точка е от към неправилната страна на живота и все за полата или друго си се хванал на друг или друга и не мислиш самостоятелно, а изнасяш проблемите ти в момента в някакво хипотетично за теб минало. 

Твоето становище по отношение на минал държавен строй е пробите система от възможност да живееш нормално в днешно време и затова хейтиш на други, които извън събитията след "промяната" са успели да се адаптират към новите обстоятелства и са достигнали до пенсия. 

Та, не системата е била пробита, а неспособността баща ти да те възпита по достоен начин, който да е полезен за България, а не на друг член на семейството ти към тогавашния момент. 

Ти не си обективен, а си изцяло субективно обременен от миналото!!! 

Спор между теб с обременен мозък не може да възникне, за да сме някакви опоненти в спор. 

Твоето мнение е под всякаква критика, защото не може да се абстрахираш от инфантилния си мозък, който освен мисли за миналото, то друго не го вълнува. 

При положение, че те вълнува, интересува сегашното и/или бъдещето, то не би обръщал внимание на такива теми.

Мда ... явно си от "състава" на берковската принцеса ... :)  

преди 1 час, TheDirtyCleaner написа:

А безплатната медицинска помощ,ако не отидеш с торбите,няма да те погледнат.Или не беше така?

Не, не беше така, не ми се е налагало да ме гледат колко ще дам, за разлика от сега. Сега за да направиш медицинска манипулация която не я покрива здравната каса трябва да извадиш торба пари или да ги събираш от дарения на състрадателни хора - не всички успяват. 

преди 9 минути, dioib написа:

Пич ... гледал си я от към неправилната страна по онова време ... някъде под масата ... :) 

Пропадналият ти живот не ме интересува. 

Аз не споря с теб, за да съм ти опонент. Просто казвам, че твоята гледна точка е от към неправилната страна на живота и все за полата или друго си се хванал на друг или друга и не мислиш самостоятелно, а изнасяш проблемите ти в момента в някакво хипотетично за теб минало. 

Твоето становище по отношение на минал държавен строй е пробите система от възможност да живееш нормално в днешно време и затова хейтиш на други, които извън събитията след "промяната" са успели да се адаптират към новите обстоятелства и са достигнали до пенсия. 

Та, не системата е била пробита, а неспособността баща ти да те възпита по достоен начин, който да е полезен за България, а не на друг член на семейството ти към тогавашния момент. 

Ти не си обективен, а си изцяло субективно обременен от миналото!!! 

Спор между теб с обременен мозък не може да възникне, за да сме някакви опоненти в спор. 

Твоето мнение е под всякаква критика, защото не може да се абстрахираш от инфантилния си мозък, който освен мисли за миналото, то друго не го вълнува. 

При положение, че те вълнува, интересува сегашното и/или бъдещето, то не би обръщал внимание на такива теми.

Мда ... явно си от "състава" на берковската принцеса ... :)  

What?Ти си много зле.Ама много.И да ме причисляваш и обиждаш към нещо което не съм,без да ме познаваш,нито семейството ми,говори колко си забил.Кажи къде,не говоря истината.Не можеш да ми опонираш,по нито един въпрос.И започваш,баща ти не те е възпитал...Типичен гъзолизец,който не е заковал един пирон но,е взимал колкото другите.И след перестройката,не е могъл да измисли нищо,тогава-Защо те имат,а аз не?Защото нищо не можеш.Строят те е повредил.За всеки беше много важно да знае,трите основни градежни елемента-тел,плюнка и в мамата.

преди 2 минути, TheDirtyCleaner написа:

И да ме причисляваш и обиждаш

Докладвай ме ... не ще ти се разсърдя ... :) 

преди 5 минути, ^Li^ написа:

Не, не беше така, не ми се е налагало да ме гледат колко ще дам, за разлика от сега. Сега за да направиш медицинска манипулация която не я покрива здравната каса трябва да извадиш торба пари или да ги събираш от дарения на състрадателни хора - не всички успяват. 

Това за парите-да.Но и тогава,без връзки,без торби с армагани....Нямаше,как да стане.

преди 4 минути, dioib написа:

Докладвай ме ... не ще ти се разсърдя ... :) 

Нещо си в грешка.Само ти показвам,колко си изпростял и ме нападаш лично.Нито си силен,по психология,колкото и да се биеш в гърдите.

преди 5 минути, TheDirtyCleaner написа:

Това за парите-да.Но и тогава,без връзки,без торби с армагани....Нямаше,как да стане.

Ставаше бе пич ... :) Това, че някои не са знаели какъв е начина е друга тема ... :) = Дължаща се на незаинтересованост. 

преди 6 минути, TheDirtyCleaner написа:

Само ти показвам,колко си изпростял и ме нападаш лично

Не те нападам лично, а осмивам твоя образ тук. :)

преди 2 минути, dioib написа:

Ставаше бе пич ... :) Това, че някои не са знаели какъв е начина е друга тема ... :) = Дължаща се на незаинтересованост. 

Какъв начин?Отиваш да те прегледат-безплатно.Да лежиш-безплатно.Но,като стане въпрос за операция-те гледат в ръцете.И без да дадеш-и Господ не може да ти помогне.

преди 5 минути, TheDirtyCleaner написа:

Какъв начин?

Не е по различен от сегашния, но в уравнението нямаше пари. :) 

преди 7 минути, dioib написа:

Не е по различен от сегашния, но в уравнението нямаше пари. :) 

Имаше и пари.Но,повече беше-едно прасе...

преди 2 минути, TheDirtyCleaner написа:

Имаше и пари.Но,повече беше-едно прасе...

Пич, парите са хартия ... не е по-различна от ваучерите които в момента се раздават на някои работещи в момента. 

Всичко бе да уважаваш, за да те уважават. Ти не уважаваш определени идеалисти и определено не ще те уважа, за да ти споделя правилния начин по как и преди и сега стават нещата, за да може да имаш и празници и ред други блага от нематериален характер. 

Статуквото в живота е не да познаваш хората, а да уважаваш хората с които си във взаимоотношение и съграждат твоята личност, която позволява да имаш неща и от друг вид естество които не се предлагат на масовия потребител. 

Уви притежаваш само и единствено качества на консуматор, а не генератор на блага ... мда ... -> не знаеш как да си благородник ... кофти ... :) 

преди 16 минути, TheDirtyCleaner написа:

Какъв начин?

Изясни медицината, хвърли светлина и над парадокса, защо през соца бяхме достигнали 9 милиона, а сега сме под 6 милиона след като времето тогава го описваш като по - лошо от сега? 

преди 6 минути, dioib написа:

Пич, парите са хартия ... не е по-различна от ваучерите които в момента се раздават на някои работещи в момента. 

Всичко бе да уважаваш, за да те уважават. Ти не уважаваш определени идеалисти и определено не ще те уважа, за да ти споделя правилния начин по как и преди и сега стават нещата, за да може да имаш и празници и ред други блага от нематериален характер. 

Статуквото в живота е не да познаваш хората, а да уважаваш хората с които си във взаимоотношение и съграждат твоята личност, която позволява да имаш неща и от друг вид естество които не се предлагат на масовия потребител. 

Уви притежаваш само и единствено качества на консуматор, а не генератор на блага ... мда ... -> не знаеш как да си благородник ... кофти ... :) 

Престани да ме анализираш.Не ти се отдава.А какво генерирам-не му е тук мястото,да коментирам.Който ме познава-знае.

преди 8 минути, TheDirtyCleaner написа:

Престани да ме анализираш.Не ти се отдава.А какво генерирам-не му е тук мястото,да коментирам.Който ме познава-знае.

Искаш да кажеш какво съм синтезирал за теб специално ли?! ... :) 

След като ръсиш глупости, то какво ми остава ... освен да следвам твоята мисъл и ти давам пера за размисъл, които ти да анализираш ... :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.