Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 19 минути, Banesc написа:

няма да е нападение

за българия е по-добре да няма американски бази и да се  хранят хрантутници военни 

тъй че една военна операция на русия е добре дошла

може и референдум да се пусне поне 90  % ще гласуват като мен .

другите 10 % американски марионетки ще гласуват друго яче 

Ще се води "нападение". Иди пробвай в сегашната "военна операция", може да си промениш мнението.

Няма да ги храним ние. Подозирам ще се учудиш, че процентите няма да имат нищо общо с тези, които си посочил.

Трудно е писането, но поне "България" пиши с голяма буква.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Дали? Не е тайна, че има хора в Русия които не са съгласни с политиката на Путин...

да но те са  психодесни гейове лезбийки малко е вероятно да са руски хора

по скоро 99 % са украинци за отмъщение 

преди 14 минути, Аралампи написа:

под диваци имам предвид чернилките

А, ясно. Фен си на "Моята борба". 

преди 15 минути, Аралампи написа:

Руснаците са бели хора.

И убиват други бели хора. Значи първите са външно бели, но вътре в главите са животни. Все още не са се очовечили. Това се гради с хилядолетия, ама такива Нечовеци, като Ленин, Сталин, Путлер не им дават възможност да преминат към следващия етап от еволюцията - очовечаване. И ти се кефиш на такива?

преди 4 минути, _HITMAN_ написа:

Той не е БЪЛГАРИН!!!

преди 3 минути, _HITMAN_ написа:

Подозирам ще се учудиш, че процентите няма да имат нищо общо с тези, които си посочил.

възможно е все пак има и конфликт на интереси

на някой внуче син и тнт  му работи военен няма да е съгласен някой от родата да отиде на улицата може и кредит да е взимал 

НО ако се забрани на военни  и семействата им да гласуват на референдум да  има нато или армия резултатите няма да са добри 

същото е и с държавната администрация 

ако някоя  партия каже че  ще съкрати администрацията и военните  това е минус 6 милиона гласа всичко е уплетено като свински черва

роднина -милиционер-милиционер-милиционер-роднина 

преди 6 минути, БаалБек написа:

Той не е БЪЛГАРИН!!!

само аз съм българин  другите сте американски подлоги и ви командва генеколожката от ЕС и наденичката от германия 

преди 3 минути, БаалБек написа:

А, ясно. Фен си на "Моята борба". 

И убиват други бели хора. Значи първите са външно бели, но вътре в главите са животни. Все още не са се очовечили. Това се гради с хилядолетия, ама такива Нечовеци, като Ленин, Сталин, Путлер не им дават възможност да преминат към следващия етап от еволюцията - очовечаване. И ти се кефиш на такива?

Поне вие мижитурките при такава власт нямате думата въобще; тогава бихте били дребни злобни доносничета.

А сега, от 30-ина години, Западът е управляван от жалки мижитурки, даже би ме било срам от това, ако бех по-млад.

преди 15 минути, Banesc написа:

малко евро атлантически ценности

https://www.vesti.bg/sviat/dyshteriata-na-aleksandyr-dugin-e-zaginala-pri-vzriv-na-kola-bomba-6149812

военни престъпления  и терориръзъм от украинските нацисти 

Това как го реши? На боб ли хвърля? Може и те да са, но няма никакви факти, които го подкрепят. При изказванията и подстрекаванията на Дугин, нов ред Новорусия и убийства на украинци е нормално много да му имат зъб. Според мен е вътрешна работа това убийство. Карма.

https://twitter.com/den_kazansky/status/1561114136322383872?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1561114136322383872|twgr^|twcon^s1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kaldata.com%2Fforums%2Findex.php%3Fapp%3Dcoremodule%3Dsystemcontroller%3Dembedurl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fden_kazansky%2Fstatus%2F1561114136322383872

преди 40 минути, absurt написа:

Поредният еврогейско- краварски трол, търсещ под вола- теле.

Дмитрий Биков (1967) е руски писател, поет и публицист, литературен критик и преподавател по литература, политически мислител и активист, опозиционно настроен към президента Путин и съвременното ръководство на Руската федерация. На български е издадена биографичната му книга „Борис Пастернак“ (изд. „Рива“, 2009 г.). 

Цитат

"Както и преди, предчувствам радикално обновление на Русия. Но не вярвах, че то ще бъде купено на такава цена. Напълно съм убеден, че Русия е способна да се възстанови и да продължи пътя си, но сега страната е болна от рак, а изходите от рака, както знаете, са различни. Може и да не го преживееш... Какво ще се случи с Русия, никой не може да предвиди. Ракът е болест, известна с коварството си. Затова сега, когато живеем с този чудовищен тумор, завладял огромна част от населението, не се наемам да правя никакви прогнози."

Д.Биков

преди 43 минути, absurt написа:

Но, как да схванеш, като си трябва капацитет и здрава логика

преди 1 минута, _HITMAN_ написа:

Това как го реши? На боб ли хвърля?

единствените с мотив са украинците 

друго е малко вероятно 

преди 6 минути, Banesc написа:

само аз съм българин 

От доМбас...:cool:

преди 1 минута, БаалБек написа:

Иии, и кво?

Знаеш ли защо е "Донбас"?

След две минути ще е съмнително, че си знаело.

Имат мотив, но нямаме никаква представа от вътрешните политически борби в РФ или мафията им. Може да са го свитнали по поръчка на някой олигарх, който иска цялата свинщина в Украйна да приключи. Може на путин да му е станал неудобен и оттам да идва. Може родител на загинал руски войник да го е направил.

Много самоубийства станаха напоследък в РФ и те ли са дело на Украйна, защото имат мотив.

Имам познат руснак, на който брат му загина в "спец. операцията" и той има мотив да го свитне горния, гарантирам. Мотив имат много хора, въпросът е кой може да го направи.

преди 4 минути, БаалБек написа:

от Волжка България а вие там от територията българия на балканите сте бежанци и сте се дали на концесия на турци византийци и американци даже и не ви плащат  работите  на ангария и пазарувате на версия 

преди 9 минути, Аралампи написа:

-----------------

Питай си групата! Фенове като теб на:  "Моята борба", Путлер, Ленин, Сталин, Ким Чен Ун, Пол Пот ///Салот Сар, известен повече като Пол Пот е водач на Червените кхмери и министър-председател на Камбоджа (официално Демократична Кампучия по време на неговото управление) от 1976 до 1979 г., бидейки де факто водач от средата на 1975 г. По време на властта си Пол Пот провежда агресивна политика на преместване на хора от градовете в провинцията в опит да пречисти камбоджанския народ като стъпка към комунистическо бъдеще. Средствата за това включват изтребването на интелектуалците и другите „буржоазни врагове“. Освен това започва и масово избиване на малцинствата в Камбоджа. Днес политиките на неговото правителство широко се обвиняват като причина за смъртта на може би 2 милиона камбоджанци. През 1979 г. той вкарва Камбоджа в катастрофална война с Виетнам, която води до падането на правителството на Червените кхмери.///

:angry:

Моме БаалБек,

обръгна ми да те имам предвид.

Давам ти "Свободно!", повече не ме чакай.

преди 21 минути, _HITMAN_ написа:

Имам познат руснак, на който брат му загина в "спец. операцията" и той има мотив да го свитне горния, гарантирам.

а може и цру да е 

тази щом я вадят от нафталина да говори при положение че няма нищо общо с  Русия ....

https://frognews.bg/novini/poptodorova-ubiistvoto-dugina-pokazva-vatreshna-bitka-vav-vlastovite-kragove-kremal.html

вече съм на мнение 45  % цру

45 %  украйна

10 % нещо друго 

преди 14 часа, БаалБек написа:

на комунето @ivottoshev, че преди повече от век Коминтерна ...

... "комунето ивотошев"  :lol6:ха-ха...

Този безмозъчно-глуповат начин на изразяване защо ми е познат?

Бълбукащият трол да не е една от многото реинкарнации на шишкавия дебел русенски трол с лоботомираната глава?  :)

-------------

Ей, трол бълбукащ, я си напиши потребителското име с химикал на ръката, снимай си ръката и качи снимката във форума, за да се уверим, че си от женски пол и не ни ментиш...

...в което доста се съмнявам, защото едва ли има жена с такъв каруцарски език...

преди 1 час, Banesc написа:

няма да е нападение

за българия е по-добре да няма американски бази и да се  хранят хрантутници военни 

тъй че една военна операция на русия е добре дошла

може и референдум да се пусне поне 90  % ще гласуват като мен .

другите 10 % американски марионетки ще гласуват друго яче 

Я, бързо заминавай на казана да вариш ракия, че Сергеев каза че е жаден.

преди 23 минути, Banesc написа:

...

вече съм на мнение 45  % цру

45 %  украйна

10 % нещо друго 

К'вото и да е (цру, фсб, нещо друго), нема значение. 100% е некой пенсионер. Тия 'сичките са агенти! И тук младите не моем се дореди от пенсове!

преди 14 минути, lebel написа:

К'вото и да е (цру, фсб, нещо друго), нема значение. 100% е некой пенсионер. Тия 'сичките са агенти! И тук младите не моем се дореди от пенсове!

прав си само пенсионерите са способни на терористични актове да избиват млади жени 

преди 1 час, БаалБек написа:

Дмитрий Биков (1967) е руски писател, поет и публицист, литературен критик и преподавател по литература, политически мислител и активист, опозиционно настроен към президента Путин и съвременното ръководство на Руската федерация. На български е издадена биографичната му книга „Борис Пастернак“ (изд. „Рива“, 2009 г.). 

Разрах го кой е, а ти поне болднатия НЕГОВ цитат в поста ми прочете ли и осмисли ли? Не, разбира се. Къде по- лесно е "копи-пейст" от откровено проамерикански подлоги, спонсорирани от Америка за България.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.