Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Зельо пак се изцепи - Израел бил нападнат от терористична организация, а  Украйна - от терористична държава.  Било едно и също.    Пак нито дума за конфликта  "хохли-казаци".    В НАТО разсеяно го слушат какви ги каканиже.  Той  досега много успешно ги лъже.    Дори го приемат и признават за президент на Украйна, а той е президент само на хохлите.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 38 минути, attj написа:

Зельо пак се изцепи - Израел бил нападнат от терористична организация, а  Украйна - от терористична държава.  Било едно и също.    Пак нито дума за конфликта  "хохли-казаци".    В НАТО разсеяно го слушат какви ги каканиже.  Той  досега много успешно ги лъже.    Дори го приемат и признават за президент на Украйна, а той е президент само на хохлите.

Такъв конфликт има само в празните червени тикви.

Добро утро севернокорейци и ти мое любимо лъжливо бъди. Честно радвам се че пак се престрашаваш да пишеш:)

Доставка на колет до адрес:

Това бяха последните дронове - няма повече

преди 1 минута, kosyo написа:

Доставка на колет до адрес

Доставки вървят всякави. В едната посока са малко повече и с по-голямо тегло (fab500/fab1500). И странно защо не е тази, която показваш.

преди 52 минути, attj написа:

Зельо пак се изцепи

При него новината ще е когато не се изцели и вземе, че каже някоя наистина умна приказка. Примерно се е изказал и за това кой има интерес да разпали конфликт и в Близкия изток. Единствено интерес имат тези, които са го правили до момента не един път.

Кримския вятър пак е бил с гръмотевици.

Не казвайте на онзи с достъп до копчето че бай-бай гаден западен свят

преди 1 минута, maxthon написа:

Доставки вървят всякави. В едната посока са малко повече и с по-голямо тегло (fab500/fab1500). И странно защо не е тази, която показваш.

Макстане да не те взеха братята ти на фронта

преди 3 минути, maxthon написа:

Много се радвам че още ми говориш. Чудя се само каква ли глупост ще кажеш сега

преди 2 минути, kosyo написа:

Много се радвам че още ми говориш. Чудя се само каква ли глупост ще кажеш сега

Няма какво да се чудиш. Гледай как падат авиобомбите (фаб) и си следи за рахатя.

Няма какво да се чудиш. Гледай как падат авиобомбите (фаб) и си следи за рахатя.

Слаб си както обикновено, не ме впечатляваш хич даже. Нещо ще си развалим връзката с тебе -искам те както беше преди. Вземи се стегни малко де, не може да ми липсваш толкова много и сега да ме пратиш да гледам незнайно какво , незнайно къде, незнайно от кога.. Липсва ти геолокация както викаше ти.

Ако се вгледате долу в дясно предварително бяха запалили вечния огън:

преди 5 минути, kosyo написа:

Липсва ти геолокация както викаше ти.

Мани че наскоро  си ги осветиха сами ....

https://charter97.org/ru/news/2023/10/2/566124/

Макар че макстонката си е от ония :  https://www.dp.ru/a/2017/12/27/Fabrika_trollej_pereezzhae

:) 

преди 12 минути, kosyo написа:

Слаб си както обикновено, не ме впечатляваш хич даже.

Да ти покажа няколко десетки удара с фаб от последните дни за да се впечатлиш? Сигурен съм, че си ги видял до един. Проблема е, че някак си дронове от едната страна и авиационни бомби от другата... Не са добре нещата за едната страна.....

Да ти покажа няколко десетки удара с фаб от последните дни за да се впечатлиш? Сигурен съм, че си ги видял до един. Проблема е, че някак си дронове от едната страна и авиационни бомби от другата... Не са добре нещата за едната страна.....

Перфектно са си нещата за мен:

преди 20 минути, kosyo написа:

Липсва ти геолокация както викаше ти

Е като липсва ето ти един набор от координати да провериш какво се е случило там - 46.9222837, 31.7411421.

преди 10 часа, M.Николов написа:

Не плачем за никой, още по-малко за сърбите, плачем за коректното предаване на историята!

Между-другото би ли ни показал копие от руския екземпляр на договора между Австро-Унгария и Русия, в който пише, че създаването на голяма славянска балканска държава се изключва?

Защото аз знам, че такъв не съществува!

И поради какви причини според теб, Русия трябва да държи на нас повече отколкото на сърбите?

Би ли се обосновал?

Като не вярваш на хората, които са писали исторически книги, отиваш и си търсиш информацията сам, никой не ти е длъжен да ти дава нищо.

Русия не ни дължи нищо и ние не дължим нищо на Русия, както Русия не е била длъжна да ни подкрепя, така и ние не сме длъжни сега да ги подкрепяме. Русия винаги си е провеждала имперска политика, затова ме напушва смях, като някои заблудени хора, си мислят, че всичко това е заради хората в Донбас. На руснаците хич не им пука за хората в регионът, ако им пукаше, нямаше 8 години да ги оставят да тънят в мизерия и да позволят да бъдат ограбени. Всичко това спомага на империята, всички от 17 до 65 години са мобилизирани, загубите огромни, градовете по пътят се унищожават безмилостно и след това хората са оставени без вода, ток и отопление. Това московчани не ги интересува, важното е друг да бъде използван за пушечно месо. Важното е, Русия да се разширява на всяка цена, а политическият елит да си остане на място.

преди 1 минута, kosyo написа:

ерфектно са си нещата за мен

Резултата липсва. Той не липсва де, но се намира на не много приятно място.

Ей с челгел ли трябва ли да тегля думите - C-300 да видях го

преди 3 минути, maxthon написа:

Е като липсва ето ти един набор от координати да провериш какво се е случило там - 46.9222837, 31.7411421.

преди 6 минути, maxthon написа:

Резултата липсва. Той не липсва де, но се намира на не много приятно място.

Това го пускам само заради музиката:

преди 57 минути, BANKATA написа:

Такъв конфликт има само в празните червени тикви.

Преди век казаците са воювали срещу болшевиките и Червената армия.   Я пак!???

преди 7 минути, kosyo написа:

Ей с челгел ли трябва ли да тегля думите - C-300 да видях го

Значи си видял и многобройните удари с авиационни бомби, но пък си повече впечатлен от ударите с дроновете-пиратки.

преди 5 минути, maxthon написа:

Значи си видял и многобройните удари с авиационни бомби, но пък си повече впечатлен от ударите с дроновете-пиратки.

Ами има огромна разлика - на едното виждаш какво удряш, а другото "е стреляш и за забравяш" ако ме разбираш за какво ти говоря. То руZкото оръжие е известно със своята точност. Преди няколко дни пусха тук как разровиха цялото поле пред едно село качествено. Не че не удрят де - но точност  забрави просто. От край време всичко е удар по площта

преди 5 минути, kosyo написа:

Ами има огромна разлика - на едното виждаш какво удряш, а другото "е стреляш и за забравяш" ако ме разбираш за какво ти говоря.

Да ти пуснат една бомба специално пригодена да дойде на твоите координати, пък ти продължавай да си приказваш колко е огромна разликата. Пък и руснак не знае що е то дрон. Сигурно си видял и употреба и на техни пиратки, но все пак се впечатляваш от другите пиратки. И при все, че и тези другите са по-малко като бройка.

Kosyo

Вдъхновени от еврейте руснаците извадиха стария дрон фаб3000 и са решили да приключат с обстрелите на Донецк.

Както се вижда коксохомическия завод в който се криеха го няма вече.

Пак ти казвам Косьо. Загубиха укрите - оттук нататък само терористични атаки като тези дето качваш всеки ден.

Еврейте ползват ,sdb (200кг) руснаците имат 500/1500/3000/5000/9000

IMG_20231010_091834_071.jpg

Украинският президент Володимир Зеленски каза в ежедневното си видеообръщение, че е в интерес на Русия да разпали война в Близкия изток, за да отслаби глобалното единство, предаде Ройтерс.  Тези също го мислят за президент на цяла  Украйна.

преди 22 минути, rtheh написа:

Като не вярваш на хората, които са писали исторически книги, отиваш и си търсиш информацията сам, никой не ти е длъжен да ти дава нищо.

Не четеш какво ти се пише!

Няма да търся нещо, което знам, че не съществува.

Именно историците твърдят, че в руския екземпляр на договора няма такава точка - отказ от създаване на голяма славянска държава на Балканите!

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:
преди 11 часа, M.Николов написа:

Ленин ни го опрощава.

Видяхте ли деца, колко е добър чичко Ленин!

Ти го казваш, не аз.

Но иначе не си комунист.

Май това на теб по ще ти приляга:

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

"Петолъчката е бронирана здраво на челото / (в оригинала - вярата е бронирана здраво в гърдите)

и бронебойни патрони за нея няма открити

няма открити."

преди 37 минути, rtheh написа:

На руснаците хич не им пука за хората в регионът, ако им пукаше, нямаше 8 години да ги оставят да тънят в мизерия и да позволят да бъдат ограбени.

От кого са били тормозени тези хора в продължение на осем години?

Бързо трий поста, че ако те хванат шеВчетата ти, ще те уволнят и нема да има жълти стотинчици от Тролската централа за теб.

Мда

Първата работа на укрите беше да спрат тока и водата и после да избомбят пазара.

Че както знаем терористите винаги са там.

ПП

След пазара стана каквото стана.

Еврейте ги чака същото

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.