Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 33 минути, Гражданин написа:

И що? Щото не ме кефите копейките ли? И цитирай какво толкова съм казал, че да ти се струва въздух? 

Ето. За демокрация си, ама не съвсем. Народа за теб е глупав (щом не споделя твоето мнение), следователно мнението му не е "демокартично"

1087254709_.png.d9ea23328618729ee83db24520557ce8.png

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ще помоля някоя ватенка да коментира.

Изслуша ли целия клип или само това което ботчето от Туитър е изрязало ти стига?

преди 4 часа, Hristo52 написа:

Аз акъл от американска миризлива подлога не желая. Нито си ми на годините нито на нищо. На страна че си празна дрънчаща кофа без особено възпитание. Пази си мненията за твоите МЪЖЕ дето се интересуваш и си дръж устата затворена че вони. Достатъчно се прави на "майстор" за да разберем, че нищо не струваш. И съм на 200% съгласен с това дето ти каза Колев. Ще ти го припомня:

Прав е. И аз съм така с жените като тебе. Тях на времето ги ползвах само за едно, и после шут в задника!

Като та гледам ,къв селски ръб си  и кви ги приказваш ,някакъв   със скъсана ушанка ,мога да си представя какъв сваляч си. Някоя циганка те е съжалила и ти е пуснала за 5 лева  и тук голЕм мАж. Друга жена едва ли би ти обърнала внимание  за това    ТАКИВА  ги приказваш ,най -вече  защото  си някаква НУЛА  за жените.

преди 58 минути, M.Николов написа:
на 8.10.2023 г. в 13:54, miro20 написа:

Очевидно и историята не знаеш как руснаците дето бяха бесни на акта на Съединението , насъскаха сърбите да ни нападнат.................

Няма и как да знае такава история.

Защото това не е вярно!

Сърбия е насъскана от Австро-Унгария да ни нападне.А след като ние побеждаваме сърбите в битката при Сливница и след това ги преследваме почти до Белград, тогава от Австро-Унгария заплашват България, че ще се намесят със свои войски във защита на Сърбия.

Това Мирко са всеизвестни и доказани факти, а не измислиците, които ти се опитваш да ни предлагаш!

:hush:

Комунделите не блестите със знания нито акъл. Само съветцка пропаганда.

Та нали затова Русия изтеглят командването на армията ни   и офицерите си от България , за да могат сърбите максимално бързо да ни смелят и унишожат.

И сърбите и руснаците ни клатят яко, за вие сте на принципа " те ни плюят ние си мислим че вали" .

Да питам и теб, защото всички комундели блокирате на този въпрос

- Ако плановете на руснаци и сърби бяха успели , ако нямахме тези бъглари герои , и ако ни бяха победили във войната "генерали срещу капитани" , дали България щеше да я има въобще  на картата ???

Аз твърдя че НЕ.

А вие си защитавайте и сърбите и "матушката" . Народ който не познава историята си е обречен на гибел

Заради такива промити комундели като вас напомпани с фейк история, ще затъваме още повече .

преди 13 минути, bigiadri написа:

Като та гледам ,къв селски ръб си  и кви ги приказваш ,някакъв   със скъсана ушанка ,мога да си представя какъв сваляч си. Някоя циганка те е съжалила и ти е пуснала за 5 лева  и тук голЕм мАж. Друга жена едва ли би ти обърнала внимание  за това    ТАКИВА  ги приказваш ,най -вече  защото  си някаква НУЛА  за жените.

Остави го  комунето . Такива с такова мислене и отношение към жените не е мъж, а боклук .

Я се върнете към Кримската война че тогава Сичко е било ток и жица

Това че Зеленската република сви сърмите няма значение - 39 дни имат още.

Няма да дочакат ф16 и подводниците

преди 4 минути, miro20 написа:

Та нали затова Русия изтеглят командването на армията ни   и офицерите си от България , за да могат сърбите максимално бързо да ни смелят и унишожат.

Значи си по-комундел от всеки тук. Изтеглят ги в знак на протест срещу Съединението, което Русия не подкрепя заради договорите сключени след Освободителната война. И лично заради наший княз, който няколко години преди това решил да се прави на самостоятелна управленска еденица и да суспендира Конституцията ни.

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Ето. За демокрация си, ама не съвсем. Народа за теб е глупав (щом не споделя твоето мнение), следователно мнението му не е "демокартично"

1087254709_.png.d9ea23328618729ee83db24520557ce8.png

Поне да беше скрил и какво друго пише, че така това което извади от контекста показва, че ти не разбираш какво четеш, копейка!

Добре съм обяснил какво имам предвид.

преди 4 минути, kirko12 написа:

Я се върнете към Кримската война че тогава Сичко е било ток и жица

Това че Зеленската република сви сърмите няма значение - 39 дни имат още.

Няма да дочакат ф16 и подводниците

Камиона със сърмите леко загоря и той

преди 19 минути, BANKATA написа:

Ще помоля някоя ватенка да коментира.

Самите украински медийни ресурси публикуваха няколко некролога на загинали бойци от "Десен сектор" от въпросната атака, а и тук в темата бяха публикувани снимки на тела, като някои бяха замъглени, защото бяха с камуфлажни дрехи. 

преди 22 минути, maxthon написа:

Изслуша ли целия клип или само това което ботчето от Туитър е изрязало ти стига?

По-гоялам бот от тебе няма.

преди 9 минути, miro20 написа:

Заради такива промити комундели като вас напомпани с фейк история, ще затъваме още повече .

Кое от това, което аз съм написал е фейк бре, неграмотен, незнаещ, неук невежа?

Ти ще ни обясняваш история!

Ти, недоразумение историческо.

преди 32 минути, miro20 написа:

И сърбите и руснаците ни клатят яко, за вие сте на принципа " те ни плюят ние си мислим че вали" .

Да питам и теб, защото всички комундели блокирате на този въпрос

- Ако плановете на руснаци и сърби бяха успели , ако нямахме тези бъглари герои , и ако ни бяха победили във войната "генерали срещу капитани" , дали България щеше да я има въобще  на картата ???

Аз твърдя че НЕ.

Чети: https://thebulgariantimes.com/русия-плати-за-съединението-и-независ/

Ама - докрая. После мисли, ако можеш. Е, ако не умееш да мислиш, може да пропуснеш четенето...

преди 20 минути, M.Николов написа:

Кое от това, което аз съм написал е фейк бре, неграмотен, незнаещ, неук невежа?

Ти ще ни обясняваш история!

Ти, недоразумение историческо.

Това, че Русия има договор с Австро-Унгария да не се създава голяма българска държава, че не изоставят по време на  Съединението, също, че мълчалива и одобрително гледаха на сръбската атака в гръб.

С благословията на Русия, земи населени от българи също са дадени на берлинският конгрес, а С.Добруджа е подарена на Румъния, за да може руснаците да вземат Бесарабия.

Стига плакахте за братята сърби, от тях освен лошо друго не сме видели, нищо не им дължим, а 1999 г. сами си заслужиха съдбата, заради безумният шовинизъм. Сърбите винаги първо си гледат техният интерес, а 1999 в наш интерес беше да влезем в НАТО и ЕС.

току-що, Гражданин написа:

Поне да беше скрил и какво друго пише, че така това което извади от контекста показва, че ти не разбираш какво четеш, копейка!

А бре "историчето",  за кво "качествено образование" претендираш, при условие, че дори значението на думата демокрация не разбираш....

А иначе ми се прайте на "демократи"....

По-големи "комунисти" от вас няма...

Това, което имаш предвид, показва само и единствено, че демокрацията е непознат термин за теб....

И че образователния ценз, който евентуално притежаваш е всичко друго, но не и качествен...

Или както някой каза - въздух...

Реално погледнато от близо 2500 години никъде няма истинска демокрация....

Така както гърците са я измислили, така и пак те са измислили елегантния начин да бъде заобиколена "демократично" - представителната демокрация, която всъщност е "елитокрация"....

Народа бил глупав и не знаел кое е по-добре за него, а таквиз "образовани" кът теб знаели....

Точно това е "обяснението" и на всеки един авторитарен режим...

Народа е стадото, а "избраните" са пастирите...

преди 17 минути, Flashback написа:

Самите украински медийни ресурси публикуваха няколко некролога на загинали бойци от "Десен сектор" от въпросната атака, а и тук в темата бяха публикувани снимки на тела, като някои бяха замъглени, защото бяха с камуфлажни дрехи. 

Ма не беше ли украинско ПВО паднало върху собствените си хора? :giggle1:

Русниците май-май леко вече тръгват в нападение. Сякаш ще празнуват Нова година в Купянск... :emoji_smiley-06:

преди 15 минути, Sargon III написа:

Не знам дали съм мърша но поне не лъжа. 

Не че статията не е истина, но не  е пълна (типично за ватнешките медии където четеш). 

Русия опрощава заема на османската империя срещу дълг който България трябва да и изплати за 75 години.

преди 6 минути, andiay написа:

А бре "историчето",  за кво "качествено образование" претендираш, при условие, че дори значението на думата демокрация не разбираш....

А иначе ми се прайте на "демократи"....

По-големи "комунисти" от вас няма...

Това, което имаш предвид, показва само и единствено, че демокрацията е непознат термин за теб....

И че образователния ценз, който евентуално притежаваш е всичко друго, но не и качествен...

Или както някой каза - въздух...

Реално погледнато от близо 2500 години никъде няма истинска демокрация....

Така както гърците са я измислили, така и пак те са измислили елегантния начин да бъде заобиколена "демократично" - представителната демокрация, която всъщност е "елитокрация"....

Народа бил глупав и не знаел кое е по-добре за него, а таквиз "образовани" кът теб знаели....

Точно това е "обяснението" и на всеки един авторитарен режим...

Народа е стадото, а "избраните" са пастирите...

Ми аз не искам да си имам пастир както ти искаш. Ето това е разликата между теб и мен, копейка!

преди 11 минути, rtheh написа:

Стига плакахте за братята сърби, от тях освен лошо друго не сме видели, нищо не им дължим, а 1999 г. сами си заслужиха съдбата, заради безумният шовинизъм. Сърбите винаги първо си гледат техният интерес, а 1999 в наш интерес беше да влезем в НАТО и ЕС.

Не плачем за никой, още по-малко за сърбите, плачем за коректното предаване на историята!

преди 11 минути, rtheh написа:

Това, че Русия има договор с Австро-Унгария да не се създава голяма българска държава, че не изоставят по време на  Съединението, също, че мълчалива и одобрително гледаха на сръбската атака в гръб.

Между-другото би ли ни показал копие от руския екземпляр на договора между Австро-Унгария и Русия, в който пише, че създаването на голяма славянска балканска държава се изключва?

Защото аз знам, че такъв не съществува!

И поради какви причини според теб, Русия трябва да държи на нас повече отколкото на сърбите?

Би ли се обосновал?

преди 20 минути, Гражданин написа:

Всеки може да си измисли причина да не зачита демокрацията. В случая на теб не ти хареса фактът че повечето българи не желаят да се сменя "3-ти март" и ги обяви за глупави. Що? Щото волята на мнозинството не съвпада с твоята.

Е такива сте всички кравопоклонници - шепа хора, които искат всичко което е в разрез с идеите ви, да бъде унищожено, стъпкано, разрушено, омаскарено и заличено.  Шепа хора срещу цял народ. Браво псевдодемократе. Сега разбра ли що ти викам че си въздух под налягане и думите ти нямат тежест?

преди 7 минути, BANKATA написа:

Русия опрощава заема на османската империя срещу дълг който България трябва да и изплати за 75 години.

Който ние така и не плащаме!

Ленин ни го опрощава.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Ето това е разликата между теб и мен, копейка!

Тцъ........разликата е един вагон книги.

преди 6 минути, M.Николов написа:

Който ние така и не плащаме!

Ленин ни го опрощава.

Демек не е наш толкова розово както го описва онази статия и трябва да го признаваш с половин уста. 

Значи знаеш че е манипулативна ама пак ни я навираш в носа.

Интересно... Ако направим паралел между конфликтите Русия - Украйна и Израел - Палестина, сякаш се набива в очи някаква зависимост. Болшнството от подкрепящите Украйна като че ли подкрепят Израел. И, обратното - подкрепящите Русия общо погледнато са на страната на Палестина. Има ли нещо такова или се заблуждавам?

преди 2 минути, BANKATA написа:

Демек не е наш толкова розово както го описва онази статия и трябва да го признаваш с половин уста. 

Значи знаеш че е манипулативна ама пак ни я навираш в носа.

Маймунче, пак се объркА нещо, аз никаква статия не съм ти навирал в носа!

Доуточних ти историята.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.