Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 21 минути, N1K17Y написа:

image.png.4e4335927d4fe0ce07c0612c6dc5485d.png

Липсват само Андора, Лихтенщайн, Люксмебург!!! Бройка да има!!!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 52 минути, Джугашвили написа:

Западните партньори само за един ден обърнаха плочата!!! Ние от две години това говорим, ама жълтопаветната сволоч си е в собствения си филм!!! И како се оказва сега??? Две години живеят въввв филма Ковид, две години във филма Украйна...ами то съзнателният живот ви премина в лъжи, заблуди и филми бре комсомолци неграмотни!!!!

photo_2023-10-08_13-07-14.jpg

Е! Контраофанзивата започва всеки момент но да не се бърза! Хубавите работи бавно стават. Да се родат деца, да пораснат...ехеее време си трябва! :giggle1:

преди 21 минути, Джугашвили написа:

Липсват само Андора, Лихтенщайн, Люксмебург!!! Бройка да има!!!

Забравяш Ботсвана :giggle1:

преди 1 час, BANKATA написа:

Американските безаналогови танкове тръгнаха към Израел.

как така безаналогови танкове ?

5 G  ли  са ?

днеска  гледах един еврейн  с шапчица  мъчеше с един чук по веригата на танка

мен ми друго чудно как така са проспали това нападение или са разрешили да стане 

преди 1 час, superiority написа:

Какво ще спечели като постигне победа?

Някой медал ли ще му даде, спри да пишеш глупости!

ще спечели втори мандат

ще му дадът и нобелова награда за мир на дедо байдън

бас ловим ли ?

и медал ще му дадат 

пурпурно сърце 

преди 5 часа, Anneliese написа:

Точно за западните нямаме, а война със Сърбия не желая да водим. Сърбите достатъчно пострадаха от НАТО, а и ние грозно постъпихме, че не ги защитихме и не протестирахме в тяхна защита тогава!

Виж, румънците доста си падат по крайнодесните неща, така че са си сериозна заплаха за нас.

Писна ми да ни сравняват с тези, дето си пратиха войниците за пушечно месо при Сталинград и които още вярват във вампири. Станалото в Маротину де Сус още не съм го забравила.

А простотията с вампирите у нас тръгна от мутрите и продажните археолози, дето за пари и слава бяха готови да изфабрикувват всякакви съмнителни неща - вампири,  костите на Йоан Кръстител................

В моя роден край НЯМА абсолютно никакви вампирски традиции и обичаи. Никога не съм чувала за такива неща, а съм живяла на село. Погребваме мъртвите си по християнски обичай. Не знам как е по другите области, но в нашата не сме неграмотници от 19 век!!!!

Точно па сърбите трябва ги мачкаме по всички възможни параграфи... А колкото до вампирите са доста добра идея за правене на кинти па и ти не си живяла през 19 да знаеш какво е било хихи

преди 3 часа, miro20 написа:

Абе ти наистина ли си толкова заблудена, че не знаеш че сърбите винаги са ни мразили ?

Очевидно и историята не знаеш как руснаците дето бяха бесни на акта на Съединението , насъскаха сърбите да ни нападнат, а за да е по убедителен разгрома ни, изтеглиха целия си команден офицерски състав от младата българска войска, надявайки се бързо да ни разбият.

Ако не бе подвига на българите във войната "капитани срещу генерали" когато наритахме сърбите ,  сега въобще нямаше да има българска държава бре.

Леле клко сте кухи хралупи, не е истина.

А Македония къде забрави?

преди 11 минути, petie1 написа:

Точно па сърбите трябва ги мачкаме по всички възможни параграфи...

Бе, те забравиха бързо, че ако не бяха предприемчивите българи, 92-95-та нямаше да имат нито бензин, нито дизел, нито цигари, нито алкохол...

Ех, хубави времена бяха по време на ембаргото.... За седмица се правеше пачка, колкото заплатата на директор на завод....

преди 1 час, N1K17Y написа:

Тия какви са?

https://en.wikipedia.org/wiki/Rusich_Group

Тоя кой е ?

FzZ1W4-XsAI31Uu-1940776936.jpg

Да знаеш колко държави са обявили Вагнер за терористи? :giggle1:

Татуирани със свастики бойци има в повечето армии на света (както и в украинската). Това означава ли че всички те са "нацистки" армии? Моят критерий е наличието на цял полк от неонацисти които съвсем официално са/бяха в състава на ВСУ. Ти ще покажеш ли такъв полк в състава на руската армия? 

Не знам. Кажи ми. Да не би да са същите които обявиха Путин за военнопрестъпник, без да обявят за такива хората отговорни за нахлуването в Ирак по фалшиво обвинение за наличие на химическо оръжие, и без да обявят за такива виновните за нахлуването в Сърбия без резолюция на ООН?!?

преди 28 минути, Ъмерикън Пенсионер2 написа:

как така безаналогови танкове ?

5 G  ли  са ?

днеска  гледах един еврейн  с шапчица  мъчеше с един чук по веригата на танка

мен ми друго чудно как така са проспали това нападение или са разрешили да стане 

Ето ги бре.

преди 9 часа, Реджеп Иведик написа:

Вие сте по смяна на темата.

Украйна мачка и вие го обръщате на Израел и Палестина, за да отклоните вниманието.

Повече от сигурно е ,че рашистите са подкокоросали хамас да нападне за да се отклони  фокуса към Израел и да се предизвика засилена емигрантска вълна в ЕС .Каквото и да правят всичко ще си дойде на мястото .Той за това путлер прави метани на мюсюлманите  ,пожертва  Армения  за да им угоди ,предаде руснак на чечня за да се разправят с него ,защото изгорил корана и т.н. Но войната в Палестина ще активира и мюсюлманите  и в рассия ,най-вече в массква ,там трябва искрица  ,наскоро имаше нещо такова за един незаконен мюсюлмански храм ,те руснаците ще им дойде до гуша рано или късно.

преди 9 часа, kirko12 написа:

Страдаш ли Косьо

Знам тежко е - Бутусов има сумарно 1000 хита - майкоуууу

Като гледам ,как си се активирал ,нещата при теб ЯВНО НЕ ВЪРВЯТ. Да не са те подгонили ,я в къщи ,я на работата. та си тръгнал тук да се изявяваш? Ако ти помага това кажи за да те подкрепим .

Путин се хвали с отношенията с арабските страни, Китай, Индия и другите в БРИКС.

преди 8 часа, kirko12 написа:

Млък бе mikola.jpg.c25742533a189e792608ca66fab5bc58.jpg

Много си слънчев ,кирко

1924930853_.png.c768030271555e79aba55c8c5dc60b5f.png

преди 42 минути, kosyo написа:

Всякакви видове гъби, гъбари и гълъбари:

Ватенките тук ,щяха да бъдат много по -малко стресирани ,ако НЕ им показваш какво се случва с могъщата и непобедима руска армия . Ама това е реалността, нека я знаят ,уважаемите .

преди 22 минути, bigiadri написа:

Ама това е реалността, нека я знаят ,уважаемите .

Я кажи -защо САЩ вече никои не ги слушат за нищо?   Полушковците в НАТО са извън въпроса.   Нали предупреждаваха РФ незабавно да си изтеглят армията?   Толкова ли им е важно да разширяват алианса в Крим и в Донбас?

Конфликтът в Близкия изток за пореден път доказа правдивостта на поговорката, че който сее ветрове, жъне бури.

преди 33 минути, Hristo52 написа:

Конфликтът в Близкия изток за пореден път доказа правдивостта на поговорката, че който сее ветрове, жъне бури.

има възможност да е изценировка за да може израел законно да направи геноцид и да си вземе територията дето я държат палестинците

преди 1 час, Ъмерикън Пенсионер2 написа:

тва са руски танкове отстрани пише Z

Вярно. Толкова модерни танкове няма как да са американски.

Уникална пропаганда.   Могат да бъдат изстрелвани ракети и от флота в Каспийско море.   ВКС гледат отвисоко.    Зельо няма ли вече да търси някакво споразумение?   

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.