Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

“Хамас", както и всички радикали и мошеници, са съюзници на Путин. Целият свят декларира подкрепа за Израел, а Москва призовава за прекратяване на огъня. Точно както полезните идиоти призовават за прекратяване на огъня в Украйна. Надявам се, че няма да има прекратяване на огъня - нито в Израел, нито в Украйна. Надявам се, че и там, и там агресорите - Путинова Русия и Хамас - ще бъдат разгромени. Аз вярвам и в Украйна, и в Израел".

/Леонид Гозман/

Още един удар за руската пропагандна машина!

armenia-TV.png

Захарова не е доволна...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 20 минути, kirko12 написа:

Всякакво е намерено, включително българско

Не виждам проблем и Хамас да са пазарили българско оръжие при управници като  Кирил Петков и Корнелия Нинова.   Те бяха министри и принципал на военните ни заводи.    Уж въобще  не знаели закъде ще пътува оръжието - при договорки все с посредници.  За да има и  корупционни комисионни.     

Не е купено тая година

В Африка сме лидери обаче - най често е българско

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Вярва на западната преса, а вика за Русия.

Всички въпроси свързани с украинската криза е редно да бъдат преосмислени в САЩ, в  ЕС и в НАТО.    Здравият разум го изисва.   Стига са се престрували, че казаци няма.     Да не говорим пак за правата им. 

Страшното оръжие на укрите 

Ужасния дрон на Косьо, Старлинк без рутера, вместо него имитатор на Росбъри Пи, китайски агрохимически дрон, допълнителна батерия

Лети с 40км/ч и много ниско - свалят ги с преправени ловни пушки - СЪС САЧМИ ЗА ГЪСКИ 

attj

Украинците са обвинили РФ :)

Киев, ГУР

РФ передала боевикам ХАМАС захваченное во время боевых действий в Украине трофейное оружие

Таким образом, оккупанты планируют дискредитировать Украину на Ближнем Востоке. "Следующим, по плану россиян, шагом должны стать фейковые обвинения украинских военных в продаже западного оружия для террористов на регулярной основе".

photo_2023-10-09_11-00-10.jpg

photo_2023-10-09_11-00-17.jpg

Нищо не пречи на Хамас да са си купили и руско оръжие.    Оръжейният комплекс на РФ продава какво ли не на държави от половината свят.

преди 46 минути, attj написа:

Нищо не пречи на Хамас да са си купили и руско оръжие.    Оръжейният комплекс на РФ продава какво ли не на държави от половината свят.

Кой им е дал или продал оръжието няма особено значение. Аз, по-скоро, се чудя, защо любител на мира, като теб, който всеки ден разправя как Украйна трябва да се предаде, нито веднъж не каза, че Хамас трябва да направят същото. На всички ни е ясно, че външни сили организираха цялата операция и сега гледат шоуто, докато тая нещастници нямат никакви шансове и в момента ги разстрелват, като зайци.

rtheh

Както ти казах - с нищо не може да учудите  - опорки.

Украина трябва да се предаде защото изчерпа помощта която ползваше.

Хамас има зад гърба си арабския свят - всеки ще пусне sms 

преди 3 часа, kirko12 написа:

И тука ли пусна тая глупотевина

И ми обясни откъде ще се намерят пари да превърнат най корумпираната страна в КОНФЕДЕРАЦИЯ Швейцария

Но това за Иво (джоков, инджов, славов) няма значение

Освен това Амнести Интернешънъл пусна доклад срещу еврейте - знам те са мръсни путинисти :)

ПП

Къде ви избират такива малоумни. 

Косьо поне е про

Мерси. Между другото за Джоков - не беше доволен човека че е назад в класацията. Гледам най- накрая е на първо място. Ама къде ме забрави мен?

Онзи удар малко се увеличиха бройката на загубите:

F7_3MgcXQAAxRah?format=jpg&name=large

току-що, kosyo написа:

Мерси. Между другото за Джоков - не беше доволен човека че е назад в класацията. Гледам най- накрая е на първо място. Ама къде ме забрави мен?

Ти не се изявяваш във фейса

Ако го правиш - дай линк на лични

Аааа и да те питам - ходиш ли да се учиш да стреляш (като Джоков)?

Руснаците идвааат - Партизан за бойсе стяга

Тука явно е минала баба Яга с Кашчей Безсмертни:

преди 1 минута, kirko12 написа:

Ти не се изявяваш във фейса

Ако го правиш - дай линк на лични

Аааа и да те питам - ходиш ли да се учиш да стреляш (като Джоков)?

Руснаците идвааат - Партизан за бойсе стяга

Брей да му се ненавиди верно ли ходи да стреля?.. Не знаех...

Един Пион отишъл и той да постреля, ама не му се получило. Има още да учи:

Има време - все някога ще стане.

"Бясна надпревара" по Украински:

Дрона загуби- язък беше последния.

Това е непоправима загуба просто:

Аз виждам освен боя и тел ще си трябва. Между другото обърнете внимание на качеството.

Украйна или ще се предаде при условията на Москва, или ще престане да съществува

Украйна е обречена или да капитулира при условията на Москва, или да престане да съществува като държава, каза Вячеслав Володин, председател на руската Държавна дума.

"Когато говорят за конфликта в Украйна, [президентът на САЩ Джо] Байдън, [генералният секретар на НАТО Йенс] Столтенберг и други западни представители започнаха да го наричат "война на изтощение". Те вложиха огромни суми в милитаризирането на киевския режим. Докъде стигна това? Простите факти са следните: Западът изпитва недостиг на оръжия и боеприпаси, хората в Европа и САЩ загубиха доверие в политиците, а контранастъплението на киевския режим се провали", заяви Володин.

Според него резултатът от "войната на изтощение" включва и икономически проблеми в Европа и САЩ, липса на жива сила за украинските въоръжени сили и в крайна сметка фалит и демографска катастрофа за Украйна. "Тези седем факта говорят сами за себе си: Украйна ще престане да съществува като държава, освен ако киевският режим не капитулира при условията на Русия", подчертава Володин.

"Повече от 10,5 милиона души са избягали от Украйна. Други 11,2 млн. жители на Крим, Севастопол, Донецката и Луганската народни републики и Запорожската и Херсонската област решиха да се присъединят към Русия. От 2014 г. насам Украйна е загубила 50% от населението си", подчерта председателят на Държавната дума.

Володин отбеляза, че през юни тогавашният британски министър на отбраната Бен Уолъс е заявил, че западните страни са изчерпали запасите си от тези оръжия, които биха могли да изпратят на Киев от собствените си национални арсенали. Байдън на свой ред призна през юли, че решението за предоставяне на Украйна на касетъчни боеприпаси е било продиктувано от факта, че запасите от конвенционални боеприпаси са били изчерпани. "Рейтингът на одобрение на лидерите на ЕС и САЩ достигна исторически минимум. Делът на хората, които не одобряват работата на своите лидери, е 57% за Байдън, 69% за [френския президент Еманюел] Макрон и 72% за [германския канцлер Олаф] Шолц. Мнозинството от хората в САЩ и европейските страни са против доставките на оръжия за Украйна", добави председателят на Държавната дума.

Освен това Володин подчерта, че подкрепяната от НАТО украинска армия е претърпяла огромни загуби във войски и оборудване, а "липсата на постижения на бойното поле разочарова западните спонсори на Киев".

преди 1 час, rtheh написа:

Аз, по-скоро, се чудя, защо любител на мира, като теб, който всеки ден разправя как Украйна трябва да се предаде, нито веднъж не каза, че Хамас трябва да направят същото. 

Украйна е в миналото.   Трябва нещо да се споразумеят  хохли -казаци и  евреи-араби.   Да се избиват няма особена полза.  Става още по-лошо и още по-сложно.

преди 6 часа, БаалБек написа:

Точно така разсъждават всички слабоумни, които защитават опорката, че САЩ и НАТО си завират носа навсякъде.

Аз акъл от американска миризлива подлога не желая. Нито си ми на годините нито на нищо. На страна че си празна дрънчаща кофа без особено възпитание. Пази си мненията за твоите МЪЖЕ дето се интересуваш и си дръж устата затворена че вони. Достатъчно се прави на "майстор" за да разберем, че нищо не струваш. И съм на 200% съгласен с това дето ти каза Колев. Ще ти го припомня:

Цитат

@Колев 74  Това, което пикае клекнало и го цеди между вълна, от него никога не вземам акъл!

Прав е. И аз съм така с жените като тебе. Тях на времето ги ползвах само за едно, и после шут в задника!

преди 38 минути, kirko12 написа:

rtheh

Както ти казах - с нищо не може да учудите  - опорки.

Украина трябва да се предаде защото изчерпа помощта която ползваше.

Хамас има зад гърба си арабския свят - всеки ще пусне sms 

Световно известният соросоид и русофоб Гъркин разправя други неща и странно, вижда нещата, като много други западни анализатори.

Той познаваше доста повече и казваше доста повече истини от всякаква измислени анализатори от рангана Ритер, Макгрегър, Чуков, Витанов, Лазаров, П.Ивановм, Ю.Иванов, П.Иванов. То не става само с папкане и слагане на знаменца на свастиката.

преди 50 минути, kirko12 написа:

Украина трябва да се предаде

Тя и с цветя трябваше да ви посрещне като асвабадители ама...

Абе лъжат ви, аз ви казах.

преди 9 минути, Hristo52 написа:

Прав е. И аз съм така с жените като тебе. Те стават само за едно, и после шут в задника!

Бранителите на християнските ценности:yanim:

@rtheh, докога ще ни го навирате този естонски полезен идиот Dmitri и неговите фейкове?!

Същият конспиратор твърдеше в продължение на месеци, че Путин е мъртъв и има хиляди двойници. 

Подбирайте ги поне малко от малко тези източници на дезинформация, много подценявате аудиторията с тези помии, които цитирате!

на 23.09.2023 г. в 14:31, Flashback написа:

Аз чета, съответно цитирам само и единствено западни медии!

Можеш да им се оплачеш, че разпространяват "руска" пропаганда! :)

преди 50 минути, Flashback написа:

Украйна или ще се предаде при условията на Москва, или ще престане да съществува

Украйна е обречена или да капитулира при условията на Москва, или да престане да съществува като държава, каза Вячеслав Володин, председател на руската Държавна дума.

"Когато говорят за конфликта в Украйна, [президентът на САЩ Джо] Байдън, [генералният секретар на НАТО Йенс] Столтенберг и други западни представители започнаха да го наричат "война на изтощение". Те вложиха огромни суми в милитаризирането на киевския режим. Докъде стигна това? Простите факти са следните: Западът изпитва недостиг на оръжия и боеприпаси, хората в Европа и САЩ загубиха доверие в политиците, а контранастъплението на киевския режим се провали", заяви Володин.

Според него резултатът от "войната на изтощение" включва и икономически проблеми в Европа и САЩ, липса на жива сила за украинските въоръжени сили и в крайна сметка фалит и демографска катастрофа за Украйна. "Тези седем факта говорят сами за себе си: Украйна ще престане да съществува като държава, освен ако киевският режим не капитулира при условията на Русия", подчертава Володин.

"Повече от 10,5 милиона души са избягали от Украйна. Други 11,2 млн. жители на Крим, Севастопол, Донецката и Луганската народни републики и Запорожската и Херсонската област решиха да се присъединят към Русия. От 2014 г. насам Украйна е загубила 50% от населението си", подчерта председателят на Държавната дума.

Володин отбеляза, че през юни тогавашният британски министър на отбраната Бен Уолъс е заявил, че западните страни са изчерпали запасите си от тези оръжия, които биха могли да изпратят на Киев от собствените си национални арсенали. Байдън на свой ред призна през юли, че решението за предоставяне на Украйна на касетъчни боеприпаси е било продиктувано от факта, че запасите от конвенционални боеприпаси са били изчерпани. "Рейтингът на одобрение на лидерите на ЕС и САЩ достигна исторически минимум. Делът на хората, които не одобряват работата на своите лидери, е 57% за Байдън, 69% за [френския президент Еманюел] Макрон и 72% за [германския канцлер Олаф] Шолц. Мнозинството от хората в САЩ и европейските страни са против доставките на оръжия за Украйна", добави председателят на Държавната дума.

Освен това Володин подчерта, че подкрепяната от НАТО украинска армия е претърпяла огромни загуби във войски и оборудване, а "липсата на постижения на бойното поле разочарова западните спонсори на Киев".

Гледай как се изменят хората значи.. Развалиха я тая държава...

преди 23 минути, Flashback написа:

@rtheh, докога ще ни го навирате този естонски полезен идиот Dmitri и неговите фейкове?!

Същият конспиратор твърдеше в продължение на месеци, че Путин е мъртъв и има хиляди двойници. 

Подбирайте ги поне малко от малко тези източници на дезинформация, много подценявате аудиторията с тези помии, които цитирате!

Ама не е ли ясно че за някой от тях освен Туитър друго на съществува! Там пишат САМАТА БОЖА истина и как може да се съмняваш в тая краварска медия? 

Язък значи и тая не сме я разбрали правилно... Отменя се бомбенето на Сибир -ще има още електронни джаджи за игра:

на 23.09.2023 г. в 14:31, Flashback написа:

Аз чета, съответно цитирам само и единствено западни медии!

Лъжепрасе, аз колко пъти ти казах, да не вярваш на западните медии ?

преди 1 час, Flashback написа:

Dmitri не пуска фейкове, той превежда предимно руски източници, ходи на каналът на Стрелков и ще видиш същият текст.

Направо съм втрещен от жалките опити на поддръжниците на Русия, да изкарвате всичко фейк, за това и никой не ви взима на сериозни. Историята на лъжливото овчарче на живо, трябва да спрете да лъжете на всичко, че ако случайно кажете истината, никой няма да ви повярва.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.