Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 40 минути, Hristo52 написа:

Ама не е ли ясно че за някой от тях освен Туитър друго на съществува! Там пишат САМАТА БОЖА истина и как може да се съмняваш в тая краварска медия? 

A най-любимо ми е как вярват уж на някакви "руски" телеграм канали, които и за децата е ясно, че се управляват от украинското ЦИПсО. 

Този въпросният естонски конспиратор постоянно цитира някакви въображаеми "руски военкори" от някакви фалшиви "руски" телеграм канали. И шараните лапат въдицата и затова все им се привиждат някакви несъществуващи "перемоги".

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Са е интересно Кедми какви ще ги върти по израелския въпрос и как ще го нагоди с руската балаболщина, нещо хич не го поствате напоследък.

преди 3 минути, bulljo написа:

Са е интересно Кедми какви ще ги върти по израелския въпрос и как ще го нагоди с руската балаболщина, нещо хич не го поствате напоследък.

Яков Кедми е чугун с петолъчка на челото.

преди 40 минути, Hristo52 написа:

Ама не е ли ясно че за някой от тях освен Туитър друго на съществува! Там пишат САМАТА БОЖА истина и как може да се съмняваш в тая краварска медия? 

Усилено се замозакопават

преди 3 минути, Flashback написа:

A най-любимо ми е как вярват уж на някакви "руски" телеграм канали, които и за децата е ясно, че се управляват от украинското ЦИПсО. 

Този въпросният естонски конспиратор постоянно цитира някакви въображаеми "руски военкори" от някакви фалшиви "руски" телеграм канали. И шараните лапат въдицата и затова все им се привиждат някакви несъществуващи "перемоги".

Всеки който следи нещата е наясно, че това са си реално военкори, които се четат от цяла Русия, ама явно не са достатъчно качествени за великите български разбирачи. Продължавай да показваш некомпетентност, все повече ми напомняш "Всичко е по график, по план" и месеци след това войниците свършват правиме мобилизация и така от повече от 1 година.

Нелегалните кариери и те са атакувани:

Пускам го само за да благодаря на РЕБ-а. Момчета - може да го включвате на МAX вече.

Ох, той пък РЕБ-а бил малко прегрял, добре де включете тогава ютията:

преди 1 час, Hristo52 написа:

Туитър и др подобни мрежи са платформа бе кух . Не медия.

В случая тук удобно е заради съдържанието и клиповете които могат да се гледат.

Нали знаеш че най ми е кеф да ви цитирам руски източници и руски простотии в оригинал  :) 

преди 2 часа, Hristo52 написа:
преди 8 часа, БаалБек написа:

Точно така разсъждават всички слабоумни, които защитават опорката, че САЩ и НАТО си завират носа навсякъде.

Аз акъл от американска миризлива подлога не желая. Нито си ми на годините нито на нищо. На страна че си празна дрънчаща кофа без особено възпитание. Пази си мненията за твоите МЪЖЕ дето се интересуваш и си дръж устата затворена че вони. Достатъчно се прави на "майстор" за да разберем, че нищо не струваш. И съм на 200% съгласен с това дето ти каза Колев. Ще ти го припомня:

Цитат

@Колев 74  Това, което пикае клекнало и го цеди между вълна, от него никога не вземам акъл!

Прав е. И аз съм така с жените като тебе. Тях на времето ги ползвах само за едно, и после шут в задника!

"традиционни християнски ценности"  :giggle1:

Типичен комундел .

преди 4 минути, miro20 написа:

Нали знаеш че най ми е кеф да ви цитирам руски източници и руски простотии в оригинал  :) 

Миро,   ти си бандеровска куха радиоточка.   Поне да бе залюбил една тяхна красавица за толкова години... 

Когато ви разобличат реакцията ви е такава:

преди 2 часа, Hristo52 написа:

Аз акъл от американска миризлива подлога не желая. Нито си ми на годините нито на нищо. На страна че си празна дрънчаща кофа без особено възпитание. Пази си мненията за твоите МЪЖЕ дето се интересуваш и си дръж устата затворена че вони. Достатъчно се прави на "майстор" за да разберем, че нищо не струваш. И съм на 200% съгласен с това дето ти каза Колев. Ще ти го припомня:

Цитат

@Колев 74  Това, което пикае клекнало и го цеди между вълна, от него никога не вземам акъл!

Прав е. И аз съм така с жените като тебе. Тях на времето ги ползвах само за едно, и после шут в задника!

Тук сте анонимни и си показвате истинската същност. А в реалния живот сте привидно хрисими, но злобата към хората избива рано или късно. @Колев 74 е същия. Наслаждава се на наказанието СМЪРТ и то за нарушение като счупена мемориална плоча на Людмила Живкова. 

преди 3 часа, Flashback написа:

Украйна или ще се предаде при условията на Москва, или ще престане да съществува

Украйна е обречена или да капитулира при условията на Москва, или да престане да съществува като държава, каза Вячеслав Володин, председател на руската Държавна дума.

"Когато говорят за конфликта в Украйна, [президентът на САЩ Джо] Байдън, [генералният секретар на НАТО Йенс] Столтенберг и други западни представители започнаха да го наричат "война на изтощение". Те вложиха огромни суми в милитаризирането на киевския режим. Докъде стигна това? Простите факти са следните: Западът изпитва недостиг на оръжия и боеприпаси, хората в Европа и САЩ загубиха доверие в политиците, а контранастъплението на киевския режим се провали", заяви Володин.

Според него резултатът от "войната на изтощение" включва и икономически проблеми в Европа и САЩ, липса на жива сила за украинските въоръжени сили и в крайна сметка фалит и демографска катастрофа за Украйна. "Тези седем факта говорят сами за себе си: Украйна ще престане да съществува като държава, освен ако киевският режим не капитулира при условията на Русия", подчертава Володин.

"Повече от 10,5 милиона души са избягали от Украйна. Други 11,2 млн. жители на Крим, Севастопол, Донецката и Луганската народни републики и Запорожската и Херсонската област решиха да се присъединят към Русия. От 2014 г. насам Украйна е загубила 50% от населението си", подчерта председателят на Държавната дума.

Володин отбеляза, че през юни тогавашният британски министър на отбраната Бен Уолъс е заявил, че западните страни са изчерпали запасите си от тези оръжия, които биха могли да изпратят на Киев от собствените си национални арсенали. Байдън на свой ред призна през юли, че решението за предоставяне на Украйна на касетъчни боеприпаси е било продиктувано от факта, че запасите от конвенционални боеприпаси са били изчерпани. "Рейтингът на одобрение на лидерите на ЕС и САЩ достигна исторически минимум. Делът на хората, които не одобряват работата на своите лидери, е 57% за Байдън, 69% за [френския президент Еманюел] Макрон и 72% за [германския канцлер Олаф] Шолц. Мнозинството от хората в САЩ и европейските страни са против доставките на оръжия за Украйна", добави председателят на Държавната дума.

Освен това Володин подчерта, че подкрепяната от НАТО украинска армия е претърпяла огромни загуби във войски и оборудване, а "липсата на постижения на бойното поле разочарова западните спонсори на Киев".

е пак ли забрави да дадеш източник

:offtopic_s:

Това лято в Черноморец облякох една фланелка(любимата ми) с надпис KGB still watching you...Получих немедленно във Фейсбук строга забележка, че отдавна няма KGB.За другата част от изречението нищо не казаха...

преди 10 часа, rtheh написа:

Ти няма ли да се спреш ? Колко от тея казаци трябва да излизат и да ти казват, че 2014 година, ако не бяха руснаците войната щеше да приключи и че ако въобще не се бяха намесили война нямаше да има.

Едни и същи глупости ги повтаряш всеки ден. 🫣

А ако не беше цветната революция организирана и спонсорирана от Кравария, всички в Украйна все още щяха да си живеят мирно и тихо. Допитай се до по-старшите ти колеги в Тролската централа за хронологията на събитията:

на 22.09.2023 г. в 12:35, miro20 написа:

Преди Майдана и ПО ВРЕМЕ на Майдана проблем НЯМАШЕ . Нито в Крим,нито в Донбас.

преди 9 часа, superiority написа:

Пак ги хванаха в крачка, потвърждава се, че русия няма достатъчно оръжия за да поддържа войната.

Оръжията им свършиха още в средата миналата година. Питай фон Лайнен да ти обясни за чиповете от перални.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Оръжията им свършиха още в средата миналата година. Питай фон Лайнен да ти обясни за чиповете от перални.

явно си сънувал. Украйна още стреля с ккакво ли

преди 47 минути, Hristo52 написа:

Това лято в Черноморец облякох една фланелка(любимата ми) с надпис KGB still watching you...Получих немедленно във Фейсбук строга забележка, че отдавна няма KGB.За другата част от изречението нищо не казаха...

Как да не ти е любима като си куха копейка?

преди 15 минути, ivottoshev написа:

А ако не беше цветната революция организирана и спонсорирана от Кравария, всички в Украйна все още щяха да си живеят мирно и тихо. Допитай се до по-старшите ти колеги в Тролската централа за хронологията на събитията:

Значи според теб хората нямат право сами да решават какво трябва да се случва в държавата им, трябва руските танкове да дойдат и само тогава ще има правилно развитие? Що сте толко вакумирани?

на 8.10.2023 г. в 13:54, miro20 написа:

Очевидно и историята не знаеш как руснаците дето бяха бесни на акта на Съединението , насъскаха сърбите да ни нападнат.................

Няма и как да знае такава история.

Защото това не е вярно!

Сърбия е насъскана от Австро-Унгария да ни нападне.А след като ние побеждаваме сърбите в битката при Сливница и след това ги преследваме почти до Белград, тогава от Австро-Унгария заплашват България, че ще се намесят със свои войски във защита на Сърбия.

Това Мирко са всеизвестни и доказани факти, а не измислиците, които ти се опитваш да ни предлагаш!

:hush:

преди 8 минути, Гражданин написа:

Значи според теб хората нямат право сами да решават какво трябва да се случва в държавата им, трябва руските танкове да дойдат и само тогава ще има правилно развитие? Що сте толко вакумирани?

Ти изобщо нямаш думата. След като си призна в прав текст че за теб ако волята на мнозинството не съвпада с твоята то това не е демокрация, за мен пък вече твоите думи са въздух под налягане :getout:

преди 4 минути, M.Николов написа:

Няма и как да знае такава история.

Защото това не е вярно!

Сърбия е насъскана от Австро-Унгария да ни нападне.А след като ние побеждаваме сърбите в битката при Сливница и след това ги преследваме почти до Белград, тогава от Австро-Унгария заплашват България, че ще се намесят със свои войски във защита на Сърбия.

Това Мирко са всеизвестни и доказани факти, а не измислиците, които ти се опитваш да ни предлагаш!

:hush:

Така, е, така е, но подкрепят евентуални компенцации които Сърбия трябва да получи заради съединението.

Руснаците ненавиждат Батенберг и се надяват на загуба на България за да го разкарат самите българи.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ти изобщо нямаш думата. След като си призна в прав текст че за теб ако волята на мнозинството не съвпада с твоята то това не е демокрация, за мен пък вече твоите думи са въздух под налягане :getout:

И що? Щото не ме кефите копейките ли? И цитирай какво толкова съм казал, че да ти се струва въздух? Личи си че съм супер демократичен, просто искам да има образователен ценз. Толкова ли много искам?

на 8.10.2023 г. в 18:11, BANKATA написа:

Ето ги бре.

Няма нищо смешно, важното е да работи.

По-натам ще се доизпипва, тази война показва много от пропуските, които не са отчетени при воденето на война със съвременни средства.

преди 42 минути, Без умствен капацитет написа:

явно си сънувал. Украйна още стреля с ккакво ли

Хохлия стреля.   Стига с тази Украйна - от 9 години тя липсва.

току-що, Реджеп Иведик написа:

ЗСУ мачкат руската измет по цялото протежение на фронта!

Пак ли си в ролята на разпрания?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.