Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 часа, kirko12 написа:

и после акай тука

Ти си този ,който ака,мазен руски трол  !

Screenshot 2024-01-24 191958.png

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Ако не им бяхме дали азбука нямаше да могат да пишат.

Ако не им бяхме дали език нямаше да могат да говорят и щяха да са неми като немците и да говорят на немски с конете си.

Ей вата, да се осъзнавате, че адски дразните

До тук само ви предупреждаваме

преди 4 минути, bigiadri написа:

Ти си този ,който ака,мазен руски трол  !

Screenshot 2024-01-24 191958.png

Кирче

преди 6 часа, maxthon написа:

С уточнението ако записа не е фалшив нали?

Твоята рассия е по фалшивите изпълнения . Че и за най-НЕдосетливия е повече от ясно ,че това е мероприятие на вашите тъпаци и  е съгласувано с посещението на коня в САЩ . Те свалиха един самолет ,но тогава поне имаше ЧОВЕШКИ останки ,а сега те навярно са се изпарили. /сМех/

преди 5 часа, BANKATA написа:

Руснаците сега като пуснат международно разследване ще се види кой крив кой прав.

Само че те се ослушват  и навярно сега мажат там и маскират ,разследване иска Украйна

преди 3 часа, Flashback написа:

Прекалявате с конспирациите! 

Руснаците няма да трепят украински военнопленници със сваляне на свой самолет с 9 души руски екипаж.

Тези военнопленници са били в Русия дълго време, ако искаха да ликвидират някого от тях, щяха да го направят без да взривяват свой самолет и пилоти.

... ... ... 

В Туитър развенчаха поредния укропски фейк като сравниха списъците с военнопленниците от 3 януари. Този предпоследен списък е бил публикуван по-рано в украинските медийни ресурси. Само едно име се повтаря. Войникът на ВСУ Коноваленко, който беше намерен в предишни списъци за размяна, наистина е бил вписан там, но не е бил разменен в последния момент и останал за следващата размяна, която трябваше да осъществи вчера. Същият Коноваленко е бил на борда на сваления вчера Ил-76. Що се отнася до още 16 имена, пуснати по-рано като повтарящи се, това е поредният украински фалшификат.

Това от онези 370  сайта за фалшиви новини от твоята рассия ли го извади?

преди 1 минута, bigiadri написа:

Твоята рассия е по фалшивите изпълнения .

Абе, ти помниш ли какво каза Коня, точно преди Касапина Путлер да нахлуе в Украйна ?

– Сакън - вика - нямаме никакво намерение да нахлуваме в Украйна.

Помниш ли а ?

Ся го пуснаха Коня да говори с хората на конския си език и той ко вика ? Гледа ли го ко вика Коня му с Кон ?

– Русия - вика - няма никакво намерение да напада Европа.

Няма нищо по хубаво от аромата на мащерка, на рози и на изгоряла вата !!!

преди 2 часа, BANKATA написа:

От къде ги измисляш и ти да ти се чуди човек.

От неговата рассия ,ама го е шубе и за това сменя  айпи адресите  и си мисли ,че е много голям дявол и е стелт /сМех/

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Не важи.

А дори и да важи, пак трябва да им помагаме.

Та те със своя идиотизъм разкатават бойната слава на Касапина Путлер и спират Русия, а най вероятно водят вражеска Русия до разпад.

Който е заплашвал, поробвал и обиждал България се е разпадал, а България винаги възкръсва като птицата феникс.

Византия ни пороби - разпадна се и изчезна.

Османската Империя ни пороби - разпадна се и изчезна

Русия ни пороби - следователно е на път да се разпадне и изчезне.

Касапина Путлер ни обявил за вражеска държава. Заплашвал ни с атомно оръжие. Кой е той а ? Ай..... фон

Да помагаме на идиоти!? Излиза, че приличаме на тях. 

Със своя идиотизъм вредят не само на себе си, но и на нас. Европа обеднява като им помага.

Византия реално никога не е съществувала като държава. " Византийска империя, Византия или Източна Римска империя са въведени през XVI век съвременни названия, обозначаващи източната част от Римската империя, просъществувала до 1453 г. Главен административен център и столица е Константинопол, днешен Истанбул. Този бъдещ мегаполис първоначално е известен като Византион, с което е и източник за тривиалното название Византия."

Бяхме васали на СССР, но не сме били роби. Живял съм по онова време и то не ми харесва, но роби не сме били.

Факт е, че разполага Путлер с ядрено оръжие и може да ни затрие когато си поиска. Ама наистина да ни затрие. Не да ни завладее и както пишеш ти пороби, а унищожи. 

преди 8 минути, bigiadri написа:

Че и за най-НЕдосетливия е повече от ясно ,че това е мероприятие на вашите тъпаци и  е съгласувано с посещението на коня в САЩ .

Тоест ти ли си най-недосетливия след като още не си го направил?

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Да помагаме на идиоти!?

Ти каза, че са идиоти. Според мен са герои.

Казах, че дори и да са идиоти трябва да им помагаме, защото наказват нашия враг Русия.

Какво не разбра пак ?

преди 17 минути, bigiadri написа:

Само че те се ослушват  и навярно сега мажат там и маскират ,разследване иска Украйна

Работят си по разследването. Само, че тук при нас започнаха да се появява информацията за използване на Пейтриът. Достатъчно данни има, че на борда е имало хора и когато му дойде времето ще бъде съобщено включително ДНК експертизи. А в момента, че се работи всячески по туширане на ефекта от свалянето на самолета е ясно.

преди 16 минути, Мечо Хубавеца написа:

Факт е, че разполага Путлер с ядрено оръжие и може да ни затрие когато си поиска.

Знаеш ли как обичам да ме заплашват ???

А може ли ей тъй както ни заплашва, да лапне една граната и да дръпне халката а ?

Ако не може, кажи му, ако се познавате, че ще му помогнем. Познавам 6 000 000 доброволци.

Кво стана ? Някакъв тъп началник на дронаджии  се обадил да каже къде трябва да дойде някакъв си на подготовка и после хамерса  им видял сметката на полигона  ,където се обучавали .Ептен ,загазиха тъпаците след като наскоро най-добрият отиде при кобзон ,сега и новобранците при него заедно с приказливия началник!  Прав съм ,че са тъпаци,като техните тролове!

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

А може ли ей тъй както ни заплашва, да лапне една граната и да дръпне халката а ?

Ти ли ще отидеш да му я сложиш? След като се чувстваш заплашен си в пълното си право да се пробваш. Но пък шубето било голяма работа.

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

Той сега се перчи ,че е много смел ,отишъл в калининград  . Оня ден един бутоксов негов клонинг беше събрал някакви еленовъди от Якутия за да им благодари ,че се плодят .

Ето го бутокса:Screenshot2024-01-25200206.png.12c5052a6453768b4c6ead4ec55a45b7.png

Ето ги и славните еленовъди ,пременени като за путлер:Screenshot2024-01-25200255.png.20310443d25616f5514178fb800f66b9.png

Ватата трябва да се гори. Не са идиоти герои са.

Нравится не нравится Ерефия розвалится

преди 10 минути, bigiadri написа:

Прав съм ,че са тъпаци,като техните тролове!

3 съпровождащи на 60 пленника и те лапат мухите и вярват на Путлер и на Коня му.

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Потърси някои други думи, че да видиш че украинците твърдят, че на самолета е имало С-300

Вече не вярваме на Зельоний Наркоман ли?!?

Ама това само по този повод, или вече за нищо не му вярваш?

Буковия тъпоъгъл се е развилнял :)

Мазния трол ти обяснява че Укратия приключи курса ама ти чакаш некой да помогне :)

Чакай - от умрел писмо 

ПП

Момчето ти обяснява че ако нещо се обърка ще изгорят всичко по пътя си - а на на пътя им е една база в Румъния с 60 ракети. 

Това е великото НАТО

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако не може, кажи му, ако се познавате, че ще му помогнем. Познавам 6 000 000 доброволци.

Зелю търси 500 000 доброволеца и не може със свещ да ги намери, ти обаче познаваш за 6 000 000 :giggle1:

Ми що се крият тея твойте "доброволци", а не идат там? 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ми що се крият тея твойте "доброволци", а не идат там? 

Всички се крият в главата му и споделят същата нагласа като него. Виртуално да побеждава Русия. Емулатор му казват на това.

Леле тъпоъгъл 

Тоя ще оправи нещата - чекай

преди 44 минути, Мечо Хубавеца написа:

Да помагаме на идиоти!? Излиза, че приличаме на тях. 

Със своя идиотизъм вредят не само на себе си, но и на нас. Европа обеднява като им помага.

Византия реално никога не е съществувала като държава. " Византийска империя, Византия или Източна Римска империя са въведени през XVI век съвременни названия, обозначаващи източната част от Римската империя, просъществувала до 1453 г. Главен административен център и столица е Константинопол, днешен Истанбул. Този бъдещ мегаполис първоначално е известен като Византион, с което е и източник за тривиалното название Византия."

Бяхме васали на СССР, но не сме били роби. Живял съм по онова време и то не ми харесва, но роби не сме били.

Факт е, че разполага Путлер с ядрено оръжие и може да ни затрие когато си поиска. Ама наистина да ни затрие. Не да ни завладее и както пишеш ти пороби, а унищожи. 

IMG_20240123_160955_665.thumb.jpg.0454fb26d383c9068ae3a02d47f02a2c.jpg

преди 42 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти каза, че са идиоти. Според мен са герои.

Казах, че дори и да са идиоти трябва да им помагаме, защото наказват нашия враг Русия.

Какво не разбра пак ?

За да те манипулират и накарат да отидеш на фронта, няма как да те нарекат идиот. Ще ти кажат, че си герой, ако отидеш на фронта. Ако те убият също ще те обявят за герой, за да служиш за пример на други идиоти, които искат да са герои. Всъщност герой и идиот са двете страни на една монета. Разбра ли ме сега?

Защо Русия да ни е враг? Нали не воюваме с нея. Ако започне война с нея, тогава ще ни стане враг и дори и тогава идиотът ще е идиот. Аз не харесвам Русия, но това не значи, че не може да извличаме полза от нея чрез търговия. Вместо това, ние участваме в санкциите срещу нея, от което губим. Виж Китай каква позиция има за войната. От него трябва да се учим. 

преди 47 минути, Реджеп Иведик написа:

Знаеш ли как обичам да ме заплашват ???

Никой не харесва да бъде заплашван от могъща ядрена държава.

И да лапне, ще дойде друг по-шантав от него. Има и опасност Русия да се раздроби на много държави, всяка с ядрено оръжие. Това е много опасно. 

Що му трябваше да напада Украйна? Мисля, че е марионетка на чужди интереси. Има и хипотеза, че е убит и негов двойник управлява, но не звучи много сериозно. 

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Вече не вярваме на Зельоний Наркоман ли?!?

Ама това само по този повод, или вече за нищо не му вярваш?

Пак ли спря да пиеш хапчетата и ме питаш едно и също? Пак ще ти отговоря същото, покажи кога съм цитирал Зеленски за източник на информация. И пак, имаш пробем с четенето с разбиране, помоли някой да ти преведа какво си цитирал със Зеленски. 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Пак ли спря да пиеш хапчетата и ме питаш едно и също? Пак ще ти отговоря същото, покажи кога съм цитирал Зеленски за източник на информация. И пак, имаш пробем с четенето с разбиране, помоли някой да ти преведа какво си цитирал със Зеленски. 

Замина тотално опорката с оръжието на борда. Може и да се досетиш защо. Сега вече може да се започне със следващата опорка как руснаците са сложили на борда трупове на уж украински войници.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.