Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, БаалБек написа:

Има три вида копейки:

Първите работят във военните ни заводи и произвеждат боеприпаси в помощ за Украйна!

Вторите работят в Западна Европа и плащат данъци там, част от които отново отиват в помощ за Украйна!

Третите работят за минимална заплата, при някой мастит земеделец, ползвател на еврофондове, живеят на село, ходят до града веднъж на три месеца на зъболекар или да обиколят магазините по главната, но обясняват на всички колко добре се живее в Русия, защото бензина там е бил по-евтин отколкото в Европа.

Важното е, че всички работим (ти като платен трол) и аз (чрез моите данъци) за успешното зануляване на т.н. Украйна! :D

С такива "приятели" като нас, на украинците не са им нужни врагове! 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Превратът в Киев е подкрепен от католическият Запад.    Скоро ще се види колко недостатъчно е това.     Няма да има нищо с Полша, ЕС и НАТО.   Много скоро всички ще са подплашени.   Предстоят този месец нови учения с Орешник.   

преди 2 часа, БаалБек написа:

Има три вида копейки:

Първите работят във военните ни заводи и произвеждат боеприпаси в помощ за Украйна!

Вторите работят в Западна Европа и плащат данъци там, част от които отново отиват в помощ за Украйна!

Третите работят за минимална заплата, при някой мастит земеделец, ползвател на еврофондове, живеят на село, ходят до града веднъж на три месеца на зъболекар или да обиколят магазините по главната, но обясняват на всички колко добре се живее в Русия, защото бензина там е бил по-евтин отколкото в Европа.

А ти точно от кой копейки си,че не разбрах?Или ти си от еврокопейките-нито работи,нито учи-чака на помощи и виси из форумите за няколко сребърника..или бъркам?

преди 6 минути, Proshark написа:

А ти точно от кой копейки си,че не разбрах?Или ти си от еврокопейките-нито работи,нито учи-чака на помощи и виси из форумите за няколко сребърника..или бъркам?

Тези, които @miro20 дава! ;) 

преди 14 минути, Proshark написа:

Ич не бъркаш.  Трябва да е доста натоварващо 24/7 да търсиш линкове и да плякаш из форумите простотии ... виж ги как преписват един от друг и смятай...

Плякарници на 24/7 дежурство. 

преди 3 минути, nikssi написа:

Ич не бъркаш.  Трябва да е доста натоварващо 24/7 да търсиш линкове и да плякаш из форумите простотии ... виж ги как преписват един от друг и смятай...

Човече,това е отвратително...аз бих се срамувал..и не бих го правил...тези ли са новите Кириак Стефчов-ци ?Тези ли ни учат на ново "хубаво"-същото,че и дваж по-лошо от старото?

На тези съд не им трябва-господ да ги съди......Тези са си отишли,ама още не го знаят...Амин.

преди 36 минути, Proshark написа:

преди 17 минути, nikssi написа:

преди 30 минути, (:IdioibI:) написа:

преди 44 минути, Flashback написа:

Важното е, че всички работим (ти като платен трол) и аз (чрез моите данъци) за успешното зануляване на т.н. Украйна! :D

С такива "приятели" като нас, на украинците не са им нужни врагове! 

Най-видните копейки-русороби бързо ги активираха.

:hush:

преди 20 минути, БаалБек написа:

Най-видните копейки-русороби бързо ги активираха.

:hush:

Естествено,как да реагирате иначе..... като наритат промитите мозъци под леглото,където ви дебне другаря ви Путин,почвате да се ..изпускате в нощничките...

п.с. Калински,сложи едно такова 👏,че има нужда..

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

Кокич скоро ще е с памперси и да пише още тук не е за вярване.      Трябвало и от първака в Мосейково да се откаже?   

преди 14 минути, attj написа:

Кокич скоро ще е с памперси и да пише още тук не е за вярване.      Трябвало и от първака в Мосейково да се откаже?   

Всеки е беден памперсов и сенилен пенсионер като тебе. 

преди 1 час, nikssi написа:

Ами виж си твоите колеги рашисти копейкаджии. 

"полезни идиоти " са повечето . https://kultura.bg/web/за-полезните-идиоти/

Дори не говоря за обща култура и АйКю.

Дори няма да споменавам че сте фенове на продажниците от израждане и виличие.

Тотално дъно . 

преди 1 час, Proshark написа:

Човече,това е отвратително...аз бих се срамувал..и не бих го правил...тези ли са новите Кириак Стефчов-ци ?Тези ли ни учат на ново "хубаво"-същото,че и дваж по-лошо от старото?

На тези съд не им трябва-господ да ги съди......Тези са си отишли,ама още не го знаят...Амин.

Да да.. тричленки сънувате комунделите  цоциалисти . "народен съд" да избиете всички мислещи хора , с които по друг начин не можете да се справите

преди 1 час, (:IdioibI:) написа:

Дано им стигна за лодкаря....

фейокмета гамен ивотошеф ми пожелаваше всякакви болести, кълнеше, псуваше... надгробна плоча ми пишеше... 

Абе всички копейкаджии комундели като под един калъп сте бре :) 

Профила ви е абсолютно един и същ . Не че е лошо , но се чудя как пишете и реагирате по един и същи начин. Аз не съм фен на облъчваневто и конспирациите за кемтрйлс, но като при един лоботомиращ доктор сте минали :) :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Да да.. тричленки сънувате комунделите  цоциалисти . "народен съд" да избиете всички мислещи хора , с които по друг начин не можете да се справите

Да съм споменавал "Народен съд" някъде?А щом го споменаваш..значи все пак осъзнаваш, че играеш против народа си...и шубето е ..голям страх. И не знам пък ти що се слагаш в групата мислещи хора!?Идиотите сами ще се унищожите,това казах.

преди 3 минути, Proshark написа:

Да съм споменавал "Народен съд" някъде?А щом го споменаваш..значи все пак осъзнаваш, че играеш против народа си...и шубето е ..голям страх. И не знам пък ти що се слагаш в групата мислещи хора!?Идиотите сами ще се унищожите,това казах.

Като видя комундел цоциалист путинофил антибългарин да ми говори за съд, какво друго мога да си помисля ???

Миро и той не знае какво да каже за изчезващите бандеровци.     Тяхната глупост не е героизъм.    Даже и Зеления психопат не ги брои.   За съжаление са.

преди 8 часа, kiro 2025 написа:

Каци сега за соца Пламене - слушам те с интерес задник

Кажи, бе, женски предник, какво те интересува?

преди 5 минути, miro20 написа:

Като видя комундел цоциалист путинофил антибългарин да ми говори за съд, какво друго мога да си помисля ???

Путин,това е човека...само той ще ви избие лудостта ,която ви е обзела ... или психиатрията....

преди 18 минути, miro20 написа:

ми пожелаваше всякакви болести, кълнеше, псуваше... надгробна плоча ми пишеше... 

Иии, аз колко го кълнях оня модератор лайнар от data.bg и твой съюзник - Hardrockeban=Теди 68- нали го помните ... и той взе, че умря

Безаналогова сигурност :giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

преди 7 минути, Zolin написа:

Безаналогова сигурност :giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Ами доста по-добре звучи от вашата безаналогова  простотия без сигурност...

552 квадратни километра са взети през август месец...
photo-2025-09-01-00-49-24.jpg

на 31.08.2025 г. в 19:34, glen написа:

Най-голямото геополитическо и икономическо събитие в света се случва точно сега и всички западни медии мълчат за него. Нищо чудно; това събитие предвещава КРАЯ на колониалния/западния контрол над планетата.

Шанхайската организация за сътрудничество (ШОС) провежда среща в Тиендзин, Китай. Присъстват всички, които са важни - освен ....от Запада. Държави, които съставляват повече от ПОЛОВИНАТА от населението на тази планета.Неоконсерваторите в колективния Запад се свиват от това, защото им се казва, че нямат бъдеще с лудориите си от типа „разделяй и владей“.Светът се движи към трансформация.

Това, което се случва в Тиендзин днес и през следващите няколко дни, оформя икономическата и политическата реалност за целия свят. Ние... сме изключени. Помислете за това. 

Дори малката Армения присъстваше! Премиерът Никол Пашинян кацна в Тиендзин и си тръгна с нещо повече от селфита от срещата на върха - той сключи стратегическо партньорство с Китай.Единственото нещо, което светът чува в момента, е „митническа“, „санкционна“ „война“... .   

Тези страни от ШОС показват среден пръст на многостранен ред, доминиран от НАТО, Г-7 и водените от САЩ съюзи.

Чичко Путин вече пристигна!

Това събитие измести всичко, дори войната, толкова е огромно, на неговия фон редовните сбирки на неанонимните наркомани и психомани изглеждат жестоко смешни, но това е, това е новия световен ред, това са новите водещи, другите или в канала, или на съд, или там ... на трите букви.

преди 14 часа, communismatic написа:

Само кръгъл идиот, може да вярва на подобни данни...
1756614940-395.jpg

Да, за кръглия идиот, за съжаление не само управляващите в тази кочина са такива, след 30 години нацификация по-голямата част от пребиваващите там са същите, имал съм среща с елементи, които са избягали, но диво ненавиждат Русия и хора, които я поддържат, визирам себе си. Няма какво да се заблуждаваме, мир между тези държави (по-скоро между два свята) ще е временен, в крайна сметка ще дойде война, която ще сложи край или на единия от двата, или на целия. Дано да е техния, защото нищо хубаво не ни чака, виждам го всеки ден, положението се влошава с дни, не с години, няма ценности, няма култура, пълна олигофрения, издигнато в култ невежество, селяния, простотия, добре че са тия телефони, да се откъснеш от заобикалящата те гнус, за това са полезни.

преди 8 часа, Flashback написа:

Докато лидерите на Глобалния юг коват нов световен многополюсен ред в Тяндзин, Урсулището обикаля дълбоката източноевропейска колониална провинция с някакви крайно-налудни войнолюбски щения, явно си търси следващото пушечно месо, след като украинското върви към привършване.

Тежко ни с такива имбецили на власт! 

Ставаме мишена за превантивен ядрен удар, досега бяхме само за ответен ... но каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи!

Урсулището рече, че дошла да "инспектира прифронтовата линия на НАТО". Демек, щом има фронт, значи вероятността да има и война се увеличава многократно. И България ще е на първа линия. 

Колкото и иронично да звучи, единственото ни спасение е пак в ръцете на руснаците. Ако Русия си прибере Одеса и лиши т.н. Украйна от черноморски излаз, то войнолюбивите мераци на Урсулите в Черно море ще да бъдат охладени завинаги:

Вярно, че според легендата Троянската война е била заради хубавата Елена, но тя е била поне хубава, на филмите е такава, а това лайн, бати отврата, нема такова животно, дори самата ако разбере какви простотии говори, ще се самоубие, само че няма как, това е, мозък каша, на изхода още по-каша, трагедия. Търкулнало се лайненцето, и си намерило други, направо са си лика-прилика с местните феодали, неам думи. 

Между другото в някакъв град Тиендзин, само 14,4 млн. души население се провежда световно събитие, което направо заема календара, не знам, не гледам местните и други укромедии, чувам, че не го отразяват, но от това то няма да стане по-малко значимо. Може би затова местните укроли дават извънредни, иначе имат график, днес едни на смяна, утре други, днес оня, болния пише от четири акаунта, болен та дрънка, другия, дрътия от психиатрията явно е платил на някой да му пуска постовете, докато е в усмирителката, изобщо, виж по-горе, за лайненцето.

Както казах, Събитието измести всичко, дори войната, но руснаците си дълбаят, укрите привършват, психарите в европата все повече психясват, мирен изход не виждам и по всичко изглежда, че всяко ново предложение на Русия ще има допълнителни изисквания, накрая мисля, че с 404 ще се приключи. Въпросът е, че споменатите психари толкова напъват, че накрая Русия наистина няма да има друг начин, освен да приключи и с тях, така, както беше и преди 2022, предупреждения, искания и накрая, знаем всички, това беше последния изход. Така ще бъде и с лайнен, каласен, мерцен, микронен и друген идиотен.

Ами доста по-добре звучи от вашата безаналогова  простотия без сигурност...

В празна глава всичко е топ 

Щом се обичат младите, нека се вземат! ❤ 🏳️‍🌈    :lol6:

Може да бъде изображение с 2 души

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.