Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 18 минути, vpvelev написа:

Иво Тошев много добре ти го обясни. Арабите не са п**ки като украинците и да се крият зад жените и децата си.

Затова Русия не победи Украйна за 6 дена. Ако украинците се биеха като мъже, без да се крията зад жените си, то русите щяха да ги превземат за 3 дни.

я докажи, като се изправиш срещу дрон с автомат - даден на украинците от Турция

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Без умствен капацитет написа:

я докажи, като се изправиш срещу дрон с автомат - даден на украинците от Турция

Нали си чувал израза: "Прост народ - бедна държава". Заради такива като теб и подобните ти държавата ни е бедна.

току-що, vpvelev написа:

Нали си чувал израза: "Прост народ - бедна държава". Заради такива като теб и подобните ти държавата ни е бедна.

да чувал съм - между другото за кой гласува - да не е за кирчо умника

мълчиш като турче което се прави че не помага на Украйна

https://www.dw.com/bg/каква-е-ролята-на-турските-дронове-байрактар-във-войната-в-украйна/a-61042114

преди 2 минути, vpvelev написа:

Спрях да следя темата,заради...Някакви такива.Всички са поставени.

Миналата седмица,имаше някакъв протест,пред Руското посолство.

Бях тръгнал за ...Обърнах колата и написах(на едно малко знаменце) Българите,обичат Русия.Не се подвеждайте,по политиците.

Дано са го видяли.Покрай всичките,нацистки знамена....

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

да чувал съм - между другото за кой гласува - да не е за кирчо умника

Естествено, че не съм гласувал за него. Партия, която се създава за 1-2 месеца и печели изборите - работата е ясна. Предвидих какво ще стане още когато дойдоха и "юпитата" на царя и за тях не гласувах. 

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

мълчиш като турче което се прави че не помага на Украйна

https://www.dw.com/bg/каква-е-ролята-на-турските-дронове-байрактар-във-войната-в-украйна/a-61042114

Защо да мълча. Още преди доста поста назад казах че Турция продава байрактарите на Украйна и кодовете за свалянето им на Русия.

А и в статията пише: " Колко често и с какъв успех Украйна е използвала дроновете „Байрактар“ срещу Русия не може да бъде установено по обективен начин. Същото важи и за твърдението на Москва, че вече е свалила няколко украински дрона."

преди 1 минута, The Rage написа:

Спрях да следя темата,заради...Някакви такива.Всички са поставени.

Миналата седмица,имаше някакъв протест,пред Руското посолство.

Бях тръгнал за ...Обърнах колата и написах(на едно малко знаменце) Българите,обичат Русия.Не се подвеждайте,по политиците.

Дано са го видяли.Покрай всичките,нацистки знамена....

Трябвало е да бъдеш честен с тях, щом ги обичаш. И да напишеш- половината от българите над 65, обичат Русия.

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

половината от българите над 65, обичат Русия.

А 95% от българите под 35 години не знаят какво става около тях, а камо ли по света. И същия процент не знаят и даже какво означава думата "обичат".

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Нимоа

Добре де - за 4 дни.

преди 2 минути, vpvelev написа:

А 95% от българите под 35 години не знаят какво става около тях, а камо ли по света. И същия процент не знаят и даже какво означава думата "обичат".

Ух колко си умен...

преди 7 минути, Тhе Monstеr написа:

И да напишеш- половината от българите над 65, обичат Русия.

Стига ве, само Колев72 е толкова стар. Начи 100 % обичат Русия.

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Трябвало е да бъдеш честен с тях, щом ги обичаш. И да напишеш- половината от българите над 65, обичат Русия.

Наистина,си нямаш на представа,какво се случва.Съжалявам те-теб и всички други,които работят,за жълти стинки.

Спирам пак.Да следвам темата.

Жалки сте.

Тогава,цялото "Жулио Кюри" ги освирка.Чудиха се,къде да се заврят.

Вие си стойте по гаражите и панелките...

преди 4 минути, The Rage написа:

Наистина,си нямаш на представа,какво се случва.Съжалявам те-теб и всички други,които работят,за жълти стинки.

Жалки сте.

Много ще липсваш... :emoji_smiley-22:

преди 7 минути, The Rage написа:

Жалки сте.

Те троловете, глупаците и мръсниците това очакват - да ги оставим да правят каквото си искат.

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Много ще липсваш... :emoji_smiley-22:

Ето го тоя. Хвали се че може да те изкара извън нерви. Това е най-голямото му постижение в живота.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Стига ве, само Колев72 е толкова стар. Начи 100 % обичат Русия.

Значи доста юзъри лъжат за възрастта си...което не е необичайно за един форум. Па то само за възрастта да беше, с мед да ги намажеш.

преди 3 минути, vpvelev написа:

Ето го тоя. Хвали се че може да те изкара извън нерви. Това е най-голямото му постижение в живота.

Познаваме ли се? Едва ли... Я да видя имаш ли зъби? Имаш. Значи не сме се срещали.

преди 4 минути, Тhе Monstеr написа:

Значи доста юзъри лъжат за възрастта си...което не е необичайно за един форум. Па то само за възрастта да беше, с мед да ги намажеш.

Нали не ме слагаш в това число? Написал съм точните си години а и Реджеп дори ги е потвърдил. Но като теб копелдак никога не съм бил. Много често ги биеш тук по простотия .

преди 1 час, ivottoshev написа:

Букурещ 2008. Среща на върха на НАТО, на която по някаква случайност присъства и президентът на Украйна Виктор Юшченко:

И пак не оправдава оркското нашествие.

преди 3 минути, Kolev72 написа:

Нали не ме слагаш в това число? Написал съм точните си години а и Реджеп дори ги е потвърдил. Но като теб копелдак никога не съм бил. Много често ги биеш тук по простотия .

Не си ли личи от поста? За другото- копелдак от копелдак не се обижда. Можеше да си го спестиш.

преди 8 минути, Тhе Monstеr написа:

Не си ли личи от поста? За другото- копелдак от копелдак не се обижда. Можеше да си го спестиш.

преди 8 минути, Тhе Monstеr написа:

Напиши твоите де. Или те е страх да научат хората? Като ти казвам че си Копелдак, то това е и истината за теб. На такива като теб, нищо не им се спестява бе овньо!

преди 21 минути, BANKATA написа:

И пак не оправдава оркското нашествие.

Понеже си облъчен, се надяваше да си прав. Е, оказа се че не си прав.

Сега въпросът, който седи пред теб е: "А бре, ама аз само за това ли бъркам, или мозъкът ми е силно повлиян от укропската/западната пропаганда?"

Остави за момент всички медии, клипчета и тн., абстрахирай се от мненията тук и помисли със собственият си мозък кое, как и защо е станало , и каква е по-логичната причина за да се случат дадени случки.

преди 11 минути, Kolev72 написа:

Напиши твоите де. Или те е страх да научат хората? Като ти казвам че си Копелдак, то това е и истината за теб. На такива като теб, нищо не им се спестява бе овньо!

Mного ме засегна... отивам да рева. Дърт копелдак...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.