Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Понеже си облъчен, се надяваше да си прав. Е, оказа се че не си прав.

Сега въпросът, който седи пред теб е: "А бре, ама аз само за това ли бъркам, или мозъкът ми е силно повлиян от укропската/западната пропаганда?"

Остави за момент всички медии, клипчета и тн., абстрахирай се от мненията тук и помисли със собственият си мозък кое, как и защо е станало , и каква е по-логичната причина за да се случат дадени случки.

Кое е пропаганда?

Че Путин е идиот или че армията му е от орки?

преди 2 часа, ivottoshev написа:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Бъркаш ЕС с НАТО. 

Путин не е казвал че му пука дали Украйна ще е в ЕС. Казва, че не иска още НАТО-вски бази покрай границите си.

Сега ще има ли спец операция във Финландия?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 23.05.2022 г. в 0:01, skalata_73 написа:

Надявам се танковете да не горят и ракия. 

Инак ша останете без пиенье и ща настане война...

Танкистите ще му изпият горивото бре ... 

И защо така бе? Лоши хора. Нали бяха "Геройте на Украйна" нали прекръстихте улицата пред руското посолство в Лондон, нали им давате съвременно оръжие, нали ги подстрекавате да се бият с "агресора" , вие и вашите братя хамериканците! Сега изведнъж, не ни трябват! Е как така? Нали вашите мисии са винаги хуманитарни! 

Ха сега се оправяйте!

Никаква милост повече на Острова към украинските бежанци, ето какво се случва.

преди 1 час, BANKATA написа:

Кое е пропаганда?

Пропаганда е че НАТО е отбранителен съюз, въпреки че напада когото си пожелае и въпреки че се стреми да обгради с бази Русия от всички възможни посоки, и пропаганда е твърдението че Путин е идиот, щом се стреми да се противопостави на щенията на милите невинни НАТО-вски ангелчета. 

Сега ще има ли спец операция във Финландия?

Финландските ракети и до сега не са били насочени към Швеция или Норвегия, а срещу Русия. Сега (ако Турция разреши), това просто ще се узакони и на книга. 

Кое е пропаганда?

Ма шведи и финландци много плашливи бре. Някакви си орки командвани от идиот толкова ги изплашили, че търчат да се скрият под полата на краварското НАТО :lol6:

Герои на нашето време.

Начи украинците са българи. Имат герои и предатели, и говорят развален български

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Финландските ракети и до сега не са били насочени към Швеция или Норвегия, а срещу Русия

Защо ?

преди 8 часа, _sirena_ написа:

Дай сега да видим , ако теб те нападнат , съборят те и те изнасилят яко как ще реагираш ? 

Ставаш , вдигаш си дънките и си заминаваш у вас и забравяш случилото се ? 

Искам ясен и точен отговор !

Цитирала си отговора, да ти кажа. Макар че няма как да съм сигурен, защото не се е случвало, но... все си мисля, че за да бъда "изнасилен", няма да е достатъчно да бъда бит. Бит съм много пъти и никога изнасилван. Ще трябва да съм убит, за да се случи второто.

Хайде сега отнеси отговора към Украйна и дано най- накрая получиш някакъв проблясък.

преди 8 часа, Kolev72 написа:

Как да ти отговори момчето, като бит и е*ан , никога не си признават?

Дюд, когато охулваш някой с общи приказки, се издаваш какво би направил ти. То като цяло русоробите сте като кварталната ковра- ко нещо се дърпа, два шамара и ляга, и изпълнява. Да отнесем и този отговор към войната в Украйна... Украйна не легна след 2 шамара. Не легна и след 20. Путин може да е сигурен, че няма да легне и след 100. Сега пред идиота- милиционер стои дилемата, дали иска и дали може да умъртви Украйна, за да прави секс с нея... Ей на такива пачи яйца се насади Джуджо Бабаитков.

п.п. И недей да се хвалиш- аз знам че вие ще легнете и без шамари. Такова страхопочитание, като русоробското към Раша, не съм виждал хората да имат дори към Господ.

преди 15 минути, Тhе Monstеr написа:

Дюд, когато охулваш някой с общи приказки, се издаваш какво би направил ти. То като цяло русоробите сте като кварталната ковра- ко нещо се дърпа, два шамара и ляга, и изпълнява. Да отнесем и този отговор към войната в Украйна... Украйна не легна след 2 шамара. Не легна и след 20. Путин може да е сигурен, че няма да легне и след 100. Сега пред идиота- милиционер стои дилемата, дали иска и дали може да умъртви Украйна, за да прави секс с нея... Ей на такива пачи яйца се насади Джуджо Бабаитков.

п.п. И недей да се хвалиш- аз знам че вие ще легнете и без шамари. Такова страхопочитание, като русоробското към Раша, не съм виждал хората да имат дори към Господ.

Не се напрягай да изместиш Миро от президентското място  на групата и Реджеш , който е ЗКПЧ (понеже е военен) с непознат чин. Той знаел. Момче! Ти нищо не знаеш и още дълго време няма да научиш основни работи в живота. Като свърши офанзивата между двете страни, отново можем да поговорим по човешки с теб, както едно време. А сега си седни на  задникa и не шляпай наляво и надясно глупостите си. Пожелавам ти лека седмица и да си купиш компас, а не JPS - за oриентация.

преди 8 часа, BANKATA написа:

Кое е пропаганда?

фор дъ хорд бе

преди 1 час, Тhе Monstеr написа:

Цитирала си отговора, да ти кажа. Макар че няма как да съм сигурен, защото не се е случвало, но... все си мисля, че за да бъда "изнасилен", няма да е достатъчно да бъда бит. Бит съм много пъти и никога изнасилван. Ще трябва да съм убит, за да се случи второто.

Хайде сега отнеси отговора към Украйна и дано най- накрая получиш някакъв проблясък.

Опааа , Имаме Самопризнания , драги зрители !!! 

Ще трябва да съм убит, за да се случи второто.

!!!!!   Значи ще се ЗАЩИТАВАШ ДО СМЪРТ !!!  Тази Защита включва Отговор към НАСИЛИЕТО към теб !!!

Означава , че ще ПРОТИВОБОРСТВАШ , за да не се случи ИЗНАСИЛВАНЕ !! 

Нещо ИЗВОДИ ??? М ??? 

Изводът е , че МАНТРАТА "  НАСИЛИЕТО РАЖДА НАСИЛИЕ "  НЕ ВАЖИ ЗА ТЕБ И КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ТВОЯТ ЗАДНИК !!!! 

Чуждите задници могат да носят на бой и изнасилване , НО НЯКОЙ ОПИТА ЛИ ДА ПРОБВА ТВОЯТ ЗАДНИК , ГО ЧАКА БОРБА ДО СМЪРТ !!!

ЩО ТАКА ДВОЙНИ АРШИНИ , БРЕ !!!! 

ТОВА НЕ ДОКАЗВА ЛИ ЛИЦЕМЕРИЕТО ТИ КЪМ СОБСТВЕНИТЕ ТИ ПРИЗИВИ ??? 

НАЛИ СИ МНОГО ЧОВЕКОЛЮБИВ ?  НАЛИ СИ ПРОТИВ НАСИЛИЕТО ? 

НАЛИ ПРИЗОВАВАШ , ЧЕ ДА ОТВЪРНЕШ НА НАСИЛИЕТО С НАСИЛИЕ Е БИЛО ГЛУПАВ ХОД ? 

А САМ ЧИСТОСЪРДЕЧНО ПРИЗНАВАШ , ЧЕ "ТРЯБВА ДА СИ МЪРТЪВ , ЗА ДА СЕ СЛУЧИ ВТОРОТО " ? 

ОТВСЯКЪДЕ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ , А ? 

АМА ЕЙ ТАКИВА СТЕ ИЗВРАТЕНИ ГАДОВЕ , ВСИЧКИТЕ , КОИТО ЛЕЕТЕ СЪЛЗИ ЗА УРОДЛИВИТЕ НАЦИСТИ !!!

Всичките ти Напъни да се Изживяваш като ' мъдрец и миротворец " - ЗАМИНАВАТ В КОША !!! 

171790719_3038676483035828_6253293067436788721_n.jpg.04aef3cb907e10d50d9bce8ad4749e3f.jpg

Както Ти не искаш да си дадеш без бой задника , така и ПУТИН НЕ ИСКА ДА МУ ИЗНАСИЛЯТ МОЩНО НАРОДА , ТЕЗИ УРОДИ ГЛОБАЛНИ !!!   

Разбра ли сега защо ще се бие до Смърт ??? 

РАЗБРА ЛИ , ЧЕ НЯМА ДРУГ ИЗБОР , ОСВЕН ДА СЕ ИЗПРАВИ И ДА ЗАЩИТАВА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА СИ ? 

278724948_5045468108875452_883762909134738014_n.thumb.jpg.1f389490bbad10138abedf123f57b7ed.jpg

О, не си виждал, защото не можеш да се погледнеш отстрани. Ти си в непрекъснато легнало положение и се придвижваш лазешком по корем- винаги да си готов за обичта на новия биг брадър. Страхопочитанието ти дори не ти позволява да си обуеш панталон, че да не го затрудняваш.TCGOZ.gif.16253aa008060c7a671b9b6b51753857.gif

преди 29 минути, _sirena_ написа:

И какви самопризнания имате.

Путлер нахлу в Украйна и украинците се бият на смърт.

Ти извърташ, като Синдбад в крачка.

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Путлер нахлу в Украйна и украинците се бият на смърт.

А защо нахлу ?   Причина има ли ? 

Защото всички действия са

ПРИЧИНА > СЛЕДСТВИЕ > ПОСЛЕДСТВИЕ ! 

Сега вкарват следващата Пландемия по План ! 

Същите тези Чудовища , които направиха и военната стратегия , така щото Русия да нахлуе в украйна ! 

Същите тези Уроди , които сега ти защитаваш ! 

Като ти врътнат решетките и локдауна и мерките и парцалите , да не вземеш пак да колиш и бесиш ?!  

Ще стоиш мирно и ГЪК да не съм чула ! 

Каквото ПОСЕЕШ - ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕШ !! 

СПРАВЕДЛИВО Е ? 

СПРАВЕДЛИВО Е ! 

СЛАГАШ ПАРЦАЛА , ОГЪЗВАШ СЕ И ПОЕМАШ !!! 

Като магаре назад няма да даваш !!! 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=125729630120123&set=a.103739035652516

Вие що не схващате разликата не мога да разбера.

В Украйна се редят на опашки пред военкоматите, в Русия ги горят с коктейли Молотов, с надежда да унищожат списъците.

Украинците и оръжия да не получат, с голи ръце ще душат рашистите и ще ги изхвърлят от Украйна.

Бойния дух е най важното в една война.

"Ако се счупи щика, имате ръце, ако се счупят ръцете имате зъби !!!"

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Вие що не схващате разликата не мога да разбера.

В Украйна се редят на опашки пред военкоматите, в Русия ги горят с коктейли Молотов, с надежда да унищожат списъците.

Украинците и оръжия да не получат, с голи ръце ще душат рашистите и ще ги изхвърлят от Украйна.

Бойния дух е най важното в една война.

"Ако се счупи щика, имате ръце, ако се счупят ръцете имате зъби !!!"

дай сега да те Питам - ТИ СХВАЩАШ ЛИ РАЗЛИКАТА ? 

ГЛЕДАЙ !!!

https://www.facebook.com/AviBenedi/videos/373684287900583/

ТЕЗИ ИЗРОДИ ЛИ ЗАЩИТАВАШ ???

преди 1 минута, _sirena_ написа:

А защо нахлу ?   Причина има ли ?

Предлагаш на украинците да го питат за душевното му състояние ли ?

Когато нахлу в суверенна държава, с мисълта, че ще го посрещнат с хляб и сол, а те го посрещнаха с коктейли молотов, можеше да се усети и да се изтегли.

Ся ще си сърба надробеното.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Предлагаш на украинците да го питат за душевното му състояние ли ?

Когато нахлу в суверенна държава, с мисълта, че ще го посрещнат с хляб и сол, а те го посрещнаха с коктейли молотов, можеше да се усети и да се изтегли.

Ся ще си сърба надробеното.

Ваксинира ли се ?? 

Само ваксинирано зомби може да е толкова Неадекватно .

преди 8 минути, _sirena_ написа:

ГЛЕДАЙ !!!

Откак Касапина Путлер се фана на собствената си пропаганда, рашистки пропагандни клипове не гледам. С некои изключения, които потвърждават правилото.

преди 5 минути, _sirena_ написа:

Ваксинира ли се ?? 

Не !

Защото бях готов да се бия и да убивам, ако се наложи.

За това сега съм на страната на украинците. Е поне на тези, които се бият и убиват, защото им се наложи заради нахлуването на касапите.

Слава Украини !!!

Смерть ворогам !!!

преди 1 час, _sirena_ написа:

!!!!!   Значи ще се ЗАЩИТАВАШ ДО СМЪРТ !!!  Тази Защита включва Отговор към НАСИЛИЕТО към теб !!!

Означава , че ще ПРОТИВОБОРСТВАШ , за да не се случи ИЗНАСИЛВАНЕ !! 

Нещо ИЗВОДИ ??? М ??? 

Изводът е , че МАНТРАТА "  НАСИЛИЕТО РАЖДА НАСИЛИЕ "  НЕ ВАЖИ ЗА ТЕБ И КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ТВОЯТ ЗАДНИК !!!! 

Чуждите задници могат да носят на бой и изнасилване , НО НЯКОЙ ОПИТА ЛИ ДА ПРОБВА ТВОЯТ ЗАДНИК , ГО ЧАКА БОРБА ДО СМЪРТ !!!

ЩО ТАКА ДВОЙНИ АРШИНИ , БРЕ !!!! 

ТОВА НЕ ДОКАЗВА ЛИ ЛИЦЕМЕРИЕТО ТИ КЪМ СОБСТВЕНИТЕ ТИ ПРИЗИВИ ??? 

НАЛИ СИ МНОГО ЧОВЕКОЛЮБИВ ?  НАЛИ СИ ПРОТИВ НАСИЛИЕТО ? 

НАЛИ ПРИЗОВАВАШ , ЧЕ ДА ОТВЪРНЕШ НА НАСИЛИЕТО С НАСИЛИЕ Е БИЛО ГЛУПАВ ХОД ? 

А САМ ЧИСТОСЪРДЕЧНО ПРИЗНАВАШ , ЧЕ "ТРЯБВА ДА СИ МЪРТЪВ , ЗА ДА СЕ СЛУЧИ ВТОРОТО " ? 

ОТВСЯКЪДЕ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ , А ? 

АМА ЕЙ ТАКИВА СТЕ ИЗВРАТЕНИ ГАДОВЕ , ВСИЧКИТЕ , КОИТО ЛЕЕТЕ СЪЛЗИ ЗА УРОДЛИВИТЕ НАЦИСТИ !!!

Всичките ти Напъни да се Изживяваш като ' мъдрец и миротворец " - ЗАМИНАВАТ В КОША !!! 

171790719_3038676483035828_6253293067436788721_n.jpg.04aef3cb907e10d50d9bce8ad4749e3f.jpg

Както Ти не искаш да си дадеш без бой задника , така и ПУТИН НЕ ИСКА ДА МУ ИЗНАСИЛЯТ МОЩНО НАРОДА , ТЕЗИ УРОДИ ГЛОБАЛНИ !!!   

Разбра ли сега защо ще се бие до Смърт ??? 

РАЗБРА ЛИ , ЧЕ НЯМА ДРУГ ИЗБОР , ОСВЕН ДА СЕ ИЗПРАВИ И ДА ЗАЩИТАВА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА СИ ? 

278724948_5045468108875452_883762909134738014_n.thumb.jpg.1f389490bbad10138abedf123f57b7ed.jpg

Добър опит, но той няма да те разбере. Няма капацитет. За сметка на това, е събрал толкова злоба и неудовлетвореност от животеца си, та чак ми става жал понякога....

преди 1 час, _sirena_ написа:

Така е. Гадните американци нападнаха Русия и  сега бомбят Украйна, а чичко Путин се опитва да ги спаси от свободата.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.