Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

https://www.theguardian.com/global-development/2022/may/25/they-wont-accept-us-roma-refugees-forced-to-camp-at-prague-train-station

Реджеп подслони ги, нали бягат от злото джудже Путин. Душа нямаш ако не им помогнеш.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Николай Гочев: Русия печели Източна Украйна, Западът губи и не получава нищо

Николай Гочев: Русия печели Източна Украйна, Западът губи и не получава нищо

След случилото се с Мариупол.

Дотук все още изглеждаше, че руската армия може да бъде задържана или дори изтласкана отвъд границите на доскорошна Украйна. След 20-ти май обаче едва ли някой мисли така (какво говори, друг въпрос). Приморска Украйна до Херсон е взета и следващите градове, първо тези източно от Днепър, ще бъдат превземани по същия начин – обсада, отнемане на квартал по квартал, изтощаване и плен. 

Сегашното правителство в Киев не може да предложи повече от това, което предложи собствената му армия в Мариупол – да се предаде без условия.

Тогава цяла източна Украйна заедно с причерноморските територии ще бъде присъединена към Русия, западът може и да остане „украински“, а Киев ще бъде разделен, подобно на Берлин.

Русия ще получи половината от една голяма, но неосъществена държава; с нейната земеделска земя, геополитически преимущества, полезни изкопаеми, предприятия и население, което ще говори руски. 

Всичко това Западът ще загуби, без да получи нищо. Ще загуби и още нещо – възможността да влияе на Русия и съюзниците ѝ по мирен път. Ако беше предпочел да преговаря, това нямаше да стане. Което ни убеждава, че днес САЩ се управлява от хора, които е трябвало да се заемат с друго. 

А за Европа нека не говорим.

преди 42 минути, Реджеп Иведик написа:

Като рашисти в Украйна...

Милионите украински руснаци, живеещи в Донбас и в Крим, рашисти ли са?   Военните операции са заради тях и заради няселяваните от тях региони.    

преди 11 минути, attj написа:

Милионите украински руснаци, живеещи в Донбас и в Крим, рашисти ли са?   Военните операции са заради тях и заради няселяваните от тях региони.    

Няма смисъл, човек. Видиш ли някой да говори за "рашисти" и "Путлер", е кауза пердута да вдене нещо. Добре, че не всички са толкова промити и почват да се усещат. 

https://vtorifront.bg/article/niderlandski-zhurnalisti-i-pravozaschitna-organizaciya-zavedoha-delo-sreschu-zabranata-za-izlchvane-na-ruskite-televizii-ar-ti-i-sputnik-v-es?fbclid=IwAR1egIzXV1EvMMBSxIBwlqzZohU6xxH_BFfiSwhhMRixmCMkJg7n2BPsEaQ

И кога ще се усели Пълния Провал лъжливото овчарче Кирчо Петков!?   

преди 27 минути, absurt написа:

Няма смисъл, човек. Видиш ли някой да говори за "рашисти" и "Путлер", е кауза пердута да вдене нещо. Добре, че не всички са толкова промити и почват да се усещат. 

https://vtorifront.bg/article/niderlandski-zhurnalisti-i-pravozaschitna-organizaciya-zavedoha-delo-sreschu-zabranata-za-izlchvane-na-ruskite-televizii-ar-ti-i-sputnik-v-es?fbclid=IwAR1egIzXV1EvMMBSxIBwlqzZohU6xxH_BFfiSwhhMRixmCMkJg7n2BPsEaQ

16801737.jpg

Както и се очакваше, САЩ отпускат едни 40 милиарда долара на себе си, а уж за Украйна. 

Така направиха и с нас, след обръщането на палачинката. Разтръбиха че отпускат едиколко си долара за подкрепа на селското ни стопанство. На въпрос може ли да се кандидатства за сума или директно- трактор, дори и втора употреба, отговорът беше, че с тези пари ще бъде платено на американски специалисти, коитода ни научат на земеделие.

https://epicenter.bg/article/Volodin--Ukrayna-shte-poluchi-edva-15---ot--40-te-mlrd--no-shte-gi-vrashta-vsichkite-na-SASht/283027/7/0?fbclid=IwAR2czNuFDyfheuYB4qXiYgRqybenp1xEcuhM6ufjxCwXQYcCQvZgBc7gDIs

Те ги пускат на себе си, Половината за тяхната икономика, половината ще откраднат. А цялата сметка ще платят украинците, на които нищо не им остана след  нацисткото управление.

преди 6 часа, M.Николов написа:

Но по-важното е какво е казал Кисинджър в Давос , а не Кулеба.

https://www.dnes.bg/index/2022/05/26/henri-kisindjyr-prizova-ukraina-da-dade-chast-ot-teritoriiata-si-za-da-spre-voinata.531249

Мдаа, всеизвестен факт е, че като се съгласиш на исканията на насилника, той спира ;) 

Както и видяхме, Русия спря след като им дадоха Крим. А, чакай... Е, този път като вземат цял Донбас, наистина ще спрат. 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Мдаа, всеизвестен факт е, че като се съгласиш на исканията на насилника, той спира ;) 

Както и видяхме, Русия спря след като им дадоха Крим. А, чакай... Е, този път като вземат цял Донбас, наистина ще спрат. 

Много добре се ориентираш, но това го кажи на Реджеп, че той завалията хич не ги чува тези военни терминологии. Абе той не беше ли офицер?

преди 43 минути, Kolev72 написа:

Абе той не беше ли офицер?

в българия само от майор нагоре се признава 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Няма вече да спрат. Много ги ядосаха. Може след Полша да си починат малко преди да продължат нататък.

преди 18 минути, vpvelev написа:

Няма вече да спрат. Много ги ядосаха. Може след Полша да си починат малко преди да продължат нататък.

Първо да вземат Киев поне, пък тогава разказвай вицове :giggle1:

преди 4 минути, bulljo написа:

Ко стана ве, Тодоре Маруся, май А ???

Ще ме дразниш ли още ???

Знаеш много добре какви са касапи и кръволоци рашистите. Ама много добре знаеш. Не те псувам като каруцарин за да не ме баннат !!!

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Ко стана ве Тодоре Маруся, май А ???

Ще ме дразниш ли още ???

Знаеш много добре какви са касапи и кръволоци рашистите. Ама много добре знаеш. Не те псувам като каруцарин за да не ме баннат

Май се обърка.......

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ко стана ве Тодоре Маруся, май А ???

Ще ме дразниш ли още ???

Знаеш много добре какви са касапи и кръволоци рашистите. Ама много добре знаеш. Не те псувам като каруцарин за да не ме баннат

Не ми пука. Каква бандеровска Украйна те е обсебила?     Вие сте за Мосейково -там има интернат да Ви лекуват.   Вземете и Кирчо Петков със себе си.    

току-що, bulljo написа:

Май се обърка.......

Не съм, той ме разбира много добре !!!

Мън мън мън, мън мън мън.

Не ме е яд на глупаците, яд ме е на него. Неприятна особа. Навива им масурите и гледа сеир.

току-що, attj написа:

Не ми пука. Каква бандеровска Украйна те е обсебила?     Вие сте за Мосейково -там има интернат да Ви лекуват.   Вземете и Кирчо Петков със себе си.    

Видя ли, че ме е разбрал ???

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.