Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, Coco1 написа:

Колко "добре" са се грижили рашистите за България.

Renault 8, произвеждан в Пловдив с наименованието „Булгаррено 8“.В началото на 1970 г. производството на Булгаррено е прекратено, по заповед на руското правителство.

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'gett gettyimages® Keyston Keystone-France 1264977627'

Само у дома в Мосейково ти е позволено. русоробе.

Маруся е възхитена - Коко вече не бърка нещата с еврейския Мойсей...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, Coco1 написа:

Renault 8, произвеждан в Пловдив с наименованието „Булгаррено 8“.В началото на 1970 г. производството на Булгаррено е прекратено, по заповед на руското правителство.

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'gett gettyimages® Keyston Keystone-France 1264977627'

Какво да очаква човек от безакълест папагал, освен поредната глупост?

Не, гумена главо, спряха ни го французите, щото се направихме на тарикати и почнахме да го продаваме на алжирците. 

преди 1 минута, attj написа:

Маруся е възхитена - Коко вече не бърка нещата с еврейския Мойсей...

Браво Маруся

преди 1 минута, absurt написа:

Не, гумена главо, спряха ни го французите, щото се направихме на тарикати и почнахме да го продаваме на алжирците. 

Тая глупост русоробке сама ли я измисли или ти я спуснаха ? :giggle1:

преди 1 минута, absurt написа:

Не беше ли на Египет? Хехе... естествено че КПСС нареди да се спре.

преди 7 минути, Coco1 написа:

Всъщност.....това е едно много по-тъжна история - с Bulgarrenault/Булет..... На практика, сесесере, налага забраната, заради един износ на около 900 автомобила за Австрия, при разрешени от рашистите 300 бр....  Тя изобщо тая с комунетата все е така...пълна идиотщина

току-що, NewRedDragon написа:

Всъщност.....това е едно много по-тъжна история - с Bulgarrenault/Булет..... На практика, сесесере, налага забраната, заради един износ на около 900 автомобила за Австрия, при разрешени от рашистите 300 бр....  Тя изобщо тая с комунетата все е така...пълна идиотщина

Трябваше да си пробутват боклучавите Москвичи. 

преди 4 минути, absurt написа:

Много далеч си от фактологията!

Хахаха и французите си возят техниката на дърти джугани. Пробутали са ги сега на укрите.

Браво Маруся

Браво на Коко1!    Това ли е глупостта?  

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Я, кой па са показал...

maxresdefault.jpg

Тцъ, тцъ, тцъ...

Нъл на бащати му плащали да биде "ушо" кат барман (само по себе си абсолютна глупост. мхм), ами я кажи, на теб плащат ли ти сега, за да бръщолевиш подобни глупости и басни?

Ако ти плащат, да та разбера, даже палчета ша ти удрям, за да изкараш за Жонито.

Ама все ми се чини, че го прайш бизплатно, просто от глупост, мда.

преди 4 минути, Coco1 написа:

Трябваше да си пробутват боклучавите Москвичи. 

Не беше заради москвичите, а заради скапаните копия на Fiat124 - наречени "жигули", които бяха на същата цена от 6100 лв

преди 14 минути, absurt написа:

Какво да очаква човек

:giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и птица

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Не беше заради москвичите, а заради скапаните копия на Fiat124 - наречени "жигули", които бяха на същата цена от 6100 лв

За всички боклуци които имаха се погрижиха да им ги купуваме и да нямат конкуренция.

преди 4 минути, Coco1 написа:

Наближава 22.00 гасят лампите в интерната. Лягай

Ти си там и вероятно се страхуваш някой в тъмното да не те намери?  Нощем кой се мота с папагали?   

преди 3 минути, andiay написа:

Нъл на бащати му плащали да биде "ушо" кат барман

Такова нещо не съм казвал - а че се плащаше - да, но повече лев се правеше по линия на кореком-а. 

преди 4 минути, andiay написа:

ами я кажи, на теб плащат ли ти сега, за да бръщолевиш подобни глупости и басни?

Да! Плащат ми. По принцип, на мен винаги са ми плащали. Никога не ме е интересувало кой плаща - стига да е адекватно

преди 6 минути, andiay написа:

Ако ти плащат, да та разбера, даже палчета ша ти удрям, за да изкараш за Жонито.

Няма нужда!

А и друго - повярвай ми - знам много повече от теб за историята на автомобила в бг. АЗ НИКОГА не съм карал соц кола - по един или друг начин

преди 13 минути, Coco1 написа:

Браво Маруся

Това за тарикатлъка и аз съм го чувал ама в по-различен вариант.

току-що, attj написа:

Ти си там и вероятно се страхуваш някой в тъмното да не те намери? 

Това ли си търсиш някое русначе да те заговори в тъмното ? Минало ти е времето Маруся, кат на дядовците ти.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Това за тарикатлъка и аз съм го чувал ама в по-различен вариант.

Пускали са различни версии за да оправдаят идиотизма. Лошото е че русоробите са длъжни да вярват и още разпространяват легендите.

току-що, NewRedDragon написа:

Такова нещо не съм казвал - а че се плащаше - да, но повече лев се правеше по линия на кореком-а. 

Да! Плащат ми. По принцип, на мен винаги са ми плащали. Никога не ме е интересувало кой плаща - стига да е адекватно

Няма нужда!

А и друго - повярвай ми - знам много повече от теб за историята на автомобила в бг. АЗ НИКОГА не съм карал соц кола - по един или друг начин

Баф мааму, още един с деменция, тцъ, тцъ...

Точно това си каза, гущерче неадекватно, мхм.

На теб само ромите с Жонито ти плащат, затуй все за него мечтайш...

Ти не знайш вече и собствената си история, ко ли остава за неква друга история, мда.

Стига вися на тоз "хот спот", бегай искарай некви кинти, че ша продължаваш да дриймваш за Жони, мхм.

Жони или Мръвка, туй е пред теб въпроса.

Кът нимой направиш да има и за Жони, и за Мръвка, ша си останеш с таз Хамлетовска дилема, мда.

Това ли си търсиш някое русначе да те заговори в тъмното ? 

Коко дори и това не търси -той е на служба бандеровски папагал...  Мъка.

преди 2 минути, andiay написа:

и не знайш вече и собствената си история, ко ли остава за неква друга история, мда.

Знам я много добре. Затова е собствена!

Нещо да кажеш за жигули-то :) За другото...не се притеснявай! А и е добре да разбереш (мисля, че ще ти е трудно), че м/у HotSpot е маааалко по различно от "Free WiFi AP"

преди 26 минути, NewRedDragon написа:

На практика, сесесере, налага забраната, заради един износ на около 900 автомобила за Австрия, при разрешени от рашистите 300 бр...

Не е вярно. Руснаците не са издавали никаква забрана, но нашите слагачи по онова време са се престарали като сегашните... Иначе, за тези времена купето от стъклопласт е било икономически изгодно, но надали е щяло да покрие изискванията на краш тестовете...

Веждите на Брежнев слагат край на българското автомобилостроене - 168 Часа (168chasa.bg)

преди 7 минути, attj написа:

Коко дори и това не търси -той е на служба бандеровски папагал...  Мъка.

Маруся разбрахме мечтите ти, но в интерната никое русначе не те иска. Айде лягай че пак ше спиш на земята заради тъмнината, а утре трябва да си на стълбите пред интерната и да пееш пропаганда за русначетата.

току-що, Joss Bomon написа:

Не е вярно. Руснаците не са издавали никаква забрана, но нашите слагачи по онова време са се престарали като сегашните... Иначе, за тези времена купето от стъклопласт е било икономически изгодно, но надали е щяло да покрие изискванията на краш тестовете...

Веждите на Брежнев слагат край на българското автомобилостроене - 168 Часа (168chasa.bg)

Кой ти каза да се информираш от подобни източници? Стъклопластово купе имат точно 4 "Алпин", от които 1 е още в движение в гр, Ст. Загора. И алпина няма нищо общо с модела 8. който е предвиден за масово производство в ч. бряг - в последствие към пловдив.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.