Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, glen написа:

Дмитрий Медведев беше пълен ястреб от началото на SMO и се остави най-накрая да се откъсне от "дипломатическите" тънкости и започна да изказва мнението си по отношение на отношението към Запада.

spacer.png

Обяснявайки суровостта на публикациите си в ТГ пред ТАСС, той не се измъчи с думите: „Мразя тези копелета и дегенерати“, които ни пожелават смърт и искат да унищожат Русия. Той също така обеща, докато е жив, да направи всичко, за да отърве планетата от тях.
На когото не му пука за политическата коректност, която при обстоятелствата е единственият начин за провеждане на външна политика.

И като го гръмнем, как  ще обяснява?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 21 минути, ivottoshev написа:

А дали е грозно и манипулативно да използваш деца, убити от укрите за да плювнеш по Путин. За един наш Лоботомиран съфорумец питам, понеже това му е една от любимите опорки.

Първо ми отговори на моите въпроси преди да задаваш.

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Като гледам как си се засилил на коката, мисля че бая ше ти трепери мерника и нема да уцелиш.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Като гледам как си се засилил на коката, мисля че бая ше ти трепери мерника и нема да уцелиш.

И що аз? Аз си има друга работа. Така или иначе неговите ще го ликвидират - губят много пари покрай санкциите - решението е едно - приключва се с тия там и територията преминава под управление на нормални хора

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

И що аз? Аз си има друга работа.

Ще изкараш некой лев от тая работа,може и в рубли да ти платят!

току-що, glen написа:

Ще изкараш некой лев от тая работа,може и в рубли да ти платят!

Не ща, бе русороб! Това явление рассия е крайно време да се ликвидира, барабар с разните там населяваши! Сега е удобен момента

Днес по 2 от руските телевизии един и същ военен от Донецката република каза , че са унищожили 3 от 12-те френски самоходни оръдия Цезар.
Леле сега франсетата няма да искат да им пращат повече от тези играчки, които са ужасно скъпи, а украинците не знаят да си ги пазят.
Той немецът вероятно заради това не им праща нищо скъпо на украинците, защото ще бъде унищожено.

Снощи по френския тв канал LCI водещият подготви френските зрители , че   ... ами няма да могат украинците да си върнат освободените територии от руснаците.
С изключение на присъстващата украинка, другите събеседници бяха на мнение, че освободените територии ще са си вечно руски. Даже и англичанката Саманта така мисли.

абе къде е комшото, че Зелински иска да предаде благодарности за безвъзмездния подарък - дрончета

Турция дари на Литва "Байрактар" за Украйна

преди 45 минути, NewRedDragon написа:

Кои вие бе,ромалята копърки друсани с лепило ли 😏😄😄😄 

Ба си грандоманията значи след поредното шмъркане и надишване с ацетон 😄😄

Може ли, може ли снимка на Саманта. Ей, пък после жените били глупави. Напротив, вземайки предвид просащ трололинките, тукашните от които в акта им за раждане вероятно всичките са вписани като мъже, но без да знам какво сега им пише в личните карти...Жените винаги са по-умни и практични. Да не забравяме, че и красиви има. А мъжете сме до един грозни кат смъртта.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

абе къде е комшото, че Зелински иска да предаде благодарности за безвъзмездния подарък - дрончета

Турция дари на Литва "Байрактар" за Украйна

Мерхаба вiвцi, сега с зъбките на дарения кон ли взе да се хвастиш 😏😄😄

преди 2 минути, Moriati написа:

Кои вие бе,ромалята копърки друсани с лепило ли 😏😄😄😄 

Ба си грандоманията значи след поредното шмъркане и надишване с ацетон 😄😄

Копърка, ама по живково (даже "книжка" нямах) за ден събирах повече от цялата ти рода! Ние сме, хората, които ползват бг паспорта си само при нужда!

току-що, NewRedDragon написа:

Копърка, ама по живково (даже "книжка" нямах) за ден събирах повече от цялата ти рода! Ние сме, хората, които ползват бг паспорта си само при нужда!

Да де, това за ромалята копърки е ясно че ползват паспорти само когато е изгодно, според накъдето задуха вятъра и натам и задника 😄😄 

За останалото очен съмнително,предвид ацетонното ти състояние... 😏😄😄

преди 2 минути, Moriati написа:

Мерхаба вiвцi, сега с зъбките на дарения кон ли взе да се хвастиш 😏😄😄

свирнах ти и дойде:biggrin:послушко

преди 1 минута, Moriati написа:

Да де, това за ромалята копърки е ясно че ползват паспорти само когато е изгодно, според накъдето задуха вятъра и натам и задника 😄😄 

За останалото очен съмнително,предвид ацетонното ти състояние... 😏😄😄

Доообре! 

преди 1 час, BANKATA написа:

Първо ми отговори на моите въпроси преди да задаваш.

Питай оФцата дали е патентовал "без умствен капацитет" и ако този слоган е свободен - можеш да си го закичиш на профила. Много ще ти тича!

преди 6 минути, Moriati написа:

😏😏

IMG_20220609_205235_666.jpg

кога ще благодариш на ердоган за всичко което прави за украйна

Турция набира афганистанци да се бият за Украйна?

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

кога ще благодариш на ердоган за всичко което прави за украйна

Турция набира афганистанци да се бият за Украйна?

Ахам, а аз мислех сирийци и азери че набира 😄😄😏  

Мдаам,не е лесно да си салорейхска сороспиатна вiвцi 😄  

,......

А ето и новия логотип на бившия Макдоналдс в Русия 😏

IMG_20220609_210250_290.jpg.6285085c130de4f8c0df67b967d5e230.jpg

преди 5 минути, Moriati написа:

А ето и новия логотип на бившия Макдоналдс в Русия 😏

IMG_20220609_210250_290.jpg.6285085c130de4f8c0df67b967d5e230.jpg

а етоо как изглеждаше преди да го затворят мк. доналдс - можеш ли да ми покажеш такава опашка пред новия

0000523046-article2.jpg

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

а етоо как изглеждаше преди да го затворят мк. доналдс - можеш ли да ми покажеш такава опашка пред новия

0000523046-article2.jpg

Опашката е пред, а не за макфак. Чакат за входа на сградата отзад, а макфак им пречи на свободното придвижване.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.