Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 часа, miro20 написа:

Аз пък пак те питам... от 2 000 или колко там азовци от Азовсталь отвлякоха рашистите, видяхме самоняколко снимки с нацистки кръстове .

Тези двама или трима, колко катопроцент са от 2 000 ? Вади калкулатора :) 

Ало, овенният, я пак? В кое военно училище те научиха, че предалите се в плен, са отвлечени от пленилите ги?

Баси, ти наистина си готов и собствената си майка да заколиш, и да се кефиш, стига да е от "грешната" за теб, страна!

https://medical-names.demolution.net/Идиот.html

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Петър Ангелов написа:

Бих избягал, но няма къде. Посочените по-горе държави нямат нищо общо с нашия си соцализъм, какъвто си беше.

Като отидеш и поживееш там, тогава можеш да се изкажеш.

на 12.06.2022 г. в 21:28, ДзВяРа! написа:

Беееееееееееееееее ще викаш на майка си, добре че помните как ви викат за да ви нахранят.

Я още един от стадото вiвцi се припозна 😏 А иначе се писал дзверо хаххахаа 😄😄😄 

Чшш,мелкоумния ,бегом в кошарата ... 

П.С  

Мариупол сега... Хората приказват ... Мдааам 

преди 1 час, attj написа:

Мій папуга Coco1 туди прилетить?     Учиш ли украински?   

Маруся- пунаха те на стълбите пред интерната М 

преди 3 минути, Moriati написа:

Синбадко и теб ли пуснаха на стълбите пред интерната :yanim:

280033207_1720402294984766_3932490103621831102_n (1).jpg

Коко1 скоро мені не хвалився, куди любить ходити. Там, у Мосейковому, хочуть миру.

Цитат

Словакия дари на Украйна хеликоптери "Ми" и ги замени с американски Black Hawk

Ама НАЦИОНАЛНИЯТ ИНТЕРЕЕЕЕЕЕС ! Отново всички други са балъци, само българите не можаха да ни излъжат :) 

преди 24 минути, N1K17Y написа:

Ама НАЦИОНАЛНИЯТ ИНТЕРЕЕЕЕЕЕС ! Отново всички други са балъци, само българите не можаха да ни излъжат :) 

Що, бе, Аглайка, си мислиш, че "заменили" означава "подарили"? Или си вървиш по опорките- важното е да сме зле и да набутваме долари на големия брат, че я, виж колко се охарчи в Украйна!?

преди 2 часа, absurt написа:

Ало, овенният, я пак? В кое военно училище те научиха, че предалите се в плен, са отвлечени от пленилите ги?

Баси, ти наистина си готов и собствената си майка да заколиш, и да се кефиш, стига да е от "грешната" за теб, страна!

https://medical-names.demolution.net/Идиот.html

Да обясня на absurt  само с няколко думи.

Всеки, завършил висше техническо образование в България по време на социализЪма и малко след него получаваше офицерско звание от ниските чинове (младши лейтенант  или лейтенант) по специално разпореждане на министерството на отбрана. Разбира се, след изкарване на съответния период на обучение във казармата. Военият чин на лицето е даден въз основа на това обяснение на господина, както и на хиляди други, като него. Неговото образование е цивилно, а не военно. В този случай, за да растеш по чин нагоре, той , при негово желание трябва да остане на военна служба. Предполагам, че сте разбрала , как част от хората вишисти са получили военен чин. Но неговият чин реално е по малък от този на действащия ефрейтор от армията. Затова в армията се казва, че най високият чин е не генералът, а ефрейтора! Извинявам се, че се намесих в коментарите ВИ! Приятен ден и успехи по бойните полета на форума.

преди 41 минути, absurt написа:

Що, бе, Аглайка, си мислиш, че "заменили" означава "подарили"? Или си вървиш по опорките- важното е да сме зле и да набутваме долари на големия брат, че я, виж колко се охарчи в Украйна!?

Я ни разясни какво означава, да се посмеем. Сигурен съм, че имаш информацията и ще ни кажиш как и колко Словакия са платили за американска техника, докато са подарили съветската. Сорос ги е накарал и излъгал естествено.

преди 1 час, Kolev72 написа:

Да обясня на absurt  само с няколко думи.

Всеки, завършил висше техническо образование в България по време на социализЪма и малко след него получаваше офицерско звание от ниските чинове (младши лейтенант  или лейтенант) по специално разпореждане на министерството на отбрана. Разбира се, след изкарване на съответния период на обучение във казармата. Военият чин на лицето е даден въз основа на това обяснение на господина, както и на хиляди други, като него. Неговото образование е цивилно, а не военно. В този случай, за да растеш по чин нагоре, той , при негово желание трябва да остане на военна служба. Предполагам, че сте разбрала , как част от хората вишисти са получили военен чин. Но неговият чин реално е по малък от този на действащия ефрейтор от армията. Затова в армията се казва, че най високият чин е не генералът, а ефрейтора! Извинявам се, че се намесих в коментарите ВИ! Приятен ден и успехи по бойните полета на форума.

Благодаря за пояснението- ще е полезно, за който не знае. Аз съм расла в това време и знам, но Вие сте пропуснали твърденията на господина, че е бил действащ офицер, който бил "правил гонки"  на войници по плацовете. Затова и коментарът ми беше такъв.

преди 1 час, N1K17Y написа:

Я ни разясни какво означава, да се посмеем. Сигурен съм, че имаш информацията и ще ни кажиш как и колко Словакия са платили за американска техника, докато са подарили съветската. Сорос ги е накарал и излъгал естествено.

А, тези факти ги имате само соросоидните подложки, ние - простосмъртните, само си разсъждаваме на база опита си от преживените години и дадените "на голо" милиарди за чертежи на самолетчета емисия 1972г.

За голяма Ваша изненада, аз не пропускам нищо. Той е бил действащ офицер, колкото аз съм бил шефа на ЦРУ в Америка.

Човек, който няма цел в живота като Мирча, за мен  - не е човек.

Не веднаж съм го писал:

"Инженер" между политици и политик, между Инженери!

Приятни почивни дни от мен!

Новото въоръжение от САЩ и другите съюзници ще позволи на Украйна да си върне всички „временно окупирани територии, включително Крим“. Киев вече е набелязал набор от ходове, които ще реализира след пристигането на новите пратки военна помощ. Това заяви министърът на отбраната на Украйна Алексей Резников в интервю пред CNN.    Отново нито дума не се споменава за мненията и желанията на местните хора.   Наглото поведение на бандеровците продължава.   Пословичното руско търпение все някога ще свърши.  Липсват Ленин, Сталин и Хрусчов да подаряват територии на УССР.  Отдавна го няма и СССР с братските републики.

преди 21 минути, absurt написа:

че е бил действащ офицер, който бил "правил гонки"  на войници по плацовете.

Той може да е гонил само овцете по баирите на село. Само, че и за това предполагам е трябвало кадърни!

преди 1 час, Kolev72 написа:

малко след него получаваше офицерско звание от ниските чинове (младши лейтенант  или лейтенант)

Само след като си минал фазанарията! И не от всички висши специалности, само тези полезни за армията.

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Той може да е гонил само овцете по баирите на село. Само, че и за това предполагам е трябвало кадърни!

Само след като си минал фазанарията! И не от всички висши специалности, само тези полезни за армията.

Точно така Ицо. Аз на мястото на фазанарията съм написал друго, за да не го обидя.

Сега да уточня! Няма как и ти го знаеш много добре, че да завършиш висше в СССР по него време, баща му да не е бил или комуне(както казва той) или най малкото доносник на ДС. Тебе, мене и такива на нашата възраст няма как да не ги знаят как ставаха работите тогава. А той е бил пишлигар тогава и каквото каже тате. Искал да го направи Човек, а е излязал от СССР - говедо!

преди 11 минути, Kolev72 написа:

Точно така Ицо. Аз на мястото на фазанарията съм написал друго, за да не го обидя.

Сега да уточня! Няма как и ти го знаеш много добре, че да завършиш висше в СССР по него време, баща му да не е бил или комуне(както казва той) или най малкото доносник на ДС. Тебе, мене и такива на нашата възраст няма как да не ги знаят как ставаха работите тогава. А той е бил пишлигар тогава и каквото каже тате. Искал да го направи Човек, а е излязал от СССР - говедо!

О това беше задължително! Но аз изобщо не вярвам, ще кажеш защо? Той има снимка на профила сi в Туитър,- старият му профил, защото има и нов, профила явно е блокиран де. Но регистрацията е 2007. Като гледаш снимката му, повече от 25-30 не можеш да му дадеш. Е. Махни от 2007г. 30 години. Колко останаха? 1977г.  1987 е бил около 10 или по малко! Какво висше в СССР какви 5 лева! Просто импровизира по, чуто, разказано, прочетено или случайно запомнено и т.н.

преди 43 минути, absurt написа:

Благодаря за пояснението- ще е полезно, за който не знае. Аз съм расла в това време и знам, но Вие сте пропуснали твърденията на господина, че е бил действащ офицер, който бил "правил гонки"  на войници по плацовете. Затова и коментарът ми беше такъв.

А, тези факти ги имате само соросоидните подложки, ние - простосмъртните, само си разсъждаваме на база опита си от преживените години и дадените "на голо" милиарди за чертежи на самолетчета емисия 1972г.

Ауу, нямала фактите ами разсъждавала

преди 2 часа, absurt написа:

Или си вървиш по опорките

Освен опорки и лъжи, май друго не можеш да измислиш :giggle1:

преди 6 минути, Hristo52 написа:

О това беше задължително! Но аз изобщо не вярвам, ще кажеш защо? Той има снимка на профила с в Туитър, профила явно е блокиран де. Но регистрацията е 2007. Като гледаш снимката му, повече от 25-30 не можеш да му дадеш. Е. Махни от 2007г. 30 години. Колко останаха? 1977г.  1987 е бил около 10 или по малко! Какво висше в СССР какви 5 лева! Просто импровизира по, чуто, разказано, прочетено или случайно запомнено и т.н.

В дълъг период, гонен от тук и там , накрая се появи тук и благодарение на многото си постове вече,( от 2010 година), оглавява едната агитка.  Пък е и добра реклама за форума де. спор, няма. Да е жив и здрав и още 150 кила да прибави към теглото си. Приятен ден  - и на левите, и на десните, ама, от мен, а не от Миро.

преди 1 минута, Kolev72 написа:

Приятен ден

Приятен ден и на теб!

Миро още е младо момче и няма 50 години.  Само бандеровски глупости пише за драмата в Украйна  още от 2014 година.  Не разбирам какво толкова Ви е впечатлил.

Мен не ме е впечатлил, само понякога, като попадна на фрапираща идиотщина, не издържам и реплекирам. Както в случая- твърди, че "героите " от Азовстл- над 2000 души, които се предадоха, били отвлечени от руснаците.  

преди 2 минути, absurt написа:

Мен не ме е впечатлил, само понякога, като попадна на фрапираща идиотщина, не издържам и реплекирам. Както в случая- твърди, че "героите " от Азовстл- над 2000 души, които се предадоха, били отвлечени от руснаците.  

Повечето от половината са препратени в Русия и са извън ДНР.  Ще ги съдят за тероризъм и антинародни действия.  Някои за назидание може да бъдат разстреляни.   Около 7000 общо са пленените.  Майките и сестрите им предпочитат скоро да не ги връщат в Украйна  от Русия.   Заради риска да ги считат за дезертьори и пак да ги върнат на фронта.  Сега поне са живи.   Това Миро кога ще ти го каже, а е истина.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.