Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Zornovolnik написа:

Не може искат лична карта(гугълския профил) някаква нова евробска малоумщшна, щом дадено видео е с 18+ ограничение дори в търсачката не излиза веднага ако въобще излезе, а другите са приложения за телефоните с андроид и примерно освен, че позволяват да си гледаш спокойно нямат и реклами.

https://support.google.com/youtube/answer/10070779?visit_id=637909100268242247-151314709&p=watching_arv&rd=1

И на мене искаше това преди година може би, но после доста след това опитах само с гугъл профил и влизам. Няма проблем. Мисля, че това изискване за лична карта или кредитна го няма вече. Защото си влизам с гугълски профил. А не съм давал никакви документи. По рано като кликнеш на клипа искаше документ. Сега няма, стига да си в профила си, кликаш получаваш предупреждение че клипа не е за деца, казваш ОК и се отваря.

преди 54 минути, attj написа:

Путин не е вечен.   Казват, че ще го замести някой от най-твърдолинейните.  Те дори Медведев смятат за мекушав.    Майка плаче ще е за Украйна, която скоро може и да я няма...

абе...мекушав мекушав ама с последното си твърдо изказване...неочаквано за мнозина...

по руските форуми се питаха да не би в него да се е вселил духът на Жириновски...

преди 7 часа, Coco1 написа:

Петре как разбра че соца е хубав  като си бил дете когато е свършил  

Абсурд, Италия е по-комунистическа от Северна Корея :giggle1:

Дете не съм бил със сигурност (информацията в профила за възрастта ми не е вярна)

Обрат: САЩ ще разрешат извършването на трансакции с руски банки, свързани с енергия | Glasove.com

САЩ ще позволят някои свързани с енергията трансакции със "Сбербанк", "ВТБ", "Алфа банк" (Alfa Bank) и някои други руски институции да продължат до 5 декември. Това информира днес в онлайн съобщение министерство на финансите, цитирано от Ройтерс.

Spoiler

Службата за контрол на чуждестранните активи към финансовото министерство съобщи, че удължава срока на общия лиценз, разрешаващ трансакции с финансови институции, включително Руската централна банка, "Совкомбанк" , "Внешекономбанк" и други.

САЩ забраниха вноса на руски изкопаеми горива и наложиха наказателни санкции на страната заради инвазията й в Украйна. Вашингтон обаче разреши банковите трансакции за руски петрол и газ за европейските страни да продължат, за да им даде време да преминат от руска енергия към алтернативни източници на гориво и електроенергия.

Ха сега да видим нашите супер герои от подмяната кви ще ги плещят?!

Цитат

Немските власти преименуват "Газпром Германия" и й отпускат 9-10 млрд. евро

Германските власти са решили да преименуват компанията "Газпром Германия" на "Секюринг енерджи фор Юръп" (Securing Energy for Europe), съобщи днес пресслужбата на кабинета, цитирана от ТАСС.

:lol6:Кирооо

преди 3 минути, nikssi написа:

Обрат: САЩ ще разрешат извършването на трансакции с руски банки, свързани с енергия | Glasove.com

САЩ ще позволят някои свързани с енергията трансакции със "Сбербанк", "ВТБ", "Алфа банк" (Alfa Bank) и някои други руски институции да продължат до 5 декември. Това информира днес в онлайн съобщение министерство на финансите, цитирано от Ройтерс.

Покажи скритото съдържание

Службата за контрол на чуждестранните активи към финансовото министерство съобщи, че удължава срока на общия лиценз, разрешаващ трансакции с финансови институции, включително Руската централна банка, "Совкомбанк" , "Внешекономбанк" и други.

САЩ забраниха вноса на руски изкопаеми горива и наложиха наказателни санкции на страната заради инвазията й в Украйна. Вашингтон обаче разреши банковите трансакции за руски петрол и газ за европейските страни да продължат, за да им даде време да преминат от руска енергия към алтернативни източници на гориво и електроенергия.

Ха сега да видим нашите супер герои от подмяната кви ще ги плещят?!

:lol6:Кирооо

Цитат

съобщи днес пресслужбата на кабинета, цитирана от ТАСС.

може ли линка към инфото - че газпром пуска много фейкове на тази тема

аз лично не виждам новината в официалния им сайт

https://www.house.gov/

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

може ли линка към инфото - че газпром пуска много фейкове на тази тема

Горе линка прочете ли? Цитата е там бре мозък ... 

Власти ФРГ берут Gazprom Germania под долгосрочное управление и обеспечат ей займ - ТАСС (tass.ru)

И да не кажеш ала бала портокала ... бац 

Germany boosts energy security with $10 bln Gazprom Germania plan | Reuters

Цитат

BERLIN, June 14 (Reuters) - Germany will put Gazprom Germania, the energy business abandoned by Russia's Gazprom in April, under long-term administration and back it with a loan of around 10 billion euros ($10.4 billion) to help bolster the security of Europe's energy supplies.

преди 22 часа, absurt написа:

Не се газирай, а чети с разбиране! Ръкаров живее в Русе, затова му предлагам да отиде в русенско село. Аз имам поглед върху балканджиите около Севлиево и Ловеч. Ей ти две снимки, правена от мен зимата. Може и камиона да е някаква друга марка, ама е от онова време.

DSC03890.thumb.JPG.b3969b03dd16f379bccfaef6a2227c08.JPG

DSC03880A.thumb.JPG.6b947b260486c759a5618fb48fd92702.JPG

Пак хал хабер си нямаш какво цитираш. Намерила две снимки в нета на някой който си е откраднал нещо от старото ТКЗС да си носи дървата и вече си лее простотията.

Едната е даже с ловешка регистрация :) 

Снимай ми съвременен селскостопански двор, кооперация,такива които работят реално със земя, и които да ползват руска техника и с тези стари трактори.

Няма такива бе комуне  изпрано белиносано !  В кой свят живееш в коя година ??

Ти верно не си стъпвала на село а си копипействаш от диванчето  някакви снимки от гугъла :) :)

преди 22 часа, ivottoshev написа:

Отрепка недна си, Лоботомирко, ма номерата ти не минават тук. 

на 14.06.2022 г. в 22:34, miro20 написа:

комуне, като не можеш да отговаряш на простички въпроси, и си избиваш комплексите и малоумщината, не съм ти аз виновен.

Ти като можеш да отговаряш на простички въпроси, кога ще дадеш отговор на тези:

Кой избиваше децата в Донбас през последните осем години?

От кого са се крили цивилните в Буча четири дни след изтеглянето на руснаците от там?

и

Маджо престъпник ли е?

тошеееффф ,  едно че вече съм ти отговарял и затапвал 1001 пъти, но вече разбирам за какво ти е ТЕЛКа . :)

Виждам и кога забравяш  да си пиеш хапчетата... Мога само да те съжалявам...

преди 24 минути, Петър Ангелов написа:

Дете не съм бил със сигурност (информацията в профила за възрастта ми не е вярна)

За не успелите да преминат в реалния свят, има все още дестинации като Северна Корея Расия, Беларус.

преди 1 час, Hristo52 написа:

И на мене искаше това преди година може би, но после доста след това опитах само с гугъл профил и влизам. Няма проблем. Мисля, че това изискване за лична карта или кредитна го няма вече. Защото си влизам с гугълски профил. А не съм давал никакви документи. По рано като кликнеш на клипа искаше документ. Сега няма, стига да си в профила си, кликаш получаваш предупреждение че клипа не е за деца, казваш ОК и се отваря.

По принцип Гугъл профила като го попълваш иска мейл адрес от родната, или страната на пребиваване, там я има информацията ти, име, дата на раждане и т.н. Т.е. вече "знае", че не си непълнолетен и затова не те пита.

току-що, Coco1 написа:

За не успелите да преминат в реалния свят, има все още дестинации като Северна Корея Расия, Беларус.

Що, твоето инфо вярно ли е, ти в реалния свят ли си? Щот в главата си бебешок. :)

преди 5 минути, nikssi написа:

Горе линка прочете ли? Цитата е там бре мозък ... 

Власти ФРГ берут Gazprom Germania под долгосрочное управление и обеспечат ей займ - ТАСС (tass.ru)

И да не кажеш ала бала портокала ... бац 

Germany boosts energy security with $10 bln Gazprom Germania plan | Reuters

(tass.ru) - ти сериозно ли

САЩ го казва вофициално, и го пише в руски сайт

преди 22 часа, absurt написа:

Не се газирай, а чети с разбиране! Ръкаров живее в Русе, затова му предлагам да отиде в русенско село. Аз имам поглед върху балканджиите около Севлиево и Ловеч. Ей ти две снимки, правена от мен зимата. Може и камиона да е някаква друга марка, ама е от онова време.

DSC03890.thumb.JPG.b3969b03dd16f379bccfaef6a2227c08.JPG

DSC03880A.thumb.JPG.6b947b260486c759a5618fb48fd92702.JPG

Пак хал хабер си нямаш какво цитираш. Намерила две снимки в нета на някой който си е откраднал нещо от старото ТКЗС да си носи дървата и вече си лее простотията.

Едната е даже с ловешка регистрация :) 

Снимай ми съвременен селскостопански двор, кооперация,такива които работят реално със земя, и които да ползват руска техника и с тези стари трактори.

Няма такива бе комуне  изпрано белиносано !  В кой свят живееш в коя година ??

Ти верно не си стъпвала на село а си копипействаш от диванчето  някакви снимки от гугъла :) :)

Отрепка недна си, Лоботомирко, ма номерата ти не минават тук. 

на 14.06.2022 г. в 22:34, miro20 написа:

комуне, като не можеш да отговаряш на простички въпроси, и си избиваш комплексите и малоумщината, не съм ти аз виновен.

Ти като можеш да отговаряш на простички въпроси, кога ще дадеш отговор на тези:

Кой избиваше децата в Донбас през последните осем години?

От кого са се крили цивилните в Буча четири дни след изтеглянето на руснаците от там?

и

Маджо престъпник ли е?

тошеееффф ,  едно че вече съм ти отговарял и затапвал 1001 пъти, но вече разбирам за какво ти е ТЕЛКа . :)

- Децата и всички цивилни и военни жертви в Донбас са по причина рашисткото  военно вторжение. Ако не бяха нападнали Украйна да цепят територии, нямаше да има нито едно убито дете.

Преди април 2014 г намаше нито едно убито дете. След военното нападение до 2022 г , убити деца има само там където са рашистктие военни. Никъде другаде в цяла Украйна , включително и с рускоезично население, определящи се като руснаци няма нито едно убито руско дете,нито един убит руснак. Повтарям - нито един извън територията на военните действия.

След 24.02. рашистите масирано нападнаха цяла Украйна, реципрочно и в геометрична прогресия се увеличиха убитите жени деца, цивилни . Пак от рашистката инвазия. Ак онямаше такава, И Мариупол и други емблематични сринати със земята градове с избити хияди цивилни , щяха да си живи и здрави .

-  кой е говорел че цивлини са се крили в мазетата на Буча 4 дни СЛЕД изтеглянето на руснаците ??? Те са секрили през цялото време на рашистка окупация. И са  били избивани ПО ВРЕМЕТО когато руснаците са владеели териториите. В мазетата,  с вързани ръце, с куршум в  главата. Не 4 дни след изтеглянето . Не знам защо повтаряш това безумно твърдение.

- За Маджо питай хр.Ивано който се изчерви като попарен  домат  на върпоса.. " абе Маджо ми се обади ... " ....

- Пий си тия хапчета тошеееефф пий си ги .. че всеки път във фекалии, всеки път затапен и унижен.

:)

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Що, твоето инфо вярно ли е, ти в реалния свят ли си? Щот в главата си бебешок. :)

Въпроси и преценки на спрял комАнист, от интерната в Мосейково. :hush:

преди 16 часа, Hristo52 написа:

Че как така бе нацистче? Чети други какво пишат. Напредвате ,побеждавате, освобождавате!? "Героите на Украйна" и т.н. Хората улици и площади си прекръстиха, а вие какво правите!? Включвайте жените, децата и напред.

комуне , ти така и на българите по турско време и на Райна Княгиня ли ще се подиграваш бре ??? Комуне недно такова :hit:

Нацистите са в Кремъл. Не го ли разбра ?

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

(tass.ru) - ти сериозно ли

САЩ го казва вофициално, и го пише в руски сайт

Знаех,че не четеш ... да мислиш отдавна ми е известно,че не можеш.

image.png.c36bebc9f04f24743864f132f9b3b00a.png

преди 1 минута, miro20 написа:

комуне , ти така и на българите по турско време и на Райна Княгиня ли ще се подиграваш бре ??? Комуне недно такова :hit:

Нацистите са в Кремъл. Не го ли разбра ?

Е ка да го разбере полити офицера (от запаса :lol6:), като в празната му кратуна, още "ехти" залпа на аврора? Тия са повредени по рождение - шапката не прощава!

преди 15 минути, Coco1 написа:

Не  е същото, за съжаление. Нашия соц си беше чудесен (и под управлението на другарят Живков, вечна му памет). Ако имаше как да се върна във времето, вече щях да съм го направил. Сегашната действителност, тук в България, не е нищо хубаво.

преди 2 минути, Петър Ангелов написа:

Не  е същото, за съжаление. Нашия соц си беше чудесен (и под управлението на другарят Живков, вечна му памет). Ако имаше как да се върна във времето, вече щях да съм го направил. Сегашната действителност, тук в България, не е нищо хубаво.

Както винаги съм казвал тук миналото няма да се върне. Близките до БКП имат единствен избор, бягство към соц свободата. Но интересното е че никой от вас не бяга !

преди 16 минути, nikssi написа:

Знаех,че не четеш ... да мислиш отдавна ми е известно,че не можеш.

image.png.c36bebc9f04f24743864f132f9b3b00a.png

абе даи линка от правителството на САЩ, не кой какво твърди

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

абе даи линка от правителството на САЩ, не кой какво твърди

А, нещо с гриф секретно от държавния департамент на САЩ не искаш ли? Ройтерс не стига нали? 

Щракач или по точно писач.

преди 36 минути, Sliderum2 написа:

По принцип Гугъл профила

Може...

преди 35 минути, miro20 написа:

Всичките ти 1001 пъти са шикалкавене и разводняване на темата за да отклониш вниманието от основният въпрос

Аз те питам кой е избивал децата а ти не отговори и стигна чак до сламката с ВСВ, само и само за да избегнеш отговор на въпроса: руснаци или украинци стреляха по онези деца?

За Маджо дори и диаграма ти правих с единствените два възможни отговора и ти пак не можа да отговориш с "да" или "не" на въпроса дали Маджо е престъпник.

За Буча пак не даде инфо от кого са се страхували местните, та са били по мазетата м/ду 1.04 и 4.04 и не са могли да видят "труповете " на онази уличка...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.