Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 30 минути, Без умствен капацитет написа:

абе нещо долара много скочи - това значи че рублата копае дъното https://www.bnb.bg/

нещо много фейкове в темата, за това колко велика става Русия

Прям до нефтоносни пластове дълбае рублата, ахам ...

Вiвцiч , беее бее бееекай с дружките по добре, че с акъла си много зле 😏 

https://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR

преди 16 минути, BANKATA написа:

Медведев не е мекушав, просто говори импулсивно глупости като треторазряден политик.

Четох че го спрягали за дипломат в Азия.

Четох че и дъщерята на Путин я спрягат да оглави единна русия, но и това не знам колко е достоверно.

Както Путин се появи от нищото така и неговият заместник може да дойде.

Путин дошъл от нищото?? 

Мдаам,това само илитерат дето го мързи да чете,или абсолютен макак може да го каже...  И в двата случая безмозгло и тъпанарско изказване .... 

😏

преди 8 часа, N1K17Y написа:

Ама НАЦИОНАЛНИЯТ ИНТЕРЕЕЕЕЕЕС ! Отново всички други са балъци, само българите не можаха да ни излъжат :) 

Сериозно ли бе Мименце русо 😄😄

Те и полските шляхтички уж замениха подарените на салорейха над 200 Т72 за уж Леопарди немски, ама цък,сега реват че са ги измамили уж, не си държали на обещанието уж немците... Ахам , привидяло им се е на полските улични труженички 200 леопарда , а ще пият една студена вода.

Ако и изобщо им дадат Леопард немците,то ще е след години и на пазарна цена... Та такава кухавелке руса 😏😏 Същото е и с Блек Хоук , А и с Ф 16 които още се чакат в България от разни балъци мелкоумни като теб ..  

П.С Само за сведение на идиотите дето хвърчат във въздуха и лапат кат шарани,  в Германия на склад имат само около 100 Леопард 1 М4 , и германците няма да ги дадат,те са за Бундесфера запас.... А уж обещаните ПВО системи, дори в собствената си армия още не са доставили в достатъчно количества....

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Доглеждам сериала Тихият Дон за събитията около революцията от 1917 година.    Донските казаци са против болшевиките в люта братоубийствена война .   Толкова убити между събратя руснаци и всякакви други -заради червените идеи.   Къде са тръгнали някакви заблудени бандеровци?    Струва ли си да ги избият заради земи на руските  донски казаци?   Та руснаците по света са над 200 милиона души и няма да свършат.   Те са тренирани да се убиват дори помежду си     https://filmisub.com/filmi/drami/42934-tihiy-don-season-1-tihiya-don-sezon-1-2015.html

преди 13 часа, ivottoshev написа:

Ама Лоботомиркоооо, то написаното си седи.

Аз те питам: "Ти ми обясни как четири дни след изтеглянето на злият Путин никой не е потърсил тези трупове", а ти ми отговаряш:  "Хората не смеят да излизат от мазетата, трола ми говори за "що не са ги търсили" 

Ето го черно на бяло:

Сега какво следва? Пак ще променяме стари постове, или отново ще има "тези думи не са мои". А може би ще ни изненадаш с някоя нова простотия? Зареждам пуканките :popcorn2:

Да, седи си . Я ми обясни как трупове ще излизат от мазета ?

Ето ти черно а бяло което ме цитираш, но не четеш :

Цитат

Ало балоните.. я си излязъл я са те разстреляли  като куче рашистите. То повечето така и са избити де. А много и в мазетата. Вързани и с курум в тила.

Почервенил и подчертал съм ти важното:hush:

Поредните ти жалки гърчове да се изнижеш от фекалиите си . ама колкото се въртиш все повече се излагаш.

Естествено говоря когато хората са били живи. По времето на рашистката окупация. Които са се крили от рашистките войски и а си излязъл а са те застреляли.

Затова и са се крили.

Не от 01.04 , а преди това, когато са били в окупация !

Още колко ще се извърташ в  простотиите си ? :)

преди 7 минути, attj написа:

Доглеждам сериала Тихият Дон за събитията около революцията от 1917 година.    Донските казаци са против болшевиките в люта братоубийствена война .   Толкова убити между събратя руснаци и всякакви други -заради червените идеи.   Къде са тръгнали някакви заблудени бандеровци?    Струва ли си да ги избият заради земи на руските  донски казаци?   Та руснаците по света са над 200 милиона души и няма да свършат.   Те са тренирани да се убиват дори помежду си     https://filmisub.com/filmi/drami/42934-tihiy-don-season-1-tihiya-don-sezon-1-2015.html

Това си е била гражданска война като по учебник! Аз не знам друга причина да е съществувала в различните страни, които са я преживели, освен радикални и противоположни идеи. Мисълта ми е, че всичките забрани, около които се бяха обединили нациите след ВСВ по адрес на фашизма, хитлеризма и както там да го нарекат, постепенно се разхлабиха и в момента гледаме пълната реабилитация на бандеровците. 

Бандеровците глупаво се скараха с донските казаци, които са руснаци.   Не виждам скоро да има бандеровци.  Дано не ги избият всичките.

преди 5 часа, Kolev72 написа:
преди 5 часа, absurt написа:

Мен не ме е впечатлил, само понякога, като попадна на фрапираща идиотщина, не издържам и реплекирам. Както в случая- твърди, че "героите " от Азовстл- над 2000 души, които се предадоха, били отвлечени от руснаците.  

Отвлечени, откраднати, да не са били там във военно време! Точно там е било и свърталището на отявлените бандеровци и командири на техните отряди. Ама ще пропеят "Дядо Иван" е научен да разпитва два пъти - първият е нормално като за човек, а вторият - със як бой. Друго няма в московските катакомби! Бой и в Сибир. Щом ти стиска,....мълчи

абсуртката пак не си е пила хапчетата или вибратора :) 

Когато официално не е обявена война, как се нарича действие на чужда държава, която с военни части пленява с оръжие насилствено чужди граждани на трета страна, които се намират напълно легитимно и законно в състава на отбранителните сили на тази трета държава ?

Това си е класическо терористично отвличане.

Сега рашистите нарочно играят както с нашите моряци  от "името на ДНР" .

Въпреки че абсолютно всичко - и военно командване и администрация и съд и полицейски органи на ЛДНР са под пряко рашистко управление, формално предоставят такива конфликтни моменти с чужди граждани на подчинените органи от ДНР.

Така поставят чуждите дипломати пред патова ситуация, както поставиха нашето Външно .

Защото официално няма как никоя държава да преговаря с непризнатите ЛДНР . Нито имат дипломатически нито законови отношения.

Та.. както лъгаха че българските моряци са "освободени" ,  ама от кого ? От самите тях, тъй като моряците никакви украинци не са виждали нито са припарвали д о тях такива.

Та... задържането на моряците от самите рашисти, те го представиха пропагандно като "освобождение" , а нашите се изложиха, тъй като формално нямаме право на преговори с ДНР.

И на децата е ясно че преговори се водят с рашистките войски и никакви ЛДНР нямат думата.

Сега с отвлечените чужди граждани , било то американци или британци или мароканци , ситуацията е подобна.

В РФ за наемничество максималния срок е 7 години, а при терористите ЛДНР - може и смърт.

Затова ескалират пропагандно ситуацията, да принудят САЩ, Англия, Мароко или чиито граждани са отвлечени да преговарят официално с ДНР.

И после да ги обявят за "уж " признати.

:)

преди 3 минути, miro20 написа:

Не от 01.04 , а преди това, когато са били в окупация !

Още колко ще се извърташ в  простотиите си ? :)

Гъъъъърч :lol6:

Аз те питам ясно и конкретно за "четири дни след изтеглянето на руснаците", и ти ясно и конкретно цитираш точно този мой пост:hit:

Сега стана  "не от 4.04 , а преди това". Знаех си аз, че:

преди 13 часа, ivottoshev написа:

Сега какво следва? Пак ще променяме стари постове, или отново ще има "тези думи не са мои". А може би ще ни изненадаш с някоя нова простотия? Зареждам пуканките :popcorn2:

Обосран до ушите за пореден път :wub: 

:popcorn2:

ПП: Какво стана с: 

Кой е стрелял по децата в Донбас през последните осем години? - Русия/Украйна

Маджо престъпник ли е? - Да/Не

преди 1 час, Радул написа:

Рублата е неконвертируема. Това означава, че в реалния свят тя просто не съществува. Руската банка може да и сложи какъвто си иска курс спрямо долара, но той ще бъде реален курс само когато същата тази банка, започне да продава свободно долари за рубли , по същия курс. Тоест никогиш!

това го казах преди доста време

Рублата е неконвертируема.

Не е вярно това. Тя е неконтролируема.

Това означава, че в реалния свят тя просто не съществува.

Съществува и то как. Тепурва ще го усетят на запад.

Руската банка може да и сложи какъвто си иска курс спрямо долара,

Не е нужно руската банка да прави нищо. Като им свършат запасите ще се надпреварват да плащат в рубли.

преди 27 минути, miro20 написа:

Когато официално не е обявена война, как се нарича действие на чужда държава, която с военни части пленява с оръжие насилствено чужди граждани на трета страна, които се намират напълно легитимно и законно в състава на отбранителните сили на тази трета държава ?

Това си е класическо терористично отвличане.

Тази чужда държава е официално поканена от напълно легитимните ЛДНР за да им помогне.

преди 30 минути, miro20 написа:

Защото официално няма как никоя държава да преговаря с непризнатите ЛДНР . Нито имат дипломатически нито законови отношения.

Половината свят, барабар с пет страни-членки на ЕС все още не са признали Косово. Нито имат дипломатически нито законови отношения, така че това с ЛДНР не е прецедент!

преди 1 минута, vpvelev написа:

Като им свършат запасите ще се надпреварват да плащат в рубли.

Като им свършат запасите от какво? Не се сещам какви запаси, могат да свършат на запада. Изобщо някога.

преди 8 минути, Радул написа:

Като им свършат запасите от какво?

От, от, от радули?

преди 6 часа, Coco1 написа:

Толкова си смотан че само за евтин виртуален трол те ползват.

Ахам и на теб звездите ти говорят като на всеки комунист. Петърчо който бил детенце през комунизма.

Ти нещо яко си се объркал - кой точно ме ползва за трол?! И защо да съм смотан, а - щото не споделям твоите виждания за социализма ли?!

преди 6 минути, Петър Ангелов написа:

Ти нещо яко си се объркал - кой точно ме ползва за трол?! И защо да съм смотан, а - щото не споделям твоите виждания за социализма ли?!

Щото лъжеш за социализма. Цялата хубост на това време се изчерпва с това, че бяхме млади.

преди 31 минути, Радул написа:

Щото лъжеш за социализма. Цялата хубост на това време се изчерпва с това, че бяхме млади.

Начи сега щом си стар, се пада да ти е гадно. Нещо ми се струва, че се боиш от каквото ти е отредено отгоре? Мислиш си, че с пари ще го промениш?

преди 42 минути, Петър Ангелов написа:

Петърчо защо си закъснял, не можаха ли някъде да те наместят 

преди 54 минути, Sliderum2 написа:

От, от, от радули?

Силдеруме, Вожда Путлер праща ли ти за Ладата нафта 

преди 1 час, vpvelev написа:

Не е вярно това. Тя е неконтролируема.

Съществува и то как. Тепурва ще го усетят на запад.

Не е нужно руската банка да прави нищо. Като им свършат запасите ще се надпреварват да плащат в рубли.

Ще ми посочиш ли редови руснак, който си купува долари на посочения курс? Защото аз си спомням времената как и при нас долар (официално) беше под лев, но се купуваше за 3 (три) лева.

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Начи сега щом си стар, се пада да ти е гадно. Нещо ми се струва, че се боиш от каквото ти е отредено отгоре? Мислиш си, че с пари ще го промениш?

Нещо се бъркаш относно старостта ми. По твоите стандарти съм младеж. Да се боиш какво ти е отредено отгоре, не зависи от възрастта, а от делата ти Волгин. Ако си вярващ разбира се...  Най- смешното при вас червените демагози е, че сте дълбоко вярващи или атеисти, според моментната чревна нужда...

Мисля, че несъзнателно описваш себе си, всеки път. Твърде стар и страхлив латентен гей, неосъществил мечтаното единство с мъж, и неосъществил парите в своя полза, а само в тяхна. Употребен, но без екстаза на мазохиста.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.