Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Знаеш ли колко е голям Афганистан ?

Горе долу колкото Украйна.

САЩ духаха ли супата ???

духаха я

СССР духаха ли супата ???

духаха я

Колко е голям Виетнам.

Е, малко е по голям от Украйна, Ама САЩ са доста по големи по население от Русия.

САЩ духаха ли супата ?

духаха я

Колко е голяма Финландия ?

По малка от Украйна

СССР духа ли супата ???

духаха я

Колко е голяма Япония

По време на Руско Японската война Япония е три пъти по малка по население от Русия

Русия духа ли супата

духа я

Бе кажи поне една война, в която велика сила да е покорила държава с размерите приблизително на Украйна и с враждебно настроено към окупаторите население ?

Това къде ме питаш, го зная много добре. Аз те моля пред всички да покажеш къде в този форум  ,ДО СЕГА, съм те псувал, та макар поне един път.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Бе кажи поне една война, в която велика сила да е покорила държава с размерите приблизително на Украйна и с враждебно настроено към окупаторите население ?

Точно това ще се случи това за първи път в човешката история. Сега времената са други и тия примери с Афганистан и Виетнам не важат вече. Освен това Афганистан и Виетнам не са били в пределите на САЩ или Русия. Но Украйна си е чисто руска територия (не държава). А това че пияни съветски комунистически лидери са раздавали Крим и създавали измислени държави като Украйна е друг въпрос. Просто сега нещата ще си дойдат на мястото.

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Ся ще върнете и Крим и Донбас и ще сте виновни.

Сега ще се върне Украйна на Русия както си е било от векове.

преди 9 минути, Coco1 написа:

Ти как си русоробе добре ли си ? На фронта ли си :yanim:

Аз не мога да бъда на фронта, понеже не ми пука за пет пари за украинците, ни за руснаците. Научи се да пишеш по същество, за това, за което се говори. Иначе и от ляво и от дясно те знаят хората че си улигофрен и повтаряш 2, 3 думи по страниците като заучено стихотворение. Хайде, хората от ляво те значт колко ти е акъла, но тези при които си, как не им дойде на ум да ти направят една елементарна забележка, че на теб не ти трябва ни форум, ни интернет. Ти си духовно болно хлапе и медицината е безсилна към твоя случай!

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти с какъв акъл си мислиш, че Русия има шанс да спечели срещу 40 000 000 държава с враждебно настроено население ?

"Опять двойку".

Бъркаш временните ръководители на една държава (в повечето случаи са родоотстъпници) с обикновените хора в една държава.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Пациентите на Мосейково ме знаели..... :giggle1:

Трудно се спори с папагал и радиоточка.

Коко не се излагай да пишеш. По-добре пускай картинки и си мълчи да не те разберат, че нямаш акъл.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

И като го знаеш, що поддакваш на чугуните с петолъчка на челото ?

Аз ти отговорих на въпроса. Ето ти и на новия - на този въпрос. Никого не карам като теб на сила да вярва в това, което си е наумил. Сега е крайно време ти да напишеш кога в този форум точно АЗ съм те напсувал.

преди 3 минути, vpvelev написа:

"Опять двойку".

Бъркаш временните ръководители на една държава (в повечето случаи са родоотстъпници) с обикновените хора в една държава.

току-що, Coco1 написа:

Съветските болни сте най-здравите болни на света.

Така е. Пусни сега една картинка да се посмеем.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

И като го знаеш, що поддакваш на чугуните с петолъчка на челото ?

Щото е петолъчка с раздвоение.

току-що, vpvelev написа:

Така е. Пусни сега една картинка да се посмеем.

Като решат докторите тогава ше ви пуснат. Сега тихичко.

Цитат

Ерата на еднополюсния световен ред приключи, въпреки всички опити той да бъде запазен по всякакъв начин, каза руският президент Владимир Путин в петък по време на речта си на пленарната сесия на Международния икономически форум в Санкт Петербург, предава ТАСС.

„Преди година и половина, изказвайки се на форума в Давос, отново беше подчертано, че ерата на еднополярния световен ред е приключила“, отбеляза държавният глава и добави, че и сега иска да започне речта си именно с това, "няма накъде без него."

„Тази ера приключи, въпреки всички опити да се запази, да се запази по всякакъв начин. Това е естествен ход, промените са естественият ход на историята, тъй като цивилизационното разнообразие на планетата, богатството на културите е трудно да се комбинират с политически, икономически и други шаблони. Тук не работят шаблони, шаблони, които са грубо, безалтернативно, наложени от един център", коментира още Путин.

Според него „недостатъкът се крие в самата идея, според която има една, макар и силна власт с ограничен кръг от приблизителни или, както се казва, държави, допуснати до нея, и всички правила на бизнеса и международните отношения , когато е необходимо, се тълкуват единствено в интерес на тази власт, както се казва, те работят в една посока.

"Играта върви в една посока. Свят, основан на такива догми, определено е нестабилен", заключи Путин.

https://tass.ru/politika/14952133?utm_source=kaldata.com&utm_medium=referral&utm_campaign=kaldata.com&utm_referrer=kaldata.com

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Нали това ти казвам. Само фашисти (в случая в Украйна са доста) и няколкото ПРАВИТЕЛСТВА на Европа и САЩ са против Русия. Дето се вика един стадион хора, а ти ми говориш за 400 000 000.

GY5d1zg.png

преди 9 минути, Kolev72 написа:

Никого не карам като теб на сила да вярва в това, което си е наумил.

Това не го разбрах. Да нямаш печатна грешка ?

Аз кого насилвам, че като мене ?

преди 6 минути, Coco1 написа:

Като решат докторите тогава ше ви пуснат.

Доктори ли им викаш на твоите началници дето ти спускат рекламните материали против Русия и Путин.

Те явно са те прегледали преди това и като са видяли, че нямаш акъл са решили, че идеално ставаш да им вършиш черната и подмолна работа.

преди 3 минути, vpvelev написа:

GY5d1zg.png

Пак нещо не си разбрал. Това е маска на Путлер с нацисткия кръст бре. Не украински фашисти .

Защото фашзима е в РФ .

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Това не го разбрах. Да нямаш печатна грешка ?

Аз кого насилвам, че като мене ?

Мангай! Питах те кога съм те псувал, та си го написал в твой пост. Покажи го пред всички! Мангал смотан!

"Защо ме псуваш и защитаваш Синдбади и Гамени, когато казвам истината, че Русия е предварително обречена ?"

току-що, Kolev72 написа:

Мангай! Питах те кога съм те псувал, та си го написал в твой пост. Покажи го пред всички! Мангал смотан!

Първо ме псуваш, после ме питаш кога си ме псувал, и накрая пак ме псуваш за десерт.

Олекна ли ти ?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Първо ме псуваш, после ме питаш кога си ме псувал, и накрая пак ме псуваш за десерт.

Олекна ли ти ?

Покажи го пред хората, за да са уверени, че съм те псувал.

преди 32 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Ако си спазваха правилата в този форум много отдавна щяха да ви сложат бан ! Като ви харесва толкова украинския,  влизайте и си драскайте на воля в разни украински сайтове и повтаряйте до припадък Слава на Украйна . 

Както каза един друг промит червен мозък... Карабойчев, ти българин ли си че търпиш тука критики към путинския режим ???

И че го е срам от него.

:giggle1:

преди 37 минути, _nib_ написа:

мераклии за....дето вика един продажен ибрикчия тука..... ,,отвличане"

...ако се задържат живи де...

Продажни ибрикчии са тези които подкрепят рашисткия фашизоиден режим , и се мислят за "патриоти' че подкрепят рашистката идеология.

Това са класически патриоти евнуси, оперирани от всякакво национално чувство и гордост .

преди 1 минута, Kolev72 написа:

Покажи го пред хората, за да са уверени, че съм те псувал.

Дай определение тогава, като си решил да ме действаш по устав, какво е псувня.

преди 1 минута, miro20 написа:

Както каза един друг промит червен мозък... Карабойчев, ти българин ли си че търпиш тука критики към путинския режим ???

И че го е срам от него.

:giggle1:

Продажни ибрикчии са тези които подкрепят рашисткия фашизоиден режим , и се мислят за "патриоти' че подкрепят рашистката идеология.

Това са класически патриоти евнуси, оперирани от всякакво национално чувство и гордост .

Да стоя във форум и да проповярвам някаква идеология, никога не бих го направил. Поне да ми плащаха, щеше да има някакво оправдание.  И на теб, както казваш - не ти плащат но си остана същия ЧУК за тези 12 години. Е! Успя ли нещо да промениш у хората? Не! Няма и да успееш ни ти, ни всичките ви подлоги!

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Дай определение тогава, като си решил да ме действаш по устав, какво е псувня.

Мангал! Я се разкарай бързо!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.