Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, hjhj написа:

Със сигурност не всички ракетни удари по сгради, са дело на руснаците. Не забравяйте, че и украинците имат същите ракети и обстановки, като руснаците. Много е трудно да кажеш, кой стреля. Тук играта е голяма и със сигурност не е това което ни се представя.

Стрелянето с "високоточна" система град по градски цели си е съвсем в реда на нещата.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, BANKATA написа:

Като фейковете на Лавров за биолабораториите?

Това какво общо има с Октомврийската революция? 

Виж пак предишният ми пост в частта му за логиката и здравият разум.

преди 2 минути, hjhj написа:

Със сигурност не всички ракетни удари по сгради, са дело на руснаците. Не забравяйте, че и украинците имат същите ракети и обстановки, като руснаците. Много е трудно да кажеш, кой стреля. Тук играта е голяма и със сигурност не е това което ни се представя.

Демек, украинците си обстрелват сами градовете!  😂😂😂

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

заради малоумните си твърдения, че Русия ще победи Украйна.

не Русия а

ДНР и ЛНР ще победи Украйна 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Когото посочи за извършител Кравария - той е виновникът. Краварите са и истината, и пътя, и живота. Амин!

Естествено. Разпространяваш руските първобитни фейкове, че украинците сами си избиват населението. И съвсем естествено, руските тролове сте все от най-първобитните, необразовани, първосигнално и глупави среди.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Ти си го виж. Какви октомврийски революции, какви глупости пишеш.

И ти като лелчето почваш да пишеш глупости когато няма какво да кажеш.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Тошката пак се опетла.

Не е лесно да защитаваш на Путлер обосрания дирник.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Е сигурно, че добрите комунисти са воювали с мутантите от украинските биолаборатории 😂😂😂

току-що, BANKATA написа:

Ами омбудсманката има точно толкова общо с Лавров, колкото и с Октомврийската революция та за т'ва те питах, ама забравих че теб логиката те е баннала... Моя грешка, признавам си. В бъдеще няма да се отнасям с теб като с нормално и разумно същество.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ами омбудсманката има точно толкова общо с Лавров, колкото и с Октомврийската революция та за т'ва те питах, ама забравих че теб логиката те е баннала... Моя грешка, признавам си. В бъдеще няма да се отнасям с теб като с нормално и разумно същество.

Демек, Лавров си размята фейковете и никой не го гони, ама е Ок, руската държава не разнася фалшиви новини. 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ще започна от начало че много се оплете.

Кажи нещо за фейковете на Лавров за биолабораториите.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Когато излъжеш, ние разбираме, че си излъгал, няма нужда да се опитваш да се измъкнеш, щото още повече се опетлаваш и ставаш за смях.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Той се оплете още на 24 того лютого и ся е като какавида

Украинците като повредиха моста, малоумните рашисти, чак тогава се сетиха да пращат подкрепления към Херсон.

преди 21 минути, васил козарев написа:

Демек, украинците си обстрелват сами градовете!  😂😂😂

Демек, да. Това не ти ли беше известно? Сами си обстрелват градовете и по-специално жилищни сгради с цивилни и след това правят филм как руснаците са ги бомбандирали, изнасилили и са им изяли децата живи.

преди 7 минути, vpvelev написа:

Демек, да. Това не ти ли беше известно? Сами си обстрелват градовете и по-специално жилищни сгради с цивилни и след това правят филм как руснаците са ги бомбандирали, изнасилили и са им изяли децата живи.

Знаех че руснаците там изпълняват само хуманитарна мисия

преди 11 минути, vpvelev написа:

Едното психо обяснява, че руснаците не изнасилвали, а другото изръси това. Ама, моля ви се дрОгари, пийте си хапчетата.

преди 41 минути, васил козарев написа:

Те родните русофилЕ сами ще дадат жените и дъщерите си, ако им дойде в къщата боаришник.

Такива им ценностите на хорицата - за евтина газ си струва и дъщеря си да дадеш за ползване на руZката армия.

преди 32 минути, васил козарев написа:

Демек, Лавров си размята фейковете и никой не го гони, ама е Ок, руската държава не разнася фалшиви новини. 

Демек като говорим за омбудсманката и че вие сте се поддали на нейните фейкове, да не ми отклонявате темата към Лавров, Октомврийската революция или извънземните. Разбирам че не ви се иска да си признаете че сте шаранчета, кълвящи на голи омбудсмански кукички, но реалността е такава!

преди 35 минути, BANKATA написа:

Кажи нещо за фейковете на Лавров за биолабораториите.

Ей го и тоя се опитва да си забърше насрания от омбудсманката г*з с Лавров :getout:

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Демек като говорим за омбудсманката и че вие сте се поддали на нейните фейкове, да не ми отклонявате темата към Лавров, Октомврийската революция или извънземните. Разбирам че не ви се иска да си признаете че сте шаранчета, кълвящи на голи омбудсмански кукички, но реалността е такава!

Ей го и тоя се опитва да си забърше насрания от омбудсманката г*з с Лавров :getout:

Тошев, признаването на грешки не е срамно.

Писането на глупости с цел "да не паднеш на земята" обаче....

ПП: ако не си забелязал няколко пъти потвърдих че омбудсманката е лъгала. Капиш?

преди 43 минути, Реджеп Иведик написа:

Когато излъжеш, ние разбираме, че си излъгал, няма нужда да се опитваш да се измъкнеш, щото още повече се опетлаваш и ставаш за смях.

Той се оплете още на 24 того лютого и ся е като какавида

Украинците като повредиха моста, малоумните рашисти, чак тогава се сетиха да пращат подкрепления към Херсон.

За какво излъгах? Да не ме бъркаш с украинската омбудсманка или с укропропагандните канали, които още от март те лъжат как Херсон всеки момент ще падне в укропски ръце?

преди 5 минути, BANKATA написа:

Тошев, признаването на грешки не е срамно.

Писането на глупости с цел "да не паднеш на земята" обаче....

Посочи гршката ми, плийс?

Аз твоята я посочих. Когато ти наврях доказателствата че си шаранче, кълвящо на гола кука, намеси Лавров вместо да си признаеш че са те подвели.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

За аккво излъгах? Да не ме бъркаш с украинската омбудсманка или с укропропагандните канали, които още от март те лъжат как Херсон всеки момент ще падне в укропски ръце?

Посочи гршката ми, плийс?

Аз твоята я посочих - когато ти наврях доказателствата че си шаранче, кълвящо на гола кука, намеси Лавров вместо да си признаеш че са те подвели.

Питаш за украинските фейкове и ти отговорих.

Аз питах за руските и почна да пишеш глупости.

Факта че отговаряш с глупости означава само едно. Осъзнаваш лъжата на Лавров и няма какво да кажеш.

Питаш за украинските фейкове и ти отговорих.

Не само че ми отговори, но продължаваш да твърдиш че са истина, въпреки че тази, която ги разпространява е уволнена за фейкометство.

Аз питах за руските и почна да пишеш глупости.

И що питаш мен? Аз казвал ли съм някога някъде нещо за лаборатории?

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Не, другарю, ние се съгласихме, че тя е излъгала. Обаче твоето твърдение, че щом тя е излъгала, значи, че няма никакви изнасилвания, почива на логическа грешка.

Хюман Райт уоч и Амнести интернешънъл твърдят обратното. И двете са независими организации.

Обаче, ТИ си разпространяваш лъжите на руската държава, че украинците си убивали населението. Лавров, дето плещи глупости за биолаборатории не е махнат, за разлика от омбудсманката. Това е разликата между Украйна и Русия, между лъжата и истината. Там където се търси истината и справедливостта, лъжата се разобличава, а там, където властва произвола се лъже и маже постоянно. 

Лавров продължава да лъже и ще продължава.

Това не са твърдения на омбудсманката: 

https://m.dw.com/bg/първо-убиха-мъжа-ми-а-после-ме-изнасилиха-многократно-свидетелства-за-екзекуции-и-изнасилвания-в-украйна/a-61362790

преди 1 час, Радул написа:

Начи, ако блиц напишат нещо, да знаете че се случва точно обратното

Т.е. ако напишат Радул, да се разбира Пацул, да?

Ти намери ли английския текст? Уф, не можеш да го прочетеш... :)

преди 24 минути, васил козарев написа:

Обаче, ТИ си разпространяваш лъжите на руската държава, че украинците си убивали населението.

Еугленчо, я ме цитирай къде казвам че укрите са избивали собственото си население. Казвал съм единствено, че когато използваш за жив щит жени и деца трябва да можеш да си понесеш последствията

преди 24 минути, васил козарев написа:

И пак с някаква неистова упоритост и тъпота даваш линкове в подкрепа на нещото за което признаваш че омбудсманката е излъгала :lol6: Ми същите (или доста подобни) линкове е давала и тя.

преди 5 часа, Радул написа:

Ами като знаеш че съм умен, трябваше да се сетиш че аз ще проверя и как е цената на златото спрямо долара. Оказа се че спрямо долара и златото пада с цели 20 долара за тройунция. Това какво ти говори? На мен, че долара върви нагоре... а не че евото върви надолу.

Пазарната икономика значи само едно -търсене и предлагане! Доларът се търси  в момента най-много и за това цената му е по-висока.Той е убежеще .Купуват се долари заради увеличените лихви , печалбата и сигурност.ЕЦБ/европейската централна банка/ заради големите дългове на някои европейски държави вдига по-предпазливо лихвата за да не причини дългови кризи. Русофилите ще кажат ами защо е силна рублата? Зашото в русия пазарна икономика няма , а нейните връзки  с външния свят са ограничени от санкциите,най-важните предишни партньори са и ги  наложили .Лихвата се вдига като борба срещу инфлацията,но това ограничава разтежа на глобалната икономика.Цялото това разклащане на глобалните валутни пазари и инфлация от това , има един източник - енергийната зависимост на ЕС.Така че светът ще страда и това е от един повярвал си грандоман и една глупава русия,която му се довери.В крайна сметка ще се получи само едно -руснаците ще страдат най-много ,но те обичат да страдат ,да са печален образ.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.