Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

https://youtu.be/gsvhjAhYnT4

Пляжний сезон в Криму закритий 😁🔥🔥🔥...Відкривається пляжний сезон на "родінє".🤣🤣🤣
nIYDNfdxLtANL3jvHX1VDg7RqixYLFiPxeDcBNKh
  • Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, miro20 написа:

Я си прочети тъпизма, ама няколкопъти, и пак заповядай .

за пръв път чувам за отделна РЕПУБЛИКА в състава на окръг.

АМи нормално, явно освен опорки нищо друго за света не знаеш :D  камо ли за РФ.....

Свободно поправи се, и прочети първо преди да ръсиш незнанието си за факт :hush:

Надявам се поне правиш разлика между Конституционни права, и президентски укази ... И подсказка, дори в РФ, президента не може да противоречи на Конституцията :wub:

преди 6 минути, Moriati написа:

И подсказка, дори в РФ, президента не може да противоречи на Конституцията :wub:

За какво му е да противоречи като може да си я променя както си иска ? Занули си сроковете, стана царче. Профит !

:) :) :)

Та, не чух как република може да е в състава на окръг :) :)

Не че в рашистан не може да има всякакви абсурди ... може и царство да има в състава на някой уралски селски окръг... :) :)

то това термините в рашистан нямат никакво значение....  Важи и обратното .. в РФ си имат ислямска република с царче Кадиров, който "формално" е глава на република,както всички останали субекти на федерацията.

Само че никой не може поименно да каже дори един двама други от РФ , но Кадиров всеки го знае, просто защото в Чечня русктие закони не важат, а самия той е кукла на Путлер.

Който си е купил верността му с 80-90% дарения-субсидии за чеченския бюджет.

И точно затова чеченците "забравиха" да искат автономия. Защото те нищо не работят, не произвеждат, само смучат като пиявици.

При една самостоятелна държава Чечня, те трябва сами да си осигурват тези подарени от РФ субсидии. По е добре живот на пиявица.

Затова Кадиров смуче от руския бюджет, харчи за позлатени джамии и минарета, къпе се в лукс както и олгиархията и родата му, и реве отвреме на време за още пари от русначетата.

Тетаквиа абсурди в Рашистан.

Едни не им се чува гласа но работят и попълват дупките в руския бюджет , други си мислят че са автономия, трети са автономия с наливани милиарди за подарък...  и т.н.

И за домашно .. колко украински и татарски училища има в Крим ? или поне да се изучава езика и културата.

а ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, Moriati написа:

АМи нормално, явно освен опорки нищо друго за света не знаеш :D  камо ли за РФ.....

а ти знаеш само как се бяга от РФ:laughing4:

преди 34 минути, miro20 написа:

Очевидно не само аз се питам за това как изглеждат пораженията на реален обстрел от хаймарс , и това което рашистите лъжат за Еленовка където изпепелиха отвъте пленените азовци

Хаха, вот что осталос с нашей хати ..... 

Хата- укропска дума за  къща, дом , а не руска бе фейкометец :D  Поредната инсценировка, сложили му бели ленти и воала, руснак показва удара на укропите :wub:

И като погледнем какъв е тоя канал в телеграм t.me/supernova_plus  става ясно че е хохълско бандеровски ;) 

https://t.me/supernova_plus

Мдааам, елементарни лъжи се опитваш да ни пробутваш пак миме, ама цък, сороспийските номера не минават :hush:

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти знаеш само как се бяга от РФ:laughing4:

Бее беее беее, пак с еопитваш да мислиш ми се струва, за пореден път бъркаш отиването на запад с бягство от РФ :D 

Айде не се мъчи, иди да попасеш, че руното почва да линее, а трябва да е блестящо и русо по възможност :whist:

преди 30 минути, miro20 написа:

Преди рашистката окупация имаше десеткиопозиционни, религиозни и всякакви медии иорганизации. Сега има само и единствено "лицензирани' спрямо рашистктие изисквания за пропаганда.

Другите са забранени и репресирани. татарски и др организации са арестувани и обявени за екстремистки.

И като е толкоз зле, както го описваш ти, къде е вълната от кримски мигранти? Що вече осем години не сме чули нищо за тълпи искащи да се махнат от там?

преди 13 минути, miro20 написа:

За какво му е да противоречи като може да си я променя както си иска ? Занули си сроковете, стана царче. Профит !

:) :) :)

Та, не чух как република може да е в състава на окръг :) :)

Не че в рашистан не може да има всякакви абсурди ... може и царство да има в състава на някой уралски селски окръг... :) :)

то това термините в рашистан нямат никакво значение....  Важи и обратното .. в РФ си имат ислямска република с царче Кадиров, който "формално" е глава на република,както всички останали субекти на федерацията.

Само че никой не може поименно да каже дори един двама други от РФ , но Кадиров всеки го знае, просто защото в Чечня русктие закони не важат, а самия той е кукла на Путлер.

Който си е купил верността му с 80-90% дарения-субсидии за чеченския бюджет.

И точно затова чеченците "забравиха" да искат автономия. Защото те нищо не работят, не произвеждат, само смучат като пиявици.

При една самостоятелна държава Чечня, те трябва сами да си осигурват тези подарени от РФ субсидии. По е добре живот на пиявица.

Затова Кадиров смуче от руския бюджет, харчи за позлатени джамии и минарета, къпе се в лукс както и олгиархията и родата му, и реве отвреме на време за още пари от русначетата.

Тетаквиа абсурди в Рашистан.

Едни не им се чува гласа но работят и попълват дупките в руския бюджет , други си мислят че са автономия, трети са автономия с наливани милиарди за подарък...  и т.н.

И за домашно .. колко украински и татарски училища има в Крим ? или поне да се изучава езика и културата.

а ?

Чшш, а ти не знаеш ли че Република Чечня е в състава на Северокавказкия федерален окръг а? Е как по твоята логика Крим няма права а Чечня си е царство където руските закони не важали  :D 

А за републики и окръзи казах, чети бе миме, ама миме не чете, а пише простотийките си сороспийски клатейки мазния си дирник :biggrin: ....  

Мдаам, четенето и осъзнаването не е като следването на опорки за центчета , нали бе мименце тлъсто ... 

П.С И не завиждай на Кадиров, че ще ти се случи някоя случка ако те чуят случайно чеченците, тогава дори центчетата грантаджийски няма да те спасят :wub:

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Що вече осем години не сме чули нищо за тълпи искащи да се махнат от там?

E сега вече има - благодарение на другаря путьо маринкин. 😉

преди 34 минути, miro20 написа:

А колко са руските училища в Ухани а, я кажи, или татарски ... И колко официални езика по закон са в Укропия на нацистобандеровските превратаджийски отрепки .... За Бг няма да те питам, макар че турците сме повече и от татарите в Крим, дори циганите са повече :hush: ( и после кои били фашистки и кои демохратични нали бе мименце трътлесто ) 

П.С  

:dancing18::headphones::linedance:

Я, човека от кухнята. @Moriati само да те питам, че няма тук кой да ми разкаже другата гледна точка, а ти винаги си информиран съм те виждал, какво гърми в Крим тия дни ?

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Я, човека от кухнята. @Moriati само да те питам, че няма тук кой да ми разкаже другата гледна точка, а ти винаги си информиран съм те виждал, какво гърми в Крим тия дни ?

На война много неща гърмят...  нормално , особено с диверсионни групи подпомагани от ФАЩ и сие ;) ... Диверсия е това което става.... Само дето няма никакво сравнение с гърмежите из Ухани всеки ден и нощ....:whist:

Само дето не разбирам какво стана с великото настъпление и обкръжение на хиляди руснаци в Херсон.... Мдаам, изпуснах този момент нещо, я ти обясни каквко става на фронта, и защо переможрщите укропи бягат все назад и назад :newspaper:  Цацаджиев освен да пляска фейкови зрадни видеа нищо не обяснява, само инфантилно реве а сега, казах ли аз, а сегаа урааа, да живее цацатааааа :D

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Пхаха, баси иронията :D 

то е ирония още от факта, че за половин година не се намери и един путиноид, който да пише от руZия - има от щатите, от цяла западна Европа, ма от рашастан нещо липсват. То, че ирония, ами и откровена патология. Сещай се какво предстои в самата руZия. 😏

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

ефенди специално за теб

Турската армия влезе в Сирия

Хехех, тръгнала вивци да продава краставици на краставичар... Това се чакаше и готвеше отдавна, и да, знам и без да ми казваш специално, следя много неща за разлика от безмозъчни като теб....:newspaper:

И специално за Теб ...

:headphones:

преди 1 минута, insec написа:

то е ирония още от факта, че за половин година не се намери и един путиноид, който да пише от руZия - има от щатите, от цяла западна Европа, ма от рашастан нещо липсват. То, че ирония, ами и откровена патология. Сещай се какво предстои в самата руZия. 😏

А аз келяв сороспиоид тръгнал да гони уж окупанта в Ухани не съм видял, само седящи на столчетата си, и криещи се като мишки , заработващи центчетата си  грантаджиии :hush: И ревящи колко велики са Ухани, ФАЩ и уж целия " цивилизован" свят ...

Та такива ми ти неща опоркаджийке смешна :hush::wub:

преди 7 минути, Moriati написа:

На война много неща гърмят...  нормално , особено с диверсионни групи подпомагани от ФАЩ и сие ;) ... Диверсия е това което става.... Само дето няма никакво сравнение с гърмежите из Ухани всеки ден и нощ....:whist:

Само дето не разбирам какво стана с великото настъпление и обкръжение на хиляди руснаци в Херсон.... Мдаам, изпуснах този момент нещо, я ти обясни каквко става на фронта, и защо переможрщите укропи бягат все назад и назад :newspaper:  Цацаджиев освен да пляска фейкови зрадни видеа нищо не обяснява, само инфантилно реве а сега, казах ли аз, а сегаа урааа, да живее цацатааааа :D

Украинците чакат орките да ги атакуват за да могат да ги контрааткуват. 

преди 9 минути, BANKATA написа:

Украинците чакат орките да ги атакуват за да могат да ги контрааткуват. 

Ахам, и без да са нападнати значи отстъпват все назад и назад.... ба си макакските логики, Арестовича секонд направо, и Гордон третий баснописец :biggrin:   

Мдааам, приказките от хиляда и една нощ за заслепените сороспийки в Бг явно продължават... Поне да бяхате слушали малко и Михаила Подляка, че да ви светне за какво става дума, за други да не говоря :newspaper:

П.С  

:headphones: :lighter: :lighter:

:headphones::lighter:

преди 24 минути, Moriati написа:

Че аз откъде да знам, не следя бойните действия. 

преди 17 минути, Moriati написа:

Ахам, и без да са нападнати значи отстъпват все назад и назад.... ба си макакските логики, Арестовича секонд направо, и Гордон третий баснописец :biggrin:   

Мдааам, приказките от хиляда и една нощ за заслепените сороспийки в Бг явно продължават... Поне да бяхате слушали малко и Михаила Подляка, че да ви светне за какво става дума, за други да не говоря :newspaper:

П.С  

:headphones: :lighter: :lighter:

:headphones::lighter:

Като гледам картата от май месец, боксуват доста здраво. Превзели са 3-4 града и останалото са села дето ги превземат по 3-4 пъти и една пивоварна последните дни. Голям успех за втората по сила армия в света.

Вместо Михаила Подляка слушай някой който разбира. Като Реджеп.

преди 29 минути, Moriati написа:

А аз келяв сороспиоид .....

добро утро - пак добре щом си загрял, че Сорос няма нищо общо с войната започната от путьо.

преди 10 минути, BANKATA написа:

Като гледам картата от май месец, боксуват доста здраво. Превзели са 3-4 града и останалото са села дето ги превземат по 3-4 пъти и една пивоварна последните дни. Голям успех за втората по сила армия в света.

Вместо Михаила Подляка слушай някой който разбира. Като Реджеп.

А контраатаките от най силната в европа армия къде са?  :newspaper::whist: ... Нали до Москва щяха да стигнат, особено с целия сивилизионен свят зад гърба и особено ФАщ и НАТО ;) 

Фръц фръц, и цацаджиев с макакича опят в дермо.... 

преди 6 минути, insec написа:

добро утро - пак добре щом си загрял, че Сорос няма нищо общо с войната започната от путьо.

Сериозно ли няма, бре , добре че сороспия ми го каза това че да знам :biggrin: :newspaper:

П.С  

:headphones:

преди 15 минути, Moriati написа:

Поредната инсценировка, сложили му бели ленти и воала, руснак показва удара на укропите :wub:

и Земята е плоска... наивно отричане за неща които даже рашистите не спорят :)

Ама ти си знаеш...

преди 11 минути, ivottoshev написа:

И като е толкоз зле, както го описваш ти, къде е вълната от кримски мигранти? Що вече осем години не сме чули нищо за тълпи искащи да се махнат от там?

Който можа се махна още 2014 г.

преди 8 минути, Moriati написа:

Чшш, а ти не знаеш ли че Република Чечня е в състава на Северокавказкия федерален окръг а? Е как по твоята логика Крим няма права а Чечня си е царство където руските закони не важали  :D 

А за републики и окръзи казах, чети бе миме, ама миме не чете, а пише простотийките си сороспийски клатейки мазния си дирник :biggrin: ....  

Мдаам, четенето и осъзнаването не е като следването на опорки за центчета , нали бе мименце тлъсто ... 

П.С И не завиждай на Кадиров, че ще ти се случи някоя случка ако те чуят случайно чеченците, тогава дори центчетата грантаджийски няма да те спасят :wub:

Радвам се че се съгласи че законите в РФ са само за украса и нямат нищо общо с действителността.

:) 

преди 9 минути, Moriati написа:

Е как по твоята логика Крим няма права а Чечня си е царство където руските закони не важали  :D 

Защото Крим бе смачкан и превзет. А с Чечня Путлер се разбра като терорист с терорист -  след две войни колене на русначета спират с коленето, като Путлер се задъжлава да осигурява целия бюджет и дупките в бюдбета на чечна. Които са 80-90%. т.е. Чечня е зицяло на руска издръжка. за сметка на това да са послушни . А  русктие закони там не важат. Можеш сам да гуглнеш за какво иде реч.

Това е малка бомба със закъснител. И съм сигурен че обикновенния руснак един ден ще се запита - защо аз живея като скот за сметка на позлатените минарета на ислямиста уахабит Кадиров който колеше нашите синове ???

И тогава ще стане мазало.

За ваше щастие, репресивния диктаторски режим държи нещата под контрол.

преди 13 минути, Moriati написа:

Ти насра ли се от страх ? :)

преди 3 минути, miro20 написа:

Защото Крим бе смачкан и превзет. А с Чечня Путлер се разбра като терорист с терорист -  след две войни колене на русначета спират с коленето, като Путлер се задъжлава да осигурява целия бюджет и дупките в бюдбета на чечна. Които са 80-90%. т.е. Чечня е зицяло на руска издръжка. за сметка на това да са послушни . А  русктие закони там не важат. Можеш сам да гуглнеш за какво иде реч.

Това е малка бомба със закъснител. И съм сигурен че обикновенния руснак един ден ще се запита - защо аз живея като скот за сметка на позлатените минарета на ислямиста уахабит Кадиров който колеше нашите синове ???

И тогава ще стане мазало.

За ваше щастие, репресивния диктаторски режим държи нещата под контрол.

:biggrin: Ахам, и един дебел трътлест мазен рупченски сороспия завива кравата милка в шоколад :D

преди 3 минути, miro20 написа:

Ти насра ли се от страх ? :)

Аз няма защо да се насирам , да не съм сороспийка мазна случайно, при това с комплекси   :wub: 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.